3773
Az új DX9-es benchmark
  • TheZsenyka
    "overclock it like there's no tomorrow"

MEGA LOL
  • iXBT
    Az aproneten kene arulnom a cuccaim:)))
    Amugy gyakran cserelgetek, ebbol elek, s jo ismerosoknek adogatom el a regit,s nem akarok esetleges rossz szajizt:)
    Amugy en lebeszelnelek, 40eFt nagyon sok penz hasznalt cuccert bizonytalan garanciaval, par het, es mozdulni kell a vga araknak lefele...
  • iXBT
    Igy mar mas, a burzsuj eszetlen gyerekeket en is ruhellem...
    Szoval Ati driverek: kurva sokat fejlodtek, minden alkalmazasom gyak. hibatlanul megyen, szopni driver installkor lehet, ha mar elotte volt telepitve barmi ami Ati. Ha nem jon ossze, lehet registryt pucolni, de nem kicsit, hanem mindent amiben ati bejegyzes talalhato..
    Ellenben: kurva gyors, maga a driver meglehetosen rendben (optimalizalastol eltekintve nvidia szintu), szep a kepe, a szinei elnek, dx9 meg mittomen:)
    Club3D: az osszes ilyen Radeon9500Pro, 9700,9700Pro kartya BBA Ati, meg a ventin sincs uj matrica, a made in taiwan-os papir szar alatt, ott van az ATI-e. Az meg, hogy en 9700 helyett 54-ert veletlenul 9700Pro-t kaptam, az az en bajom:DDD
    36+AFA-ert mi adjuk az Abit-ot, mashol nem nagyon neztem...
  • CSOCSO
    hat akkor hülye vagy de ne sértődj meg nem ugy értettem...4200 35 körül forog a 4400 meg 45 körűl!!!!lesd meg az apronetet!!!használt cuccok..az eredetiről nem beszélek mert az of korsz hogy drágább
  • Deathcourier
    iXbit üzenetére
  • Deathcourier
    Elösször is boccs csak idegesít a hogy kivan hegyezve minta szamuráj kard az Nvidia vs Ati dolog!!Azt hittem hogy kis burzsuj köcsög gyerek vagy akkor félre értettem!! :)
    Amugy a 36+áfa dologban ne légy biztos!!!! :)
    Akkor ez tisztázva ha úgy fog állni az Ati a driverekkel akkor én is Ati tulaj leszek az tuti mert jók a kártyái csak én nem tudomtam venni csak egy Powercolor 9000 de rém gyenge cucc szerintem Club3d csak igy vettem AsusV9280- 8x 128 Mb!
  • iXBT
    Menkut olcso, 27-ert adtam el az Abit 4200-omet...A BF meg nem a vga miatt akadozik:)
  • CSOCSO
    hi boyz..40ért tudokm agamnak egy 4400as gef4et..azé ilyen olcso mert haverom adja...
    szal szerintetek megéri?...amugy a haverom soxor panaszkodott hogy szétesik a kép (vsync hiába van bekapcsolva) és battlefieldben akadozik mint atom..amit nem vágok miért...
  • iXBT
    Te bazdmeg! Arnyaljjal egy kicsit ecceru gyermek...
    Van egy BBA 9500Pro az asztalom alatt, 3,3-as ramokkal, az 45+FA...az "uj" 8X-es ags 4200-oket sem kapod meg 36+Fa alatt, amugy meg azt szidom amit akarok nvidiot, mast sem hallotam, csak fikazast mikor radeon-om, aztan meg 8500-am volt. A Geforce4 sorozat amugy az nvidia eddigi legjobb termeke, nekem is volt fel evig, pedig magat a ceget az NV1 ota ruhellem...Nekem olyanom is volt:DDDD
  • Deathcourier
    Akkor megegyszer, a leggyengebbek kedveert:D
    Most mar hasonlitgathatsz te szerencsetlen a geforce4-edhez....

Itten vannak eredmenyek Ati9700-el (nem pro, no OC) ,p4 2,4-el, lebutitva 1.1-es pixel shaderre (gyengebbek kedveert igy mindent ugy, es annyival futtat mint ha nvidiabol lenne:)

Nem tudom mit kell a Geforce4-et szidni meg az Nvidiat bazdneg nem mindenkinek van pénze 76E nettó ,bruttó 95 E kártyára!!!
  • iXBT
    Nam lattam erdemi kulonbseget a 128-as, meg a 64-es kartyak 3dmark03 alatt nyujtott "teljesitmenyeben", de csak Ti4200-akat probaltam. Nezz korul az futuremarknal!
  • barret
    memoria mennyiségnek a felbontáshoz van csak köze?64-re gondoltam.
  • iXBT
    Ugy tunik nem sokat...
  • barret
    nem tartozik ide,de lenne két kérdésem:a memória mennyisége.és sebessége mennyi pontot számit kb,ha csak 1024x768-as felbontást használok? 64 vs 128, sd ram vs ddr ram:meg tudnátok mondani?
  • Xboxman
    Sztem még Geforce-ot sem látott ezért beszél ilyen hülyeségeket...
  • Xboxman
    Nah itt vannak az én eredményem:
    P4 Northwood 2256mhz
    Asus P4S333
    Geforce 4 Ti 4200 64Mb(280/590)
    512DDR Pc 2700

