Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
CORSAIR 8192MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 QUAD KIT CMX8GX3M4A1600C9
GIGABYTE GV-R687UD-1GD 1GB GDDR5 PCIE
WD 1000GB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FAEX
NEC AD-7261S-0B Fekete
SHARKOON T9 Economy
CORSAIR Builder Series CX600 V2
SAMSUNG S22A300B
COOLERMASTER Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP
ezt a konfigurációt vettem most ,de valami baj van minden driver a helyén nem húztam rajta és mégis van hogy spontán lefagy a gép vagy újraindul,ötlet?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
böngészés közben (facebook, sg, de akár torrent) produkál ilyen megjelenítéseket a gép.
Mozilla, monitor, videókártya probléma lehet ez?
Sima normál szöveg, ha ráviszem az egeret akkor normálissá válik..
Ötlet?
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
All hail the double x!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az, hogy a semmi sem jön be, csak a Ctrl+Alt+Delete gomb mûködik, az már Windows probléma (vírus, stb.).
Az egyik, hogy lehetséges az alaplapi csatlakozokról a ház elölapi USB foglalatokat rákotni USB3 ra?Mert az alaplapon van még pár érintkezö 2 USB3as foglalat bövitésre, de nem tudom hogy a ház elején lévöket rádughatom e .(Thermaltake V3 ház)
A második.Ha az alaplapi hangkártyát használom optikai kábelen akkor hogyan tudom beállitani, hogy 5.1-es hang menjen ki ?MErt jelenleg bármit állitok a driverben a teszt csak a 2 fronthangszorot szolaltatja meg és csak a külsö házimozi keveri ki a térhangzást belöle.
Ide tartozik még, hogy ha a VGA-ból HDMI-vel kapcsolom össze a TV-t akkor a hangot hogyan tudom kiadni rá a képpel eggyütt?
Olvastam az alaplapon egy SPDIF HDMI tüzösarut a lap szélén a sarokban az mire szolgál?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A másik, hogy XP töltés alatt míg a logó és a folyamat ábra van a fekete háttér néha kék vagy zöld színû. Mint amikor valamilyen grafikai gixer van. Nincs gond semmivel és ez is random hiba.
Fordult már el ilyen vagy ez is ilyen megmagyarázhatatlan dolog. 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Asrock 970 extrém4
ADATA DDR3 1600MHZ 8gb gaming series ram
AMD X4 965 BE proci
Samsung dvd iró SATA
A régi gépböl jött át a 4850es VGA és a 2 winyo
WD640gb SATA
samsung320gb sata
HKC 565 550W táp
Az összeszerelés után egyszerüen fagy a gép van hogy a biosig sem jut el van hogy a win install elején áll meg.
Probálkoztam már csak az egyik ram modult használni , és probáltam másik corser XMS ramokkal is, de ugyan ugy fagy.
Leszedtem az egyik winyot is hátha a táp nem birja de akkor is maradt a hiba.
Valaki segitsen mert még a 3 napban benne vagyok ha valamit ki kéne cserélni.
am az érdekes, hogy több bill-vel is csinálja. le lehet tiltani szoftveresen a win gombot próbáld meg 😄
All hail the double x!
nemtom mitol van ez de barmilyen billt kotok a gepre ezek tirtennek meg a windows 7 virtualis billjevel is. Probaltam az uj bill ddriveret felrakni meg leszedni illetve angol kiosztasra valtani de ugyan olyan maradt
All hail the double x!
De ez akkor elviekben jó lenne bele:
DDR3 1333MHz CAS9 DUAL Channel
- Available in 4GB(2GBx2) & 8GB(4GBx2) Dual Channel Package
- Available CAS: 9-9-9-24
- Working Voltage : 1.5V
- Heat-spreader: CORSA edition heat-sink system
with MTCD Technology in Racing Orange finish
- Technology: DBT Enhanced, Die-hard
Burn-in Technology
- Warranty: Lifetime
2gb Ram 32 bites Win7 Hiba: játékoknál, meg mikor konvertálok,stb. legtöbbször kék halállal újra indul a gép, és csak fél óra múlva tér magához a gépem 😞
Ez mi?
