64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
van egy luk az előlapon, oda bedugsz egy ki egyenesített gémkapcsot és benyomod -
szevasztok, fejhalgatót vennék, csak nemtudom melyiket kellene :)
a választási lehetőségek:
Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset
Plantronics Gamecom 367
Logitech Precision Gaming Headset
Én a creative-re voksolok, de azért megkérdem itt is :) -
Üdv!
Szülő berakott egy cd-t a meghajtóba, és azóta nem nyílik ki. Próbáltam már dvd lejátszó programokból is, úgy is csak elkezd villogni a led majd nem történik semmi. Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszi! :) -
pm ment
köszi előre is a segítségedet... -
Nekem is hasonlóm van. Azt csak azzal a b@sztatós módszerrel lehet megoldani. A progik megvannak hozzá még a gépemen de hogy miként hoztam össze azt nemtom mert már 1 éve volt. keress rá neten. De ha adsz pm-be egy e-mailt akkor a progikat elküldöm szívesen
-
Nagyon ritkán használok daemon tools-t...anélkül is fagy..A stick-et visszaittem letesztelték frissítették a szoftverét és azt mondták hibátlan... -
Samsung SpinPoint T166 500GB (HD501LJ)
van rajta szabadon 4 pár tüske amit lehetne jumperelni
csak rajz nincs rajta,hogy hogy kellene
Firware módot hogy lehet állítani? -
Sata1-et látja csak. Vinyót jumpereld át Sata1-be ha van rá lehetőséged, ha nincs akkor kérj olyan vinyót amin van ilyen. Esetleg Samsungoknál lehet még olyat csinálni hogy a Firwarebe állítod át a módot. -
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy SATA csatis alaplap Gigabyte GA-8IG1000MK kompatibilis-e Sata 2-es vinyóval?
Chipset drivert már frissítettem de mégsem látja az XP
ötlet? -
Daemon toolst kapcsold ki. Egyik gyereknél az zavart be neki. Vagy vidd vissza a sticket. -
hello!lenne egy ilyen problémám:
On Thu 2009.10.22. 14:22:22 your computer crashed
This was likely caused by the following module: gt51ip.sys
Bugcheck code: 0x100000D1 (0xFFFFFFDC, 0x2, 0x1, 0xA8BFD3D5)
Error: Unknown
file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\gt51ip.sys
company: Option N.V.
description: NDIS driver
On Wed 2009.10.21. 17:54:01 your computer crashed
This was likely caused by the following module: tcpipbm.sys
Bugcheck code: 0x1000008E (0xC0000005, 0x0, 0xA8033684, 0x0)
Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\tcpipbm.sys
product: Bytemobile Optimization Client
company: Bytemobile, Inc.
description: Bytemobile Kernel Network Provider
mind a 2 a mobilnet drivere...a stick szoftverfrissítve volt de még most is kékhalálozik...mit lehet ilyenkor tenni?eddig senki semmi használhatót nem tudott mondani :( -
Csilluskaa #49552 Nekem is ugyanez a gond volt telepítés után, de miután letöltöttem az új verziót utána jó lett. -
leszedtem azt tettem fel erre a szutyokra, de semmi változás.
leszedtem ujra és feltelpitettem megint újra csak semmi.. mi lehet a baja? találkozott már valaki ilyennel? -
Szedd le a legeslegújabb MSN-t. Nekem a jó múltkor ugatott, h frissítsem, és nem is volt hajlandó működni addig, amíg nem tettem meg. -
Egy gépre most raktam új op rendszert. XP-t. feltelpitettem azt a ratyi MSN-t és nem mükszik! amikor chekkolom azt írja ki minden rendszer stabilan müködik. próbáltam több géppel máshol tökéletesen müködik. Találkozott már valaki ilyen szarral? Ja! és az alap MSN ami gyárilag van benne az megy. az müködik. -
Beállítasz nekik egy-egy IP címet. Mondjuk 192.168.1.1 a másik 192.168.1.2 alhálómaszk meg 255.255.255.0 ennyi és már megy is. Ha végeztél a másolással visszarakod dinamikusra és kész. -
Hali
Össze szeretném kötni a gépemet(XP) fater laptopjával(VISTA). Egy LAN kábellel cross kábellel megoldható? Gondolom igen, mit kell állítanom ahhoz, hogy jó legyen? Adatokat tennék át rá. (Film, zene ststb)
Köszi -
Csilluskaa #49546 Lenne még egy kérdésem. Próbálok feltelepíteni egy játékot ami 2 lemezen van, mindegyik lemezen 1-1 .iso. Telepítésnél miután beraktam a 2. lemezt akkor ugyanúgy kéri tovább. Mit csináljak?
-
Köszönöm a segítséget! -
De ha nem wifi vagy egyéb oka van a dolognak akkor a második router helyére bőven elég egy sima switch. -
Meg de nem így.
