Rádiós, Optikai Egerek és FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2)nem jött be?? másik két haverom is hányt tõle és csak pár naponta nézegették, probálgatták... másik két haverom akik hetente többször feljöttek azok iylet akarnak..errõl enynit..
türelmesnek kell lenni és 1 honap alatt beleszoksz...
3) nemtudsz vele irányítaní?? errõl beszélek??? nekem a sima egér már kényelmetlen...
és sokkal jobban célzom vele..csak meg kell szokni
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De szerintem is létezik már olyan optika ami (drótos kivitel esetén) van olyan gyors mint egy görgõs, sõt übereli is azt.
Logitech MX500/700
Tudna valaki jó minõségû, golyós, kábeles, 5 gombos egeret ajánlani?
Magyarul nem vettem észre, hogy késne a mutató az lemozduláshoz képest...
De a mostani corless technikák már biztos gyorsabbak (most olvastam a MS cordless monitoráról a GameStarban :-DDDDD Éritésérzékeny, így viheted magaddal a WC-re csetelni :-DDDD)
Riszpekk
Ha elöbb nézek be, akkor már hamarabb is segíthettem volna!
Más:
Aki azt mondja, hogy a görgõs egerek jobbak mert az optikainak szarabb a mintavételezése, az valótlant állít!
Gondolom mindenki szedte már szét kedvenc golyós egerét tisztitás céljából. Lehetett látni a 2 tengelyt, ahogy a végükre lyukacsos kerekek vannak erõsítve. Ezeknek a lyukaknak az elmozdulását érzékeli a 2 érzékelõ (nemtom, asszem ezek diódák? Lehet, hogy hülyeséget mondok)
Namármost azon egyszerü oknál fogva sokkal érzékenyebbek az optikai egerek, mert a kamerának ami rögziti az alant elterült képet, sokkal részletesebb felület áll a rendelkezésére, mivel marha nagy felbontású a lencse és (szerencsés esetben) a felület sem fél miliméterenként fel-letünõ pontokból áll. A Kerekekbe nem szoktak olyan kis lyukakat vágni, ergo sokkal részletszegényebb mozgásból képezi le a görgõs egér a mozgást.
Na, remélem érthetõen fogalmaztam.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
21000 forint
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
2 okból
1. Túl könnyû, nehéz pontosan koordinálni a nagyobb mozdulatokat
2. az oldalsó gombokat nagyon könnyû véletlenül benyomni hirtelen mozdulatoknál
sok a hibalahetõség
egy testes, nehéz, optikai, kábeles egér a legjobb szerintem
Riszpekk
Most épp egyszínû kék egérpadon megy, de legtöbbször ágykárpiton, fotelen, stb.
Régi optikai egerek rácsos ezüst padon mûködtek csak, kicsit más elven. Azoknak a problémájuk annyi volt, hogy elfordítva már nem mûködtek.
Nekem A4Tech RSWOP35 egerem van, és a sebessége szinte semmivel sem rosszabb a vezetékesnél. Nagyobb mozdulatokra sem mozdul ellenkezõ irányba, és az FPS-ek állták a próbát. A hatótáv sem gond, 2 méterrõl még pontos, csak jó helyre kell tenni az adót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Viszont driverbõl adódóan voltak problémái régebben, volt hogy attól akadozott stb. Megfelelõ driver, beállitások, és minden ok.
Tök felesleges méregdrágán optikai egeret venni, mert ugyanezt tudják.
Viszont a görgõsnél jobb szerintem, elõtte egy WWW-11es volt, na az kb 1 év után a sarokban végezte összetörve.
60 dolcsi.. ha van pénzed és mersz újítaní valami értelmesebbre akkor ezt ajánlom..kényelmes..nincs több mouse emelgetés.. és már mondtam..jobb pontosabb stb😊
Riszpekk
a counter-strike pro gamerek erre esküsznek általában, fps-re szerintem is ez a legjobb egér jelenleg, ára is elfogadható 5-6000 Ft. körül van, ha jól tudom
Mondtam már eleget, nem bírom magam ismételni: TRACKBALL RULEZ!!! azzal lehet fps ezni.. rajzolni mindent amit akarsz... jobb, pontosabb, finomabb, gyorsabb...
3000 fölött már a márkát fizeted
nekem volt egy 2000 (nagyker nettó) forintos fehér Dexxa optikai egerem, annál jobbal még nem találkoztam
amúgy meg 3 éve egy A4-tech 4D+ egeret használok, golyós, drótos, tökéletes 😄
Riszpekk

ha windowsban jól megy, játékban is kell mennie, max nincs bekapcsolva mouse smooth stb stb
Riszpekk
Lehet az baj, hogy vennem kéne alá egy normális egérpadot, mert most egy vöröses erezett faasztalon húzogatom ami ráadásul enyhén tükrözõdik is. Ez bekeverhet neki?
Vagy meg kellett volna várnom a Dual optikás verzióját? Please mondjátok el a véleményeteket!