3773
Az új DX9-es benchmark
  • ollie
    Mert az mx440 csak dx7-es effekteket tud, igen csak elavult, a 3dmark03 meg nagyrészt dx8-ra épül (meg némi dx9). Szóval a tesztek nagy része nem tud lefutni hw támogatás hiányában. A 3dmark2001 nagy része meg dx7-es effektekből áll.
  • HUmanBandi
    mert a Geforce 4 MX a leggagyibb kártya amit lehet kapni!
  • efter
    1kérdés! mé van az hogy a 3dmark 03 mikor elinditom azt irja ki hogy inkábba 2001 el teszteljem! de azért nagy duzzogva elindul,bár egy csomó tesztet nem csinál meg!
    és a végeredmény neveccséges! asus geforca4 mx 440 el assszongya hogy 300pont!!!!
    a 2001 es 3dmarkba meg kihoztam belőle 7800pontot!
    szal mér ennyire szar 3d mark03 ba???
  • ollie
    Nekem a mostani konfigomon, csak 9600 pro-val (520/700-on) volt majdnem 4100, szal nagyjából jónak tűnik a pontszám.
  • HUmanBandi
    kicsit sok
  • AMD Norbee
    A lenti configgal meg egy kis tuningal:
    (AMD Barton2500@3100 (12*185))
    ASUS Radeon 9600XT 500/600@550/700)szerintetek jo a
    4248 pontocska???
  • IMYke2.0.0.0
    "Off topic" = Témától eltérő

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • szurmakotium
    10009 point
  • janos666 #2039
    Ja, és akkor még egy nem ide vágó téma: Pontosan mi az hogy "off topic"?
  • Borg
    Offtopicnak itt a vége.
    3dmark03 a téma.
  • janos666 #2037
    És mivel 512Kb RAM-os, hardweresen csak 2D-s kártyával?
  • janos666 #2036
    Persze, megállhatott volna, de ez valószínűleg a tér összeomlását is eredményezte volna. Elég stabil ez az univerzum, ha ennyi ideje elbírja a tér folyamatos tágulását, vagyis nem valószínű, hogy belátható időn belül összeomlana. Ha meg összeomlik nekünk úgyis mindegy lessz, hisz mintha egyszer csak nem ébrednél fel, mert meghaltál. Mindegy, hogy összeomlik-e vagy nem számunkra, hisz életük, nemhogy belátható, hanem viszonylag elég rövid időn belül véget is ér.
  • janos666 #2035
    Jóvan, lebuktam: Az időre nekem sincs definícióm. De talán valahogy úgy próbálnám meg leírni a mi univerzumunkra, hogy: A térben térben történő állapotokhoz rendelhető érték amely viszonyítási alapot képez a történések sorrendiségéhez, és megadja az adott történések egymáshoz viszonyított sorrendjében az eltérés nagyságát. Pl: A;B;C történés. Ha A 10, B 20 C 30 akkor ebből megállapítható, hogy B előbb ment végbe mint A, és C kétszer akkora idő egység múlva ment végbe mint B.
    Na ez baromság, legyen inkább alapfogalom amit nem definiálunk.
  • Narancs
    Ahogy hallom a hangokat, látom a fényeket, érzékelem az idő múlását is, de ha megállna az idő, akkor mit érztékelnék? Semmit? Lehet hogy az idő már meg is állt párszor néha néha?
  • Narancs
    Nem, te fejsd ki, én nem értem ezt az egész részecskés dolgot, mert nem értem mi az az idő...
    Azt tudom, hogy itt a földön hogyan számolják (percek, napok, hónapok, évek) de hogy konkrétan mi is az hogy idő azt nem tudom...
    Például mióta létezik idő?
  • janos666 #2032
    Na, fejtsd ki, ha unatkozol. Nyalom a hangod, vagy inkább mégsem! De azért írd.
  • Narancs
    Jánosss!!!!!
    Dehát nincs is idő!!!!
    Mi az idő? Komolyan érdekel...
  • janos666 #2030
    Ollie: Heh, látom új logód van. Részben netán az én logóm is elősegítette a + ATI felvételét?
  • janos666 #2029
    Hát ha akarom elbírom fogadni a magyarázatod, ha úgy vesszük, hogy az egész univerzumot magába foglaló térben állna meg minden részecske. De ez akkor is hülyeség. Az idő sosem áll meg pusztán a hőmérséklet csökkentésétől. De hiába is vitatkozunk, hisz ez csak apszolult 0K-ra értendő, azt pedig végtelen enregia hiányában sosem érhetjük el. Sőtt, ha lenne végtelen energiánk, és elérnénk egy anyagnál az apszolult 0K-et, valószínűleg nem csak megállnának a részecskék hanem energiává esnének szét, hisz a 3D-s térben az anyag energiából csapódott ki, egy bizonyos erősség elérése után amelynél már nem volt tartható az puszta energia állapotát, végtelen mértékű energiavesztés után újra puszta enrgiára bomlik az anyag. Ez van.
  • ollie
    Nyílván nem, de gondolj bele, hogy ha megállnak a részecskék, akkor minden más is. Nem létezhet semmi többek között idő sem, mert semmi nem változik/változhat részecskemozgás híján. Sőt még a fény sem terjed, hiszen részecskékből (foton) áll.
  • Police88
    Kő 55 pontot szereztem!!
  • janos666 #2026
    A részecskék mozgási sebességének semmi köze az időhöz. Gondold végig: Ugye minnél melegebb egy anyag a részecskéi annál gyorsabban mozognak, akkor nyáron gyorsabban telik az idő mint télen?
  • janos666 #2025
    Ez fasza, ilyet én is kérek karácsonyra!
  • tier
    Egyébként a 10-100 nK-t már értek el. Mondjuk speciális módon, de az mind1.
  • Akuma
    nemhiszem, de egyébként is lehetetlen ennyire lefagyasztani, így is egyetlen anyag van ami csak megközelíteni tudta ezt a hőfokot, az meg már nem rémlik mi is volt az :(
  • IMYke2.0.0.0
    "Igen, nekem meg már itthon avn a Half life 2 full 3 CD-s BETA! És még kupon se kellett!"
    - nyert -

