14419
  • GPx8
    Help!
    Monitort kéne vennem.
    Az alap kritériumok: 19", 4:3, DVI.
    Mit vegyek???
  • fery02
    Te eléggé beidegesedtél akkor tényleg. :D

Én kibírom végül is, mert nálam ha rádugok valamit USB-re menet közben, azt mindig csak rövid időre használom csak, annyit pedig kibírok Magictune nélkül.
    Azalatt az idő alatt meg nem kell foglalkozni semmi hibaüzenetével sem, automatikusan eltűnnek menet közben....sőt, ha ledugom USB-ről, akkor újraindul magától működőképesen a program.
  • KranaZoli #10465
    Nyugodj meg Nálam is ezt csinálja ill. csak csinálta ui. töröltem is. :(
    Nálam is Runtime error hibaüziket dobált állandóan. Feltettem az összes létező Visual C++ környezetet, x86, x64 sőt még a 2010-est is, de semmi változás nem volt. Annyira felkúrta az agyam, hogy reinstalláltam az egész OS-t is, de ugyanaz. Így marad továbbra is Magic Tune nélküli a rendszer. Szoftveres területen tököm tele a Samsung-al! Végre megérkezik egy újabb, de cseszik bug mentes lenni. Azóta párszor ránéztem, hogy frissült-e az oldalon, de semmi. Lehet jelezni kellene feléjük, de egyelőre a jó édes anyucikájukba küldeném Őket.
  • fery02
    Nektek a 4.0.1-es MagicTune nem fossa magát össze, ha USB-re rádugtok valamit?

Nekem ilyenkor az egész összeomlik, Runtime error üzeneteket dobálgat és csak akkor töltődik be újra magától rendesen, ha lecsatlakoztatjuk az imént felcsatlakoztatott eszközt USB-ről.

Hogy mi lehet az összefüggés az USB és a MagicTune között, arra még nem sikerült rájönnöm.
  • Lacee86
    Kinek a pap, kinek a paplan. :)
  • ShaiHulud
    engem meg pont az fogott meg benne :D
  • bertino
    rossz topic.
  • Lacee86
    Nekem nem tetszik ez a fajta láb. Sokkal jobban nézne ki pl. egy egyben hajlított fém talppal. A panel minimal dizájnához abszolút nem illik ez a talp. :/
  • pxxl
    zsírkirályosságos
    és nem is olyan drága
  • Solten
    Vékony monitorsorozat a Samsungtól

• grebber
    LOL állítom hamarabb lesz full HD-s OLED-es monitor 100 ezer alatt mint ezek.
    Mocskos fajtájukat azt SSD gyártókkal karöltve!
  • Inquisitor
    Végre találtam IPS paneles ÉS LED-es 24"-os monitort (LG), csak nem vagyok benne biztos, hogy megér 450.000-et! :D
  • pointer4
    Rossz, öregszik és romlik el, szervizbe kell vinni ha ezután is ezt csinálja.
  • Eftörsokk
    üdv
    van egy kb 3-4 éves samsung 203BW monitorom, és van vele valami gond
    bekapcsolás után, miután bejött a kép kb negyed sec után ki is kapcsolt, majd utána megint bekapcsolt és ugyan így ki. ez így ment 3-4 percig, aztán bekapcsolva maradt, most per pill működik. ma volt először vele ilyen.
    van ötletetek hogy mi lehet a baja?
  • RYO21
    mennyivel drágább ez?
  • pxxl
    nincs rajta DVI, nemkő

vegyél inkább 2333SW-t
  • RYO21
    Ilyen monitort érdemes venni?
  • Solten

#10446: ebben a globalizalt vilagban ennek aztan mar nincs jelentosege... Miben jobb a made in Bangladesh Nike cipo?
  • Máté94
    Samsungnál nincs jobb:P
  • pointer4
    Az végül is, Made in EU :)
  • bakvarnyu
    ha Samsungot vesztek ne csodálkozzatok ez lesz ráirva a hátuljára : Made in Romania
  • Tetsuo
    Mar a cimben vannak hibak, mi lehet a cikkben!? :)
  • Lacee86
    Hát észrevenni, főleg szövegnél.
  • pointer4
    De, tuti rosszabb lesz! Csak nem biztos, hogy észreveszed.
  • torok6
    De a Analóg miatt nem lesz rosszabb a kép ugye?
  • Solten
    24 colos ledes monitorok az Acer, Benq, Samsung triótól

• Solten
    Hi. Analog.
  • torok6
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem ha vennék egy olyan kábelt a monitorhoz hogy az egyik vége DVI-s a másik oldala D-subos akkor is analog jel lesz vagy digitális?
  • pxxl
    23-24 col felett felesleges a 16:10-es monitor sztem. kisebb képátlónál jó, mert magasabb lesz a képernő. egy 24-es 16:9 monitor magassága kb megegyezik egy 19-20 colos 4:3-as magasságával, ami teljesen jó.
    fullhd filmeknél meg asszem alul-felül lesz egy kis fekete csík. 1200as magasságnál

am én csak samut választanék, LED-el meg addig nem is foglalkozok míg nem beszélünk OLED kijelzőkről.
  • bajgunar
    Jah am az Acer S243HL LED es monitor.
    Játékra, film-re meik lenne jobb? Szerintetek?
    Az 1920x1200 as felbontás mivel másabb, vagy jobb -e, mint az 1080-as. HD-t kihasználnám, ha lehetne.
    Akkor lesz oldalt az a fekete csík, ha 1200-ba használom?
    Meik lenne célszerübb?
    Valami választ adjatok ha lehetne, megköszönném.
  • bajgunar
    Kérdezhetsz itt bármit is, egész mást válaszolnak.
    Én is kérdeztem pár dolgot, de a segítség elmaradt.

Am néztem még ezt az Acer S243HL -t is (amire IPON -on 1920x1080 -at írnak). Közben meg 1920x1200 -as.
    Nem tudom meik lenne jobb. Ez vagy a Samsung P2450H
    Az Ipon oldala is elég ratyi, már nem egy dologgal találkoztam, amit téves infóval láttak el.
    PFf
  • kapcsolat
    Milyen monitort ajánlotok 24" minimum és milyen technologiával meg milyen márkát ? Filmnézésre meg képek alakítása + grafika - photoshop . Játékra nem kell .
  • pxxl
    ámen
  • somdav95
    Jó ár érte! De magyarosan alkudj még ha tudsz :)
  • TomBond
    Olyan 20 ezer körüli árat mondtak érte!
  • bajgunar
    Nem értem a vicc csattanóját.
    Kifejtenéd bővebben?
    Vagy mi a téma, mert mást kérdeztem, meg mien monogramm?
  • somdav95
    Ilyenem van, megvagyok vele elégedve, talán 2 éves ha jól emlékszem az enyém is, jövőre szerintem veszek helyette 32"-es tv-t, de addig szolgálni fog :) Kérdés hogy mennyiért tudnád megszerezni?!
  • TomBond
    Erről van valami vélemény? -> Samsung Syncmaster 223 bw tudnék egy kb. 2 éveset aránylag jó áron.
  • Solten
    Szerintem Gangxta Zoltán.
  • pxxl
    hmm majdnem :D (...ási a vége) nade ne offoljunk :)