Rádiós, Optikai Egerek és FPS
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
halihó!
Volna egy kérdésem. Ha nekem van egy logitech mx518-as vezetékes egerem, használhatok-e mellette logitech EX 110-es egér-bill klaviaturát? Igaz nekem csak a vezeték nélküli bill. kellene, de most még sulinetben lehet ezt az EX110et 9900-ért venni és szerintem megérné. Szeretném ha valaki mondana nekem valamit ezzel kapcsolatban.
Köszi😊
Volna egy kérdésem. Ha nekem van egy logitech mx518-as vezetékes egerem, használhatok-e mellette logitech EX 110-es egér-bill klaviaturát? Igaz nekem csak a vezeték nélküli bill. kellene, de most még sulinetben lehet ezt az EX110et 9900-ért venni és szerintem megérné. Szeretném ha valaki mondana nekem valamit ezzel kapcsolatban.
Köszi😊
ms 1.1A, ms3.0 ezek szimetrikusak, tökéletesek, gyorsak, pontosak game ra való egerek, vagy mx310 balkezeseknek gyártva, ezis pontos és gyors csak sztem picit kicsi...
Sziii skacok!!!
Balkezes vagyok, vki tud mondani egy ki-ba****t jó egeret balkézre, vezetékeset... játékra... ár mindegy... BALKÉZ!!!
Thx elõre
Balkezes vagyok, vki tud mondani egy ki-ba****t jó egeret balkézre, vezetékeset... játékra... ár mindegy... BALKÉZ!!!
Thx elõre
most olvastam egy elé jó tesztet az egerekrõl, az MX1000 azért nem igazán jó, mert rádiós, így hiába lézeres a rádiós adatátvitel gátat szab az átvitelnek.
Én még mindig azt mondom, hogy ha valakinek ultra pontos kell, az inkább vezetékeset válaszon az a tuti. sztem.
Az mx310 és az 510 tuti választás. annál profibb sztem nem kell.
mondjuk én nyomom a CS:S-t (és nem is rosszul 😊), de csak egy 2000e ftos, görgõs gurulós vezetékes A4tech-em van 😊
de ha most vennék, akkor a felsõ 2 közül választanék.
Én még mindig azt mondom, hogy ha valakinek ultra pontos kell, az inkább vezetékeset válaszon az a tuti. sztem.
Az mx310 és az 510 tuti választás. annál profibb sztem nem kell.
mondjuk én nyomom a CS:S-t (és nem is rosszul 😊), de csak egy 2000e ftos, görgõs gurulós vezetékes A4tech-em van 😊
de ha most vennék, akkor a felsõ 2 közül választanék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
CSá all
látom régen irtak ide de hátha nekem segít valaki!
Van 1 Genius net scroll eye om.
Aki nem ismeri 2e forintos optikai szar
Azt kell tudni hogy nálam semmi nem létezik csak a CS
viszont!
1.Hirtelen rántásoknál nem hogy le ragad hanem össze viszze olykor még ellenkezõ irányba ios mozog!
Oda ahová kéne még csak véletlen se
2.néha leragad de ez a leg lasabb rodulásoknál is sûrün megesik!
3.Ha rájön a hüeség akkor meg felnéz és körb körbe forog az egér
Nah szal a lényeg! Nem akarok én ezzel az egérrel semmit sem csinálni csak a kukába dobni végre.
Kéne 1 egér meg 1 pad mert naon kezdem érezni hiányá!
Mostanában meg érzem hogy kezdem elérni a mid skill t szal ideje lenne már valami új rágcsáló
Viszont nincs 25K m 1 razer egérre meg razer padra!!
Szal láttam a material tszt ben 5K ért 1 kezdetleges MS intelli mouse 1.1 et!
Kérdés: 1.mennyire felelne ez meg vajon az elvárásaimnak?
2.Mien pad illene hozzá ami mellesleg nem 1 vagyon!
Elõre is thx mindent a CS seknek pedig GL HF
látom régen irtak ide de hátha nekem segít valaki!
Van 1 Genius net scroll eye om.
Aki nem ismeri 2e forintos optikai szar
Azt kell tudni hogy nálam semmi nem létezik csak a CS
viszont!
