64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • piamania
    Mindig 4x-esen írom ki.Kiváncsiságból vettem az osanban egy másik dvd-t,azt se játssza le.Komolyan már csak az az ötletem maradt,hogy amíg nem veszem meg az új írót,addig nem írok ki filmeket,majd az újjal.Hátha mégis az íróval van valami galiba.

Amúgy nálatok is lassú az sg?Alig akar bejönni nekem.
  • Bandi 18
    Még a vinyót is ellenőrizd egy HD Tune error scan-el, hátha az a ludas, valamint nézd meg hogy a VGA nem melegszik-e nagyon
  • Bandi 18
    Lehet hogy túl gyorsan és rossz minőségű DVD-re írod ki a filmeket. Én mindig 4x írok, próbáld meg így is.
  • piamania
    Jelenleg a gép a hi-fi-vel van összekötve.Ha a Hi-Fi-ből kihúzom a piros és fehér kábelt és bedugom a lejátszóba akkor az úgy jó lesz?
  • piamania
    Na az eredeti lemezt viszi,csak az én általam írottat nem.Pedig a gépem viszi azt.Fogalmam sincs,hogy mi lehet a hiba.
  • JoeJie
    Hali! Olyan kerdesem lenne, hogy a gepemben van egy 8600 GT (256mb-os) kartya, es neha bizonyos jatekokban (ez a fura hogy nem mindegyikben) elszall a kep, aztan vagy kidob hibaval vagy nem. Amikor kidob akkor alul kiirja hogy a kepernyoilleszto nem valaszolt, de helyreallt. Van valakinek valami otlete ?
    Valamint nem tudom hogy mennyire fugg ossze a ketto dolog, de ha nem jatszok (mappakat nezek vagy neten bongeszek) akkor beall az egesz gep 1-2 percre, winyo porog majd megy minden tovabb. Jatek kozben ezt nem csinalja.
    Alaplapi biosom friss. Memtest nem ir hibat. (Config az X2 5200, Asus M2A-VM, 8600 GT, 2x2GB Kingston 800MHz) Pista 64em van.
    Gondoltam igy vegso megoldaskent arra, hogy vga bios-t frissiteni esetleg?
    Elore is koszi ha van valakinek tippje mihez kezdjek, azon kivul hogy kuka az NV kartyanak? :D
  • kifli
    aha
  • piamania
    Visszatérve erre,írtam a Samsungnak és ők ezt válaszolták:
    Köszönjük, hogy kérdésével a Samsung Electronics Ügyfélszolgálatához fordult.
    A számítógéphez a házimozi hangfalait közvetlenül nem lehet csatlakoztatni. Megoldás lehet, ha egy erősítőn keresztül csatlakozik. Ha a hangkártyáján van optikai kimenet azt közvetlenül összekötheti a házimozi optikai bementével.

