14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
MacrosTheBlack #540 Te meg minek kötekedsz? Én segítettem neki azzal hogy ne a drágább helyen vegye meg. -
MacrosTheBlack #539 Nem hinném hogy sulinetes lenne. Sulinetben minden drága, odaadod az adókedvezményed a kereskedőnek, úgy meg minek?
A TN és PVA panelek köz mi a _gyakorlati_, látható különbség? A BF nemtom milyen, nem derül ki a leírásából, lehet TN-es, de 4 ms-os, az MP meg PVA-s, de 25 ms-os. +21 ms-al is jobb a PVA? Nem lesz ghostbusters játék közben? -
#538 De nem kelllllll
Isten ments :-))))))) -
#537 ha neki MP monitor kell minek kezdesz el itt okoskodni? el tudja dönteni mit akar. -
#536 sokan szeretik hogyha reggel egy gombnyomásra bekapcsolhatják és nem kell beizzitaniuk a számítógépet -
MacrosTheBlack #535 Az igaz, de most monitor kell, vagy tv? Tunerkártya 15k-ért bárhol kapható, azzal együtt is olcsóbb a BF, és az mégiscsak 4 ms-os. Persze a 4 ms csak szürke-szürke átmenet, de a 25 ms is az. -
#534 tudom azért irtam, hogy a másik jobban megéri többek között
TN-est én nem vennék
De honnan veszed, hogy ezek sulinetesek? -
#533 de abban nincs tuner..... -
MacrosTheBlack #532 Az 25 ms-os! 930 BF 4 ms-os, és még olcsóbb is. :) -
MacrosTheBlack #531 Minek sietni, bruttó 85k-ért is lehet venni. :) -
#530 Mondjuk itt van 930 MP a 140
de ez sokkal jobban megéri 100 ezernél nem nagyon érdemes többet kiadni ezekért. -
#529 két óra P -
#528 ja ott akciósabb
89900 Ft de én már nem vennék ilyen technológiáju moncsit.
De hallotam, hogy viszik mint a cukrot a szállitmányokat két nap alatt elkapkodják. -
#527 Pixelhiba? -
BenceYCE #526 Ma vettem meg az auchanban 90k-ért a 913N-t. MÉG VAN!!
Az albertfalvaiban voltam, 4 napja hívogatom őket. Ma délelőtt kapták meg a készletet. Siessetek!!! :D -
Borg #525 A 4ms TN panelekkel már most is ki lehet törölni... minek.
Olyan mint a Mhz vadászat volt Intelnél. Messze nem csak erről szól a TFT-k világa. -
Borg #524 Haverom ma vett itt egyet kiskerben. Holnap megyek hozzá megnézni milyen.
De nem emlitették, hogy olyan problémás lett volna beszerezni. -
#523 vagy a 0-ások között, szerintem már nem sokat várat az sem magára, és akkor a CRT-nek már tényleg nem sok előnye lesz :) -
#522 jah, te 193P+-t veszel nem? az jó vétel, de itt kinnt a keleti végben nehéz ilyen jó vételeket kikapni :)
szóval én még várok, persze lehet nem sokáig, lehet összejön valami nov 1-ig ;) -
#521 nalátod pont ezt mondtam
félév múlva körbenézünk 2-es válaszidejűek között -
#520 Borg nezzel mar korbe hol lehet kapni meg 913N-t nagykerek hetek ota nem kaptak es nem is lesz mar max 1-2 kóbor darabvan még itt-ott. 2 nap alatt tudtam nagykeres ismeretséggel keríteni 1et.
