4893
Hardware Probléma, Kérdés
-
Na akkor ittvan:
IAA
INF
Ha BX és ASUS, akkor szinte biztosan Intel 440BX... -
"Intel Application Accelerator-t, és a Chipset software-t az intel oldaláról"
Ezeket egyenlőre nem találom az intel oldalán sajna. :( -
Köszi, az elöbbit megfogadom és letöltöm, de a hangkártyámhoz a legfrissebbtől a legrégebbiig mindet kipróbáltam és recsegett.
Bx-es az alaplapom, az intel szerinted? -
Na, ha akkor recseg, amikor dolgozik a gép, akkor arra többféle megoldás is létezik, ha biztosan Intel chipsetes a géped, akkor töltsd le az Intel Application Accelerator-t, és a Chipset software-t az intel oldaláról, telepítsd, majd ha ez nem segít akkor menj fel a Creative oldalára, és töltsd le a legfrissebb SB PCI 128 drivereket, mert ami a gyári CD-n van, az már igencsak öreg...
Ha ezek nem segítettek akkor szólj! -
Pár hete jelentkezett a hiba egy c format után. -
Alaplapom Asus P2B BX chipset azt hiszem. -
Tehát, ha hardware hiba akkor csak az alaplap, vagy proci lehet a bűnös, mert a többi más gépben is le lett tesztelve.
Akkor is recseg a hang, amikor mondjuk winamp-al zenét hallgatok és eközben mondjuk kinyitom a totalcommandert, vagy az explorert. De csak amig dolgozik, ami 1-2 pillanat, addig recseg csak. -
Az egy dolog... Milyen alaplap (chipset?) Ismerem azt a kártyát, nekem is van (valahol...). -
Szinte mindegyik driverrel kipróbáltam természetesen. -
Sb 128, de egy haver gépében hibátlanul ment! -
Milyen hangkártya, és milyen drivert használsz?
Az biztosan kizárható, hogy a "D"-ről zavarná valami, hiszen a partícióknak semmi köze nincsen a hanghoz... -
Van egy nagy problémám!
Folyamatosan recseg a hang, akár játéknál, akár zene hallgatásnál, akár film nézésnél! Mostanra ez a recsegés az őrületbe kerget. Nekem két részre van bontva a wincsim, a C-n az XP, a D-n minden más. Én idáig csak a C-t formatáltam és újra raktam az XP-t. De már az első bekapcsnál a windows üdvözlő zenénél hallani a recsegést. Lehet, hogy a D-ről zavarja valami? Azt hiszem, . Vagy lehet, hogy az alaplapommal van valami hiba? Hangkártyám más gépben hibátlan, memóriáim hibátlanok és 256Mb tehát nem is lehet kevés.
Mi lehet a baj?
Segítsen valaki!
-
válasz az amd-s topicban... -
Hi!
Egy kérdésem lenne:
A köv. két alaplap közzül melyik a jobb? (Megbízhatóság, húzhatóság stb.)
Asus a7s333
Ecs k7s5a
Help.
-
Dj Steve #153 Szyasztok!
Volna nekem egy olyan kérdésem, hogy RIVA TNT2 kártyám Win Xp alatt a 800x600-at hozza 85 Hz -en... Win 98-alatt a "csatoló fülön" nem jelenik meg a frekvencia váltása funkcio, a Gaba monitor meg ugy vibrál 60 Hz-en hogy kiviszi a szememet,és telepítő lemez, illetve driver híján marad "plu&play" monitor... Tudnátok segítnui nekem? Köszy!
Steve -
Gerry: Thanks! -
Cseréld le azt az Azona kütyüt, ha van pénzed vegyél Chieftec-et, vagy Enermax-ot, ha nincs olyan sok, akkor CodeGent, és nem lesz gondod leálló ventivel, meg túlfesszel, mert ezekben mindben van túlfeszvédelem, ja és egy sima 300W-os a fenti tiusokból simán leadja az Azona "400W"-os teljesítményét... -
Nekem 5.1-es rendszerem van, de ha a Live!-ot beállítod 4.1-re (pl telepítéskor, vagy a saját szoftverével), akkor menni fog rendesen, és nem kell neki center... -
csuri #149 Kösz a tippet, de vettem egy rack-et is hozzá, ami természetesen saját ventit is tartalmaz, de abban is melegszik. Nem tudom, hogy mi lenne a különbség eközött, és aközött, hogy még egy ventit ráeresztek a ház belsejében. -
Gerry: azt hallottam, hogy a 4.1 az első kettő hangszóróból próbálja összehozni a centert.
Van tapasztalatod e téren?
