LOTTÓLÁÁÁZ!!!!!!!!!
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzõs pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdõívet! Fõleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTÕT ûzik vagy CSAK lottóznak.
Az idõ szûkös, ezért minden kitöltõ számít.
A kérdõív linkje a következõ linken érhetõ el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Elõre is köszönöm!
Erdélyi Krisztina
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzõs pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdõívet! Fõleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTÕT ûzik vagy CSAK lottóznak.
Az idõ szûkös, ezért minden kitöltõ számít.
A kérdõív linkje a következõ linken érhetõ el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Elõre is köszönöm!
Erdélyi Krisztina
mondjuk másik topicban betolták, h van egy vmi blog, ahol ilyen témával foglalkoznak, nem keresem ki, ha nem baj, de vki megnézhetné😛
is it okay if i think its lame to dance?
milyen vaterás?
nem napi egy millát fizetnek ki hanem összesen 1-et,legalábbis ha te is a vaterásra gondolsz?!
hát igen van egy kis bevétel a szelvényekbõl... nem véletlenül éri meg nekik...
Mirk te tudod mekkora profittal dolgozik?
Egyébként van egy csomó ingyenes netes nyereményjáték
Egyébként van egy csomó ingyenes netes nyereményjáték
jó persze,meg ott van hogy az a pénz ráadásul nem is adóköteles, nem hiszem hogy félteni kell õket. én arra gondoltam hogy vannak ingyenes internetes nyereményjátékok ahol lehet pénzért játszani! mármint pénznyeremény van!
lottónál nem így megy
tudod mekkora profittal dolgozik a szerencsejáték zrt.?
ahány ember lottózik, zsebbõl rakják össze az ötös fõnyereményt
tudod mekkora profittal dolgozik a szerencsejáték zrt.?
ahány ember lottózik, zsebbõl rakják össze az ötös fõnyereményt
hát jó,de vannak helyek ahol kevesebbet kell költened akkor,kisebb a befektetés és mégis van hozam 😛
semmi sincs ingyen
vaterán olvastam hogy van valami lotto ahol pénzt lehet nyerni és ingyen van (azt hiszem)
az a lényeg hogy elenyészõ esélyed van a fõnyereményre
gyakorlatilag nulla
gyakorlatilag nulla
jó, mindegy, nekem egy olyan kéne, amivel nyerek, de a sima 5-ös esélytelen, pedig nem jönne rosszul a 2 és fél milliárd😛 Bár beérném most egy milliócskával is😄
Hú ilyet tanultunk a gimiben...de ki emlékszik már arra, de annyira nem volt nehéz.
hogy számoljam ki ?
számold ki az esélyed, hogy mekkora, hogy nyerjél... hát ha elõrébb leszel ezzel 😄
hát igen, de nem gondoltam, hez ennyire bonyolult😛 Adnék is fel,csak egy 2000-est ott kell hagyni a lottós néninél, ami para, fõleg, h elég kicsi az esélye
mit értesz az alatt, hogy egész jól áll? 😊 Az összegre gondolsz?
😄
"gyökér gyerek- és látom minden nap elteker a házunk elõtt... érted minden nap..."
A genyó,nálunk is van egy öreg bácsi aki el szokott tekerni a házunk elõtt!Én is utálom mint a szart😛
"gyökér gyerek- és látom minden nap elteker a házunk elõtt... érted minden nap..."
A genyó,nálunk is van egy öreg bácsi aki el szokott tekerni a házunk elõtt!Én is utálom mint a szart😛
\"Life is around you and in you.\"
Most csak találomra benyögtem valamit😊
Az fater lottózik én azt se tom hány szám van rajta
Az fater lottózik én azt se tom hány szám van rajta
az egyik helyi lakos is nyert,-amugy egy gyökér gyerek- és látom minden nap elteker a házunk elõtt... érted minden nap... most erre kimegyek, mit látok nála, egy Samsung V200 (tod mátrix telefon, forgatható kamerával +stb...)feszít... mondom anyád... erre megtudom havertól h elvitték a 4est... LOL 😊
és még lesz vagy 55évig ha jól számolom😛
Hát az is valami legalább nullszaldósra kihoztad😛
45,37,78,58,91
Buhaha mi már egyszer megnyertük a 4-est 1éve😛PP
Hát nemtom én a vörös csajszinál leragadtam😊))
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ahh, megnyugodtam!!Közben megnéztem a többi képet és a gyanú engem igazolt.szerintem semmi baja a gyereknek nézzétek meg ezt:
A kép baloldalán háttal áll
Ne a csajokat bámuljátok!
Egyébként az ominózus kép itt van(csak a hasonlítás miatt)
A kép baloldalán háttal áll
Ne a csajokat bámuljátok!
Egyébként az ominózus kép itt van(csak a hasonlítás miatt)
Tekintve, hogy számomra nehezen eldöndhetõ, hogy tényleg fogyatékos-e a srác vagy csak "be van állva", inkább leveszem a képet.Természetesen én az utóbbira gondoltam amikor felraktam, lehet, hogy így van, de most már magam sem tudom eldönteni.
Bocsánatatot kérek, ha valakinek az önérzetébe gázoltam nem volt szándékos.
Bocsánatatot kérek, ha valakinek az önérzetébe gázoltam nem volt szándékos.
Oldal 1 / 4Következő →