- 4 x DIMM, Max. 32 GB támogatott, DDR3 1333/1066 Hz Nem ECC, nem pufferelt memória
- kétcsatornás memória architektúra
- Támogatja az IntelŸ Extreme Memory Profile-t (XMP)
__
sehol nem írnak 1600as memóriát 😊
All hail the double x!
Annyi csak vele a bajom hogy azt írja az alaplap 1600Mhzig támogatja a memóriákat közben az asus honlapján meg az van hogy 1333mhz a legnagyobb.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Ez a kis program azért is hasznos, mivel nem engedi, hogy olyan alkatrészeket válassz együvé, amik nem illenek egymáshoz, vagy nem szabványosak... tehát elvileg nem tudod elrontani az összeállítást... Ezenkívül az árat is feltünteti a kiválasztott alkatrész mellett. Én mindig ennek a felhasználásával állítok össze konfigot, mivel ezzel nem lehet elrontani.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Volna két kérdésem amihez szeretnék segítséget kérni.
Új alaplap vétel elõtt állok,amit szeretnék venni az egy asus p8h67 alaplap.
Ebbõl viszont van p8h67 és p8h67 REV3.0 Mi a különbség köztük mert az asus honlapján nem írnak róla semmit.
A másik kérdés meg az hogy a fent említett alaplaphoz kinéztem egy ddr3as Geil black dragon(8gb,2x4)memóriát.
Ez 100%-ig kompatibilis az alaplappal?
Van egy 300 Gbos vinyóm, de mikor elõször feltelepítettem rá XP-t, el rontottam, nem csináltam 2 partícionált területet. Szóval most van egy C meg hajtóm 298 Gb teljes mérettel, és jelenleg 40 Gb szabad hellyel.
Szeretném újra rakni az XP-met ( igen, még XP-t akarok 😄 ), ami fontos adat kellett,ki írtam DVD-kre. Elõször is ha lehet, meg oldanám valami softwareval, hogy még XP alatt ezt a 40 Gb-ot leválasztanám D-nek. Még lenne 1-2 adat, amit luxusból elmentenék ( DVD-re felesleges, de ha lehet, akkor a D-re meg adnám, hogy reinstall után már ne kelljen újra töltögetnem...). Miután meg van a D, XP reinstallnál ezt a D-t meg növelném, olyan 220 Gb-ra, a maradék meg lenne a C. Félek, hogy ha sikerül a 40 Gbos D-t meg csálni, a partíció kezelõbe újra kell majd formázni, hogy 220-ra meg növeljem.
-------------------------------------
Ha bonyolult, meg hülyeség ez a módszer, akkor nekem az is jó, hogy XP reinstallnál létre hozok D meghajtót, és ott osztom neki a 220 Gb-ot, csak 1x nem tudtam úgy formázni, hogy nekerüljön rá Xp. Telepíteni akart rá minden áron...mikor már a C-n volt egy Xp. Még nem csináltam ilyesmit, mindig úgy volt a gépem meg oldva, hogy már ketté volt osztva a vinyóm. Hogy tudom meg oldani, hogy a D-t ne telepítse?
Remélem lehet érteni a szándékaimat😄
Ha everest-aida nem látja azt a 80 fokot,lehet valami ökörséget ir oda ki.
Temp 1:40C itt van egy pipa
Temp 2:29C itt egy lefele nyíl
Temp 3:80C itt meg egy kis tûz ikon....
HD0 :33C
HD :30C
Core :39C
az a TEmp 3 80Celsius az micsoda?? nem gáz az?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Biztosan már unjátok, de lenne egy kis HDD problémám...