Ezek szerint csak egy sima optikai kábelt kell vennem?
  • Bandi 18
    Próbáld meg egy eredeti lemezzel, és ha azt sem viszi akkor gari.
  • piamania
    DVD
  • Bandi 18
    DivX vagy DVD?
  • piamania
    Miért van az,hogy a karácsonykor vett dvd lejátszóm nem játssza le azokat a filmeket amiket kiírok?Azt írja ki,hogy DISC ERROR.Kiírásnál nem írt ki semmi hibát.Kipróbáltam egy régebbi lemezzel,ott is ugyanezt írta ki.Valakinek valami ötlet?
  • Bandi 18
    Próbálj meg másik frekvenciát beállítani a routernek.
  • Bandi 18
    És azt honnan látod hogy túlmelegszik? Inkább a proci vagy a vga melegszik, táp az füstölni szokott ilyen esetben :D
  • scirocco
    sikerült, köszi!
    BIOS, OS opció volt amire lehetett állítani és BIOS-ra állítva megy is. Ezt korábban is próbáltam, de akkor nem volt jó. Most annyia változás, hogy a bill+egér érzékelőt nem a ház elején lévő USB portba dugtam hanem hátra:)
    Nem gondoltam volna, hogy ez számít?!
  • proway
    Hali...Ha a táp 1 idő után túlmelegszik vagy vlmi más gond van vele akkor szaggathat tőle játék alatt a gép?
  • Garrett27
    Akinek van már ilyesmivel tapasztalata, gondolom tanácsokkal tudna ellátni, nekem csak hirtelen az jutott eszembe, hogy mivel mindkettő vezeték nélküli, mégha 2.4 GHz-es frekvenciát használnak is, nem kéne, hogy konfliktusba keveredjenek. De a biztonság kedvéért nézd meg, milyen csatornákra vannak állítva, pl. a routerét próbáld az 1-esre, a kameráét a 11-esre, stb.
  • amdopteron
    halli van egy routerem 2.4ghz megy...van egy megfigyelö kamerám és a következö a gond a kamera vezétknélküli ha bevan dugva mivel az is hogy 2.4ghz megy..mindig elmegy a net...nem lehet vmi állítani a wifivel vagy vmit csinálni hogy ne menjen el köszi
  • [HUN]FaTaL
    Award Biosokban van olyan hogy USB keyboard vagy valami ilyesmi, tedd enabledre.
  • SrAta
    még lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én skint(témát, kinézetet) akarok rajzolni az XPnek tehát megrajzolom a menüt a hátteret meg a grafikus felületet, tehát mindent.
    Abból hogy lehet témát csinálni?
    Mert van fenn a neten egy raklap téma de én egyedit, sajátot akarok, amit teljesen én csináltam és olyan ami nekem tetszik...
    Ezt hogy lehetne megcsinálni???
    Kössz
  • Met
    Szerintem nem, esetleg megpróbálhatod a meglévő xp-re telepíteni, úgy, hogy amikor telepítő lemezről indítasz azt nyomod neki, hogy a meglévő oprendszerre telepedjen, de nem hiszem, hogy stabil lesz a végeredmény.
  • SrAta
    Sziasztok!
    Az léenne a kérdésem, hogy most van egy csomó program feltelepítve az oprendszerem alá (Win XP Daytona edition) de az op rendszert cserélni szeretném (WXPEE pluto-ra) nos ezt úgy szeretném megtenni. hogy utána a progikat visszapakolja magától tehát értitek nem?
    Új OP-rendszer, de minden marad a telepített helyén és a registryben
    megoldható??
  • scirocco
    Ahhoz, hogy DOS alatt (BIOS beállítások + Win újrarakásnál a "CD rom-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot" funkciókhoz) is működjön USB billentyűzet, hogyan állítjátok be a BIOS-t?
    A BIOS beállításoknál csak olyat találtam, hogy vagy OS vagy DOS, de nincs a kettő együtt:(
    Jelenleg ha OS-re ha DOS-ra állítom a BIOS-ba be tudok lépni (DEL gombbal) de a CDrom-ról indításnál nem működik. Az alaplap egy ABIT IC7-G, a bill.(+egér) Labtech.
  • Csuky
    köszi, ennek is azt írja :)
  • Garrett27
    heló, nekem is "super multi" LG íróm van, és a kétrétegű dvd-n kívül még RAM-ot is tud írni, ezt úgy tudod meg, hogy ha nincs benne se cd se dvd akkor a "Számítógép"-ben jobbal klikkelve a DVD-RW meghajtóra kiírja, hogy pl. "HL-DT-ST DVDRAM GSA...".
  • Csuky
    Hello nekem dvd íróval kapcsolatba lenne kérdésem, hogy tud-e két rétegű dvd-t írni, vagy ez miket tud írni azt írja az elején hogy: super multi, secur disc, és ez egy LG dvd író.
  • kifli
    *anti
  • kifli
    super anty spyware, anti-malware
  • Malganis
    szép jó napot minden kedves fórumotónak! :D
    lenne egy aprócska gondom bes*z*o*p*t*a*m egy NMY trójai nevezetű virut nah a gépről mindenhonnan letakarítottam kivéve a c és d meghajtóm autorunjairól mert onnan nem szedte le semmi (nod kaspersky) semmi csak a karntén. Mivel tudnám leszedni ugy h ne keljen rendszert telepítenem??
    Előre is kössz!!!!
  • Met
    Ha te nem tudod akkor mi honnan tudjuk?
    Vedd elő a papírjait és nézd meg, in-be out-ki
  • Soldiers
    már frissítettem és semmi gond nincs már
  • Bandi 18
    De miért gondod van vele? Mert ha nincs akkor minek...
  • kifli
    biztos...
    nemhiszem hogy fölösbe adnak ki fw-t :)
  • Soldiers
    hi nekem van egy Asus DRW 1604P dvd írom és eredetileg is a 1.09-es FW van fent de az 2004-ben adták ki de találtam 1.08-at és azt 2005-ben ha feltenném a 1.08-at akkor jobb lenne?
  • piamania
    bocs,hülye vagyok,ez a tv-é.bocsi HT-Z310 a házi mozié.
  • piamania
    LE32A330J1

Ez a házi mozi rendszer modelje.
  • piamania
    na igen.kettőt könnyebbet légyszíves.
  • kifli
    milyen bemenet van házimozin?
  • balcsi70
    Én nekem házimoziba van pioneer-em most lesz 5-éves és lekopogom azóta semmi baja(meg olyan sem volt hogy akadozzon,vagy ne olvasson be valamit)szóval én csak jót tudok mondani pioneer-röl. Panasonic-os vagyok de így van pioneer-em is. Igaz ez most nem ide illik de gondoltam leírom.
  • piamania
    azért kérdeztem meg,mert fogalmam sincs.