Fegyverboltok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De minek a rendõrség úgy is lenyomoz és pontosabb mint az erkölcsi.
Úgy is minden lépésnél fizetsz mint a katonatiszt.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egyébként ez olyan mintha azt kérdeznéd mennyibe kerül a számítógép (ki mennyit költ rá, és mik az igényei).
TheZsenyka: A kampós megoldás tetszik :-D
Egyébként a dolog menete (ha minden elsõre sikerül bonyolítás nélkül):
1. kitalálod hogy fegyvert akarsz
2. jelentkezel egy fegyvervizsgára felkészítõ tanfolyamra
3. elvégzed aminek a végén levizsgázol a választott kategóriára
- 4 kategória van: golyós vadászfegyver, sörétes vadászfegyver, gáz- és riasztófegyver, fegyverkereskedelem
4. a vizsga után kapsz egy: VIZSGABIZONYÍTVÁNY-t
5. ezzel besétálsz a rendõrségre és kiváltod a MEGSZERZÉSI ENGEDÉLYT (ez ha jól emlékszem 3 hétig érvényes de nem biztos hogy jól emlékszem)
6. ezzel besétálsz a fegyverboltba megveszed a fegyvert
7. visszasétálsz a rendõrségre és bemutatod a fegyvered
Amit kihagytam az az orvosi vizsgálat, ugyanis alkalmasnak kell lenni. Kihagytam még azt is hogy kimegy a rendõrség és megnézi a helyet ahol tartani fogod a fegyvert.
Tehát FEGYVERTARTÁSI ENGEDÉLY-t csak akkor kapsz ha van saját fegyvered, ugyanis ebbe írják bele a fegyver típusát, a caliberét, gyári számát stb.
Egyébkét az engedélynek 2 érvényessége van: külön az orvosi 4 év, engedély 5 év.
Ennyi ha van még kérdés akkor lehet kérdezni. bocsi ha kicsit hosszú lett.
dddstudio.tk
Esetleg rendõr, vagy más olyan foglalkozása van, amivel automatikusan jár ilyen engedély. De mondom, csak tippelgetek.
😊
hát biztos kampók állnak ki a kandrisból és ha sarokban áll, rá lehet akasztani a stukkereket (fegyver tartási engedély) 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Érdekes dolgokat olvastam (néha jókat mulattam is)
Tisztázzunk már pár dolgot (nekem van engedélyem is és fegyverem is):
K.András: kételkedem abban hogy valóban van ENGEDÉLYED fegyver nélkül, ugyanis engedély csak fegyverrel jár annélkül nincs (ha van mit írtak bele?)
Freak: Véleményem szerint az umarex nem gyárt igazán jó cuccokat, nekem is volt, inkább csak mutogatni jó (ez a saját véleményem kettõbõl kettõ megfeküdt)
Cat: a második (fegyveres) variációnál kizárt hogy jogosnak ítélje a hatóság a fegyverhasználatot (részeg emberre nem is illik lövöldözni) tehát sitt
Mindenki: Ne gondoljátok már hogy ha fegyver van nállatok rögtön tiétek a világ, valóbn ad önbizalmat, de a túlzott önbizalom sokkal károsabb mintha nyuszi lennél
"Hõsnek lenni a világon a legrövidebb foglalkozás!" (bocs ha nem pontosan idéztem)
Riszpekk

dddstudio.tk
www.nimrodderringer.hu
amúgy kb. mennyibe kerül egy fekete alapváltozat ? 30-40 ?
dddstudio.tk
csak egy Desert Eagle van nálam éjjel nappal

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
1. számgép
2. zene (itt százezreknél kezdõdik a móka, és tízmilliókig mehet)
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
remélem, soha nem derül ki, hogy megtennéd-e
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
ez elég sokkoló tud lenni (neki is meg a haverjainak is) ahhoz, hogy elmenjen a kedvük a további balhéktól
de tény, hogy ha náluk esetleg lapul akár egy szar kis .22-es, akkor bajban vagy
szóval erõsen meg kell gondolni, kire lõsz rá
boráros téri cigányok ellen ideális, de egy diszkó elõtt nem mutogatnám
Riszpekk
ugyanis ha KO (10-12 mm-es gumilövedékes) vagy gázpisztoly van nálad, megszórod a nagyarcúakat úgy szemmagasságban, akkor még az éjszakai buszt is megvárhatod, amíg kilábalnak a földön nyûszítõ testhelyzetbõl
ez a gázos P99 pl. 12 lövetû, namármost úgy 3-5 méteren belül ezzel kellemesen rendet tudsz tartani, közvetlen közelrõl pedig ronda nyílt sebet is okozhatsz vele
és ha esetleg elkapnak a zsaruk, akkor is megúszod egy dádával
Riszpekk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elég trágya kép, de ugyanúgy néz mint a legalsó, csak mûanyag
Ez pedig az eredeti P99, két kaliberben van, 9mm és .40

Riszpekk
a Tomb Raiderben ilyet használt a fõgonosz 😄
Riszpekk
Ez így 129 EURO
Riszpekk
itt van pár cím:
Frommer fegyverbolt
1089 Rezsõ tér 21
tel:2103506
Diana
1077 Wesselényi u. 74
tel:3224002
Nimród
1053 Vámház krt. 4
tel:2669147
ezekben rohadt sok CO2-es cucc van, 20-tól 50-ig kb.
Riszpekk
mennyi egy ilyen és hol lehet hozzájutni?
ez egy valódi fegyver replikája?