<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mindegy tuningolásba nem vagyok túl jártas mert mindig ûber alles gépem volt de most ezt kell tuningolnom 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
visszaveszi a szorzót hogyha nem használod a procit-> kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik
Valszeg a linkelt beállításnál azért nem bír többet, mert a 800-as ramok, már így is 870-en mennek, azt vissza kéne osztani.
333-ra állítsd a cpu frequency-t, ez gyakran használt érték a prociknál, úgyhogy ez visszaosztható lesz gond nélkül 800mhz-ra elvileg. Nem használtam még asus lapot tuningra, úgyhogy nemtudom hol lehet a memóriát visszaosztani :/
EZT bogarászd át esetleg 😊

__
ezen nincs is integrált vga nem? akkor mi eszi meg azt az 1 gigát?

All hail the double x!
7x290
"Tudom"de hátha.......
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tudom nem az illetékes topikba írok,de ott nem igazán tudtak használható választ a kérdésemre.
Ti már annyi mindenben segítettetek egymásnak hátha erre is tudja valaki az okosságot.
<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak egy gyors kérdés a Windows könyvtár teli van ilyen KB982214.log fájlokkal. Ki szabad ezeket törölni? Köszi a segítséget.
www.bundesliga.de www.kicker.de
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Talán ráfoghatom a gépemre?
AMD Athlon 3000+, Ati X1050, 1,5GB RAM
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
All hail the double x!
Van itt egy kis érdekesség memória terén.Haveromnak van egy egész jó gépe(e6850,4gb kingmax,gtx460).Tegnap vette a gtx karit 1gb-os, na most azt tudni kell hogy neki win7 32bit van, és az elõzõ karija(8800gt)512mb-os volt.Na már most a gép 3,5gb ramot látott a 8800gt-vel.Én úgy tudom de lehet hogy tévedek hogy a 32bites rendszerek nem támogatnak 4gb-nál több memóriát és ebbe beletartozik a vga memóriája is.Az 512-es karinál pont kijött mert 4gb van úgye benne meg egy 512-es kari akkor azért látott csak 3,5gb-ot mert ott volt a kari is.Viszont tegnap beraktuk az 1gb-os gtx460-at és ugyan úgy 3,5gb-ot lát na most akkor én tudtam rosszul vagy mivan?Esetleg a ram lehet rossz?Bár hibázni nem hibázik.Nekem most itt az 1gb-os hd5770 meg 6gb ram és win7x64 és tökéletesen látja a sima 32bites win akkor nem látna csak 4gb-ot?
Új logó by: berczely (Y)
A felismeréssel pedig nincs gond, de 6 órát ír egy 900mb-s cuccra, az azért gáz :/
De a legtöbb olcsó házon, ami elõl van USB az egy rakás szar, örülj, hogy felismeri az eszközt, amit beledugsz. 😄
Alaplap, memória vagy driver hiba, esetleg vírusírtó.
Az ntkrnlpa.exe a kernel 😊
Ez az ntkrnlpa.exe..Máshol is ott van....Egy BAD POOL CALLER-nél..Azt mindig a Nod okozta..De már nemc sinálja...
Na ez a fájl együtt van egy másik fájllal..Mint a BAD POOL CALLER-nél,mind a PAGE FAULT hibánál...
Az eghyiknél a Nod egyik fájlával,
A nekem felbukkanó hibánál pedig seehcri.sys fájllal van együtt...A fájl leirása,hogy seehrci Driver és a cég,hogy Sony Ericsson Mobile Communications....
Lehet h vmi mobilos dolog?Vmi progi amivel a gépre kötött mobilt lehet haszálni?Az a progi lehet?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Olvastam h a RAM-mal hozzák összefüggésbe...Mitõl menne tönkre ilyen hamar?...
Mindig akkor irja ki,mikor jön az a táblázatos rész bootolásnál..Sose láttam még mi van benne,csak h vmi táblázat..Az a rész,mikor CD-õl bootol v floppyról v amirõl be van állitva...Utána jönne h Windows indítása..De csak kék halál jön...
BluescreenView szerint ez már a 3. ilyen hiba...
Elõször tavaly júniusban volt egy ilyen,a másidoik 2011.január 11-én meg egy most 16-án.
ntkrnlpa.exe-t találja a hiba okozójának akármi is az...Tényleg memória haldokolna benne?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kezdõ pc-s vagyok. Kérdésem az lenne hogy a virtuális memória beállításokat milyen értékekre érdemes beállítani hogy optimális legyen az oprendszernek. A pc nem mai "gyerek",AMD 1.85Gh proci,500Mb DDR400-AS memória van benne. Most lett újra telepítve a gép és néha nagyon belassul.
Segítséget elõre is köszönöm!
Üdv!
"critical error unable to create D3D service :1440x900"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Minden ugyanaz másképpen.