122
Merre vannak jó fegyverboltok ?
  • lopbisz
    #122
    Magyarországon nem lehet webshopban rendelni fegyvert... :D
    Csak a boltban lehet helyileg átvenni.

  • Hut
    #121
    helo vki nem tud mondani nekem egy olyan webshopot ahol lehet kapni beretta elit 2-t?
    Kösz:)
  • elitehun
    #120
    Már találtam ha esetleg érdekelne érdekelne mást is akkor itt van:
    Replika Shop
  • elitehun
    #119
    Helló! Nem ismertek egy online boltot ahol vehetnék dísz Revolvert? előre is kösz.
  • legalis
    #118
    http://fegyverbolt.info
    Értékelj! :-)
  • Hompi01
    #117
    Tudom, hogy mivel jár tisztában vagyok vele csak önvédelemre itthon sose lehet tudni.
  • MuldR
    #116
    de marha vagyok, nem neztem a hozzaszolasok datumat :)

    Hompi01: Csak szolok, hogy sok ev bortont jelent, amit szeretnel. De majd moderatorok ugyis kitakaritjak.

    :))))
  • MuldR
    #115
    Szerintem Desert pont nincs, de a kornyezo orszagokban kapni szereltloszeres gumilovedekest. Csak arra vigyazz, hogy a magyar hataron ne hozd at, mert itthon eleslofegyver kategoria es 2-8 evig terjedo szabadsagvesztessel jutalmazzak. :)
  • MuldR
    #114
    http://www.gazpisztoly.hu/
  • Hompi01
    #113
    Sziasztok van egy PA 63 típusú maroklőfegyverem azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudná-e élessé tenni mivel hatástalan a cső bevan öntve stb. papír is van róla előre is köszönöm!
  • vaszil1964
    #112
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni az alábbi probléma megoldásában?
    Van egy Walther Mod. Lever-action Co-s puskám (alsókulcsos)kb. 300 lövés van benne.Az eredeti 12 g-os co patron helyett szeretném szifon patronnal használni. Tudja-e valaki hol lehet átalakítót szerezni hozzá.

    vaszil1964
  • degenerator
    #111
    elmagyarázná vki, hogy pl mifélék ezek a fegyvertípusok: flóbert, gáz-riasztó, riasztó....
  • Laury
    #110
    nekem kb. 20 joulos deser eagle kéne!!!
  • Laury
    #109
    jah rönnek a cigányok , és kéne gas pray is , meg 1 boxer
    de ez nem ide tartozik , de azért meg kérdezem
    hol , mennyi
    kössz:)
  • Laury
    #108
    csá mindenkinek
    most regisztráltam , és aszt szeretném kérdezni , hogy lehet - e ha igen akkor hol , és mennyiért gumilövedékes desert eagle-t venni
  • [NST]Cifu
    #107
    Fegyvertartási engedélyt a következő személy kaphat és a következő feltételek vonatkoznak rá:

    -Vadász: sikeres fegyverismereti vizsga golyós puska és sörétespuska fegyverből (sportegyesületek, vadásztársaságoknál, biztonsági cégek szoktak szervezni ilyesmit, fegyvertípusonként olyan 5e Ft körül van az oktatás díjja, plusz a vizsgadíj, ami valami 3e Ft körül van fegyvertípusonként), sikeres vadászvizsga (a területi vadászkamara szervezi, ára 40-70e Ft között mozog). Ezután érvényes vadászjegyel kell rendelkezni (vadászkamara adja ki, kb. 12e Ft évente). Ezután adja ki a rendőrség, kizárólag sörétes és golyós vadászfegyverre, a fegyverekre számbeli korlátozás nincs. Visszavonásra kerül, ha nincs érvényes vadászjegyed.

    -Sportlövő: Sikeres fegyverismereti vizsga (golyós puska, sörétes puska és/vagy maroklőfegyver). Sportszakosztály tagság (változó, évi 6-30e Ft körül mozog), versenyengedély (sportorvosi papír és kb. 10e Ft), minősítő versenyeken évi legalább két, minimum III.osztályú eredményt elérése. Ha megvolt a tárgy évben a megfelelő eredmény, akkor a következő évben lehet kérvényezni saját sportfegyver tartását. Legfeljebb két fegyverről lehet szó, és amennyiben nincs meg a megfelelő sporteredmény, a fegyvertartásit a rendőrség bevonja, a fegyvereket vagy le kell adnod, vagy át kell adni / el kell adni egy arra jogosult jogi személynek (pl. sportegyesület).

