103
A fizikailag kemény szex kedvelőinek társalgója
-
#19 Kamera rulez!
Amióta van Video In a PC-be, azóta hála Istennek bármikor meg tudom nézni az eksön felvételeimet!
Nameg a digi fényképeim is überfaszák!
Jelenleg 4 csajnak vannak a képei a gépemen, és mind mosolyog a kamerába miközbe van a szájukban valami....
IMÁDOM A MODERN TECHNIKÁT!!! :-DDDDDDDDD -
#18 Már miért nem menne a gumiszobába? Én pl. kifejezettem jól szórakoztam a topicon, a hozzászólásokon, ez a téma/humor szerintem még bőven belefér az ÁLTALÁNOS témába, aki szerint enm így van azzal valami nincs rendben. -
#17 Hmm családnak hozott kamerát is Jézuska :)
Jól vissza lehetne nézni a szitnén Jézuska által hozott nagyképernyős flat 100hz -es tvn az eksönt. Csak nekem soha nem lesz nőm :) -
#16 kamerával nem lehet könnyű a fa alatt sexelni!!
Pl. én alig tudtam bemászni az ajándékomért a fa alá alig van hely... :)) -
#15 asszem ez megy a gumiroomba. -
#14 Ehhh....
Be csodaszépeket írtok ide srácok! A könnyem kicsordul!
De a fa alatti hard sex nem az igazi, ha egy rejtett kamerával nem örökíted meg az egészet.
Mégjobb, ha a kamera a kezedben van (márha elfér a tőgyektől) :-DDD -
#13 És ahogy fekszetek meztelenül a fa alatt a tűk között a nyitott ablakon keresztrül beáramlik a friss levegővel elegyedve a beigli illata, amit a szomszéd sütött. Ekkor gondoltok bele, hogy dejó karácsony van és milyen romantikus emberek vagyunk mi tulajdonképpen. -
#12 hát nézd, kinek mi jön be.... :D -
Garfield #11 nincs is jobb, mint egy kemény gruppen a fa alatt, az ajándékok közt fetrengve :)))
Értem.
Kemény me attól lesz, hogy fenyőtűk állnak a farkadba. -
#10 nem tudom, amíg a farkam a helyén van, és működik a vérkeringésem, addig felőlem mehet a móka
akár a kórházi ágyon is :D -
#9 Mondjuk ha baleseted volt vagy beteg vagy stb.
Csak el tudjátok képzelni, vagy nem ? :) -
#8 az milyen? -
#7 hát ha mondjuk fizikailag képtelen vagy rá. -
#6 Melyik nap nem megfelelő eme felemelő tevékenység vérehajtásához??? -
#5 a Karácsony különösen
nincs is jobb, mint egy kemény gruppen a fa alatt, az ajándékok közt fetrengve :)))
persze előtte nem árt kibontani a csomagokat, hátha valaki vibrátort vagy 1L-es vazelint ajándékozott, és úgy rögtön jobb a móka!! -
#4 szinte mindegyik. -
#3 a szexre minden nap tökéletes, vagy tévedek?? :D -
#2 tökéletes nap eme topic megnyitására :D -
#1 Na lássuk, hányan vagyunk!!
Nem S/M-re kell gondolni, csak kemény szexre, ami nem a simogatós, szeretkezős, sötétben paplan alatt történő limonádé.