Egy Samsung HD163GJ a ludas. Windows installálása közben elronthattam valamit, szóval nem fizikai problémája van a vinyónak. Van USB-s dokkom, amibe bele tudom rakni a satás HDD-t. Mikor elindítom érzem hogy elindul a merevlemez is (tehát dolgozik valamit) és 5-6mp-en belül leáll. Se a Windows, se a BIOS nem ismeri fel. Már particionáló programokat, meg HDD javító programokat is felraktam a gépre, de még azok sem látják a HDD-t.
Valami tipp, hogy hogyan tudnám orvosolni a problémát? =P
Hálókártya probléma lenne? Miután kikapcsolom a számítógépet és utána 1 idõ múlva vissza akkor nincs internet hálózati adaptert nem észleli.
Viszont ha kikapcsolás után lenyomom a tápot és utána visszakapcsolom a tápot és ugy be a gépet úgy már van internet
Illetve mostmár olyat is csinál,hogy a hálózatnál megjelenik egy felkiáltójel és kiírja,hogy az alapértelmezett átjáró nem érhetõ el és ezt kb 5 percenként javítgatnom kell
Sziasztok!
Most vettem egy HP Scanjet G2410-es szkennert. Bármit csinálok, nem akar feltelepülni, fél órája a "szoftver telepítése" állapotban van. Meg tunná valaki mondani, mi a probléma?
Elõre is köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a számítógép hátulján, ahol a hálózati csatlakozó is van, eddig zölden világított, de most vaslamiért sárga lett. Minden mûködik csak a színe lett más. Ez mitõl lehet?
Köszönöm szépen
A feladatkezelõben nézd meg hogy hány százalékon mozog a processzor használat. Ha túl magas az érték, akkor amiatt pörög.
De elképzelhetõ még, hogy ez a fajta Bios, ami ebbe a laptopban van felpörgeti a ventit és nem állítja le. Ha lehetõség van rá frissíts Biost.
Talán nagy erõforrás igényû az op.rendszer amit használsz és a laptopod nem bírja.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egy kérdésem lenne. Van egy Dell Inspiron N7110-es típusú laptopom. Mostanában érdekes dologra lettem figyelmes. Ha játszok vele, utána nem hajlandó levenni a ventillátor fordualtszámát, holott a rendszer már régen a normál üzemi hõmérsékletûre hûlt. Ha lesleepelem, és újra bekapcsolom, vagy simán újraindítom a gépet, egybõl leveszi a fordulatszámot. Tudnátok segteni, hogy mi okozhatja ezt a problémát?
Errõl mi a véleményetek?
Nem akarok deszkát cserélni de gyorsabb rendszert szeretnék.
Ez valóban mûködik gyakorlatban?
pl macroban beállítod, hogy bal gomb=q, játékban meg lean left=q
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Remélem nem gond hogy ide írom, egeres topik nem nagyon él:\
Szóval van egy Roccat Kone+om és az a gond, hogy pl Cod2-ben nem vesz be bizonyos gombokat! Pl Szeretném ha a kihajlás az oldalsó gombokkal történne, de nem veszi be. Aztán próbáltam macrozni, az egérnek beépített macroprogija van, de ehhez meg nem értettem, ill ahogy próbáltam az nem mûködött. Aztán pár napja egyéb okokból kifolyólag gariztattam az egerem, reménykedtem, hogy ennél majd megy, de sajna ugyan az😞 Driver fent van hozzá.
Valaki help lécci!
Bár USB-s vinyóm még nem volt, de sztem próbáld meg lecsatlakoztatni a belsõk közül azt, ami nem az elsõdleges (már ha több vinyód van persze) és úgy nézd meg, hogy látja-e.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Vettem egy Samsung HD103SJ külsõ merevlemezt, USB csatlakozós. Az lenne a problémám, hogy a Win7 nem ismeri fel. Annyira látja, hogy eltávolítani el tudnám a jobb alsó sarokba lévõ kis ikon segítségével, de ennyi. Úgy tudom, hogy formatálni kell elsõ használatkor, de még eddig sem jutottam el. Ezt talán BIOS-ba is meg lehet csinálni...nem tudom nem értek hozzá😊 Remélem tud nekem valaki segíteni. Elõre is megköszönném!!