14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Borg #460 Na, közben máshol már a nevemre is irattam egyet sulinetre :P
Jövö héten megyek érte... -
#459 nagyon remélem én vagyok a 39. :) -
Borg #458 Hát gyerekek rábasztam én is. Nemhogy holnapra nem lesz, de lehet egyátalán nem lesz 193P+-om.
A nagyker szerint a hét elején még volt neki, ma már nincs egy se. (Technotrade + HRP)
Azt mondják, hogy már most 40db-ra van foglalásuk, és október végéig valszeg még ennyi sem jön be nekik már.
Mindegy, én vagyok 40., vagy lesz, vagy nem. Jövö héten kiderül. Ha nem lesz, akkor max marad a 173P+. Aminek az érkezése megintcsak bizonytalan.
Azért milyen jó, nem, hogy beteszik a sulinet listába ezeket...
Csak azért írom, hogy aki sulinetben 193P+-t akar, az inkább felejtse el... -
BenceYCE #457 Lehet manapság olyan tft panelt kapni ami 75Hz nél többet is tud? -
#456 Borg nem volt raktáron, ezen a héten nem lesz :( -
#455 ez sajna ilyen :( -
#454 Ja fenébe, hogy csak pesten van boltjuk -
#453 náluk a 930BF is le volt akciózva, pöröghet a bolt nagyon. -
#452 Philips 190s6 -ről tud valaki vmit?
80.000 -
#451 Sulinetes oldalon van -
Borg #450 Gondolom az akciós ár sulineten kívülre vonatkozik. -
#449 Mikland
19" SAMSUNG 193P+ TFT monitor + DVI
Alap sulinet bruttó ára: 153.990Ft
AKCIÓS ÁRA: 139.990Ft -
#448 DE azt mondom, hogy így 30.000-el olcsóbban vehetem tehát kb 12.000-ért
Lehet fél év múlva sulinet nélkül ennyi. -
#447 az lehet, de fél év múlva nem vehetsz egy videókarit/monitort sulinetben
ha meg most veszel, azt meg nem adhatod el fél év múlva :) -
#446 Jó csak arra gondolok hogy vettem egy videokarit
ha azt leveszem akkor 30.000-el olcsóbb
a mostani crt-t gondolom szintén annyiért tudom eladni
szval lehet fél év múlva annyivasl olcsóbb lesz, mint most így -
#445 akkor jó lesz neki :PP -
#444 munkára jó volt, filmet nézzni, játszani nem tom. -
#443 sulinetbe venné haver!csak azé kérdem
szal megvoltál vele elégedve? -
#442 TN-es, kicsi, lassú, hónapokig azzal melóztam szerettem. -
#441 És erről mi a véleményetek?
samsung 710n
katt -
#440 ha találsz olcsóbbat szólj :) -
#439 Mondjuk elég húzos az ára -
#438 ez egy sulinet pályázat, a többit ott keresgéld :) -
#437 EZ oké de eddig nem ezt az oldalt mondtad :-)
Köszi a segítséget -
#436 fent van értékesítési pontok fül. -
#435 klikk -
#434 193P+ of course
de pl a 930 BF sincs itt -
#433 egyáltalán melyikről beszélsz? -
#432 ezt értem te nem érted, hogy nekem elég a nagy forgalmazó neve aki ezt a moncsit forgalmazza
amúgy a keresőbe SAmsung-ot beírva nem adja ki ezt a moncsit -
#431 nem érted a lényeget, egyik cégnél X samsung monitor van sulinetben másiknál Y, sulinetben termékre keress ne boltra. -
#430 nem akkor rosszul fogalmaztam, nagyjából tudom a boltok kikkel vannak itt kapcsolatban és nagy forgalmazókat keresek mindig ha az megvan akkor tudom kihez kell menni
pl ha LOgitech gamepadot akarok a CHS-es-ekkel kapcsolatban álló boltba megyek. -
#429 713N gyorsabb, mindkettőt használtam munkához ott nem vettem észre különbséget. -
#428 a Samsung 710N-röl tudtok nekem mondani valamilyen tapasztalatot vagy véleményt, vagy jobban megéri a 713N -
#427 pontosan, rákeresel egy termékre és ott van a szélén egy olyan menüpont, hogy értékesítési helyek és ott láthatod a listát hol lehet megvenni, persze területi lebopntás nincs, hogy menjenek a francba, de ha ismered a boltneveket, akkor felismerheted alistában -
#426 akkor rosszul keresgélsz
sulinet:
MO1 pályázat = X nagyker
MO2 pályázat = Y nagyker
Mo3 pályázat = Z nagyker
és így tovább
kiskerek 1-2 pályázathoz szoktak beregisztrálni, nézzd meg az ado.sulinet.hu oldalon hogy az adott termék melyik pályázatokban van benne és hogy melyik kiskerek tartoznak hozzá. -
#425 ehhez nem értek én helyben keresek céget aki tud szerezni és hozzá keresek nagykert hogy ne kelljen mindegyiket hivogatni -
#424 ember te miről beszélsz most? ez csak 1 kirívó eset, álltalában a nagykerek a fővállalkozók nem szoktak egyezkedni. -
#423 és lehet tudni még nagykereket akikkel kapcsolatuk van? -
#422 ő a sulinetes fővállalkozó, illetve a HRP-vel vannak most konzorciumban ergó a HRP-től hozzák a monitort nekem. -
#421 Ő a forgalmazó?
TECHNOTRADE Informatikai Rt. || TOSHIBA Magyarországi képviselet és márkaszerviz