64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • FaxY
    akkor meg se vegyem a játékot vagy mi?
  • gergely1991
    Azért mert így van megírva.:D
    Nem volt még szerencsém megnézni hogy milyen a grafikája,de a jobb minőségű játékoknál jól megtudja izzasztani a GPU-t..
    Nálam annó a GTASA integrált gma900 videókártyával Low minőségben simán elmegy(ellenben természetesen szaggat, mint állat).
  • FaxY
    mert sztem elmenne ez még Medium grafón is de mondom nem nagyon értek az ilyenekhez szal írjátok le lécc
  • FaxY
    nem vagyok ebben szakértő de miért nem indulna el? lécc irjátok le!
  • Puhos
    Szia!

Minimum requirements for Battlefield 3

Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
    RAM: 2GB
    Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
    Graphics card memory: 512 MB
    Sound card: DirectX compatibl sound card
    Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
    RAM: 4GB
    Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
    Graphics card memory: 1 GB
    Sound card: DirectX compatibl sound card
    Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Ehhez viszonyíthatod a gépedet, de szerintem el se nagyon indulna.
  • FaxY
    helló ezzel a konfiggal hogyan menne a Battlefield 3? Alaplap: Gigabyte P35-DS3 s775 Videókártya: PowerColor HD5770 1GB GDDR5 Processzor: Intel Core2Duo E7200 2,53 Ghz - 3MB cache Memória: 2x1 GB DDR2 Kingmax ram - 800MHz Tápegység: 450W Chieftec előre is kösz a válaszokat!
  • Jakuza001
    Probalkozz meg a BIOS-ban az ACPI opcional atallitani a standby/sleep modot.
    Van hogy az S1 beallitasra van allitva ellenben az S3 kellene.
  • szekrény
    CSÁ
    eddig ps2-es egerem volt tegnap óta usb-s van és azóta nem működik a Leállítás->Alvó állapot "kikapcsolás" , mert kikapcsol és egyből vissza is kapcsol ...
  • LeWyTy
    Ha a hangrögzítésnél több is van akkor próbáld ki hogy átállítod másikra az alapértelmezést.
  • Jakuza001
    Akkor probalkozz a hangkartya driver ujratelepitesevel.
  • hungary27
    Igen de nem akar semmilyen beállításokkal jó lenni.
  • Jakuza001
    Control Panel (Eszkozkezelo) > Sound (Hang) > Recording Tab (felvetel)
    Ott kivalasztod a mikrofont es konfiguralod.
  • hungary27
    Helló! Windows7 ben hogy tudom beállítani a mikrofonomat, hogy jó legyen? Eddig sehogy sem sikerült, pedig egy csomó mindent néztem a problémámra.
  • tigerbácsi
    azt vettem :-) 500 huf volt a különbség, csak messzebb kellett menni érte, de mivel munkaidőben tettem mindezt, így mégjobban jártam :-D
    hdmi-ből aranyozott csatisat vegyél inkább, ha találsz jó áron
  • tigerbácsi
    ok! köszönöm! :-) a boltba annyit mondtak, hogy a drágábbat a 1,5 m -es képátmérő felett szokták ajánlani 3D technológiához. :-)
  • pxxl
    gondolom a 15e ft-os az aranyozott csatlakozó, zajszűrő, 75%-a a márkanév stb. teljesen jó a 3-4e ft-os is, én is azt vettem mikor set top box volt a gép mellett :)
  • SzirmosSzisza
    Elvileg semmi, gyakorlatilag nagyon nagyon minimális.
  • tigerbácsi
    Sziasztok!

mi a különbség egy drágább (15-20 eHUF) 10 m es HDMI-HDMI kábel s egy olcsó (3-4eHUF) ugyanilyen kábel között?

