14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#12240 amugy, ha nem 3Dben nézem a monitort akkor van különbség az aranyozott meg a sima hdmi között? -
#12239 Nah akkor ez ki is lett vesézve... -
#12238 Igen, atmereteztem a beszkennelt 5100x7008-as 2.06 MB-os kepet Photoshoppal... Ez paranoid kokemenyen... :DDD MerlinW, elhiszem hogy jol szorakozol ezen a bohocon de please:
:) Desigo majd eltakaritja innen.
-
Inquisitor #12229 Emlékeim szerint a HDMI kábel és a DVI is 10 méteresben olyan 6k volt a boltban ahol dolgoztam. És nálunk a kiegészítők drágák(!) voltak. Ismerve az itthoni árakat egy nem übermárkás, nem aranyozott HDMI 1.5 méterben itthon is megkapható ennyiért. Csak lehet nem a "hülye vagyok" boltban kell nézni ugye. -
#12227 Sportolj csak, engem nem tudsz felbosszantani:) Csak mosolyogni tudok rajtad és az erőlködéseden:) Guglizz tovább, hátha rád ragad némi intelligencia is. -
#12225 Juj mi szep fotoshop de legalabb legkozelebb a layerre ugyelj, atom tovabb gyuruzik a kamusorozat. :D
Neked meg Mikloska csak halkan jegyzem meg a parasztozast vagy befejezed, mert unalmas az ismetelgetesed, vagy radfogok rugni egy porgot es nem fog megvedeni a szemuveged vagy a php programozas.
-
#12224 -
#12223 Igazad van, nem £2, £2.5 volt, meg a tipust is elb@sztam, reg volt majus... Tudod vannak naluk olyan akciok hogy "Today Only es This week only". Azon gondolkodtam hogy egy okostojas miatt nehogy mar belinkeljem a szamlat, de miert ne? Nem szokasom hazudozni gyermekem, ne magadbol indulj ki... Inkabb behuzok neked meg egy failt...
-
#12222 Oke legyszi vegyel nekem 2 fonttert ami veletlenul pont megegyezik arban a kiszallitas araval, amit nagy marhan belinkelt. :D Vehetsz kb 1000 darabot nekem 2 fontert mert az atlagara 20-30 dollar annak a HDMI kabelnek.
Persze lehet tovabb is hangoztatni az okossagot, es hazudoznia csak annyira felesleges es szanalmas. :D -
#12221 Írta, hogy overclockers-ről vette, ott pedig perpill 7 font, ami akciósan simán lehetett 2. Szállítási díj pedig tudtommal nincs nláluk.
Egyébként befejezhetnéd ezt a nagyképű ultraparaszt stílust... hihetetlen irritáló. Ez egy fórum, nem a barátaiddal beszélgetsz. -
#12220 Persze persze : "£2 volt zsir ujonnan "
Link: Delivery: £2.95 Total price: £18.25
De persze te ott megvetted 2 fontert. :D Akarsz meg magyarazkodni, vagy a failt inkabb magadnak behuzod ? :D -
#12219 Ja, csak a termek miatt linkeltem be ezt a shopping oldalt, meg az Overclockerstol vettem anno, es itt az UK-ban sinylodok szoval : you fail :) -
#12218 Azert a 2 fontos delivery price nem egyenlo a termek arral, ami ha jol latom 15 font. De azert jo neked, ha ennyiert kintrol akarsz hozatni HDMI kabelt magadnak. :D
Szoval: you loss. -
#12217 Win! :D
Hadd szalljak be en is a kinek a hosszabb jatekeba: link. £2 volt zsir ujonnan (beszt báj). :)
-
#12216 10 méteres HDMI-t vettem 15 ezerért :)
6-7 éve -
#12215 Akárhova sétálsz itthon 2-5$-ért sehol sem kapsz HDMI kábelt, ahogy 1,2$-ért (225 Ft) sem kaptam volna itthon autóstöltőt iPhone-hoz. -
#12214 Jo, ilyen erovel megkeresheted azt a helyet is , ahol a legdragabban adjak a HDMI kabelt. :D
Normal boltokban is meg lehet vasarolni, sok helyen szinten ingyenes a kiszallitas.