Bocs.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • [NST]Cifu
    Itt vannak még képek a 10008 pontos 3DMark'03 eredményt elérő gépről

Ezek elmebetegek... :)
  • ollie
    Egyébként ha már itt tartunk, ha megállnak a részecskék, akkor az idő is, nemde?
  • [NST]Cifu
    Khm...
    A Half-Life 2 Alfáról volt szó, ami kitömörítve több, mint 3 Giga...
  • IMYke2.0.0.0
    Téged átbasztak.
    A Doom III Alpha 2 (telepítős) mérete: 631 570 kb (azaz: 632 MB)!
    Feltelepítve pedig: 1.29 GB

Gratulálok...
  • Akuma
    és tényleg!
  • janos666 #2016
    És hogy csavartad rá a bordát, a gyári ventilátort levetted legalább? Lecsavaroztad a lemezt a tetejéről?
  • [NST]Cifu
    Könyörgöm, ki a rákot érdekel, hogy a Desktop milyen felbontásban van?!?!?!
    A játék elindulásakor a 3DMark amúgy is felbontást vált, nem tünt fel?!?!
  • Akuma
    ok, én nem cáfoltam, csak megkérdőjeleztem a dolgot
    ((a screenshotból nagyon nagynak tűnik a 3dmark 2003 progi ablakai, ami miatt kisebb felbontásra gondoltam, de a hivatalos futuremark az oké))
    egy másik kérdés, mi van a rendszeridő lassítási trükkel?
  • toMpEr
    meg a hivatalos futuremark hir, ha valakinek meg ketsegei lennenek ezek utan...
  • toMpEr
    itt van a compare url is
  • Akuma
    jó, kösz a szokásos választ!
  • Borg
    Te ismerd el inkább, hogy fogalmad sincs arról amiről véleményt próbálsz formálni.
    Inkább olvass utána, hogy mi a története ezeknek a rekordkísérleteknek (hexus.net), és nézz meg ORB eredményeket a futuremark oldalán.
  • Akuma
    de ismerd be, ez nem 1024*768! nem alapbeállítás, onnantól kezdve, mindegy mi az eredmény, mert nem viszonyítható
  • Akuma
    tudom, láttam, ott valami -80 fok volt írva