1.Hirtelen rántásoknál nem hogy le ragad hanem össze viszze olykor még ellenkezõ irányba ios mozog!
Oda ahová kéne még csak véletlen se
2.néha leragad de ez a leg lasabb rodulásoknál is sûrün megesik!
3.Ha rájön a hüeség akkor meg felnéz és körb körbe forog az egér
Nah szal a lényeg! Nem akarok én ezzel az egérrel semmit sem csinálni csak a kukába dobni végre.
Kéne 1 egér meg 1 pad mert naon kezdem érezni hiányá!
Mostanában meg érzem hogy kezdem elérni a mid skill t szal ideje lenne már valami új rágcsáló
Viszont nincs 25K m 1 razer egérre meg razer padra!!
Szal láttam a material tszt ben 5K ért 1 kezdetleges MS intelli mouse 1.1 et!
Kérdés: 1.mennyire felelne ez meg vajon az elvárásaimnak?
2.Mien pad illene hozzá ami mellesleg nem 1 vagyon!
Elõre is thx mindent a CS seknek pedig GL HF
hi!behujult az mx300-am.ugy 3percenként,olyat csinal mintha elfelé es jobbra megy folyamatosan.aztán2-3sec es minden ok.
nem tudna esteleg vki segiteni?
nagyon idegesito.
nem tudna esteleg vki segiteni?
nagyon idegesito.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Olyant már vagy 4-5 éve nem láttam a gépemen..
Szal akkor howto 200Hz ps2?
Mint mondtam az nem elég, ha a hardvernél 200ra rakom a sample ratet..
Mostmár kiváncsi vagyok van e tényleg érezhetõ különbség.
Mint mondtam az nem elég, ha a hardvernél 200ra rakom a sample ratet..
Mostmár kiváncsi vagyok van e tényleg érezhetõ különbség.
a Coolermaster Alu egérpadon hogy viselkednek az optikai egerek? Van valakinek valami tapasztalata?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Látod, már megint mellébeszélsz😊
Érdekes, azt a beállitási helyet én is próbáltam.
Ha 100ra, ha 200ra rakom a sample ratet, akkor is 100Hz-nek irja ki az egeret a mouserate..
Ha 100ra, ha 200ra rakom a sample ratet, akkor is 100Hz-nek irja ki az egeret a mouserate..
tudom mi a hanyattegér..már ilyenem van amiota kijött a logitech trackja.. és ez nem hanyattegér hanem patkány😊) és ha jol tudom nem dual optis és nekem teljesen jo ugy mûködik ahogy kell
Latszik Borg ertesz hozza minek ezen veszekedni😊)
Te ismered kulomben a Q3 motort+jatekot? hogy FPS fuggo benne a mozgas? a maxfps 120 azert kell mert ezen az fps-en tudod a legnagyobb speedet elerni a jatekban csak vannak bibis helyek ugye, pl T2 portalbol kirepulve csunyan le esik az fps es mar nincs is meg az szep kis ugras😄
Ez nem igenyesseg kerdese hogy jatszom hanem hogy kell jatszani, lattalmar igazi Q3 konfigot jogy nez ki akkor a game?
Te ismered kulomben a Q3 motort+jatekot? hogy FPS fuggo benne a mozgas? a maxfps 120 azert kell mert ezen az fps-en tudod a legnagyobb speedet elerni a jatekban csak vannak bibis helyek ugye, pl T2 portalbol kirepulve csunyan le esik az fps es mar nincs is meg az szep kis ugras😄
Ez nem igenyesseg kerdese hogy jatszom hanem hogy kell jatszani, lattalmar igazi Q3 konfigot jogy nez ki akkor a game?
Bocs, ha maxfps 120, akkor minek is beszélsz 400FPSrõl?
Meg ha már ennyire igényes vagy, hogy 125Hz alatti egér nem jó, akkor miért 800x600ban játszol, ráadásul Q3mat?😊)
Meg ha már ennyire igényes vagy, hogy 125Hz alatti egér nem jó, akkor miért 800x600ban játszol, ráadásul Q3mat?😊)
Valoban nem megy 200fps-t a Q3 nalam hanem egy F2F meccs alatt mondjuk 400fps az attlag.
