49
Xbox,Mivel,Hogyan?
-
Keresztapa81 #49 XBOX Játékok : 400 FT/ játék ( új lemezen , papírtokban , leelenörizve )
Mail: [email protected] -
Oldman63 #48 Keresek XBOX Classic géphez "XBOX DVD Movie Playback Kit" -et, lehetőleg újat, nem fontos hogy eredeti M$ típus legyen!
-
kajesz #47 Mennyit kérsz érte?És hol vagy? -
q2w3 #46 mÁR NINCS MEG!!!! -
kukialjas #45 Emilem:[email protected]
Minél hamarabb irjon valaki mert elég sürgös lenne!
1000Huf-ért kérdés nélkül megveszem! De csak ha gyári és mükszik is! -
kukialjas #44 Komolyan érdekelne egy Xbox-os gyári távirányító DVD hez!
Számom 06-30-512-09-24
-
kukialjas #43 Szia! Érdekelne az Xbox-os távirányító!
Menyiért adod? Gyári? -
q2w3 #42 Eladó egy chippelt psx egy joyyal és
egy 6Mb-os kártyával.
Játékok: (másoltak)
F1 2000
Cool Boarders 4
Redical Bikers
Tekken 3
SNO Cross
Ace Combat 3
Spiderman
Track&Field
Gta 2
The Dukes of Hazzard
Crash 2
Toca Tourning Cars
Fighting Force 2 -
q2w3 #41 Márcsak az átalakító és a játékok vannak. -
q2w3 #40 eredeti:1000Ft/dg
másolt:500Ft/db
chippelt x-box:25000Ft
kontroller:4000Ft/db
távirányító:1000Ft
átalakító:6000Ft
Mindenestül 50.000Ft-ért vihető. -
q2w3 #39 Eladó:
Xbox chippelve+ 2 vezetékes kontroller + egy dvd nézéshez távírányító és érzékelő+ egy átalakító amibe be lehet dugni egy billentyűzetet és egy egeret és játékok: eredeti:Kelly Slater's Pro Surfer
007 Night Fire
Azurik: Rise of Ferathia
Star Wars Clone Wars
The Sims Bustin Out
másolt:Prince Of Persia SoT
Bionicle
Driver Paralell Lines
Mortal Kombat Sholin Monks
Toca 3 (a tourne rész nem megy egyik másolt toca 3-ban sem)
Castelvania
GTA Vice City
The Sims
Toca 2
Spider-man2
Bloodrayne 2
Forza Motorsport
Tony Hawk Underground
Branout 2
Branout 3
Splinter Cell Chaos Theory
Driver 3
Az ajánlatokat Priviben, e-mail:[email protected]
vagy msn: [email protected]
Köszi -
#38 Sikerült
Most azt kéne megtudnom,hogy tudok valakivel multiba játszani :) -
q2w3 #37 Hy!
Tudom, hogy láma kérdés, de honnan lehet leszedni az EvoX-ot?
Google-ban néztem, de nem találtam. -
#36 -
Gabe18 #35 Keressél... -
#34 nem tudok :( -
Gabe18 #33 Létező angol cimet adj meg. -
#32 Fontos: A lakcím (város, utca, házszám) megadása tetszőleges, ezekben a mezőkben bármi állhat.(xbox live)-nekem még is azt irja ki,hogy hibás adrees :( valaki help pls -
turho #31 Az xboxos társaság figyeémébe ajánlanám a www.xboxklub.hu oldalat. Sok okosság tárháza, ha nem vagy rest. -
turho #30 emule-n is van például, most néztem.
ed2k://|file|xcommander_r2.rar|483679|7A8F3A6886817D498A5C1A236B5F33F2|/ -
Kis Nato #29 hali! nem tudjátok honnan tudom leszedni az xcommander progit?
