4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#312 nincs mit:) -
#309 jah:) az oroszok ott vannak ha valami törésről van szó:) -
#308 Megnéztem, nem semmi! -
#307 én meg ajánlom ezt! -
#306 http://www.elfqrin.com/docs/biospw.html
Mégegy link... -
#305 http://www.labmice.net/articles/BIOS_hack.htm
Ezt olvasd el, ezen vannak backdoor password-ök is... -
#304 1x én is hasonló dologgal szívtam 1 ezer éves géppel, de vannak kiváló bios jelszó törő prg-k. -
#303 Azt meg tudod mondani, hogy milyen a biosod típusa? Bootoláskor kiírja, pl. award,ami, stb. -
Borg #302 Pedig ennek csak 2 módja van, az elem az egyik, de ha be van forrasztva akkor cseszheted (egyik pólusát sem tudod megszakitani valahogy?), a másik a cmos clear.
Utóbbinak kell lenni szerintem a lapon valahol. -
#300 persze hogy van pci-os gef2-es, en is lattam valamelyik arlistaban... -
#299 Nem azt mondtam, hogy nem létezik, már én is láttam, azt mondtam nehéz lesz találni! -
#295 Azt nem lesz könnyű találni! -
#293 Mi fut rajta? -
[Walaki]D`Lair #292 Nekem van egy PI 90MHz-es!! Már a javított szériás...16MB EDO, 1MB-os Ark Logic, de a Win95 kib. faszán fut vele! -
#291 Q3 helyett D3-at akartam írni... -
#290 az egy dolog, de a Q3 és az U2 szerintem ,ár nem fog menni PII-400MHz alatt, de azért megpróbálhatod! -
#288 Szerintem nem fog elindulni egyik játék sem, hiszen már az NFS2 is azt mondta P-133 alatt, hogy csókolom, én itt nem indulok el... -
#286 reméljük, hogy akkor a táp volt a ludas! -
#284 Milyen táp? Próbálkozhatsz egy Memtest86 -tal is, ha hibákat talál, akkor a memó, az alaplap, vagy a proci is lehet gázos, esetleg nézd meg, hogy mennyire melegszik a proci... -
#282 tszed=teszed -
#281 Ezt bölcsen tszed! -
#279 Elvileg nem lehet rá csak winyót kötni! (ATAPI devices not supported) -
#278 Jakuza:
Köszönöm, kipróbálom.
-
#276 Egyik ismerosomnek volt hasonlo hibaja.
A driver szamara special nem emlexem,de egyik regi verzio volt.
Probalj ujabbat leszedni azzal nem lesz ilyen problema.
A www.sis.com cimrol letudod szedni a legujabb drivert. -
#275 Hi!
Ecs K7s5a alaplap, XP1700+ proci. A win98 telepítése után, amikor az alaplap drivereit teszem fel, újraindítás után Windows védelmi hibával leáll a gép.
Volt már valakinek hasonló problémája?
-
#274 Okk! Soxerencsét! -
#272 Esetleg clear CMOS, ha még nem volt, ezt aúgy a legjobb, hogy kihúzod a gépet (ezt mindenképp tedd meg), majd kiveszed az elemet pár percre, vagy ha van egy jumper, ami törli a CMOS-t, akkor azt kell átrakni, majd visszarakni, és újara megpróbálni beindítani a gépet. -
#270 Minden ki a gépből, csak a proci maradjon, ram és VGA ki, bekapcs, ha csipog, akkor alaplap és proci valószínűleg OK, RAM bele, még mindig csipog? akkor ram is valszeg OK, VGA be, beindul? Igen, akkor mehet szépen sorban vissza vinyó, stb stb, ha nem indul, akkor másik VGA, ha azzal sem, akkor PCI-os vga, ha azzal sem, akkor alaplap vissza! Ha PCI-os VGA val megy, akkor alaplap vissza, AGP szar. Durván ennyi, de ezt lehet még fokozni, de kiindulásnak ennyi elég! -
#266 már akartam írni, hogy ne húzza ki az áramot, de láttam, hogy ati kártya, meg nem rakta bele rendesen :) -
#265 Próbáld meg úgy betenni a kártyát, hogy még nem csavarozod be a házba, és ha rendesen belemegy, de még így sem müxik a gép, akkor kell elkezdeni gondolkozni, és kérdezni... -
Borg #264 Valszeg dzsunka tipusu házat vettél hozzá, igy a kártya kifeszül az AGPből...
Ha nincs bent a kártya rendesen, ne is várd hogy működjön. -
Borg #258 Indoklásra már nem futja? -
Jani bácsi #256 Köszi, de direkt bevittem a boltba az egyik 128-ast (egyébként egyoldalas az is), hogy ilyen van benne, ehhez adjanak 256-ost (mivel én nemigazán értek hozzá)- mégse akar összejönni a dolog. -
Borg #255 A 256-os SDRAM valszeg már újabb fajta, mint amit az alaplapod támogat.
Valszeg ez egyoldalas, tehát 2x akkora chipek vannak rajta, és úgy jön ki a 256MB. Csak ezt az alaplapod nem tudja.
Keress a 128-asaidhoz hasonló 2oldalas 256MB-os modult, és azzal valszeg menni fog. -
Jani bácsi #254 Sziasztok!
Egy Celeron 800-as processoros, Mercury alaplapos gépem van, amiben 2x 128 MB SDRAM-om van. Ezt szerettem volna bővíteni egy 256 MB SDRAM-al (egy hely már csak az alaplapon), de 3 különböző gyártótól származóval sem tudtam mást elérni, mint azt, hogy 128 MB-ot ismer csak fel belőle (a boltban mondták, hogy előfordulhat ez a hiba). A kérdésem az lenne, hogy akkor miként tudnám bővíteni a memóriát, avagy marad az alaplap-proci cseréje?
Előre is köszi a segítséget. -
#252 hardverhiba
gepbol minden ki
csak grafkartya
Xp reinstall
fagy? akkor ram/alaplap
nem akkor egy vmi be, fagy? igy tovabb
jut eszembe, van egyszerubb is: tesztprogramok futtatasa
-
#251 Sziasztok!
Nem tudna valaki segiteni ??
fagy a Gépem...
MSI KT4 ULTRA BSR ALAPLAP
ASUS V6480 ULTRA DELUXE VIDEO KÁRTYA
AMD 2100+XP PROCI
256 MB 333DDR SAMSUNG
REALTECH 8029 HÁLO
3COM 10/100 HÁLO
LG 52X CDROM
400 WATTOS TÁP
60 GB 7200 IBM WINYO
ha felrakom a 4 in 1 v4.45 hyperion drivert akkor jobban fagy a nem akkor napi 1x-2x
WinXp van fenn
lécci segicsetek !!!!
mert már 4 hete ezzel szorakozok thx -
#249 Chaintech 7NJS "Zenith" -
#248 tudom
alaplap milyen? -
#247 Nem minden nap, de elég gyakran, mert elég soxor szerelem, pontosabban teszelek benne alkatrészeket, valamint, ha nem vagyok otthon hétvégén, akkor mindig kihúzom, tudod, az ördög nem alszik..