PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az igazsag hogy a PC monitorokon az HDMI csatlakozo csak parasztvakitas ... teljesen felesleges.
Az HDMI a Televiziokhoz lett kitalalva es a VGA-kon sem azert van mert hogy a PC monitor.
Sokkal egyszerubb lenne ha az monitoron olyan csatlakozo lenni ami arra is valo .... lsd. displayport. Ha meg a monitor rendelkezik speaker-el ( ami az esetek 99% ugy szol mint egy vodor ) akkor viditsuk a parasztot es tegyunk ra HDMI-t :)
ゾルターン
Samsung SyncMaster S27A350H
upps .... peding nem egy Bush
ゾルターン
így marketing fogás lehet a konzolos emberkéknek...
ゾルターン
ゾルターン
de ha minden igaz a dvi-t is rá lehet bírni hangátvitelre nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
A kérdés pusztán annyi volt, hogy számít-e, hogy mit használok - HDMI-HDMI, HDMI-DVI, esetleg HDMI-MD (nem tudom létezik-e ilyen - nem vagyok képben mire is jó a MD - gondolom eyefinity-hez kell)
Ezek szerint mindegy, Ha jól értem a különbség csupán a digitális/analóg jel, illetve a HDMI hangja.
[merlinw.org]
- A monitorba DisplayPort csati megy (vagy DVI vagy VGA...), nem mini. Az hogy a kábel másik vége milyen legyen, a VGA-tól függ. Olyan kábel kell venni, ami passzol.
- Jó lesz úgy is, csak a hangot bukod.
- Kb mindegy.
Tehát gondolom most tervezel ilyen monitort. DVI úgyis van a kártyádon, a monitoron is, kábel is jár. Teljesen jó, nekem is így van.
Rákötheted a VGA-d HDMI portjára is az átalakítóval, de minek. Én oda a TV-t kötném.
A Displayport akkor lenne fontos igazán, ha még nagyobb felbontású lenne a monitor, vagy Eyefinity-t csinálsz. A harmadik monitornak Displayport kell.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- Az a kábel hogy is néz ki? HDMI ==> MiniDisplay?
- Most HDMI-HDMI-vel vagyok összekötve, viszont van HDMI-DVI variációm is (adtak átalakítót). A hangon kívül van különbség a kettõ között?
- Ha nem számít a HDMI hang, van legjobb megoldás?
[merlinw.org]
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Dell U2311h Display port bemenete használható e jól mindennapos dolgokra? Játék, internet, minden. Mivel a tegnapi vihar miatt kiégett a videó kártyám DVI csatlakozója :D
Illetve ajánlhattok 45 körül fullHD lehetõleg ledes vagy jobb, hdmi bemenettel rendelkezõ monitorokat általános használatra.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szeretnék venni egy új monitort. Számítógépezéshez, meg Xbox-ozáshoz használnám... Nem kell beépített hangfal.
22 colos körül lenne jó, és kb 50E forintért.
Remélem tudtok segíteni, elõre is köszönöm szépen!
1 sec. = 1000 ms
Pelda : 50 fps eseten a vga 20ms-kent jelenit meg 1 kepet ( ha 100 fps nezunk akkor is 10ms )
Persze ezt igy le van egyszerusitve de lenyeg benne van.
ゾルターン
A döntés dolog engem is zavart, de alátettem valamit:)
[merlinw.org]
#11968: pl. ami kicsit zavar hogy nem lehet rendesen elõre dönteni a monitort, csak hátra engedi jobban.
Saor Alba
Pár tanács tapasztalataim szerint:
- Menüben a válaszidõt állítsd menüben, egyébként csíkot húz.
- Magic Bright-ot is normal-on legyen alapesetben, aztán max állítgatod ha kell.
- DVI-t HDMI-bõl alakítsd, ne D-Sub-ból. Sokkal szebb lesz a képe.
- Driver-t telepítsd a CD-rõl, válaszd a Digital verziót.
- Én a fényerõt 45%-on használom, színek.
- Magic Color-t intelligens-re állítottam.
- Gamma-t pedig 3. módban használom.
- VGA driverben FullRGB módra kapcsoltam.
[merlinw.org]
ゾルターン
Lehetõleg olyat szeretnék, amin tudok TV-t nézni is (úgy, hogy nem kell mennie a számítógépnek), és 2 bemenete van.
Eddig ez tetszik, csak nem tudom, hogy megfelel-e az "elvárásaimnak".LINK
a DVB-C a kábeles,
a DVB-S meg a parabola.
A DVD lejátszó kábelét nézd meg legközelebbre :)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Beépített hangszórót tuti nem használnám, van vagy 10 hangszóró a buszban szanaszét...
Nem tudom mi az a DVB tuner, és azt sem, hogy mivel lenne összekötve. Így fejbõl meg nem mondom milyen kábel jön ki a DVD lejátszóból! :)
www.smart-bus.hu
ゾルターン
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
www.smart-bus.hu
Ui :bocsi ,hogy ilyen problémás vagyok:)
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Dell U2311h-t kell venni. Igaz, csak 23 colos, de IPS paneles.
ゾルターン