18
Audiogalaxy klón kerestetik! Csak nekem jön be?
-
e-jay #18 EZT NEM LEHET KIHAGYNI!!!
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE)
-
GlbAll #17 Jól van GregSB! Szerintem most nem mondtál újat senkinek. Minden galaxys tudja,h kell letölteni full albumokat:) Csak tudod aza baj,h rákeresve a számcímekre is kicsit gyorsabb volt és jobb volt a találati arány is a galaxyn. Amúgy szerintem a cddb jobb mint a "music.yahoo.com":) -
#16 Kazaaval igenis le lehet tölteni barom egyszerűen full albumokat, csak nem kell kényelmesnek lenni!
A keresett albumnak egyesével kell rákeresni a számcímeire. Ha nem tudod fejből akkor elmész music.yahoo.com ra, ott szinte a világ összes (kiadóval rendelkező)zenekarának fent van a komplett discographyja, albumok tracklistje.(jó, magyarok nincsenek) Behozod amelyiket le akarod tölteni, és rákeresel egyesével a számokra. Beállítod, hogy minimum 128 bitrates legyen a szám hogy fos minősége ne legyen aztán csókolom.
Mondom, én így már legalább 20 albumot letöltöttem, és mindegyik kifogástalan minőségű. Amelyikben volt hiba újra letöltöttem. -
#15 IRC -
#14 Hol találod meg az FTP címeket? PLZ írd meg itt, vagy emilbe! [email protected] Köcsi! -
#13 Minek FTP csinalni amikor több ezer van amit el lehet érni?
Kazaa-val nem lehet rendes albumomnkat letolteni. Nincs se nfo, se sfv fajl semmihez.
az FTP-ken es az IRC-en rendes releasek vannak. Persze a DC-rol ne is beszeljunk, ahol tomkelegevel van minden. -
#12 Én Kazaaval azóta már vagy 20 albumot letöltöttem, úgyhogy egyáltalán nem ált meg az élet nálam :) -
DannyBoy #11 Mind1, rosz otlet volt, nincs nekem erre energiam:P -
Játékos #10 Betöltöttem a Soulseek-et , jelzett ugyan néhány találatot , de alig van néhány bekapcsolt user ! Én állítottam be valamit rosszul , vagy ilyen kevesen látogatják ? -
GlbAll #8 Szal mi aza Kenyér? Ja meg,h működne ez a dolog? Nekem nem rossz a gépem sem a kapcsolatom FTP-m meg van:) -
#7 Gyakorlatilag nekem is leállt a zenegyűjtésem :( -
#6 Soulseek a legtűrhetőbb, de messze elmarad az AG-tól. DC jó lenne, de az inkább filmre meg warezra megy. -
GlbAll #4 csináljuk!
-
DannyBoy #3 Jaja...nem azt mondom, h teljesen megallt a forgalmam, de jelentos mertekben lecsokkent:(
Kene inditani vmi ftp-feleseget!
Pl. ott a Kenyer...egy olyasmit kene osszehozni, sok taggal, es csak mp3al.
Kene egy viszonylag jo gep + havi 15 rongyert tudok 100mbites hostingot. Na? Kinek tetszik az ötlet? -
K.András #2 Jaja hatalmas érvágás volt... -
GlbAll #1 Aki ismerte a galaxyt annak nem kell bemutatni az előnyeit? Amióta megszünt egyszerűen leállt az mp3 forgalmam. Ezzel csak én vagyok így? Ha valaki tud valami hasonlo oldalról irja be ide.
Köszönettel
Suxx WinMX, IMesh, Kazaa, Slsk...