-
Én azonnal vinném vissza gariba, nem kockáztatnám a gépem egészségét, egyébként milyen "márka" a táp? -
Lehet, de nem lesz center sugárzód... -
csuri #143 Hi!
Most vettem egy új HDD-t. Egy 80 Gb Maxtor-t 8 Mb Cache-el (sajnos a pontos típust nem tudom, mert most nem otthon vagyok). A gond az, hogy iszonyúan melegszik. Kb 30 perc munka után már tűzforró a cucc. Nem tudom, hogy ez most normális, vagy valami gond van vele, és kísérletezni meg nem akarok, mert ha megsütöm az adataimat, akkor nagy balhé lenne. Valaki találkozott már vele? És ha igen, akkor meg tudná mondani, hogy ez most normális e? -
Hi!
Egy kérdésem lenne:
Blaster 5.1 live hangkártyára lehet e csatlakoztatni Creative 4.1 hangszórórendszert? -
Köszi mindenkinek, letöltöttem és kipróbálom. -
Borg #140 Refreshlock kártyától függetlenül meg tudja csinálni...
Szerintem az a legkorrektabb program eddig erre a célra.. -
Ha nvidia kártyád van, akkor az NVRefreshTool-ra van szükséged, amit megtalálsz a www.guru3d.com oldalon, az nvidia driverek között! -
köszi -
Xp -
valszeg direct3d alatt áll át
van azt hiszem egy refreshlock nevü programocska
illetve sok ilyen kártyafüggő is van
más
a monitort állítsd be mindenféle felbontásnál, mind a 16 mind a 32 bites színmélységben -
Milyen oprendszer? -
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az LG studioworks 520Si monitoromhoz beállítom, hogy 85 Hertz-en legyen, de folyton 60 Hertz-re visszaállítódik magától. Mit kellene tennem, hogy 85-ön maradjon? -
Én azt gondolom, amit Te, vagyis az ember nem a 3dmark miatt vesz gépet, hanem az alkalmazások miatt -
Alaplap? Chipset driver? BIOS beállítások? 4x AGP? -
inaki ramirez 1 #131 igen ebbol kiindulva én is egybol a testek után gamákkal probálkoztam de képzeld 1024-ben még a quake 3 is szaggat!!!!!!!!!:(
ez igy nagyon gáz -
Csaba #130 Ahány gép, annyi szokás. De csak a 3dmarkban bénázik, vagy minden másban is? Pl. egy Mafia jól megy, vagy csak 5 fps-sel vánszorog? (mert akkor tényleg nem stimmel valami...)Mert ha a játékok mennek jól, akkor le kell szarni a 3dmarkot, mert az szerintem nem mutat ki semmit. Nálam sem azt mutatja, amit kellene, a tesztelt játékok lowban több, mint 150 fps-sel mennek, van, amelyik 210-zel, highban is 40 körüliek, tökéletesen mennek, erre az összpontszám meg ezekhez képest gyengének tűnik. Ez csak teszt, ha a játékok vagy más 3d-s csodák jól mennek, akkor sutba kell dobni az egész tesztelősdit.:-)
Mellékesen, én is pont ugyanilyen kártyát vettem a geforce 2 mx400-asom helyett, de nekem egy csoda az egész.:-)) Király kártya! Pedig csak sdramom van, igaz, abból legalább 512 mega..., de megy minden, mint a karikacsapás. -
inaki ramirez 1 #129 i
kéne 1 kis help! vettem 1 gf4 4200/abit siluro/video kártyát,beletettem az alaplapba /asus a7n-266c/lemértuk a kártya sebeséggét és iszonyi gyenge eredmények jottek ki.háát gondoltuk lehet hofgy a kártya rossz.elvittuk 2 ismeroshoz kiprobálni és mind a 2 hejen normálisan száguldott.hazahoztam driver csere,win98 ujra install majd win xp ujra install és ezek sem sgitettek ,tul képpen hozta 1 tnt 2 es eredményit azt annyi..
csak nálam nem megy.....:(
mi lehet a hiba?alaplap?memoria?
koszi!!!
-
popei #128 Sajnos nem. /egy árva CD sem volt a dobozában/
Már megnéztem a Xilinx.com-on is, de ott egy driver sem volt. -
Borg #127 Nem adtak hozzá semmit? -
popei #126 Lenne egy olyan kérdésem, hogy a minap
vettem egy XILINX Spartan XC2S100-as FireWiret,
s nem tudom feltelepíteni, mert nem találok hozzá
sehol se drivert (még a Drivers.hu-n sem!)
Hol találok hozzá drivert?