Fegyverboltok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a faszé kell az embereknek lõfegyver???

hat nemtom, sztem ha valaki vadászni akar akkor az vegyen egy íjjat és harcoljon meg az élelemért (kutya nélkül)... aki meg embert akar ölni az elötte lõje le a csaladjat... aki meg célba akar löni az meg lõjön csuzlival

ha jól tudom csak gázfegyverre adnak ki magánszemélyeknek engedélyt - önvédelmi célú fegyverek,pl vadászpuskához sokkal könnyebb legálisan is hozzájutni és az a macit is leteríti,csak nem tudod magaddal vinni feltûnés nélkül- élesre nem kaphatsz engedélyt ha csak nem vagy milliomos vagy nem vagy sportlövészegyesület tagja huzamos idõ óta.igazából sehogyan sem jó,ha van is engedélyed,mondjuk sportlõvõ,akkor sem hordhatod magadnál csak kitárazva sportszatyorban vagy vmiben,és nyilván így éles helyzetben sem fogod tudni használni.ha meg megtöltve hordod a kabát alatt,akkor meg fogják kérdezni használat után hogy miért is volt így nálad, és tutira megpróbálják elsütni hogy direkt lõttél le vkit, mert a rendõrségnek így egyszerûbb.

Lazarus
tudtommal a jelenleg kapható gázhajtású p99esek mind el vannak baszva, nem megfelelõ a felépítésük
I.C.ram
P-38 a Móka nem ez a gagyi Rex felügyelõs P-99 😊
Nem emlékszem!
De minek a rendõrség úgy is lenyomoz és pontosabb mint az erkölcsi.
Úgy is minden lépésnél fizetsz mint a katonatiszt.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

FREAK
gondolom erkölcsi bizonyítvány meg valami nyomós indok csak kell, vagy nem?

Riszpekk

Ha valamit kihagytam bocsi!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

PAStheLoD: Had ne emlékezzek az árakra, én 1994-ben vizsgáztam, azóta biztos az árak is változtak. A fegyver és a "tõttény" sok mindentõl függ erre nem akarok kitérni.
Egyébként ez olyan mintha azt kérdeznéd mennyibe kerül a számítógép (ki mennyit költ rá, és mik az igényei).

TheZsenyka: A kampós megoldás tetszik :-D
Egyébként a dolog menete (ha minden elsõre sikerül bonyolítás nélkül):
1. kitalálod hogy fegyvert akarsz
2. jelentkezel egy fegyvervizsgára felkészítõ tanfolyamra
3. elvégzed aminek a végén levizsgázol a választott kategóriára
- 4 kategória van: golyós vadászfegyver, sörétes vadászfegyver, gáz- és riasztófegyver, fegyverkereskedelem
4. a vizsga után kapsz egy: VIZSGABIZONYÍTVÁNY-t
5. ezzel besétálsz a rendõrségre és kiváltod a MEGSZERZÉSI ENGEDÉLYT (ez ha jól emlékszem 3 hétig érvényes de nem biztos hogy jól emlékszem)
6. ezzel besétálsz a fegyverboltba megveszed a fegyvert
7. visszasétálsz a rendõrségre és bemutatod a fegyvered
Amit kihagytam az az orvosi vizsgálat, ugyanis alkalmasnak kell lenni. Kihagytam még azt is hogy kimegy a rendõrség és megnézi a helyet ahol tartani fogod a fegyvert.
Tehát FEGYVERTARTÁSI ENGEDÉLY-t csak akkor kapsz ha van saját fegyvered, ugyanis ebbe írják bele a fegyver típusát, a caliberét, gyári számát stb.
Egyébkét az engedélynek 2 érvényessége van: külön az orvosi 4 év, engedély 5 év.
Ennyi ha van még kérdés akkor lehet kérdezni. bocsi ha kicsit hosszú lett.

Rigley
Nimrodban megkérdeztem, ott van 39 ezer kofferral+mindennel, szerintem elég jo ár, lehet, hogy megveszem

dddstudio.tk

Egyébként nem lehet, hogy egy konkrét fegyverre letette a vizsgát és engedélyt is kapott rá? És ha nincs is neki, bármikor vehet bizonyos kalibert (mittomén, nem értek hozzá)

Esetleg rendõr, vagy más olyan foglalkozása van, amivel automatikusan jár ilyen engedély. De mondom, csak tippelgetek.

