8
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • billdm
    #8
    Peking magyar hőse: „Boldog vagyok, nincs bennem keserűség”

    A 200 méter vegyes döntőjében Cseh László hihetetlen úszást bemutatva, új Európa-csúccsal végzett a második helyen, az összesítésben tizenkettedik olimpiai aranyát bezsebelő Michael Phelps mögött. A magyar küldöttség negyedik, saját maga harmadik ezüstérmét megszerző Cseh Laci érthetően fáradtan nyilatkozott tudósítónknak.
    A 200 vegyes döntője után újabb ezüsttel bővült Cseh Laci éremkollekciója

    A 200 vegyes döntője után újabb ezüsttel bővült Cseh Laci éremkollekciója

    „Sokan aggódtak, de köszönöm, most már jól vagyok. Kiúsztam magam, nagyon elfáradtam, ráadásul a futam után minden televízióállomás interjút akart készíteni velem: kameráról kamerára jártam, rádiók, újságírók, eredményhirdetés, kimerültem” – mondta Cseh Laci, aki láthatóan elcsigázatottan állt fel a dobogóra, olyannyira, hogy sajtótájékoztatóját el is kellett csúsztatni egy fél órával – nem csoda, kicsit pihennie kellett.

    „Boldog vagyok, nincs bennem keserűség; hiába kérdezik sokan, hogy elcserélném-e a három ezüstöt egy aranyra, nem tudom, mi a váltószám. És nem is érdekel. A két vegyesen elért második hely a realitás, még akkor is, ha 200-on jobb időre számítottam. A pillangó viszont engem is meglepett. Hat éve minden évben két-három világversenyem volt, ez rengeteget kivett belőlem, most pihenésre van szükségem. Hallottam, hogy Gyuri bá januárig nem akar az uszodában látni, megnyugtatom, nem is fog…” – célzott Cseh a rá váró hosszabb pihenőre.

    „De a motivációmban nem esett csorba, azon vagyok, hogy egyszer legyőzzem Phelpst. Hiszem, ez majd sikerülni fog. Remélem, azért sok embernek boldogságot szereztem, köszönöm a szurkolást mindenkinek. Nem maradok kint az olimpia végéig, 19-én a többiekkel megyek haza, mert már honvágyam van” – zárta mondandóját a magyar úszó, aki egyelőre a magyar csapat legeredményesebb versenyzője, és nekünk nincs kétségünk afelől, hogy nagyon sok magyar szurkolónak szerzett örömet fantasztikus teljesítményével.

  • cervin
    #7
    a splinter cell topic 3 hétig az estéim része volt minden pillanatban/a játék/durva hogy ilyen drasztikusan agyon baszta valaki
  • cervin
    #6
    he?
  • Breki33
    #5
    ezt be kell zárni !!!!
  • CSOCSO
    #4
    baz ember
  • grebber
    #3
    Hogyan lehet FUTNI a játékban?Lehet egyátalán?Kérlek segítsetek!!!!
  • Csacsi
    #2
    Mér van ilyen topic : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1032806201
  • Rincewind
    #1
    Már csorog lefelé...