En igy jatszom elmondom 800x600 120Hz monitor max_fps 120 es az eger usb 120Hz es uszik szinte folyik a levegoben😄DDD
En igy jatszom elmondom 800x600 120Hz monitor max_fps 120 es az eger usb 120Hz es uszik szinte folyik a levegoben😄DDD
melléduma.
ne magyarázz mellé, hanem érvelj😊
quake 200FPSe is ugyanugy parasztvakitás mint bármi más. Annyira gagyi a grafikája hogy megy ennyivel.
1 kérdés: mennyivel frissit a monitorod? Nem 200Hz-en igaz? Max ha 120al, de inkább 100al.
Akkor magyarázd meg nekem, hogy kifinomult izlésedet nem zavarja a "tearing" effekt?
Ugyanis ha 200FPSt nyom a quaked, és kevesebbet a monitor, akkor bizony keményen aszinkron lehet egykét képkocka megjelenités, torzul stb... neked max ettõl volt szaggatás érzésed, nem az egeredtõl..
Erre azt szokták mondani: BULLSHIT.
Gáz érzés, hogy a bazi drága egér nem tud semmivel többet HASZNOSAT, mint egy fele annyiba kerülõ. De jól megfizeted a logót rajta, mert logitech, vagy M$..
De jöhetnek az érvek, persze...
PS: valaki árulja el azért, hogy lehet 200Hzre állitani a PS2-t?
ne magyarázz mellé, hanem érvelj😊
quake 200FPSe is ugyanugy parasztvakitás mint bármi más. Annyira gagyi a grafikája hogy megy ennyivel.
1 kérdés: mennyivel frissit a monitorod? Nem 200Hz-en igaz? Max ha 120al, de inkább 100al.
Akkor magyarázd meg nekem, hogy kifinomult izlésedet nem zavarja a "tearing" effekt?
Ugyanis ha 200FPSt nyom a quaked, és kevesebbet a monitor, akkor bizony keményen aszinkron lehet egykét képkocka megjelenités, torzul stb... neked max ettõl volt szaggatás érzésed, nem az egeredtõl..
Erre azt szokták mondani: BULLSHIT.
Gáz érzés, hogy a bazi drága egér nem tud semmivel többet HASZNOSAT, mint egy fele annyiba kerülõ. De jól megfizeted a logót rajta, mert logitech, vagy M$..
De jöhetnek az érvek, persze...
PS: valaki árulja el azért, hogy lehet 200Hzre állitani a PS2-t?
szerencsém volt haveromnál egy optikai egérhez hát majd beszartam tõle milyen SUX egér... és nemcsak 4 jo egér van. logitech tracball opticai is hibátlan!!!!
neeem.. 40-60 k val megy a gamez .. a fickok mozgása mégis szaggatott.. nem másolkat látsz így hanem te látod így a külvilágot.. mintha trappolna a pali és megálna 1/10ed sec re az ember..tehát mintha akadozna nagyon fos...
szaggatott a Q# mozgasa????? magyarazd ezt meg??
Picit azert jatszottam vele es nekem nem szaggat vagy 2 eve😊))
Ha szaggat az a q3 configod miatt szaggat😊
Picit azert jatszottam vele es nekem nem szaggat vagy 2 eve😊))
Ha szaggat az a q3 configod miatt szaggat😊
azért mert a kvékhez 300 fps is kevés az egy dolog.. akárhány fps a q3 olyan szaggatottan mozog hogy nemigaz..amugy van iromány errõl..
http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html
http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html
És mégis hogy "küldöd" 200Hz-en?
Amúgy szerintem kicsit sántit a logikád😊
ad1,nincs 100FPS-ed😊
ad2,ahol meg van 100FPS, ott sem stabil.
ad3,ha mégis stabilan volna 100FPSed, akkor normális ember feljebb veszi a grafikai beállitásokat, mert 60FPS felett minden tökéletes már. Igy megint csak semmi értelme.