    -Önvédelmi éles lőfegyver: Sikeres maroklőfegyver fegyerismereti vizsga, továbbá a rendőrség általi jóváhagy megszerzése (ez utóbbi alól felmentést jelent, ha országgyűlési képviselő, vagy államtitkár vagy), ennek megszerzésére az esély marginális, hétköznapi embernek reménytelen. Legfeljebb két önvédelmi maroklőfegyverre ad amúgy lehetőséget, és a fegyvertartási visszavonásáig érvényes.
  • Punker
    #106
    engedélyt a rendőrség adja ki.
  • Spike001
    #105
    Hali. Hol lehet fegyvertartási engedélyt szerezni, mármint ha valaki mondana pl egy oldalt hogy hol lenet alkalmasságira jelentkezni, hol van valami kirendeltség ahol jelentkezni lehet megköszönném.
  • Puntigamer
    #104
    küldj mailt,és megbeszéljük a részleteket...
    [email protected]
  • priluki
    #103
    Skacok ha valakit érdekel én bármilyen Air softot tudok utánvéttel küldeni.Képeket is amiröl választhattok,löszert,belevalo festékgolyot,automata ill. egylövetü fegyvert.
  • Puntigamer
    #102
    http://airhopup.atw.hu/
    Amúgy ilyesmire gondoltam, csak sajna itt pisztoly nincs, és boltjuk sincs, tehát rendelni lehet csak...
  • Puntigamer
    #101
    mit meséljek róla?
    fegyó, műanyag vagy fém, vagy vegyesen... rengeteg fajta van, és úgy nevezett BB golyókat lő ki, vagy másnéven pellet-et...
    Keress rá a neten Air Soft guns
    és kiad egy csomót
    De mo-n nem tom hol lehet ilyet kapni, azé kérdeztem, de úgylátszik ti se tudjátok:(
  • DanielT
    #100
    Először is 100TÉK! :)

    Egy lövészklubban lövöldöztem a BME -től függetlenül.
  • Mihail
    #99
    úgy tom, ott van lövészet, mint tesi tantárgy :)
  • Mihail
    #98
    műszakira jársz?
  • DanielT
    #97
    Fogalmam nincs merre vannak a jó fegyverboltok, azt viszont tudom, hogy ma ezekkel lövöldöztem:

    Colt .22
    Ruger .22
    Heckler & Koch .45
    Jericho 9mm
    Beretta 9mm
    Glock 9mm
    Smith & Wesson 357 Magnum
    Taurus 357 Magnum