köszi előre is!
  • gergely1991
    Tedd be a gépbe a HDD-t egy másik gépből(vírusgyanú).
  • ÁjjLe BoBBi
    BIOS-ban jártam, gyors default loading volt, de aztán ugyanúgy lelőtte.
    Elemet is kivettem, eredmény ugyanaz.
    A másik config kb ugyanilyen, valamivel talán picit gyengébb, de abban az esetben minden létező dolgot rádugtam, a problémás esetben meg akkor is kikapcsolt a gép ha csak a létfontosságú dolgok voltak rajta :S
  • DIESEL DOG #58423
    Szerk: lehet hogy a táp önvédelemből lövi ki magát... ha nem tudsz a BIOS-ba sem belépni, akkor meglehet próbálni egy CMOS resetet ha tudod a beállításaidat, illetve kivenni az alaplapi elemet kb. 2 percre majd visszarakni, persze csak miután áramtalanítottad a gépet.
  • DIESEL DOG #58422
    Ha esetleg van valamilyen tuning (pl. CPU órajel emelés), akkor BIOS-ban állíts vissza mindent gyári alapértelmezésre, vagy csak a CPU-ra vonatkozó értékeket állítsd vissza alapértelmezettre. Hirtelen ez jutott eszembe, ilyenkor szokott hasonló problémákat produkálni a gép. Egy esetleges hibás tuning okozhat ilyet, pl. kevés feszültség egy bizonyos magasabb órajelen.

Vagy a tápod a másik konfigot kitudja hajtani, és a tiédet valamiért nem bírja el. Ha esetleg tudnál valahonnan kölcsönkérni egy olyan tápot aminek az ATX 12V-os ága legalább 24-25 amperes, kipróbálni avval, hátha...
  • ÁjjLe BoBBi
    ...táp jó, átraktam egy hasonló configba amibe nem volt táp.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát az most hirtelen sajnos nem áll módomban, de talán az is megoldás lenne ha mindent lehúzok róla és csak a lényeg marad
  • karajjj
    tápot cseréld ki egy másikra, lehet, hogy nem bírja már a régi, egy próbát megér
  • ÁjjLe BoBBi
    Üdv!
    Az mire vezethető vissza, hogy elindítom a gépet, minden szépen be is indul benne, de bármit csinálok még win bejelentkezés előtt kikapcsolja magát. Gondoltam hűtésre, de minden hűtő beindul. Tele van érzékelőkkel amiket kiiktattam, úgy is kikapcsol. Ha belépek a biosba, ha hagyom tovább tölteni, még jóval a windows loading előtt lelövi magát.
    Tudom elég kusza a dolog, de a valóságban sincs magyarázat semmire és csak nézek.
    Valaki mondjon valami okosat, nincs kedvem kivágni az ablakon :\
  • karajjj
    akkor billentyűzet csere szerintem
  • Tomy Lee
    9 o l .
    Ezeket nem engedi írni
  • pxxl
    takarítsad ki/szárítsad meg a billt. nekem akkor volt ilyen mikor szétkaptam, kimostam zuhannyal, majd összeraktam, de még nem száradt meg rendesen :D akkor írt marhaságokat :DDD
  • LeWyTy
    asztali
  • karajjj
    notebook vagy asztali?
  • LeWyTy
    Valami történt a gépével és nem bír írni néhány betűt. MI lehet a gond?
    A nyelvezet .HU-n van neki.
  • karajjj
    hogymi?
  • Tomy Lee
    Hai!
    Nem tud0k biz0ny0s betüket írni segítséget szeretnék!Írásjeek + magánhangzók
  • Ekos
    Időközben megoldottam, csináltam firmware frissítést a TD-W8910-en, így már csatlakozott a szolgáltatómhoz automatice, onnantól kezdve már nem volt gondom.
  • gergely1991
    Gépen is próbáltad beállítani a kapcsolatot(mailcím, jelszó,mert erről nem írtál semmit)?
    Ha igen és semmi akkor lehet hogy döglik a modemed...
  • Ekos
    Biztos hogy nem néztem el:
    TP-LINK TD-W8910GB
    Elvileg modem és router egyben, de a "modem részét" nem tudtam működésre bírni hiába dugtam be a telefon kábelt a LINE IN csatiba, figyelve a splitter feliratozására.
  • gergely1991
    Na várjunk csak....
    A wifis routernek kell lennie egy RJ-45(8p8c) csatlakozónak,nem nézted el esetleg véletlenül? Modemben van a "line in"(4p4c) csatlakozó...A sárga az csak a LAN (ami=0-val), neked a router WAN-ba kell csatlakoztatni a modem LAN-kábelét.
  • Ekos
    üdv!
    már sikerült létrehozni a kapcsolatot, mindkét gépen van net, de a wifi-s gépen néha megszakad, lassú a kapcsolat.
    a wifis routeren nincs ethernet csatlakozás ,csak egy line in RJ11, ezért az egyik sárga portba dugtam be a modemből az ethernet kábelt RJ45.