64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Everest tesztben ki lehet kapcsolni magokat, oprendszeren meg lehet h a CPU Controllal vhogy.
  • DummyBoy
    Üdv all!

Elég érdekes kérdésem lenne :) Most hogy mindenki tuningol, és boldogan kapcsolgatja be a letiltott procimagokat, éppen ellenkező dolgon töröm a fejem :)

Adott egy Core 2 Duo és egy Core Quad platform ...

Próbaképp pár teszt erejéig szeretném őket lebutítani és lelassítani ...

Az órajel levétel még oké, de az érdekelne, hogy megoldható az valahogyan (szoftveresen, BIOS-ból vagy win beállítással) XP alatt hogy az oprendszer csak 1 magot használjon?

(Prifinitty-re és hasonlókra már én is gondoltam, de hátha van direkt ilyen megoldás és valaki már próbálta ...)

Előre is köszi a választ!

Üdv!

Dummy
  • a.carkey
    Megoldottam. Hátha valakit később még érint: a mcafee rootkit detective leszedte a kis szemetet. Szóval ismét láthatóak a merevlemezek ...
  • a.carkey
    Kb. ez a helyzet ...
  • a.carkey
    Tudna valaki segíteni, hogy miért lehet az:

-minden driveom megvan, minden disket látok, használni is tudom őket, de a disk management alatt - csak itt!!! - csak a dvd meghajtók közül jelez egyet, semmi c, meg más diskek? (Bár az is furcsa, hogy valami okból 2x látom a DVD meghajtóm ...)
  • duracellmumus
    akkor szoftveres bajod lesz...

vedd ki a hangkártyát és nézd meg hogy az alaplapin megy e a mics bemenet...
  • SkylineGTR
    hát bedugtam a fülest a mikrofon helyére de semmi se volt.
  • duracellmumus
    Üdv!
    gondolom van valami fülesed aminek 3.5-ös a csatija?(és szól mindkét oldala!)

dugd bele a mic bemenetre és csinálj valamivel(nero vaweeditor,soundforge) fölvételt, ha megy a bemenet akkor ott lenije kell valamiféle hangnak...

• SkylineGTR
  • Metwork
    egyáltalán jó az a mikrofon?
  • SkylineGTR
    ennyire vagyok gyík. nem tudom már mi a sz*r lehet, újraraktam a windowst, nem szóltak a mikrofonok, aztán vettem egy új hangkártyát, új driver minden és most se szólnak. én ezt már nem vágom.
  • Metwork
    csatlakozója be van dugva?
  • SkylineGTR
    hi na beüzemeltem az új hangkarit, de a mikrofonom most se szól. hát ezt nem hiszel. pedig itt már mindent maxra tudok húzni, és így se jó.
  • Noodlee
    Berakod az újat, BIOSban letiltod az integráltat.
  • SkylineGTR
    hi vettem egy új hangkártyát az integrált helyet és szeretném megkérdezni hogy mi a menete a cserének. szerintem letörlöm a régi driverét, aztán kikapcsolok, beszerelem az újat, bekapcs, és installálom az új drivert. helyes?pls gyors választ :)
  • belisz
    Sziasztok!
    Tegnap óta a "vírust" nem sikerült megfékeznem....akármit is küldök rá,nem talál semmit. A helyzet mostmár olyan rossz,hogy figyelmeztetés nélkül kikapcsol a gép...nézem a jutyúbon a kis ádámot,egyszer csak lekapcsol...visszakapcsolom és TDU közben is kikapcsol. A jó Ég tudja,hogy milyen vírus ez,de jól kiba**ik velem,szóval ma este vagy holnap valamikor leformázom az egészet a kecybe,és újrateszem! :)
  • Met
    Az milyen hibára utalhat, hogy az egérkurzor 4-5x nagyobb lesz?
    Valamelyik nap csinálta, újraindítottam megjavult. Most megint csinálta de le is fagyott a gép.
    Vista Ultimate 64-bit SP2

Alaplap vagy vga?

Lefuttattam ram, vga, proci tesztet és nem hibázott sehol sem.
  • kifli
    notid van? vagy olyan billed amin nincs numpad? mert akk kapcsold ki a num lockot :)
  • miki10
    Sziasztok!

azt mitöl van hogy pl: a billentyüzeten beütöm a 'e' betüt akkor nem írja le hanem 0 át írja le? és ez majdnem minden betünél ez van és mindig mást ír le.:S

nem tudjátok mi baja és hogy lehet megcsinálni?
  • Banyapapa
    akkor jo,de marad a guglizás a hibára vagy megprobálhatod ezt is
    avg-t nem ismerem.
  • belisz
    Amúgy AVG-vel nyomattam át...
  • belisz
    Hát...nekem elég régóta megvan,egész ideáig semmi gond nem volt vele. És ugyanerről a lemezről lett telepítve unokatesóm gépe is,és nála is faxa...
  • Banyapapa
    virusirtot lefutattál,valamit? (avast,nod stb)
    Esetleg van a microsoft oldalán,a frissitéseknél rosszindulatu szoftver eltávolito eszköz,frissitésekkel elvileg lejön.

És az az dark xp valami buherált cucc,mert én még abból sose láttam normálisan müködött
  • josi
    Bocs...DeenQ-nek ment
  • josi
    linksys kezelési útmutató
  • belisz
    FAIL

Not Detected!
  • Bandi 18
    Be kell lépni az admin felületre és ott kell beállítani mindent. Be kell írni az átjáró címet mert azzal tudsz belépni a routerbe. Majd ott a wizardot elindítani. És a beállítás attól függ hogy milyen netje van.
  • tigeroo
    linksys wrt54gc v3 wrt54gc v3

routert tudja valaki hogykell beállítani? egy ismerősöm szólt telefonon hogy sehogy sem tudják! valamilyen help leírást nemtud senki sem? angol is jó
  • DeenQa
    ha megnézted volna a linket amit adtam, ott is ugyanez van leírva... hiába másolgatod be, MS Blaster removal tool kell hozzá..........
  • belisz
    Közben történt mégegy újraindulás,és sikerült ennyit leírnom.

This shutdown was initiated by NT AUTHOR/SYSTEM.
  • belisz
    Köszi,megpróbálom!
  • Noodlee
    Ha jól emlékszem csak akkor dobja fel az ablakot, ha kimész a netre.
  • kifli
    super anti spyware és quik scen 35-40 perc alatt végez :)
  • belisz
    Értem..és ezzel lehet valamit kezdeni? Vírusírtót kilőném,mert háromnegyed-1 óra alatt nem hiszem,hogy átküld 150GB cuccot,tehát úgyis újraindul...
  • DeenQa
    ez vmi ősrégi 5-6éves XP vírus asszem, MS blaster v iesmi neve van

http://en.wikipedia.org/wiki/Blaster_(computer_worm)
  • belisz
    Sziasztok! Kb 1 hónapja újratettem a gépet (Windows Xp Dark Edition SP 2)
    Ma reggel óta minden órában eljátsza velem azt,hogy kidob 1 kis ablakot és közli,hogy 1 perc múlva újraindul. Valakinek valami ötlet?
  • Lacee86
    Hát ha csak nincs ahhoz is vmi progi, akkor biosból tudsz procit húzni. VGA-nál tudtommal mind1, h Ati vagy nVidia, mind2-t lehet Riva Tunerrel. De amúgy nekem is nVidia-m van. 2.23-as Riva Tunert használok.
  • rooney8
    Én is xp-t...
  • DeenQa
    Asus lapom van és Intel procim, Nvidia VGA
  • bardocz
    Én XP-t használok,de látom nem egyedi:D