Szal a 100Hz feletti egér parasztvakitás, asszem ebben nyugodtan megegyezhetünk😊
Amúgy szerintem kicsit sántit a logikád😊
ad1,nincs 100FPS-ed😊
ad2,ahol meg van 100FPS, ott sem stabil.
ad3,ha mégis stabilan volna 100FPSed, akkor normális ember feljebb veszi a grafikai beállitásokat, mert 60FPS felett minden tökéletes már. Igy megint csak semmi értelme.
Szal a 100Hz feletti egér parasztvakitás, asszem ebben nyugodtan megegyezhetünk😊
Már megvan.
Amúgy azt nem igazán értem, hogy minek egy egérnek nagyobb Hz-en mûködni, mint amit a videókártya+monitor ki tud jelezni...
Mert egy játékban ha max 100FPS van (aminek még értelme is van talán) már összeteheted az összes kezedet, akkor az egértõl minek elvárni többet?
Ez már megint csak parasztvakitás, mint a 400W-os tápok...
Amúgy azt nem igazán értem, hogy minek egy egérnek nagyobb Hz-en mûködni, mint amit a videókártya+monitor ki tud jelezni...
Mert egy játékban ha max 100FPS van (aminek még értelme is van talán) már összeteheted az összes kezedet, akkor az egértõl minek elvárni többet?
Ez már megint csak parasztvakitás, mint a 400W-os tápok...
MX 500 teszt by CrON@www.counter-strike.hu
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Erre én is kiváncsi lennék, egyátalán Hz mérõ progi van XP alá?
Amit én anno találtam az csak 9X alatt volt hajlandó mérni a ratet.
Amit én anno találtam az csak 9X alatt volt hajlandó mérni a ratet.
"nem kell megvárni, hogy lemerüljön (Metál-hidrid). "
Dehogynem, ugyanaz vonatkozik rá, mint a NiCd-ra.
Itt egy rövid cikk errõl:
"A mindennapi használat során célszerû hetente egyszer lemeríteni, kisütni az akkumulátort. Ezt úgy érhetjük el, hogy a készüléket egészen kikapcsolásig használjuk, és csak miután önmagától kikapcsolt, akkor töltjük fel. Egyes típusok (pl. Benefon Delta) kínálnak úgynevezett kisütés (discharge) menüpontot, amelynek segítségével az akkumulátor viszonylag gyorsan kisüthetõ. Más típusú készülékeknél (pl. Nokia 450, 550) az "akkuvédelem" menüpont bekapcsolásával elérhetjük azt, hogy a készülék csak teljes lemerülés után vesz fel töltést.
A fenti jó tanácsok teljes egészében a Ni-Cd (nikkel-kadmium) és a Ni-MH (nikkel-metálhidrid) akkumulátorokra vonatkoznak. A Li-Ion és Li-polimer anyagú készülékek a rátöltést élettartam-csökkenés nélkül is elviselik, azonban a kezdeti 14-16 órás töltés ezekre a típusokra is ugyanúgy vonatkozik. "
forrás: http://www.0660.hu/mobil_kapcsolat/augusztus/p3.asp
Dehogynem, ugyanaz vonatkozik rá, mint a NiCd-ra.
Itt egy rövid cikk errõl:
"A mindennapi használat során célszerû hetente egyszer lemeríteni, kisütni az akkumulátort. Ezt úgy érhetjük el, hogy a készüléket egészen kikapcsolásig használjuk, és csak miután önmagától kikapcsolt, akkor töltjük fel. Egyes típusok (pl. Benefon Delta) kínálnak úgynevezett kisütés (discharge) menüpontot, amelynek segítségével az akkumulátor viszonylag gyorsan kisüthetõ. Más típusú készülékeknél (pl. Nokia 450, 550) az "akkuvédelem" menüpont bekapcsolásával elérhetjük azt, hogy a készülék csak teljes lemerülés után vesz fel töltést.