1499 3dmarks
    Nem rosz egy fél éves géptől:)
  • Jacek
    nem erdemes vele foglalkozni egy lama
  • Xboxman
    háát nemtom mivel jáccol,de nekem 1600-ban AA-val már erősen szaggatnak a gémek,ha még rányomok Anisot teljesen meghal(p4 2.2+Geforce 4TI)!
  • iXBT
    Akkor megegyszer, a leggyengebbek kedveert:D
    Most mar hasonlitgathatsz te szerencsetlen a geforce4-edhez....

Itten vannak eredmenyek Ati9700-el (nem pro, no OC) ,p4 2,4-el, lebutitva 1.1-es pixel shaderre (gyengebbek kedveert igy mindent ugy, es annyival futtat mint ha nvidiabol lenne:)

3038 3DMarks
    153,5 fps
    24,3 fps
    21,6 fps
    0,0 fps
  • iXBT
    Tipikus esete a fogyaszto megtevesztesenek, hiszen eddig az mx egeszen mast jelolt, butitast, s nem ket generacioval ezeleotti termeket. Ez egy ilyen ceg, ilyen volt, ilyen lesz, ha lesz, mivel a legtobb hulyenek keves a penze, s ezert nem rohannak FX-et venni, de csak ezert:))
    Gondolom Vacek kolcson ker ra:DDDD
  • Jacek
    agyhalal Asus TI4400 volt az elozo kartyam 2.5ghz P4-el nem birta erdekes!
  • Lammer
    Én is levert vagyok. kb 1000 pont de sebaj, már láthatáron egy 9700Pro... :)
    Amúgy szerintem nem mérvadó ez a teszt, nem aggya vissza úgy, mint az előzőek...
    Nem is édekel, de azé fáj...
    :)
  • Zsoltee_a_bator
    :)
    dejo lehet csalni
  • Jacek
    Erre meg nem is irtam nekem meg senki nem vett semmit a gepembe csak magam.
  • iXBT
    Gf4MX-el 164-et mertem:))) Na ennyit a korrekt nvidiarol, ezt aruljak ma a nepnek, geforce4 neven:DDD
    Gondolom Vaceknek ilyet vett a papaja:))))
  • Jacek
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    GF4 ezt 1024-ben sem tudja:)
  • Jacek
    na figyi agyhalott eleg felesleges dolgokat dumalsz itt azzt hiszem.
    Foleg reg nelkul nem sok embert erdekel a nilla erteku dumad, talan felesleges belemenni a 25fps folott nem latszik a kulombseg.
    Szerinted konzolon mert stabil 60fps-re torekednek????
  • item
    A program ugyan csekkolja a kártya órajelét a tesztek előtt, azonban ha megszakítjuk tesztelés közben, tuningolunk egy keveset a kártyánkon, majd újra elindítjuk a teszteket, akkor a végeredménynél a normál órajelet fogja feltölteni a netes eredménytáblába, ami erős hajhullást eredményezhet a folyékony nitrogénnel operáló tisztességes közönség körében :).
  • item
    bocsi itt a link is.. :)
    http://www.neowin.net/comments.php?id=9379&category=main
  • item
    3DMark 2003, cheating is imminent?
    ezt olvassa el mindenki, sajna angolul van, de azért kilehet hámozni egypár érdekes ifót belőle!

• bucsku
    minden ami teszt www.tar.hu/recsaba
  • Anee
    Vacek lehet jacek szereti az Anisotropic+AA kombót használni...mondjuk 1280*1024-ben...úgy lehet hogy akad pár cucc viszont vagy 10x sezbb is mint nállad.

Sajnos nem értem el negatív rekordot ahogy vártam sőt túl is szárnyaltam magam...225 pont!
    XP 2000+
    512MB SDR
    R7200 SDR 32MB
  • iXBT
    A szemed is lassu, nem csak az agyad? Meg hogy 25:DDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    csak bömbi gép kell alá :)))
  • [Walaki]D`Lair
    nem....SEMMI sem akad vele....
  • iXBT
    Tovabbi vitek elkerulese vegett:

3038 3DMarks
    153,5 fps
    24,3 fps
    21,6 fps
    0,0 fps

• Jacek
    Ez a semminem akad ez nagyon ember fuggo:))
    Erdekes nalam 2.8P4 9700PRO es szokott akadozni par dolog de az en igenyeimhez merten.
    Valaki erre azt mondja hogy nem is akad:)
  • Zsoltee_a_bator
    az uj jatekokat leszamitva semmi sem akad vele :)
  • Davidus
    Nem szaros inno de semmivel sem tud többet:)
  • Davidus
    Már hogyne akadna:) Nézd meg a generalst:)