De akar el is lehet setalni a szamitogepes boltokba is ilyen erovel, hisze3n ahogy mondtad, elottunk az elet.... vagy mogottunk. :D -
#12213 MediaMarkt adja ennyiért, persze van olcsóbb, de a lenti kínai üzletekből akkor is kijössz 500Ft-ból. Április környékén 6 különböző kábelt, átalakítót, telefon dokkolót, autós töltőt és csatlakozókat rendeltem onnan és az egészért fizettem 3800Ft-ot:) A minőséggel semmi baj, egyetlen hátránya, a 2 hetes szállítási idő, de hát ingyen van, valamint előttünk az élet:) -
Blum #12212 Én meg 10 méter DVI kábelt 1300-ért -
#12211 Jah annyi. Ha jol emlekszem a 2 meterest en is valami 1000 forint kornyeken vettem.
Nem is ertem honnan jott ez a 6000 forint, hiszen meg a DP kabel is olcsobb annal. -
#12210 Az érdekes, akkor én hogy vehettem a múlt héten 10 méteres HDMI kábelt háromezerért?
Egy 2,5-3 méteres 1000-1500 forintba kerül. -
#12209 Uhhh, szép ára van egy ilyen kábelnek. :O
Az alsó betekintési szöge az milyen?! Ha mondjuk kedvem szottyanna megnézni egy sorozat részt.. (ágyból)
PS:
2333sw-t sem lehet előre dönteni. -
#12208 Itthon a 3 méteres 6000Ft körül mozog:)
Meglepően jó a monitor. A LED-es világításnak köszönhetően a fekete az fekete, a fehér az fehér, a betekintési szöggel sincs semmi gond, ha előtte ülsz. Ha pedig többen ültök a monitor előtt, van egy un. Magic Angle fícsör ami játszik a világítással. Részemről egyetlen hátránya a kütyünek, hogy nem lehet rendesen előre dönteni (alacsonyabban ülök, mint a monitor), de ezt megoldottam azzal, hogy alátámasztottam a talpát egy 2cm magas fekete keményszivacs darabbal:) -
#12207 Köszi!
De azért szomorú, hogy "guberálni" kell hozzá a HDMI kábelt.
1ébként mennyibe kerül cca. magyar pénzben, magyar boltban egy HDMI kábel, hogy ez akkora anyagi deficit Samu-nak, hogy nem képesek mellékelni egy TFT-hez?!
Főleg ha a 27"-oshoz sem mellékelnek, aminek az ára azért már nem alsó kategória.
Merlin, 1ébként milyen ez a monitor?!
A Samu2333sw-el az a legnagyobb problémám, hogy sajnos az alsó betekintési szöge elég gyatra és a sötét(fekete) tónusa is inkább vmi paca, elmosott maszlag, mintsem korrekt színhűség.
-
#12206 Itt fillérekért kapsz HDMI kábelt, ingyenes szállítással. Én is innen rendelek mindent ami kábel vagy átalakító:)
Ha pedig problémád lenne a PayPal-al való fizetéssel, itt a másik, de ez picit drágább (még így is töredéke a hazai áraknak)
Mindkettő jómunkás kínai bót:) -
#12205 Eppen ez az, hogy sajnos nem. 90-ben ha minoseget vettel, akkor minden volt hozza mint szem-szajnak ingere es akkor meg nem csak nagy parasztvakitas volt a termek tudasaval kapcsolatos infok nagy resze.
Most meg szinte mindenki azonos minoseget gyart, mikozben a nagy kamuzas folyik es tech blabla. Lasd mondjuk LG digitalis TV-k 200Hz, na ja aztan az a 200Hz csak 100Hz a tobbi meg a szoftveres TrueMotion marhasag.