1es router wan portjába net, 1es portjába 2. router, a 2. router 1-4 porjtai közül valamelyikbe kötöd azt a kábelt amit az 1. routerbe dugtál. Ja és előtte a 2.routerben tiltsd le a DHCP-t, és adj neki valami olyan IP címet, amit az első router osztana DHCPvel (hogy később elérd a 2. router konfigurációs felületét). Ezután az első routeren zárd ki a DHCP tartományból a második router IPjét, hogy egy gép ne kapja ugyanezen IP-t és készen is vagy. :) -
Persze simán megoldható. A 2-es routerben kell azt az IP-t beállítani amit oszt neki az 1-es router. -
őszinte leszek, életemben nem láttam még switch-et, és nehezebben is tudnék szerezni mint routert (nem akarok venni, csak pár napra kéne). -
Miért lehet az hogy sima adat DVD-t gond nélkül tudok írni,Double Layert viszont nem?Az író Sony és új,alkalmas DL írására is.A program Deep Burner.Mikor megnyitom az íróprogramot a DVD+RDL lemezt CD lemeznek mutatja és ha írni akarok rá "write errort" ír ki.Mikor legelőször próbáltam vele DL-t írni úgy csinált mintha megírta volna aztán mégis üres volt a lemez.Azóta nem is kezdi el írni csak ez a hibaüzenet jön.Mi lehet a gond? -
#49539 vagy esetleg szar a routered,vagy a lan kártyád -
swich nem jó a 2. router helyett? -
#49537 nekem is tvnetworkos netem van de az csak 2mb-os,wowban 6-7ms a válaszidő utorrent mellet,ott szolgáltatóhiba van. -
Elméleti síkon lenne egy kérdésem.
Megoldható az, hogy két routert teszek egy hálózatba? Értem ezt úgy, hogy ugye van az alap router amibe csatlakozik a modem. Annak mondjuk az 1-es csatlakozójából jön egy lan-kábel a másik router wan csatlakozójába, és a másik routerből két másik lan kábel két gépbe. Elvileg lenne net a két gépen? Vagy konfigolgatni kéne az ip-ket? ossza automatikusan, állítsak be? Átjáró és társai? Ne kíméljetek. -
Mi az hogy nem tud vele mit kezdeni? Ki a faszt érdekel ez? Ő gondjuk, jóeséllyel szolgáltató oldali hiba. Oldják meg, cseréljenek modemet vagy akármi. -
Modemes.
Korlátlan.
Fix IP-s.
Már mondták azt hogy valamié szarul kéri le az IP-t vagy mi.
Egy Windows Reinstall nem segíthet mi? -
HELP!
Van egy 3Mb-os TvNetworkos internetem.
Ami általában 30-60percenként megszakad kb 1 percre.
Ami nem volna zavaró ha csak böngészgetnék.
De neten játszani nagyon q**ra szar így......(wow)
Ha esetleg valaki hasonló gondokkal küzdött és megoldotta...PLZ HELP.
VAgy ha csak tud megoldást.
Én mit tehetek?
A szolgáltatótól esetleg mit kell ilyenkor kérni.
Mer a kirendelt csávó nemtud vele mit kezdeni. -
nekem is volt ilyesmim meghajtót nem nyitotta meg próbáld meg ahol a kis le gördülő cucc van hogy sajátgép-vezérlö púlt oda írd be hogy programfiles vagy ami a merevlemezed. szoval érted ^^ nekem így meg nyitotta :O -
Csilluskaa #49531 Csökkentett módban sem talált több vírust. És továbbra is a Társítás ablakot dobja fel. Nem lehet ezt valahol átállítani, vagy valami? -
indításkor f8 nyomogat majd csökkentett mód kiválaszt -
Hogy érted? Belépsz csökkentett módba és ott lefuttatod újból a vírusirtódat. Csökkentett módba úgy tudsz belépni hogy boot előtt nyomod az F8-at. -
Csilluskaa #49528 és azt hogyan? -
Csökkentett módban futtasd újra. -
Csilluskaa #49526 Nekem sosem volt még gondom a Kaspersky-vel, ez csak egy feltételezés volt. C:\System Volume Information\_restore mappában találta ezt a trójait: Trojan.Win32.Vaklik.gbh (ebből egy csomót) meg egy Trojan-GameThief.Win32.Magania.cixc egy másik helyen. Gondolom ez csak valós vírus.. Vissza lehetne valahogy állítani, hogy rendesen megnyissa a meghajtókat? -
#49525 40 trójai?
Na kasperskym nem lesz az 7 szentség,sztem vírusos a géped:D -
Csilluskaa #49524 Sziasztok! Frissen van telepítve a gépem ( win XP), tegnap azt vettem észre, hogy mikor rákattintok a C meghajtóra ( vagy a másikra) akkor a Társítás ablakot hozza fel.
És csak úgy tudom megnyitni bármely meghajtót, hogy jobb klikk --> intéző. Nem tudom miért lehet ez.
Tegnap lefuttattam a kaspersky-t, ami egyből kiszúrt egy 40 trójait, amit törölt is. Lehet, hogy olyat is vírusnak vélt amit nem kellett volna?