A fenti jó tanácsok teljes egészében a Ni-Cd (nikkel-kadmium) és a Ni-MH (nikkel-metálhidrid) akkumulátorokra vonatkoznak. A Li-Ion és Li-polimer anyagú készülékek a rátöltést élettartam-csökkenés nélkül is elviselik, azonban a kezdeti 14-16 órás töltés ezekre a típusokra is ugyanúgy vonatkozik. "
forrás: http://www.0660.hu/mobil_kapcsolat/augusztus/p3.asp
Nálam a Logitech Cordless Optical MX700-zal semmi hirtelen mozdulati probléma nincs, akármennyire is rángatom az egeret. Sem álló helyzetbõl kezdve s rángatást, sem csak úgy hirtelen gyorsításra. Sebessége USB (125Hz) sebesség az USB porton. Lemértem. Pontos, nem remeg. Töltögetés nem gond, 1,5-2 óra alatt totál üresrõl fullra tölti a fast recharge töltõje. Ezzel kb. 1,5-2 napig bírja és nem kell megvárni, hogy lemerüljön (Metál-hidrid). Ha nem használod, töltöd és sosem merül le. Márpedig 1,5-2 nap alatt mindig van szabdideje töltõdni.
Az viszont igaz, hogy a vevõ rossz elhelyezése sokat számít és az is, hogy kibaszott könnyedén siklik, mintha légpárnán menne és nem lenne semmi tapadása. Ez sokkal jobb, csak meg kell szokni.
Én a vevõt elöször a monitor és a gép közti szûk helyre raktam és még nekem állt feljebb, hogy kissé szarakodik az egér. Most felraktam a szekrény tetejére és semmi gond. (Leírás szerint 20 centire nem lehet elektromos cucc a vevõ körül.)
Ja! És a Win XP beépített driverével jobb, mint a Logitech sajátjával!
Az viszont igaz, hogy a vevõ rossz elhelyezése sokat számít és az is, hogy kibaszott könnyedén siklik, mintha légpárnán menne és nem lenne semmi tapadása. Ez sokkal jobb, csak meg kell szokni.
Én a vevõt elöször a monitor és a gép közti szûk helyre raktam és még nekem állt feljebb, hogy kissé szarakodik az egér. Most felraktam a szekrény tetejére és semmi gond. (Leírás szerint 20 centire nem lehet elektromos cucc a vevõ körül.)
Ja! És a Win XP beépített driverével jobb, mint a Logitech sajátjával!
ja és még egy ÓRIÁSI probléma van az optikai cordless egerekkel,amit sosem fognak orvosolni.
az hogy dühömben a falhoz tudom vágni....
az hogy dühömben a falhoz tudom vágni....
Érdemes venni optikai egeret abban az esetben, ha usb-s az egér, de helyhiány miatt ps2-es átalakítóval lenne használva?
MouserRate: 125 Hz (USB port)
Optikai érzékelõk felbontása: 1600 dpi (2 db párhuzamosan dolgozó 800 dpi-s érzékelõ egymáshoz viszonyítva 45 fokos szögben elfordítva.)
Szóval a Logitech MouseMan Dual Optical büntet!
A kettõs optika miatt bármerre és bármilyen gyorsan is mozdítsd az egeret, akkor is érzékelni fogja az elmozdulást. Az MX optikai rendszernél ezt legfeljebb azzal kompenzálhatják, hogy megemelték a mintavételezések számát. De ezzel nem tudják kiküszöbölni a hirtelen mozdulatok, illetve az egyetlen érzékelõ pontatlanságából adódó bizonytalanságot. Dual-nál ilyen csak ritkán fordulhat elõ. Még ha valamiért felemeled is, akkor sem jön zavarba, lényegében teljesen ugyan úgy viselkedik, mint egy hagyományos egér. (Bár megfelelõ beállítás mellett nincs is szükség az egér emelgetésére sem.)
A következõ problémáim vannak a farkatlan cuccokkal. A vevõ ha nincs megfelelõen elhelyezve, akkor túlságosan érzékeny a zavarásra. A jelfeldolgozást késlelteti, hogy rádió vagy infra hullámokká kell alakítani a jeleket, majd a vevõnél ezeket vissza kell "fordítani". Az elemeket cserélni, az aksikat tölteni kell. Ha merülni kezdenek, akkor az az egér bizonytalan mûködéséhez vezet. Ha már vált valaki egy hagyományos egérrõl, gondolom azért teszi, hogy az állandó "gondoktól" amiket okoz megszabaduljon, és nem azért, hogy újakat vegyen a nyakába.