Vagy a monitorok valaszideje. Regen meg rendesen jeloltek, hogy mondjuk 2ms, most mi van ? A gyartok rajottek, hogy ez alapjan tajekozodik sok vevo, mit csinaltak odairjak most is hogy 2ms a joval nagyobb kesleltetesu termekekhez is, mert ugye a vasarlo minnel gyorsabbat akar, mikozben kozben kiderul, hogy jo nagy atvagasrol van szo, ugyanis mar nem a szurke-szurke atmenetet veszik alapkent mert az a leglassabb,hanem mast es lam igy lesz a valojaban mondjuk 25ms-bol, 2 ms, ami nem mas mint a vasarlo megtevesztese. Persze ez mar nincs feltuntetve. -
#12204 De mintha 2011-et írnánk már és nem a 90-es években élünk. -
Inquisitor #12203 Nagyjából azért sejtem, hogy fillérekbe kerül. De arra is emlékszem amikor alaplapokról lehagytak pár centes alkatrészeket és senki sem értette miért. -
#12202 Azért nehogy azt hidd ám, hogy a Samsung ugyanannyiért vesz egy HDMI kábelt, mint Te a sarki számtech. boltban.
Egy termék élvezeti értékén a körítés is csak dob. -
Inquisitor #12201 Néhány éve a monitoroknál, akár LG, akár Samsung, akár más gyártóknál nem járt kábel, vagy csak analóg D-Sub a gyári csomagolásban. De ez nem a gyártók hibája volt, hanem a hazai forgalmazók ilyen verziót rendeltek, ez éppen olyan, mint hogy itthon pl. Sapphire vagy MSI kártyákból általában a Lite verziókat hozzák csak be. Azóta ez változott, de nem minden modellnél. Egy jó HDMI kábel meg még mindig drágább egy DVI-nál ;) -
#12200 D-Sub is van rajta, es irtam hogy mellekeltek a kabelt. Surnyosag bizony, de a termek igy mar hasznalhato, a gyarto meg mossa kezeit. Nem csak a Samsung. -
#12199 Ezt nem egészen értem, hogy lehet így eladni egy terméket a Samsung neve alatt. Ahogy nézem ezen csak HDMI van. És képesek úgy árulni, hogy nem adnak mellé HDMI kábelt. Menjenek ám a Samu-sok is a ... (biztos nincs rá keret, hogy egy HDMI kábelt mellékeljenek) -
#12198 Meg nekem is 27-es valtozatban. Nos, kerlekszepen a szokasos: tapkabel, vga kabel, cd, torlokendo, RTF, garanciajegy, stb... HDMI kabel luxuscikk meg mindig az nem jar termeszetesen. (Huhh emlekszem az elso 19"-es TFT Samumhoz jart DVI kabel!! Iszonyat nagy dolog volt, az is luxuscikknek szamitott anno). -
#12197 bekapcs
jó!
iszol, iszol,iszol
homály
elalszol
restart
jó! -
#12196 igen -
#12195 elromlott -
terencehIII #12194 üdv!
van egy régi CRT monitorom , mikor bekapcsolom teljesen szép képet ad, de egy idő után elkezd egyre jobban homályosodni minél tovább be van kapcsolva,utána ha kikapcsolom kicsit pihentetem úja szép a képe ,valaki tudja mi lehet a baja??? -
#12193 Ehhez milyen körítést mellékelnek?! Ez Nekem is tetszik. :) Asszem ilyen van Merlin-ek is. -
#12192 Akkor ha ezt berakom : http://cdn.steelseries.com/userguides/Support/XBox%20RCA%20Adapter.jpg
a hdmi mellé akkor lesz külön audiom? Idáig azt hittem hogy vagy az egyiken megy a jel vagy a másikon. -
#12191 Na megvan a megoldás: http://xbox360.gaming-universe.de/screens/360_kabel-feature_vga-hd-av-kabel.jpg :). a Kérdés már csak az, hogy az VGA mennyivel rosszabba hdmi-nél ( vagy a DVI-nél) ?