-
#28 Sziasztok!Egyrészt,Boldog Karácsonyt minden kedves játékőrült sorstársamnak!Lenne 1 kérdésem:leszedtem a netről 1 Evox-ot a nagy kérdés,hogy ezt mivel.hogyan kell megírnom?Mert iso-ban,gondolom nem lehet. -
#27 köszi! Sokat segítettél. -
Kis Nato #26 a www.xboxmekka.atw.hu oldalon van leirás! Én is az alapján csináltam -
#25 Én nem tudok neked segíteni, de nekem lehet, hogy tudnál. Úgy nézem, hogy te össze tudtad kötni az xbox-ot a pc-vel. Nem tudnád nekem elmondani, hogy pontosan hogyan kell és milyen progi kell ahoz, hogy a pc érzékelje az xbox-ot és lehessen rá cuccokat tenni? Előre is köszönöm. -
Kis Nato #24 Miért lehet az hogy a Box vinyójáról ( E:\games\Forza)nem tom letörölni a játékot? A másikat leszedte ezt meg nem ,és nem reagála törlés parancsra Ftp-n keresztül probáltam! Segitségeteket elöre is köszi!
Üdv.: Csaba! -
#23 ????????? -
ae #22 Xbox? Baltaval, erosen. -
#21 Nem tud valaki valami magyar xbox-os letöltéses mindenfélés oldalt? -
#20 Miylen progi kell ahoz, hogy a pc megtalálja az xbox-ot? -
#19 És hol lehet ilyet kapni?????? -
Derapo #18 Sima utp-s cross link kábel,és nagyon a zsebedbe kell nyúlni ahhoz ,hogy találj annyi aprót:)
Olyan 100Ft. métere szerelve. -
#17 nem tudja valaki, hogy mi a neve annak a kébelnek amivel pc-t és xbox-ot össze lehet kötni és, hogy mennyibe kerül? -
#16 Segítsetek :)
A PC-m összevan kötve az Xboxxal Hálózati kártyán.(nincs routerem)
A Boxxal tudok XboxConnecton keresztül a neten játszani, de a pc nemlátja sehogysem az xboxomat. valaki letudná írni részletesen,mit kell csinálni, hogy végre lássa a gépem, és áttudjam tölteni a játékaimat az xboxra? :P
-
Kis Nato #15 Hogy tudom összekötni 2 boxot (a egyik evox-os a másikba nincs evox de csippelt) hogy lehessen egymás ellen játszani? Mit kell beállitani rajta és hogy?
Válaszotokat elöre is köszi! -
#14 Mint a pc-s vincsit...
Veszel egy 3.5-ös (tehát síma "nagygépbe" való, nem laptop vincsit), max 120 gigásat, mivel az annál nagyobbakat is csak 132 gigáig látja, szétszeded a gépet (speciális csavarnyúzó kell hozzá!), kiszeded a régi vinyót, berakod az újat. Lehúzol egy EvoX install CD-t, azzal tudod megformázni + ugyebár az EvoX-ot is fel kell rá rakni, és készen is vagy. Kb. 20 perc alatt megvan az egész.
Arra vigyázz, hogy nem minden esetben tudod kicserélni a vincsit, régebbi chippek nem igazán szeretik a vincsicserét. Ha van otthon egy elfekvőben lévő vinyód, próbáld ki azzal, mielőtt vennél egy újat. Vincsik közül ajánlom a Seagate-et, az elég jó márka. Maxtor-t ne vegyél, mert az nagyon melegszik. -
#13 Még egy kérdés. Azt tudom, hogy lehet az xbox wincsijét bővíteni, de hogy és mennyiért?? -
#12 köszi -
#11 Lehet, és többek közt arra jó, hogy ha lehúzod egy játék "demó :)" verzióját a netről, nem kell kiírni az ISO-t, hanem fellövöd vincsire, és onnan játszod...
Kell hozzá egy cross kábel (vagy patch kábel, ha routeren viszed keresztül), egy hálókártya a pc-be és valéami progi amivel tudsz kommunikálni a box-szal... -
#10 lehet összekotni xboxot pc-vel és ha igen akkor hogyan és mire jó?? Előre is köszönöm a válaszokat