3Dmark03, és az eredmények!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hitem azért az 1gigás cucc visszafogja a 9600xt -t, de hát ezekszerint nem nagyon...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
5450 pont , alapon , húzásmentesen!Ez milyen?Köszi a véleményeket!<#wave>#wave>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ma beújítottam egy Club3D GeForce 6800 sima kareszt (59990 netto) Kicsit tartottam a márkától, mert inno6800-at akartam.
Szép igényes kék színû nyák fogadott, és jódarab lamellázott réz borda, ami hûti a GPU-t illetve a memeket. Simán lehetett moddolni, rögtön elfogdta a 16/6 csöveket, a legminimálisabb pöttyözõdés illetve artifakt nélkül lefutnak a tesztek.
Teszt után rögtön 72C a GPU hõmérséklete, alapon 60-62C. Minden alapjáraton 12/5 pipével 3Dm03=8422, No tuning, de 16/6 pippel=9246 pötty. (forceware 61.77/ P4 2.53Mhz/512 RD.
Szóval szerintem nagyon jó karesz, ajánlom megfontolásra aki hasonlóban gondolkozik.

Ha felnyomja a max core-ra, és utána nyomom neki a max memet, akkor visszaveszi a coret
Egyébként még lehet tovább is húzni, akkor sem hibázik nekem, és alig melegszik
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bérbe vehet? reklámfelület...
mer ha meleg akkro már bénázik
szval ha rányomom a find re akkro nem sül meg nekem?😊
!Forza Ferrari!
atitools al???
ha igen akkor a find max core and mem ez mit jelent pontosan???
a fizikiai határra teszi vagy pedig arra hogy még ne süljön meg.?
!Forza Ferrari!
3dmark03 - 6379
3dmark05 - 2419
Jah és 4.8(!)-as Catalyst
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mer oylat akarok venni...szval tudnám e azzal huzni ha ismered
!Forza Ferrari!
nem melegszik?
vagy netán van rajta zalman?
és msot akarok majd rá venni
!Forza Ferrari!
Úgy féltem mint a szemem fényét!
De akkor sem akar megsülni a drágaságom! (és 25ért vettem! 😊)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
452/344 en megy mostanság, és terhelés mellett is alig melegszik, gyári hûtéssel!!!
2.8 p4 800 fsb HT @ 3.2 ghz
asus p4 p800
2*512 mb 400 ddr
és nekem 5650 körül ad...
levetted a elbontást vagy mi?
nem kéne hogy ennyit adjon
nem?😄
!Forza Ferrari!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
732 pont
wtf ?

XP 3200+
GF 6800
1G DDR Samsung
ASUS A7N8X-E Deluxe
Version Driver: 61.77
3dmark03: 7400
Nemkevés ez ?