1459
-
#290 Pedig mennyit dobna a dolgokon. Ott az XGI: szar kártya, viszont egészen kiváló marketing, épp ezért biztos sokkal többen vesznek majd Volari-t, mint DC-t. Szerintem nem is az NVidia/Ati az igazi ellenfelei a visszatérő S3-nak, hanem az a fránya XGI. -
#289 :)
Ugye? -
#288 Biztos arra gondoltak, hogy ha a fanatikusok vártak rá '99 óta, akkor három hónap már semmi...sajnos azonban rájöttem, hogy az idő tényreg qrvára relatív! :) -
#287 Marketing - S3
egy lapon említeni
Vétek :) -
#286 Én már nagyon várom! Csak mneddig várjunk? -
#285 Eléggé idegesítő...
Legalább annyit írnának, hogy jól haladnak, vagy épp azt, hogy nem jól haladnak, csak írnának már ki valamit. Egyetlen morzsányi információ sincs három hónapja...nem jó marketing! -
#284 ja. :) -
#283 Hát nem. -
#282 Nem jön be az www.s3graphics.com
Csak nem történik valami?
Esetleg lecserélik a honlapot, mert kijött a delta ? :)
Bárcsak... -
#281 Akarom mondani:
200 to 250 US dollars
Így már jobban néz ki :) -
#280 Az áráról (japánból angolra):
DeltaChrome F1 Pole operating frequency goal in core 350/400MHz, but reveals saves then synchronized 700/800MHz, regretted slightly, DeltaChrome the F1 series only uses 128 to reveal saves the main line, the inexpensive edition DeltaChrome F1 operating frequency official expression F1 Pole was lower than 50MHz, the anticipated selling price in <strong>200 to 250 US dollars</strong>
Nem feleannyi, kb egy jobb 9600-as szinten lesz, de remélem annál messzemenően jobb.
Na most a kérdés az, hogy mennyire lehet bízni a japánok jól informáltságában.
Ugyanitt írták, hogy még novemberben bemutatják a végleges chippet, és a mobil verziók pedig már kaphatóak is lesznek a hónap végén. Itt van erre a tökéletes alkalom, a Comdex pár napja tart már, eddig semmi hír, november vége pedig közeledik... -
#279 Na azért még nincs december... :)
Ugye a hivatalos közlés szerint november második felében kezdődik meg a DC leszállítása a vendoroknak, tehát december közepe szerintem egy reális időpont lenne. Reméljük, hogy nem késnek... -
#278 Nagy a csend
Két hónapja szinte semmi újdonság
A december már itt a nyakunkon, de még a mobil verzióról sincs semmi hír, pedig most már a S.T.A.L.K.E.R.-t is nagyon várom -
#277 A próféta szóljon belőled. :) -
#276 Úgy látszik szépen egyszerre lép ringbe az S3 és az Xgi. Az S3 tuti nyerőnek néz ki de sajnos driver téren nem tudjuk mi várható. Odab@sz a DX9-es kareszoknak rendesen. -
#275 Pontosan.
A SONICBlue egyébként az MPAAA és RIAA miatt ment tönkre. -
#274 Kérdés: Miért ment csődbe a SonicBlue?
Épp a múltkor akartam kérdezni, hogy mi lesz a Diamond gyártósoraival, ugyanis szerintem egy cég sem olyan felelőtlen, hogy meg vesz egy kártyagyártót (hát még egy Diamondot), utána bezárja (kivétel a FireGL). Aztán itt a válasz...
Szerintem az időzétés meglehetősen gyanús, és a S2K sem volt annyira szörnyű, a Diamond változat a maga idejében az egyik (ha nem a) legelitebb kártya volt, és ha kiadták volna a S2K+t, akkor messzemenően vitte volna a piacot (200 MHz, javított T&L), így a Z400 szerintem közel és távol a legjobb választás lett volna, ugyanis a gyár neve garancia a minőségre, az S3 is ezért vette meg. -
#273 Mint ahogy az a hírekben olvasható: Visszatér a Diamond Multimedia. A 2003-ban csődbe jutott SONICBlue-ból vált ki, de nem tudom, hogy vannak-e még érdekeltségei az S3-nak benne. Mondjuk ez megmagyarázná azt, hogy miért titkolta az S3 PR főnöke azt, hogy ki fogja terjeszteni az USA-ban a DeltaChrome-ot. Született ugyanis egy cikk még régebben, miszerint a DC eleve halálra van ítélve az államokban, mert nem lesz kinek terjesztenie. Ugyanakkor az is lehet, hogy a Diamond már csak azért sem fog soha többé S3 kártyát forgalmazni(gondolván, hogy túl sokan emlékeznek az S2K-ra és ez ártana a hírüknek). -
#272 Mit nem mondasz...:)
Én már meg sem próbáltam felrakni őket. A Dungeon Siege még megy, kiegészítő jön, szóval decemberig még elvagyok, csak meglehetőst lelombozó, hogy semmi infót nem adnak(adtak) hónapokig. De legalább szavatartók mostanában. -
#271 Ja, ja. Már 2001 novemberben a Comdex-et vártam, mert majd állítólag ott...
Aztán jött 2002 november, most meg már lassan 2003 november, de még mindig csak néhány kép. A bajom ezzel az utolsó félévvel csak annyi, hogy itt van a nyakamon a Halo, lassan a HL2, méglassabban a Doom3 stb. és van egy olyan érzésem, hogy a Viper 2 kevés lesz. -
#270 Én ezt már a megjelenésekor olvastam, pusztán arra voltam csak kíváncsi, hogy te mivel fordítottad, mivel az alábbi szöveg hagy némi kívánnivalót maga után.
