4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
Dj Steve #153 Szyasztok!
Volna nekem egy olyan kérdésem, hogy RIVA TNT2 kártyám Win Xp alatt a 800x600-at hozza 85 Hz -en... Win 98-alatt a "csatoló fülön" nem jelenik meg a frekvencia váltása funkcio, a Gaba monitor meg ugy vibrál 60 Hz-en hogy kiviszi a szememet,és telepítő lemez, illetve driver híján marad "plu&play" monitor... Tudnátok segítnui nekem? Köszy!
Steve -
#152 Gerry: Thanks! -
#151 Cseréld le azt az Azona kütyüt, ha van pénzed vegyél Chieftec-et, vagy Enermax-ot, ha nincs olyan sok, akkor CodeGent, és nem lesz gondod leálló ventivel, meg túlfesszel, mert ezekben mindben van túlfeszvédelem, ja és egy sima 300W-os a fenti tiusokból simán leadja az Azona "400W"-os teljesítményét... -
#150 Nekem 5.1-es rendszerem van, de ha a Live!-ot beállítod 4.1-re (pl telepítéskor, vagy a saját szoftverével), akkor menni fog rendesen, és nem kell neki center... -
csuri #149 Kösz a tippet, de vettem egy rack-et is hozzá, ami természetesen saját ventit is tartalmaz, de abban is melegszik. Nem tudom, hogy mi lenne a különbség eközött, és aközött, hogy még egy ventit ráeresztek a ház belsejében. -
#148 Gerry: azt hallottam, hogy a 4.1 az első kettő hangszóróból próbálja összehozni a centert.
Van tapasztalatod e téren?
-
#146 Én azonnal vinném vissza gariba, nem kockáztatnám a gépem egészségét, egyébként milyen "márka" a táp? -
#144 Lehet, de nem lesz center sugárzód... -
csuri #143 Hi!
Most vettem egy új HDD-t. Egy 80 Gb Maxtor-t 8 Mb Cache-el (sajnos a pontos típust nem tudom, mert most nem otthon vagyok). A gond az, hogy iszonyúan melegszik. Kb 30 perc munka után már tűzforró a cucc. Nem tudom, hogy ez most normális, vagy valami gond van vele, és kísérletezni meg nem akarok, mert ha megsütöm az adataimat, akkor nagy balhé lenne. Valaki találkozott már vele? És ha igen, akkor meg tudná mondani, hogy ez most normális e? -
#142 Hi!
Egy kérdésem lenne:
Blaster 5.1 live hangkártyára lehet e csatlakoztatni Creative 4.1 hangszórórendszert? -
#141 Köszi mindenkinek, letöltöttem és kipróbálom. -
Borg #140 Refreshlock kártyától függetlenül meg tudja csinálni...
Szerintem az a legkorrektabb program eddig erre a célra.. -
#139 Ha nvidia kártyád van, akkor az NVRefreshTool-ra van szükséged, amit megtalálsz a www.guru3d.com oldalon, az nvidia driverek között! -
#138 köszi -
#137 Xp -
#136 valszeg direct3d alatt áll át
van azt hiszem egy refreshlock nevü programocska
illetve sok ilyen kártyafüggő is van
más
a monitort állítsd be mindenféle felbontásnál, mind a 16 mind a 32 bites színmélységben -
#135 Milyen oprendszer? -
#134 Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az LG studioworks 520Si monitoromhoz beállítom, hogy 85 Hertz-en legyen, de folyton 60 Hertz-re visszaállítódik magától. Mit kellene tennem, hogy 85-ön maradjon? -
#133 Én azt gondolom, amit Te, vagyis az ember nem a 3dmark miatt vesz gépet, hanem az alkalmazások miatt -
#132 Alaplap? Chipset driver? BIOS beállítások? 4x AGP? -
inaki ramirez 1 #131 igen ebbol kiindulva én is egybol a testek után gamákkal probálkoztam de képzeld 1024-ben még a quake 3 is szaggat!!!!!!!!!:(
ez igy nagyon gáz -
Csaba #130 Ahány gép, annyi szokás. De csak a 3dmarkban bénázik, vagy minden másban is? Pl. egy Mafia jól megy, vagy csak 5 fps-sel vánszorog? (mert akkor tényleg nem stimmel valami...)Mert ha a játékok mennek jól, akkor le kell szarni a 3dmarkot, mert az szerintem nem mutat ki semmit. Nálam sem azt mutatja, amit kellene, a tesztelt játékok lowban több, mint 150 fps-sel mennek, van, amelyik 210-zel, highban is 40 körüliek, tökéletesen mennek, erre az összpontszám meg ezekhez képest gyengének tűnik. Ez csak teszt, ha a játékok vagy más 3d-s csodák jól mennek, akkor sutba kell dobni az egész tesztelősdit.:-)
Mellékesen, én is pont ugyanilyen kártyát vettem a geforce 2 mx400-asom helyett, de nekem egy csoda az egész.:-)) Király kártya! Pedig csak sdramom van, igaz, abból legalább 512 mega..., de megy minden, mint a karikacsapás. -
inaki ramirez 1 #129 i
kéne 1 kis help! vettem 1 gf4 4200/abit siluro/video kártyát,beletettem az alaplapba /asus a7n-266c/lemértuk a kártya sebeséggét és iszonyi gyenge eredmények jottek ki.háát gondoltuk lehet hofgy a kártya rossz.elvittuk 2 ismeroshoz kiprobálni és mind a 2 hejen normálisan száguldott.hazahoztam driver csere,win98 ujra install majd win xp ujra install és ezek sem sgitettek ,tul képpen hozta 1 tnt 2 es eredményit azt annyi..