egyebkent most hogy itt van előttem már értem miért vitték mint a cukrot. -
Borg #519 Én nem várok mostmár az biztos. Azért nagyon nem mindegy, hogy 60k-t visszakapok az árából. -
#518 nem is lesz mert mégsem jött össze a buli, az Auchan Sulinetes rendszere nem megy már egy ideje, én meg zsákbamacskát nem fogok venni, 80-ért jó lett volna, 140ért azért nem szóval eldöntöttem, várok még. jó nekem ez a kis DELL 19"-s monitor 50cm-ről :)
ezt nem lehet dobálgatni, meg antennát kötni meg felvágni vele, de megállja nálam a helyét, valszeg egy 931MP-t veszek majd egyszer :)
most nagyon gyorsan jönnek a fejlesztések TFT téren ahogy látom, érzem hogy ki kellene várni még, csak a nov1 miatt akartam gyorsabban beruházni. -
BenceYCE #517 Kösz, hogy senki nem válaszolt a kérdésre... ^^
Azért nem egészen értem, hogy a 713n től jobban kifolyik a szemem 1280-ban 75hz-nél mint a régi trinitronos delltől 1024-ben 100hz-nél. -
Borg #516 8ms, TN paneles TFT. Attól függ mire kell.
Vegyél Samsung 913N-et, ugyanezt tudja + fényereje, kontrasztja még jobb, és kapható is. -
zsozeee #515 Hello mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy ezt a monitort néztem ki magamnak: Fujitsu-Siemens Scaleoview T19-2.
De jelenleg sehol nem találom árlistákban... Sajnos, pedig azt hiszem elég jó kis monitor.
Tehát.
1. Szerintetek ez jó monitor?
2. Hol lehet megkapni?
1/b. Ha mégse jó, akkor mit tudnátok ajánlani 19colost, Jó árban?
Kösz a választ előre is! -
Borg #514 1. elirás volt
2. sehol nem irtam, hogy a kettő teljesen ugyanaz
3. hogy csak programmal lehet mérni, azt sem irtam sehol.
Ellenben te, most egyből 3 ponton tévedtél :P -
Borg #513 Most akkor idézzem neked, ahogy Racecamot a másik fórumon lehordták, mert tudatlanságból eredő ferdítéseket írt a tftpanel.hu oldalra? :P -
#512 1. válaszidő 8-helyett 4
2. két monitor ugyanaz
3. lehet programmal mérni és magyarázatai.
Dejó nem tévedtél mi tudjuk ezeket rosszul. -
#511 visszatérva a témára Racecam-ot idézném
"Na, akkor ide is beírom:
NINCS OLYAN PROGRAM, VAGY TESZT AMIVEL MEG LEHET MÉRNI A TFT MONITOROK VÁLASZIDEJÉT!!
A tfttest program mozgó kocka tesztjében található felirat, az aktuális képfrissítésből számolja ki a válaszidőt!!!!
60Hz esetén 16.5ms, 75Hz esetén 13.3ms!!
A PixPerAn nevü programmal is csak a saját szemmel való megfigyelés alapján következethető ki a válaszidő nagysága.
"
A TFT MONITOROK VÁLASZIDEJÉT ''MÉRNI'' CSAK MŰSZERREL LEHET! -
Borg #510 Én meg nem szeretek magamnak hazudni, szándékosan téves következtetésekkel :) -
#509 oké úgy veszem, hogy mindhárom tévedésed elismerted -
Borg #508 Amikor tévedek, megteszem.
Látod ebben különbözünk :) -
#507 egyszer ismernéd el, hogy tévedtél :-)
-
Borg #506 Az USB eszközhöz is program van, ami a tesztképeket generálja a képernyőn. -
#505 Breki
"VÁLASZIDŐT NEM LEHET PROGRAMMAL NÉZNI !!!"
Borg
"De lehet."
DE oké ne nyissunk :-)
-
Borg #504 És hol mondtam én, hogy programmal mérték, és nem külső eszközzel?
Szal ne nyissunk vitát róla, hogy ki a pontatlan... -
#503 EZt hogy érted?
Én amúgysem akartam még most venni csak a sulinet miatt gondolkodtam el a dolgon. -
#502 Enyhénszólva nagyon húzós P -
#501 elmondtam, hogy nem erről van szó
csak szerinted ugyanaz a kettő ezért világosítottak fel :-)