6
-
Dömper Ármánd #6 Én mondjuk soha nem értettem azokat az embereket, akik azért utálták az M$ -t, mert mindent beleintegrált az oprendszerébe. A beintegrált eszközök helyett mindig lehetett valami alternatív megoldást használni, legalábbis én soha nem tapasztaltam az ellenkezőjét.
Egy idő után kezdtem azt hinni, hogy ezek az emberek pénzt kapnak az utálkozásért, az űrszemét kvikktájmtól, vagy a banneres vegyedmegapróverzijót rílmédijától.
Azután rájöttem, hogy ez egyszerűen egy divat. Jó dolog csordába tömörülve szidni valakit, valmiért. Mert a nagyok is azt teszik.
És mivel az M$ már kitermelte ezt az utáló táborát, tegyük hozzá, részben jogos az utálat, innentől kezdve bármit is tesz, ez a masszív tábor lázongani fog.
Ez van. -
Gabest #5 LOL, nekem semmi bajom egyikkel sem, és főleg nem szoktam skizofrén módon több nicknévvel több álláspontos is képviselni saját magam ellen. Csak azt szerettem volna mondani, hogy addig cseszegették őket míg most lett XP media center edition, meg gondolom lesz majd internet edition, office edition, anyámkinja edition, stb., stb. stb. -
#4 De bazeg! Döntsétek már el mi bajotok! Ha beleintegrálja, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Legalább tartsatok ki egy vélemény mellett, ha már annyira kardoskodtatok érte! -
#3 Ha jobban szétnézel, láthatod, hogy szinte mindegyik cég ezt csinálja... -
Gabest #2 Kezdek rájönni a MS stratégiájára. Ahelyett hogy mindent beleintegrálna egy oprendszerbe és rendszeresen látogatná a bíróságot, most sorra adja ki a specializált változatokat az alap XP mellé. Így most ugyanazt többször is el tudják így adni, kis kiegészítésekkel.