172
LOTTÓLÁÁÁZ!!!!!!!!!
-
PszichoHallgató #172 Sziasztok!
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdőívet! Főleg olyanokra lenne szükségem, akik MINDKETTŐT űzik vagy CSAK lottóznak.
Az idő szűkös, ezért minden kitöltő számít.
A kérdőív linkje a következő linken érhető el: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa
Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Előre is köszönöm!
Erdélyi Krisztina -
#171 ez az? nem emlékszem, ott nem nyitottam meg, csak itt:P -
tronk #170 itt van ha gondolod!
Blog
remélem ezt kerested! -
#169 mondjuk másik topicban betolták, h van egy vmi blog, ahol ilyen témával foglalkoznak, nem keresem ki, ha nem baj, de vki megnézhetné:P -
vossen #168 milyen vaterás? -
#167 jaja. arra. akkor félreértettem -
tronk #166 nem napi egy millát fizetnek ki hanem összesen 1-et,legalábbis ha te is a vaterásra gondolsz?! -
#165 gondolom az ilyen ingyen lottók is szakítanak a reklámokból, ha ki tudnak fizetni napi 1 millát -
tronk #164 hát igen van egy kis bevétel a szelvényekből... nem véletlenül éri meg nekik... -
#163 a multheti szelvényértékesítésből 2szer tudták volna kifizetni a hatoslottó rekordnyereményét -
vossen #162 Mirk te tudod mekkora profittal dolgozik?
Egyébként van egy csomó ingyenes netes nyereményjáték -
tronk #161 jó persze,meg ott van hogy az a pénz ráadásul nem is adóköteles, nem hiszem hogy félteni kell őket. én arra gondoltam hogy vannak ingyenes internetes nyereményjátékok ahol lehet pénzért játszani! mármint pénznyeremény van! -
Mirk #160 lottónál nem így megy
tudod mekkora profittal dolgozik a szerencsejáték zrt.?
ahány ember lottózik, zsebből rakják össze az ötös főnyereményt -
tronk #159 hát jó,de vannak helyek ahol kevesebbet kell költened akkor,kisebb a befektetés és mégis van hozam :P -
Mirk #158 semmi sincs ingyen -
#157 90 alatt az 5. azt hiszem -
#156 hát ez az -
tronk #155 vaterán olvastam hogy van valami lotto ahol pénzt lehet nyerni és ingyen van (azt hiszem) -
Mirk #154 az a lényeg hogy elenyésző esélyed van a főnyereményre
gyakorlatilag nulla
-
#153 jó, mindegy, nekem egy olyan kéne, amivel nyerek, de a sima 5-ös esélytelen, pedig nem jönne rosszul a 2 és fél milliárd:P Bár beérném most egy milliócskával is:D -
Wattin #152 Hú ilyet tanultunk a gimiben...de ki emlékszik már arra, de annyira nem volt nehéz. -
mámászítá #151 hogy számoljam ki ? -
tronk #150 számold ki az esélyed, hogy mekkora, hogy nyerjél... hát ha előrébb leszel ezzel :D -
#149 hát igen, de nem gondoltam, hez ennyire bonyolult:P Adnék is fel,csak egy 2000-est ott kell hagyni a lottós néninél, ami para, főleg, h elég kicsi az esélye -
tronk #148 mit értesz az alatt, hogy egész jól áll? :) Az összegre gondolsz? -
#147 figyeltétek, h az ötös most elég jól áll??:P -
Xboxman #146 :D
"gyökér gyerek- és látom minden nap elteker a házunk előtt... érted minden nap..."
A genyó,nálunk is van egy öreg bácsi aki el szokott tekerni a házunk előtt!Én is utálom mint a szart:P -
Xboxman #145 Most csak találomra benyögtem valamit:)
Az fater lottózik én azt se tom hány szám van rajta -
#144 91..ezért volt csak 4es.. -
#143 magyarországon minden megtörténhet :DDD -
#142 ezért nem nyeri meg at ötöst!
LOL
-
#141 4, 28, 30, 32, 89 -
#140 93?!?
-
#139 nekem 3asom volt 2 hete :-) -
#138 az egyik helyi lakos is nyert,-amugy egy gyökér gyerek- és látom minden nap elteker a házunk előtt... érted minden nap... most erre kimegyek, mit látok nála, egy Samsung V200 (tod mátrix telefon, forgatható kamerával +stb...)feszít... mondom anyád... erre megtudom havertól h elvitték a 4est... LOL :) -
Xboxman #137 és még lesz vagy 55évig ha jól számolom:P -
#136 azért van online neted :))) -
Xboxman #135 Hát az is valami legalább nullszaldósra kihoztad:P -
Xboxman #134 45,37,78,58,91 -
#133 Mi meg a 2-est! :D