Szóval szerintem játékra csak madzagos egeret szabad választani. Egy irodában a Word-nél nem jelent gondot az a néhány tized másodperc...
Amúgy Garrett jól mondta, nem egy optikai egértõl lesz valaki fps bajnok. Viszont tény, hogy egy pontos és megbízható egér sokat számít.
Minél több és minél pontosabb adatot kap a gép az egér mozgásáról, annál kevesebbet kell "tippelnie" az adott programnak. Szóval a célzásra egész biztos, hogy jó hatással lesz. (Ha már megszokta az ember...) Már csak azért is pontosabb lesz, mert nincs holtjátéka a mechanikus megoldáshoz képest. Ráadásul nem kell takarítgatni a tengelyeket sem két naponta.
A munkahelyi gépem egere (MS görgõs, PS/2, 66 Hz) napról napra jobban idegesít, mióta otthon a dual optical figyel a gépemre kötve.
Optikai érzékelõk felbontása: 1600 dpi (2 db párhuzamosan dolgozó 800 dpi-s érzékelõ egymáshoz viszonyítva 45 fokos szögben elfordítva.)
Szóval a Logitech MouseMan Dual Optical büntet!
A kettõs optika miatt bármerre és bármilyen gyorsan is mozdítsd az egeret, akkor is érzékelni fogja az elmozdulást. Az MX optikai rendszernél ezt legfeljebb azzal kompenzálhatják, hogy megemelték a mintavételezések számát. De ezzel nem tudják kiküszöbölni a hirtelen mozdulatok, illetve az egyetlen érzékelõ pontatlanságából adódó bizonytalanságot. Dual-nál ilyen csak ritkán fordulhat elõ. Még ha valamiért felemeled is, akkor sem jön zavarba, lényegében teljesen ugyan úgy viselkedik, mint egy hagyományos egér. (Bár megfelelõ beállítás mellett nincs is szükség az egér emelgetésére sem.)
A következõ problémáim vannak a farkatlan cuccokkal. A vevõ ha nincs megfelelõen elhelyezve, akkor túlságosan érzékeny a zavarásra. A jelfeldolgozást késlelteti, hogy rádió vagy infra hullámokká kell alakítani a jeleket, majd a vevõnél ezeket vissza kell "fordítani". Az elemeket cserélni, az aksikat tölteni kell. Ha merülni kezdenek, akkor az az egér bizonytalan mûködéséhez vezet. Ha már vált valaki egy hagyományos egérrõl, gondolom azért teszi, hogy az állandó "gondoktól" amiket okoz megszabaduljon, és nem azért, hogy újakat vegyen a nyakába.
Szóval szerintem játékra csak madzagos egeret szabad választani. Egy irodában a Word-nél nem jelent gondot az a néhány tized másodperc...
Amúgy Garrett jól mondta, nem egy optikai egértõl lesz valaki fps bajnok. Viszont tény, hogy egy pontos és megbízható egér sokat számít.
Minél több és minél pontosabb adatot kap a gép az egér mozgásáról, annál kevesebbet kell "tippelnie" az adott programnak. Szóval a célzásra egész biztos, hogy jó hatással lesz. (Ha már megszokta az ember...) Már csak azért is pontosabb lesz, mert nincs holtjátéka a mechanikus megoldáshoz képest. Ráadásul nem kell takarítgatni a tengelyeket sem két naponta.
A munkahelyi gépem egere (MS görgõs, PS/2, 66 Hz) napról napra jobban idegesít, mióta otthon a dual optical figyel a gépemre kötve.
hi mindenki
nálam az egér egy ultraneuralgikus pont, mint BALKEZES hardcore fpsezõ (mellesleg eddig csak szimmetrikus egeret láttam, kifejezetten balkezeset nem..).
a mostani logitech egerem elõtt volt egy lg egér, na az vmi ultraszar volt, most 2 egér van, egy logitech meg egy trust. a trust került 12 rugeszba, és geci jó, egyetlenegy baja van, ami nagy baj, hogy hamar merül, a logitechhez képest (mivel a trustal fpsezek, ezt kb 2 naponta tölteni kell, a logitechet egyáltalán még nem kellett kb1 hónapja:???)