csak nálam nem megy.....:(
mi lehet a hiba?alaplap?memoria?
koszi!!!
-
popei #128 Sajnos nem. /egy árva CD sem volt a dobozában/
Már megnéztem a Xilinx.com-on is, de ott egy driver sem volt. -
Borg #127 Nem adtak hozzá semmit? -
popei #126 Lenne egy olyan kérdésem, hogy a minap
vettem egy XILINX Spartan XC2S100-as FireWiret,
s nem tudom feltelepíteni, mert nem találok hozzá
sehol se drivert (még a Drivers.hu-n sem!)
Hol találok hozzá drivert? -
orion #125 nemtud vki olyan leírást adni sb live 5.1 kártyához, hogy be tudjam kötni a házam elején a fejhallgatót és a mikrofont? nem 3.5mm -es jack dugós a ház, hanem pin csatis, mint pl az usb kivezetés. megköszönném -
#124 Mostmár tudod, és ebből asszem kiderül az is, hogy melyik gyártóhoz húz a szívem... Egyébként van egy Celeronom is, tehát semmi bajom az Intellel, csak az, hogy egy AMD-vel azonos teljesítményű Intel proci sokkal drágább, mint amennyit én kiadnék érte! -
#122 20e-hez az A7V8X van a legközelebb, de a 20e-s kategória már inkább a "gagyi" kategória, ha bővíteni akarsz későőb, inkább szánj rá 30e ft-ot, és vegyél egy ALAPLAPOT, és ne valami vackot... -
#120 Én ezeket az alaplapokat javasolom, nézd meg őket, és dönts: CHAINTECH Zenith 7NJS, vagy Apogee 7NJL1, ASUS A7N8X, vagy A7V8X... -
#119 A config az mx kivételével ok, alaplapok közül ízlésedre bízom ASUS, ABIT, CHAINTECH, MSI, én az ASUS-t és a CHAINTECH-et javaslom, mindenképpen nFORCE2 vagy VIA KT400-as chipsettel, SiS-est semmiképpen ne vegyél, ha nforce-os alaplapot veszel, akkor 2*256 MB ramot vegyél, mert akkor gyorsabban kezeli a chipset, mint az 1 modult! -
#117 Athlon XP, min. 2000+, de 2100+ ami a legjobb ár/teljesítmény arányban! -
#116 izé
ha esetleg amd-t vennék meg
akkor milyet ? mer játékra melyik fajta jó ? -
Borg #115 Milyen játékok közben?
Milyen driverrel?
Mi van még a gépben? ALaplap, táp, monitor stb? -
#113 Sajna RAID nuku!
...azért köszi -
#112 de az amd nem bővithető , nem ?
mer az gáz ! -
#111 Ha teljesen ugyanolyan a 2 maxtor, akkor érdemes lenne őket RAID 0-ba fűzni, persze csak ha van RAID vezérlőd, mivel RAID 0-ban jelentősen megnövekszik a HDD-k sebessége, mivel egyszerre tudja használni mindkettőt a gép! -
[Walaki]D`Lair #110 8PE667 Rox....Ultrát láttad már? -
#109 Két teljesen ugyanolyan Maxtorom van.
Köszi a segítséget, így fogom rakni.
A slave HDD-re egy Linuxot terveztem, azon meg nem nagyon fogok játszani.
-
#108 Pimary Master: HDD1
Primary Slave HDD2 (ha kb egyforma gyorsak, akkor ez a legjobb megoldás)
Secondary Master: CDRW, így nem lesz gond, hogy melyik HDD-ről írd CD-t, mert mindkettőről egyaránt biztonságos. (egyes CD írók ugyanis nem szeretnek olyan forrásból írni, amelyek velük azonos IDE csatornán vannak...)