4879
Hardware Probléma, Kérdés
  • BaliBoy
    Bootnál az F8-at szorgalmasan kell nyomogatni és csökkentett módban elindítani a win-t majd a szarul installált drivert leszedni.
  • feamatar
    sziasztok!! haver felhívott ma, hogy újrarakta a rendszert és mikor a vidkari driverét telepítette újraindult a gép és azóta nem akar bejönni a rendszer. A bootképernyő még megjelenik, de amikor eljutunk addig, hogy vagy CDről vagy wincsiről a rendszert akarja betölteni elsötétül a monitor és óver. Próbáltam biosban állítgatni. Annyi történt, hogyha a biosban kikapcsoltam a SATA Controllert akkor már CDről bootolt, de akkor meg logikusan a SATAs vinyót nem észlelte. Tudnátok valami tipped adni mi lehet a probléma?
  • Cyberdevil
    Köszi a helpet, remélem bejön. :)
  • BaliBoy
    Win reinstall.
  • Cyberdevil
    Sziasztok,remélem jó helyre írok. Nemrég elég nagy gond merült fel nálam, így megkérdezlek titeket hátha tudtok segíteni. A probléma a következő:amikor ki akarom kapcsolni a gépet, vagy ha újraindítani akarom, kijön a szokásos szöveg, kijelentkezés, beállítások mentése, na és akkor bevillan 1 kék képernyő kb. 1-2 secre és azonnal újraindul a gép. Akárhányszor probálom kikapcsolni mindig ez a baj. Ma bekapcsoláskor pedig azt az üzenetet írtam h vmii beállítások hiányoznak, és a Boisban állítsam be újra,fogalmam sincs mi lehet a gond. ELőre is köszi.
  • DJKonya
    sziasztok lehet hogy nem ide kéne írnim de lenne egy kérésem
    egy drivert keresnék letölthető verzióban
    x-tecnologies xtec ffb wheel

erről lenne szó egy linket szeretnék kérni vagy itt vagy pm-ben vagy akár MSN-en
    köszönöm szépen előre is
  • dani40
    Hello valaki meg tudja mondani hogy hogyan tudom a vga-t átállitani pci-e x16-os sebességre mert alapbol x8-on megy lécci segitsetek és a biosban nem lehet átállitani lehet hozzá vmi program kell

az uj konfigom:
    asus p5q pro alaplap
    intel core 2 duo E 7200 proci ( 45nm)
    4x1 gb ddr2-800 (Kingmsapphire hd 3850 ultimate gddr3 512mb
  • sgt anderson
    Üdv.
    SAMSUNG HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Ha vki tud segíteni írjon!
  • Scrat
    Sziasztok!
    Segítség kellene:
    ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sőt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
    Ez mitől lehet???
    Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
    Érdekes hogy neki működött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelőt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
    Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!

Thx
  • ajem kisa
    Hello!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy tft ha bekapcsol, de nem ad képet, akkor azzal érdemes-e még foglalkozni, vagy a szemétbe vele egyböl?
    Ha bekapcsolom a pc-t, akkor bekapcsol a monitor is, a fény is megvan, de a kép...
    Ha valakinek van ötlete, vagy tanácsa, szivesen fogadnám!
    Elöre is thx!
  • lpmaskmancick
    ja és alap bios van rajta,2003-as gyártmány
  • lpmaskmancick
    Egy Asus A7V8X-X típusú alaplap felismer egy 250 gigás vinyót?
  • Solten
    450-es Chieftecben yate loon venti van, überhalk.
  • Solten
    Nemsokára val.szeg behal. 400W-os FSP és a 450-es Chieftec (5év gar.)van jó árban.
  • Wreck86
    oks.értelek,szóval egy szakit azért hívjak rá,hogy nézze meg.bár kb5 éves a táp,szóval cserére megérett.tudtok valami megbízható tápot,hasonló konfiggal,mint az enyém mondani?
  • BaliBoy
    De így elég nehéz megmondani.
  • Wreck86
    táp: EC model350X (350W)
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Azza la problémával jöttem hozzátok,hogy kb 2 hete a gépem elkezdett sípolni(magas frekvencián).Gondoltam kitakarítom az nem árt neki,kiporoltam,tápot félbeszedtem s kiporoltam.mostmár csak akkro sípol ha egy idő után jáccok komolyabb játékkal,vagy vmi komolyabb alkalmazást indítok el.Hallgatóztam,de nem tudom eldönteni,hogy az alaplap ventllátora,vagy a táp ventillátora lehet,vagy tápcsere kell.

Tudtok segíteni?

köszi
  • davidka003
    Ez jó lenne:

Link

FSP 350W 6.125 Ft

Nagyon megbízható tápegység.
  • 16gaborm
    Switching Power Supply
    Model:ATX 300W P4

Milyen márkát ajánlasz?
    És emnnyi pénzért?
  • davidka003
    Milyen márka?
    Mert a rossz minőségű tápok néha csinálnak furcsa dolgokat.
  • 16gaborm
    300W-os!!