Egyébként meg én is a hajam tépem. Furcsa, hogy az ember az első három és fél évet egész jól viseli, az utolsó félév meg csigalassan telik, nem? :)
De nincs mit tenni. Megmondták már jaunuárban, hogy december a kiadás -csak egyes hírforrások ezt elértették és a 'samples'-időpontot véglegesnek jelölték meg- időpontja. -
#269 Látom, rájöttél. :)
Ne ijesztgess azzal, hogy csak a mobil verzió jön majd decemberben, mert már így is sokat késik.
(mond valamit a H2 2001 ?)
Mióta az év elején bejelentették az idén decembert, azóta azt a hónapot várom, mert szegény S2k már nem bír a játékok többségével, de S3-on kívül mást nem veszek. -
#268 Úgy tűnik ma belinkelős nap van, úgyhogy ez se maradjon ki:
S3 Graphics (VIA) today released details of the first commercial use of its Chromotion Programmable Video Engine in the DeltaChrome DX9 graphics processor with the new WinDVD 5 from leading multimedia software developer, InterVideo. The application ensures that the newly released WinDVD 5 from InterVideo detects the installation of the DeltaChrome graphics processor, an additional set of capabilities will be revealed to the user, from useful video processing such as de-blocking, sharpening and smoothing to whimsical effects such as emboss and neon, among others. Additionally, these effects can be combined in any fashion to suit the user.
The Chromotion Programmable Video Engine concept was developed to provide a wide variety of video processing functions in an advanced compact architecture. The powerful DeltaChrome DX9 core is the first to feature the Chromotion architecture that adds exciting new processing capabilities to applications such as WindDVD 5, as well as handling all of the functions previously assigned to fixed function blocks such as iDCT and motion compensation for MPEG decompression. This integration of video processing in one compact programmable block results in exotic capabilities as well as reducing cost and power consumption.
"With S3 Graphics' Chromotion engine and WinDVD 5, even power-conserving notebook users can take their viewing experience to new levels," said Mike Ling, VP of Marketing, InterVideo. "Expanding the capabilities of our flagship product adds even more appeal to an already widely accepted DVD player paradigm." -
#267 Kétszázan dolgoznak rajtuk. A driverek hibátlanok, mint említettem. Végül hadd jegyezzem meg, hogy az új S3 eddig maximálisan tartotta magát az év eleji bejelentéskor közzétett roadmaphoz, miszerint első félév végére lesznek minták a kártyából (és lőn, már ami a mostani előzetesekben felbukkant 'evaluation' kártyákat illeti), és decemberre a boltokba kerül a végleges változat. Legalábbis a mobil verzió... -
Borg #265 ... és akkor már csak a driver kérdés marad, amin szépen elbukik az S3.. megint... -
#264 Akkor már írjuk is be:
Walaki, Laalee
This time, at the meeting place those where demonstration was done when with the product which loads the chip of A0 version, also the product of A1 version has already done tape out, are thing. "Performance RADEON above equality 9600 and GeForce FX 5600, if cost actualizes (the same company) with thing, in the future tuning advances low," furthermore it is expected that high performance is shown.
Besides the fact that we correspond to HDTV at hardware level, the adapter and the like without installation we correspond to 1080P indication, it corresponds to also the rotation function which turns the picture to lengthwise. The demonstration that was done this rotation function, when DVI/HDTV/ analog RGB and the like various outputs are combined even, being effective, at the meeting place in lengthwise 90 degrees executes the demonstration of DirectX 9 SDK with the liquid crystal monitor which it turned, already with HDTV of 1 picture plays back animated picture. In addition, heat generation of the chip is very low, (in the demonstration machine the thing of 4W!) also has become feature, in end of year trade war time it is the possibility that the on-board product appears from the card vendor.
Mivel a képen látható darab egy TSOP memóriatokozású, négyrétegű PCB-re ültetett DeltaChrome S8-as, joggal remélhetjük, hogy a hatrétegű, BGA memóriatokozású F1 -amire lehet, hogy tápcsatit is tesznek a RAM-ok miatt :( - tényleg Radeon9800/NV5900 teljesítményű lesz. -
#263 Ezt már én is láttam, de kb. egy hete a honlapra is kirakták linkbe. Mellesleg hogy olvatad el? :) -
#262 http://pcweb.mycom.co.jp/news/2003/09/30/17.html
Itt valami olyasmit írnak szép japánsággal, hogy az A1 már készen van. Ha ez igaz, akkor miért nem hallottunk eddig róla, pedig a cikk már lassan egy hónapos? -
#261 Ez mintha már előkerült volna...
HOL? -
[Walaki]D`Lair #260 Viszont isteníteni is hülyeség...;) -
#259 Valóban az, ha nem haragszol. Megfellebbezhetetlen ítéletet mondani egy olyan kártya felett, ami még ki sem jött és nem ismeretes róla semmiféle teljesítményadat sem, tényleg hülyeség. :) -
[Walaki]D`Lair #258 lassú és nem megy rajta semmi....bár ez hülyeség, mert a GF3-amon még mindíg megy minden mint a kisangyal, igaz, hogy szét van húzva...:) -
#257 Miért lenne szar? -
[Walaki]D`Lair #256 és fél év múlva cseréljem mert szar? na neeeeem...;) -
#255 a gyors 128mb memória majd annyiba kerül :D -
#254 Pontosan ezért mondom. Megspórolhattál volna egy rakás lóvét. :) -
[Walaki]D`Lair #253 addígra már 9800-asom van bőven...:) -
#252 Remélem, elkenik a szádat karácsonykor...:)) -
[Walaki]D`Lair #251 Télleg szerettem, de a GF256 miatt döntöttem el, hogy soha többet... -
[Walaki]D`Lair #250 örülhetnek a 9600-nak is...