  • Mihail
    #96
    mesélj erről a cuccról plíz!
  • Puntigamer
    #95
    Hi all!
    Halottatok már az Air Soft Gun-ról?
    Tudjátok, az a fegyver, ami, műagyag golyókat lő ki...
    Na most van a kínai változat meg van a normálisan megcsinált...
    Engem az utóbbi érdekel, az sem baj ha műanyag, de jobb lenne a fém...
    Ki tud Bp-en belül boltot ahol lehet ilyet kapni???
    www.softair.hu
    itt nincs sok info...
  • Mihail
    #94
    ?.?.?
  • Mihail
    #93
    hol érdemes gázsprayt venni?
    ilyenkor tavasszal indulnak meg a románok fodztogatni kis országunkat, fel kell szerelkezni
  • [NST]Cifu
    #92
    Azthiszem mostmár tényleg kitárgyaltuk a témát
  • Adam II
    #91
    Kecskeméten lehet kapni Airsoftot??????????
  • steweee
    #90
    kiegészítés, mielőtt újból belekötnél, otthon tárolt fegyvert KITÁRAZVA, lőszert, fegyvert egymástól elkülönítve .....a bankba lépéskor, ha erre TÁBLA/MATRICA stb. figyelmeztet, akkor két megoldás van.vagy erre az időre kinnt hagyod a fegyvert a kocsiban, vagy ha ez nem megoldható(messze van a parkoló, egy közeli bankba gyalog leszaladtál stb.)akkor szólsz rögtön belépés után a biztonsági őrnek hogy nálad fegyver van, de nem bankot rabolni hanem pénzt felvenni/betenni stb. jöttél, máris megelőzve azt, hogy ha véletlenül meglátja nálad a fegyvert félreértse a helyzetet és fegyvert rántson ezzel kellemetlen szituációt teremtve mindenkinek.hogy ilyen esetben mi a pontos eljárás nem tudom, de biztosan lehet rá megoldást találni.kevéssé valószínű hogy vki jól öltözötten, az arca eltakarása nélkül fegyverrel besétáljon egy bankba, majd miután szólt a fegyveres biztonsági őrnek hogy nála önvédelmi célú fegyver van és az engedélyt bemutatta, később bankrablással próbálkozna.úgyhogy szerintem el sem kérik a fegyvert.
  • steweee
    #89
    ARRGH.és a bíróságokon valóban le kell adni vagy be kell mutatni a lőfegyver, rendőrségre bemenve is jobb ha a portán jelzed, lehet hogy a bennttartózkodás idejére átveszik, nehogy félreértésre adjon okot, mert a rendőrök(kivéve az egyenruhásokat)nem nagyon viselnek fegyvert.és általánosságban ha bármilyen őrzött épületbe vagy területre megy az ember, ahol a fegyveres őrzés miatt már amúgy sem valószínű hogy támadás érheti, érdemes szólni a biztonsági szolgálatnak hogy fegyvert visel és van rá engedélye, esetleges kellemetlen szituációkat elkerülendő.átadni megőrzésre viszont csak hivatalos szerv fegyveres alkalmazottjának vagy rendőrnek szabad a fegyvert. a megszerzési engedélyhez szükséges papírok díjai országosan egységesek, rendeletben évente meghatározottak, nem lehet eltérő, ez alól talán csak a fegyverismereti vizsga lehet kivétel, de szerintem az is országosan egységes. az otthon tartott fegyvereknél az az alapvető kikötés, hogy a lőszereket és a lőfegyvert egymástól elkülönítve, biztonsági zárral ellátott fém vagy faszekrényben kell tárolni, a balesetek elkerülése érdekében.(kisgyerek hozzáfér és játszik vele stb.)persze ez az önvédelmi célú fegyver esetében csak akkor igaz, ha éppen nem szándékozod magaddal vinni vhová, vagy csak hazaszaladtál vmiért, de mész tovább.igazából azért ilyen a törvény szövege, hogy esetleges fegyvereltűnés vagy baleset esetén mindig a tulajdonost terhelje a felelősség, ne lehessen kibújni a felelősségre vonás alól.amikor a sportegyesületet ellenőrizték, akkor nem otthon tárolt fegyverről volt szó, hanem a lőtérről, ahol gyakoroltok.itt a hatóság a sporttevékenység miatt adja ki a lőfegyverre az engedélyt, viszont ez nem minősül állandóan lakott épületnek, azaz a fegyverszekrény sértetlenségét nem lehet állandóan figyelemmel kísérni.könnyebb is egy ilyen épületbe észrevétlenül behatolni és onnan tárgyakat eltulajdonítani, ezért szigorúbb is az őrzés/tárolás feltétele, mint az otthon tárolt fegyverek esetében.na, így voltam akkor teljesen pontos
  • steweee
    #88
    nos, igen, ne haragudj, ahol ezt táblával KÜLÖN JELZIK
  • BaLeeX
    #87
    Pár éve még én is szemezgettem flobert pisztolyokkal (szerencsére csak a boltban). Akkoriban 15-20k körül lehetett kapni egyet, persze csak hobbiból célbalövöldözgetésre lett volna nem azért, hogy magamnál tartsam. Akkor nem lett semmi a dologból, most viszont már engedélyhez van kötve ez is, nem?
  • [NST]Cifu
    #86
    A vizsgadíjra azért írtam egy kb. összeget, mert nagyon eltérő díjszabások lehetnek. A vadászvizsga biztos, van pár vadászismerős, bár jómagam sportlövő vagyok (az is csak amatőr szinten:)).

    az önvédelmi célú gáz- riasztó vagy éles maroklőfegyvert BÁRHOL, BÁRMIKOR magadnál tarthatod