K.András: kételkedem abban hogy valóban van ENGEDÉLYED fegyver nélkül, ugyanis engedély csak fegyverrel jár annélkül nincs (ha van mit írtak bele?)

😊

hát biztos kampók állnak ki a kandrisból és ha sarokban áll, rá lehet akasztani a stukkereket (fegyver tartási engedély) 😊

[HUN]PAStheLoD
Mennyire költséges ez a fegyveresdi? Tanfolyam fegyver tõttény stb..??

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
hey! neked van AK-47 esed ? Mert ha van add má' köccsön egy kicsikét! Csak a haverokkal elmennénk szórakozni 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Rigley
na akkro mit érdemes venni CP99 árvonalában ?

dddstudio.tk

No emberek!
Érdekes dolgokat olvastam (néha jókat mulattam is)
Tisztázzunk már pár dolgot (nekem van engedélyem is és fegyverem is):

K.András: kételkedem abban hogy valóban van ENGEDÉLYED fegyver nélkül, ugyanis engedély csak fegyverrel jár annélkül nincs (ha van mit írtak bele?)

Freak: Véleményem szerint az umarex nem gyárt igazán jó cuccokat, nekem is volt, inkább csak mutogatni jó (ez a saját véleményem kettõbõl kettõ megfeküdt)

Cat: a második (fegyveres) variációnál kizárt hogy jogosnak ítélje a hatóság a fegyverhasználatot (részeg emberre nem is illik lövöldözni) tehát sitt

Mindenki: Ne gondoljátok már hogy ha fegyver van nállatok rögtön tiétek a világ, valóbn ad önbizalmat, de a túlzott önbizalom sokkal károsabb mintha nyuszi lennél
"Hõsnek lenni a világon a legrövidebb foglalkozás!" (bocs ha nem pontosan idéztem)

FREAK
ebben az UMAREX az etalon, ami ennél jobb, az általában sport célokra lett gyártva, és 2x annyi a legolcsóbb

Riszpekk

Rigley
Azt nem tudjátok, hogy hol lehet veszerezni ilyen patron átalakítót ami a képen van ? Hogy lehessen használni hagyományos szifonpatront is a pisztolyokhoz... ami a képen van az belemegy a CP99-be is ???

dddstudio.tk

Rigley
akkor te mit ajánlanál ?
van valami jobb, nem tul drágán ?

dddstudio.tk

bocs,
www.nimrodderringer.hu
kb 40-45 között fogod megkapni a cuccost. Nézz szét pl a www.nimridderringer.hu-n, asszem, ott is forgalmazzák. Ellenben apróhirdetésekben kb 40-ért lehet hozzájutni. Kollégámnak van Cp-99-ese, jó-jó, de nem az igazi.
Rigley
kösz a segítséget, majd körülnézek...
amúgy kb. mennyibe kerül egy fekete alapváltozat ? 30-40 ?

dddstudio.tk

petee
na jó....
csak egy Desert Eagle van nálam éjjel nappal

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
Én egy jó kis AK-47 -es géppityut tartok a kabátom alatt, eddig még nem mertek kötözködni

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Dzsini
dejóóó megint 1 fegyvertopic 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
nem is hagynám benne, azért ez nem USA 😊)

Riszpekk

K.András
Én azt mondom hogy otthon elmegy, egy de kocsiba nem valo fegyver,föleg ha a saját nevedre veszed,sok a kocsi feltörés, és ne tudd meg micsoda procedura elhagyni egy fegyvert!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
hálistennek, de tudod, jobb félni.........

