Rádiós, Optikai Egerek és FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lemerül, akkor sem kell letenni, mivel az elejére kell dugni a nokiatöltõt, és ugyanúgy néz ki, mintha kábeles egér lenne. Tölt és megy. 10-15 percel merülés elõtt elkezd az oldalán villogni egy piros led, úgyhogy nem okoz meglepetést.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Hogy láma user lennék, azt meg kihez vesszük? Pl. lehet többet játszottam vele, mint te.
Mert -nem tudom, miért éreztem az cinizmust itt - az utolsó típusba tartozom, és én EZT az egeret használom másfél éve, és teljesen szar. Hogy miért nem cseréltem le? Mert volt hogy elõszedtem a 2000 ft-os Genius golyóst, és jobb volt, vagy megpróbáltam lassan vinni a kurzort - ez az, ami CS-ben nem mûxik.
Most fogd meg az egeret, állítsd be a képernyõ közepére, és rántsd meg izomból balra. Ha nem marad középen, akkor neked van igazad, és kussolok de nem tom' miért van az az érzésem, fordítva nem így lesz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
nemcsak ott hanem mindenhol..de legalább már ketten állítjuk... a többiek csak nézik ahogy itt szenvedek😊)
A Mouse Rate-ben nekem az Average 1448 Mhz
😊
Samsung Optical Mouse, normál 187Mhz átlagban
Kb 4eFt , nyúztam én vele mindent, Cs, Mohaa, Battlefield, QIII tökéletes...
Amúgy a trackball tényleg állat FPS-ben csak ki kell próbálni...
szünet sehol sem kel csak az img src között
amugy ez ugyan az amit mi leszedtünk😊)!!! ugyanugy ugrál össze vissza (huzd lassan és akkor ugrál..
aztán hardcore FPS gamerek javaslatára és gyõzködésére vettem egy MS Intellimouse Optical 1.1A-t, s had ne kelljen mondanom, de fényévekkel pontosabb és precízebb egérhez jutottam. nem rángat, nem kell pucolni, nem remeg, nagyon pontos és sensitive. szóval én azt mondom, hogy 5000 huf körüli áron jelenleg ez a best of vétel (ja és, ha jól emléxek prohardveren mondta még valamelyik házigazda, hogy míg az átlag optikai egerek 800 dpi-t tudnak, addig az intelli 1.1A 2000 dpi-t, de _csak_ az 1.1A)
Én nem ismerem a PS/2 átviteli sebességét, de gyanitom, hogy megfelõ bármilyen egérnek...
Nyugodtan használd a PS/2-n, és csak akkor rakd át USB-re ha érzed hogy gázos lenne...
Én is PS/2-n nyomatom a corless logi-mat, igaz az golyós még...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Szerintem egy normális egérnél nem ingadozik nagyon a frissítés, legalábbis nálam nem csinál ekkora különbségeket.

135! Verseny?
Volt, hogy a gép tetejére kellett tennem, máshol nem volt hely, és volt, hogy 30 centirõl is pontatlan volt. Most nagyon eltaláltam, az egeret szinte az egész szobában tudom használni, 2-3 méter körül veszti el a jelet.
Rádiós, optikai mégis 125Hz a frissitése. Már egyáltalán nem ugrál, FPS-ben is nagyon király és az erezett faasztalon is simán megy!!!
Ja. És az adóját is elraktam olyan helyre, ahol nincs a közelében elektronikus cucc 20 centire.
a görgõ az nem a golyó, hanem a mousewheel
tehát az optikai egerek is görgõsek
te a golyó nélkülire gondolsz
Riszpekk
Van nekem rádiós egerem, a szekrényben.
Eszi az elemet, használhatalan játékra, a végén már dobáltam mérgemben, mert rángatott.
Ez nem.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a4 tech otpikai egerem van, valami 8000 Ft volt.
FPS -re is tökéletes.
Mondjuk az zavarja, ha rásüt a nap :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem játszom napi 20 órát CS-t, úgyhogy nem zavar az az 1-2 századmásodperc késés a vezetékeshez képest 😊.
Jah még egy dolog: Nem attól lesz valaki FPS bajnok hogy Logitech MX700 asa/20.e fT -os egere van...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Soha nem rezegett, és a hirtelen mozdulatokkal sincs gond... CSztem is, battlefieldezek is, Tribes1-2 is megvolt, mind ezzel az egérrel. Két oldalsó gomb sem zavaró, ez is hülyeség, soha nem nyomtam meg még véletlenül, sõt CSben egész jó hasznukat vettem. A súlyával sincs gond, attól hogy könnyû, még semmivel sem rosszabb. Szokás kérdése.
Láma user elé lehet akármilyen egeret tenni, ha jól néz ki(váó kábelnélküli,váó optikai, váó bazeg elem van benne, világit!) akkor az a király neki.
Gazdag user elé is, mert ha drága akkor az a király.
Meg van még egy tipus, aki nem haveroktól szedi a tapasztalatot, hanem használja, és maga tapasztalja, hogy ténylegesen jó e vagy sem.
hogy nem gyorsabb?? ez nemigaz...pl egyik gamezban azt csináltam hogy felugrottam és megtekertem erõbõl a ball-t..hát azt hitték a többiek hogy meghüjült a karakterem..ugy forgott😊)))) amugy én is észrevettem hogyha gyorsan megpörgetem akkor nem fordul gyorsan..sõt lassan.. de vazz olyan gyorsan lehetetlen hüvelykujjal mozgatni..és semmire nem tudod használni azt ahol nekem már nem mozog az egér... mivel ahogy mondtam..a kezeimmel pörgettem a labdát...
trackball egyetlen hátránya: ha dzsuvás a kezed 2-3 naponta kell tisztítani..ami végülis pont félperces munka mert csak letekered a labdafogót és a 3 kis golyóról simán lepiszkálod a koszt és mehet is vissza minden...
nem mondom hogy a tracball vs egér olyan mint egy kormány meg egy bill.... de kb fele akkora.. pl mint egy gamepad vs bill...
FPS-hez meg nagyon nem ajánlom az optikait.
1.) Ha rádiós, lemerül az aksija pár óra alatt, és akkor egyre pontatlanabb.
2.) Nekem elõfordult, ha felemeltem, megnyomtam vmelyik beprogramozott gombját, és gondok adódtak belõle. (Mint valaki azt már írta is)
3.) Azt is csak megerõsíteni tudom, hogy a gyors mozdulatoknál nem elég gyorsan mozdul az egérmutató.
Máskor viszont nagyon jól használható az optikai egér. Ajánlom mindenkinek!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!