64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Boconadi
    Miért lehet az, hogy a gép nem a valós proci órajel értékeket írja? A gép állandóan 'csak úgy lefagy', lehet megsértődött mert a multkor új gépek után nézelődtem? :)

Félre téve a poént, marhára idegesít, egy szimpla 500Hz-el kevesebbet ír... Lehet vége a procinak?
  • Sickness
    Egyáltalán lehet ilyen, hogy minden halott csak az egér nem?
  • Sickness
    Ezek sem segítettek :(
  • Jakuza001
    Upsz elirtam:

"Esetleg ha nem segit annak a kikapcsolasa" helyett

Esetleg ha nem segit annak a bekapcsolasa,probalkozz meg az eszkozkezeloben az USB kontrollerek energia gazdalkodasanak kikapcsolasaval.
  • Jakuza001
    Esetleg ha nem segit annak a kikapcsolasa probalkozz meg az eszkozkezeloben az USB kontrollerek energia gazdalkodasanak kikapcsolasaval.
  • Jakuza001
    BIOSban engedelyezve van az USB legacy ??
  • Sickness
    egyik se... egér megy mindegyiken, de más eszköz halott.
  • MR ME
    egyik usb csati se jó?
  • Sickness
    Helló!
    Szerintetek mitől lehet, hogy nem ismeri fel a winfos az usb-re dugott dolgokat? Egér kivételével semmi nem megy, se mp3, se kamera... Reggel tölteni akartam az ipodot és akkor várt a szép üzenet, hogy nem ismeri fel. Winfost közben újra dobtam, de még így sem jó... HALP!
  • REPS0L
    Sziasztok!

Van egy HP dv6-3120eh laptopom, és a problémám hogy teljesen szétcsúsznak a textúrák egy-két játékban ami botrányos egy ilyen laptopnál, főleg hogy egyszer már volt ilyen gonddal szervízben... Az AMD Catalyst nem települ fel arra hivatkozva hogy nem kompatibilis a hardverrel, lehet hogy az megoldaná, de így nem tudom kideríteni... Ha tudna valaki segíteni, annak nagyon örülnék, köszi előre is!
  • broman191
    Irány egy szervíz, kb. 5 ezer forintért megoldják, nekem is volt hasonló tavaly nyáron. :)
  • scs17
    Hali!

A következő a problémám:
    Van egy Fujitsu Siemens T17-2 monitorom, amely 1 hete nem működik. Ha bekapcsolom, akkor 2-t villan egymás után a képernyő, aztán fekete marad, a lék led a képernyőn pedig továbbra is ég.
    Mi lehet a probléma? :S

A választ előre is köszi!
  • CharrDen
    Ha kihúzom a kábelt, és bármit is próbálok, csupán ennyit ír ki. A gépen aktiváltam a wifi-t, Acer 5750G-m van, ott beraktam hogy ON. Windowsban meg merre tudom megnézni? Nézegettem össze-vissza, nem láttam, hogy bárhol le lenne tiltva.
  • karajjj
    windowsban nincs letiltva?
  • CharrDen
    Csupán mutatja, hogy nincs kábel bedugva...
  • CharrDen
    Nem, direkt bekapcsoltam. Egyszerűen, amikor nincs bekötve a netkábel, lennt nem vált át wifis keresésre.
  • karajjj
    nem lehet, hogy ki van kapcsolva a gépen a wifi?
  • CharrDen
    Sziasztok, lenne egy gondom a laptopommal! Anno, amikor megvettem, felraktam a drivereket, wifiztem kicsit, majd átváltottam az akkori vezetékes routerre. Most viszont vettünk egy új routert, ami wifis. Szeretném ezt kihasználni, de a gépen jobb lennt (Win 7et használok) nem vált át wifi-s keresésre, és akárhol próbálkozom, nem tudom átváltani, vagy rávenni, hogy keressen WIFIN hálózatot.
    802.11b/g/n Broadcom Netlink hálókártya.
  • Laci82
    Hát megvolt a baj,az usb-s egér és billentyűzet hátulra bekötve a gép nem indul újra,előre bedugva megy rendesen,plusz ez a fos alaplap hazvágta a vga-m,soha többet gigabyte alaplap,egy normálisat tudtam venni eddig,de a többi mint........
    Ez tuti valami bios hibás szar volt,most vihetem vissza.
  • Jakuza001
    Lehet megserult valamelyik windows file es csak szoftveres hiba. Probald megg a parancsmenubol lefuttatni a sfc /scannow parancsot, ami visszacsereli az original windows system fileokat, ha valamelyik megserult.
  • broman191
    Virtual CloneDrive :)
  • Jakuza001
    Szedd le a geprol a deamon toolst es probalj mas DVD emulatort.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van egy olyan gondom,hogy nem indul újra számítógépem,sem restartal sem a reset gombbal sem.
    Bejön a bootscreen betölti felsorolja a hardvereket és utána megáll az egész.
    Ha viszont kikapcsolom a gépet és úgy indítom újra simán beindul.
    Mi lehet a baj?
  • grebber
    Elég sokszor előfordul hogy gép bekapcsolás után a rendszer nem látja a dvd meghajtót.