amikor a trusot vettem megnéztem egy matrox egeret is, ami 100%ig ugyanaz volt a feliratot kiéve (ugyanolyan kinai gyerekmunkások gyártják az összeset) és +4rugesz, szép.
nem tudom, de azt vettem észre, hogy a logitech és a trust is a nagyon hirtelen mozdulatoknál (de ahhoz kurva gyorsan kell rántani az egeret) egyszerûen megáll, leblokkol. ez vajh mié' van?
aztán szerintetek egy logitech cordless szettel (egér+billenytûzet) menni fog még egy logitech egér? mert a trusthoz kell ugye még egy rádióadó, ami nem túl jó, mert már annyi tyúkbél van, hogy az szörnyû.
szóval az eddigi tapasztalataim többnyire jók, remegés egyáltalán nincs, pedig pad nélkül használom az egereket. célozni nagyon jól tudok az optikai rádiós egerekkel, egyedül a blokkolásos probléma a gond.
a logitech egyébként egy mouse man dual optical.
az oldalsó gomnbokat a trust egeren én is megynomkodtam, de aztán beállítottam neki 2 semleges gombot, azóta tökmindegy hogy nyomom e vagy sem
nálam az egér egy ultraneuralgikus pont, mint BALKEZES hardcore fpsezõ (mellesleg eddig csak szimmetrikus egeret láttam, kifejezetten balkezeset nem..).
a mostani logitech egerem elõtt volt egy lg egér, na az vmi ultraszar volt, most 2 egér van, egy logitech meg egy trust. a trust került 12 rugeszba, és geci jó, egyetlenegy baja van, ami nagy baj, hogy hamar merül, a logitechhez képest (mivel a trustal fpsezek, ezt kb 2 naponta tölteni kell, a logitechet egyáltalán még nem kellett kb1 hónapja:???)
amikor a trusot vettem megnéztem egy matrox egeret is, ami 100%ig ugyanaz volt a feliratot kiéve (ugyanolyan kinai gyerekmunkások gyártják az összeset) és +4rugesz, szép.
nem tudom, de azt vettem észre, hogy a logitech és a trust is a nagyon hirtelen mozdulatoknál (de ahhoz kurva gyorsan kell rántani az egeret) egyszerûen megáll, leblokkol. ez vajh mié' van?
aztán szerintetek egy logitech cordless szettel (egér+billenytûzet) menni fog még egy logitech egér? mert a trusthoz kell ugye még egy rádióadó, ami nem túl jó, mert már annyi tyúkbél van, hogy az szörnyû.
szóval az eddigi tapasztalataim többnyire jók, remegés egyáltalán nincs, pedig pad nélkül használom az egereket. célozni nagyon jól tudok az optikai rádiós egerekkel, egyedül a blokkolásos probléma a gond.
a logitech egyébként egy mouse man dual optical.
az oldalsó gomnbokat a trust egeren én is megynomkodtam, de aztán beállítottam neki 2 semleges gombot, azóta tökmindegy hogy nyomom e vagy sem
Nemtudom volt e errõl szó, de az XP-ben az egérbeállításnál a hardvertulajdonságoknál lehet állítani a mintavételezési frekvenciát asszem 200Hz-ig. De vannak egyéb tweak progik amikkel csodákat lehet mûvelni. Nekem egy snassz Samsung - Optical wheel mouseom van, de semmi gond nem volt vele... Volt vagy 3700 pénz
Nekem soha nem volt gondom az oldalsó gombokkal. Ez olyan, mintha egy autónak nehéz lenne a pedáljait kezelni, mikor 3 percenként lefullad a motor 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
teljesen jo... lentebb azt írta valaki hogy volt nála egy csomo ptis egér és 60 at mentek.. az õ no optisa (vagy rádiosa-rol szó?😊 nah midnegy az meg megy 120 at...nekem is 124 átlagosan.. de eléri a 129 et is
Nos vettem ma en is 1 MS Intellimouse Optical 1.1A egeret, es ez tenyleg nem ragad le hirtelen mozditasnal sem.1 szoval szuper.
Oldal 1 / 4Következő →