    Ez tévedés, pl. bíróságokra alapból tilos fegyverrel belépni, még a fegyveres erők tagjainak is le kell adniuk a kapunál fegyverüket, kivételt csakis a rabkisérők élveznek. Több banknál, sőt már egyes irodaházaknál is láttam olyat, hogy "fegyverrel belépni tilos" tábla van kirakva, és azt le kell adni a kapunál, a biztonságiaknak.

    otthon tárolt fegyvereknél már nem elvárás hogy szétszerelt állapotban legyenek

    Nem tudom, amikor a mi sportegyesületünket ellenőrízték tavaly, még téma is volt, hogy a zárdugatyúkat kiszerelve, külön kell tárolni. Aztán lehet, hogy csak ezt találták ki, mert másba nem tudtak belekötni...
  • steweee
    #85
    valóban nagyon nehezen adnak sima magánszemélynek éles fegyverre engedélyt, ezt korábban a sportlövészeti engedéllyel játszották ki, de a szigorítás óta már ez is csaknem lehetetlen.mivel 1 év és évi két verseny igazolása után igényelhető a fegyver, és utána valóban évenként 2 versenyen részt kell venni.ezek szorultak pontosításra, a többi tökéletes volt
  • steweee
    #84
    kissé pontatlan vagy ami a tényeket illeti. egyrészt a fegyverismereti vizsga díja 3900+áfa(miskolcon, a többi városban lehet hogy eltér)+EÜ1-es alkalmassági, további 3000,kérelem benyújtása illetékbélyeg 2600, az élesnél még hozzájön a pszichológia 4500 debrecenben csinálják a keleti országrészben, tehát +utikölség,és annak a kérelme is drágább 5200.a vizsgadíj egyben tartalmazza a gáz- riasztó,az éles maroklőfegyver, a golyós és sörétes vadász és a fegyverkereskedelmi tev. vizsgákat, külön tesztlap jár hozzá, és mindenki igényei szerint kérhet tesztlapot az elején.egyébként teljesen komolytalan a vizsga, legalábbis itt, mindenkinek sikeres volt, meg lehetett egymással beszélni a válaszokat, nem szóltak érte.a lövészet része meg ennél is nevetségesebb.semmilyen követelmény nincs.hogy a vadászfegyver kiváltásához valóban kell e még vadászvizsga is,azt nem tudom, mert ez a része sosem érdekelt, nem is kérdeztem utána.az önvédelmi célú gáz- riasztó vagy éles maroklőfegyvert BÁRHOL, BÁRMIKOR magadnál tarthatod, alapszabály hogy rejtve kell viselni és magaddal kell hordani az engedélyt, kivéve:szeszesitaltól vagy kábítószertől befolyásolt állapotban,vagy a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvényeken.törvényesen használható önvédelmi célra, saját vagy más vétlen személyek testi épségének védelmében, nem használható viszont vagyon elleni bűncselekményeknél a tettes visszatartására, arra csak a rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök hivatottak.a nem önvédelmi célú fegyverek esetén(sport, vadász)aki a törvény szerint jár el, vagyis közterületen az ott meghatározott módon szállítja, önvédelmi célú felhasználásról szó sem lehet, mivel úgysincs idő tűzkész állapotba hozni.eltérő esetben valószínűleg a fegyvertartási engedély visszavonásával és pénzbírsággal jár a szabályok megszegése, de azért kevésség valószínű, hogy ha valóban életellenes támadás ér vkit, azért kapjon börtönbüntetést mert nem önvédelmi célú fegyverrell védte meg magát.és az otthon tárolt fegyvereknél már nem elvárás hogy szétszerelt állapotban legyenek, vagyis ennél az esetnél ha okos a manusz és jó ügyvédje van, elég azt mondania, hogy megijedt a betörőtől, látta hogy nála fegyver van, ezért magához vette a puskát, aztán mikor a betörő ismét a közelébe került, látva nála a puskát célzott lövést akart leadni rá, de ő lőtt hamarabb, mire az elmenekült.ha jól tudom a fegyvert azóta sem találták meg, szerintem nem is volt, de hát ennek az ellenkezőjét a rendőrségnek kell bebizonyítani, ami elég nehéz lesz, hogyan találjunk meg vmit ami nincs is.a betörő azt mondja hogy nem volt nála fegyver, a háztulajdonos hogy volt, vagyis egy állítás egy ellen.
  • Lecter
    #83
    Bazz nem tudok magyarul