Riszpekk

K.András
Nekem specko van engedélyem, és mégsincsen fegyverem, egyenlöre nem is kell, bár lehet elöbb utobb bemegyek a boltba és veszek egyet, de nem érzem szükségét pedig voltam nem egy keményebb helyzetben...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
nekem is ez a gond

1. számgép
2. zene (itt százezreknél kezdõdik a móka, és tízmilliókig mehet)

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Te állat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
nem árt ha van a kesztyûtartóban

Riszpekk

FREAK
lol, még nem volt rá pénzem 😄DDDDDDDD

de beterveztem egy Keserû Gigant 4"-t 😄

Riszpekk

FREAK
szerintem NEM ugrálnál fegyvertelenül, ha épp rálõttek a haverodra

remélem, soha nem derül ki, hogy megtennéd-e

Riszpekk

FREAK
na ezzel én nem számolok 😄DDD

Riszpekk

FREAK
egy részeg ugyanúgy összehugyozza magát, ha két méterre tõle elsül egy fegyver, neki meg hirtelen zúgni kezd a feje, és telemegy a szeme vérrel, hidd el

Riszpekk

FREAK
mondjuk ilyen szempontból jobb a gáz, mert arra nem hiszi, hogy meglõtték, viszont nem lát tõle 😄

Riszpekk

FREAK
ha mondjuk valaki egy KO-val arcon lõsz, nemigen fogja levágni mi a szitu, azt hiszi meglõtték éles fegyverrel, mert a hang is elég komoly, arról nem is beszélve, hogy rögtön kibuggyan a vére

ez elég sokkoló tud lenni (neki is meg a haverjainak is) ahhoz, hogy elmenjen a kedvük a további balhéktól

de tény, hogy ha náluk esetleg lapul akár egy szar kis .22-es, akkor bajban vagy

szóval erõsen meg kell gondolni, kire lõsz rá

boráros téri cigányok ellen ideális, de egy diszkó elõtt nem mutogatnám

Riszpekk

FREAK
van még pár variáció

ugyanis ha KO (10-12 mm-es gumilövedékes) vagy gázpisztoly van nálad, megszórod a nagyarcúakat úgy szemmagasságban, akkor még az éjszakai buszt is megvárhatod, amíg kilábalnak a földön nyûszítõ testhelyzetbõl

ez a gázos P99 pl. 12 lövetû, namármost úgy 3-5 méteren belül ezzel kellemesen rendet tudsz tartani, közvetlen közelrõl pedig ronda nyílt sebet is okozhatsz vele

és ha esetleg elkapnak a zsaruk, akkor is megúszod egy dádával

Riszpekk

FREAK
azért ezzel a babával nyugodtabban járnék az utcán

Riszpekk

FREAK
erre hiheti, ez a gáz verzió, 9mm-es csõtorkolattal, 149 EURO

Riszpekk

Mike at home
akkor gaz, ha a masiknak igazi van, es azt hiszi a tied is az.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

FREAK
nekem ilyenem van, soft-air változatban, a Nimródban volt 10 rugó

elég trágya kép, de ugyanúgy néz mint a legalsó, csak mûanyag

Ez pedig az eredeti P99, két kaliberben van, 9mm és .40

Riszpekk

FREAK
Itt a fullos változat 255 EURO-ért

vagy a díszesebb 155-ért

Riszpekk

FREAK
ja meg ugye a felirat........ nagy fehér CP99, az eredetibe ütve van egy sima P99

a Tomb Raiderben ilyet használt a fõgonosz 😄

Riszpekk

FREAK
hát nem épp replika, a csõtorkolatnál pl. látszik hogy nem éles, de amúgy 100% élethû másolat

Ez így 129 EURO

Riszpekk

FREAK
nagyjából ugyanannyi mindenhol

itt van pár cím:

Frommer fegyverbolt
1089 Rezsõ tér 21
tel:2103506

Diana
1077 Wesselényi u. 74
tel:3224002

Nimród
1053 Vámház krt. 4
tel:2669147

ezekben rohadt sok CO2-es cucc van, 20-tól 50-ig kb.

Riszpekk

nyamm nyamm

mennyi egy ilyen és hol lehet hozzájutni?

ez egy valódi fegyver replikája?

Rigley
Szeretnék venni az összespórolt pénzembõl egy UMAREX Walther CP99 légpisztolyt venni... Nem tudjátok, hogy hol, merre lehet a legkedvezõbb áron megvenni ?

dddstudio.tk