Régebben erre azt írták a daemon toolsal ütközik vagy mi csak már nem tudom mi a megoldás rá.
    Valaki találkozott már ilyennel,ha igen mi a megoldás?
  • ksandor
    "vezetéknélküli hálózati szolgáltatás nem engedélyezett", talán nem ismerte fel a Win7 az eszközt. Az egérnek nincs szüksége a wifi-re, Bluetooth kapcsolat van az egér és az USB-s eszköze között. Talán egy Windows 7 újratelepítés megoldaná minden problémádat, vagy esetleg ha a laptophoz vagy az egérhez van gyári driver CD, akkor esetleg azokkal kéne még próbálkoznod.
  • gregtom6
    Az a gond, hogy a laptop nem ismeri fel a wifit sem.
    A vezetéknélküli hálózati szolgáltatás nem engedélyezett. De nem tudom, h hol lehet engedélyezni. Win7 van feltéve.
  • broman191
    megoldás lehet talán
  • gregtom6
    Hy all!

Van egy Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 nevű egér. Bedugtam az adapterét, de nem ismeri fel a Win7. Az egér be van kapcsolva, lézere világít.
    Hibakód 43-at ír a Win. Hogy lehet megoldani a gondot? mert a hivatalos supporton semmi érdemlegeset nem írnak.
  • ksandor
    Everest home edition nevű programmal megtudod nézni, hogy mi hány fokos (°C/K).
  • ksandor
    Lehet, hogy túlmelegedés okozza. A számítógépházban is mindenképp legyen hűtőventilátor.
  • zzeN
    Hali!

Nem rég gépet újítottam, és egy ideje fenn áll egy probléma. A gép néha fogja magát és fagy. De a hang beakadós módon. Valamikor a fagyás pillanatában lévő hang akad be, valamikor pedig sercegős hang formájában. Volt olyan hét amikor semmi baja se volt, de nemrég újra kezdte... Idle-ban és játékban is egyaránt előfordul. Ötlet? (lapomon beta bios van, nincs újabb ami kezelné a procimat.)
  • kifli
    te pedig írni :D
  • karajjj
    tanulj meg olvasni pl olvasni
  • EnxTheOne
    MIt csináljak? Ujra lett telepitve a windows, de az sgn semelyik cikket nem tudom elolvasni. :(
  • MirP
    Fogalmam sincs, mert én még nem láttam a gépet, de valamelyik nap megnézem! Csak érdeklődtem, hogy szerintetek mi lehet a baj...
  • karajjj
    biosban nincs elállítgatva valami?
  • MirP
    Sziasztok! Egy elég érdekes problémával fordulok hozzátok. Egyik ismerősöm gépe elég fura dolgot csinál. Működik rendesen a Windows meg minden, de rámegyünk a leállításra, rendesen ki is jelentkezik a Windowsból, majd mikor épp kikapcsolna a gép, akkor nem kikapcsol, hanem újraindul! :D
    Na ez mitől lehet???
    Máskor használat közben nem szokott újraindulni meg semmi, csak ilyenkor, amikor kikapcsolom. Tulajdonképpen olyan, mintha Kikapcsológomb ugyanaz lenne mint az Újraindítás gomb. :) Mindkettő ugyanazt csinálja! :D
  • karajjj
    én is ezen akadtam fenn először, hogy nem is tudtam róla, hogy létezett olyan :D de köszönöm a segítséget, megpróbálok valamit alkotni
  • broman191
    Most nézem hogy nem 915 GM a chipset, hanem 915 G, de memóriák tekintetében nincs jelentősége *
  • broman191
    KINGSTON 1024MB DDR2 533MHz - Ilyenből 2 x 1 GB kijön 6700 Ft körül

Esetleg ha a lapod támogatja a 2 GB-os modulokat akkor 1 x 2 GB:

KINGSTON 2048MB DDR2 533MHz