Ez lehet a gond forrása?
  • davidka003
    Milyen tápod van?
  • 16gaborm
    Hali

Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy ATI RADEON 9550 256MB-os VGA kártyát,és néha csinál olyat a gép hogy gondol egyett és kilép az egész rendszerből gépet nem kapcsolja ki,és csak villog a monitor ledje....resettel lehet újraélesztetni:(:(

Mi lehet a probléma?
    LÉCCI SEGÍTSETEK!
  • kiafaszagyerek
    Na jó de....
    A másik gépen miért jók a szinek???
  • NeoMaN
    nyilván a switch...
  • kiafaszagyerek
    Sziasztok!
    Következő a problémám:
    A monitoromon a sötét árnyalatok kék árnyalatúak lettek.(szürke is kékes)Ez mitől lehet?Driverek lecserélése után is.(rendszert is lecseréltem)Videó kártya:inno 8600gt monitor: samsung lcd 20"
    A másik gépemmel nem csinálja...Használok egy aten gépváltót.(mindkét videókártyán a digitális kimenetet használom)
    A lehetséges megoldásokat köszönöm.
  • NeoMaN
    fastwrite-ot kapcsold ki a biosban
  • Kriger
    Hi! A következő a problémám: kaptam egy sandisk cruzer micro 2gb-s u3-as pendrájvot. A munkahelyi gépen frankón megy (több kolléga gépén is), otthon azonban a gépem nem ismeri fel a pendrájvot. Az eszközkezelőben látszik az ismeretlen usb eszköz sárga kérdőjellel. Azt hittem az u3 a baj, le is takarítottam róla a fenébe. Változás semmi: melóhelyen megy, otthon nem. Az otthoni gép eddig minden pendrájvot és usb eszközt felismert, és most is megismeri a telefont, a fényképezőgépet, sőt másik pendrájvot is, csak ezt nem hajlandó. Win XP Pro és SP2 van fenn (mindkét gépen). Amiket próbáltam: hidegindítás, újraindítás, töredezettségmentesítés, registry clíning, driverfrissítés. Lemezkezelőben nem látszik, biztos nem az a baj, hogy nem tud új betűt adni a meghajtónak (pláne hogy másik pendrájvnak tud). Tud valaki segíteni?
  • BaliBoy
    Szvsz. tönkrement a meghajtó. Nálam úgy ment tönkre egy Pio nyáron, hogy cd-t nem akart írni. DVD-t írt/olvasott, cd-t is olvasott, de írni nem írt.
  • levayou
    REJTÉLY!!
    Sziasztok!
    Gondom a következő: akármilyen 3g-s játék futtatásakor kb 5 perc alatt lefagy a gép. 2,66 gh-s proci, nem melegszik túl.
    Videokari: Ati Radeon 9600, nem melegszik túl (Más gépben jól működik)
    Windows xp újra telepítve, partícionálva.
    Akinek bármi ötlete van, köszönettel fogadom.

• Storung
    Hali!

Ezt a hibát okozhatja: RAM, tápegység, túlhúzott proci vagy RAM, túl meleg processzor, egy hibás táp-, vagy adatcsatlakozó.
    Mivel azt írod, hogy DVD olvasásnál kezdi a gondot én a tápegység, tápkábel vagy adatkábel hármasra tippelnék, de ez nem mérvadó. Ideje -egy esetleges takarítással egybekötve- átvizsgálni mindent az előbb felsoroltak közül. Proci, RAM alapórajeleken fusson, szorzók a helyükön, kábelek, hűtők stb...
  • Courage182
    él
    Hello!
    Egy kis segítség kellene. Tegnap szerettem volna DVD-t nézni az acer aspire 3104NWLMi laptopomon, de nem volt hajlandó beolvasni a dvd lemezt. Utána kiderült h egyátalán nem olva be dvd-ket, de ami a vicces, h cd-t beolvas...
    Nemrégiben tettem újra a windowst, normál sp2-s XP. Ez lehet baj? Mert eddig olvasott dvd-t...
    Amugy a meghajtó típusa pioneer dvd-rw dvr-k17rs. A laptop kb. 4 hónapos.
    Köszi!
  • professional
    Helló.
    Most vettem 1 LG GSA-H55N dvd írót és az a problémám,hogy egyszerűen 3,5x-nél gyorsabban nem akar olvasni és 4x-nél nem akar gyorsabban írni.
    Felraktam rá a legújabb 1.05ös firmware-t,de nem megy így sem:(
    Valakinek ötlete?
    Köszi előre is.
  • jokkky
    nem jön be a bios se és nem tudom állítani, de ha belerakok egy 667est akkor elindul, de a 800ast valahogy le lehet szabályozni??
  • Zsolt1964
    FOS a neted, vagy ha routert használsz akkor is vacakolhat!
  • Zsolt1964
    BIOS-ban álitottál már?
  • jokkky
    hello remélem jó helyre írom és mihamarabb kapok rá választ!! olyan gondom lenne hogy vettem egy 800MHzes ddrII ramot, azt mondták jó lesz a gépembe attól függetlenül hogy az alaplap elvileg csak 533, és 667est tud kezelni,persze nem megy benne, nincs kép mikor elindítom lehet valamit kezdeni vele hogy működjön benne??? aki tud segítsen, nagyon fontos lenne köszi!!
  • tmisi
    Húzd ki a netet, hátha azzal van vmi baj.
  • larini
    Sziasztok!
    A kérdésem a következő: mi lehet az oka annak, hogy lassan bootol a gépem? Vadi új gép, csupa minőségi cuccból, jogtisztán megvásárolt xp. A desktop viszonylag hamar bejön, viszont utána kb. másfél percet elszüttyög, mire betölti pl. a hálózati kapcsolatokat.