14419
  • M@TriX
    haj, na majd meglátjuk, mondjuk én foglalóztam is szóval remélem szedik a gatyájukat a srácok és ölnek a monitorért. :)
    mondjuk én a boltból el nem hozom amíg ott előttem be nem kapcoslják. egy ekkora tételnél elvárható nem?
  • Punker
    már nem + az ilyen kisboltot lesz@rják + a HRP-ben nincs "haver" szal ugyanannyi esélyem van mint nektek :(
  • Breki33
    vegy lehet, hogy olyan lesz ami másnak nem kellett
  • M@TriX
    mármint hogy a boltban dolgozol nem?
  • Punker
    miért lennék én bennfentes? ha pl: szerdán kap 40 monitort egy nagyker, akkor mire egerből csütörtökön felér a beszerző valószínű hogy nem lesz.
  • M@TriX
    ?merhogy? pedig te még "bennfentes" is vagy
  • Breki33
    sejtettem
  • Punker
    hát nem kaptam TFT-t :(
  • Punker
    igen, és a samsung úgy döntött inkább a multiknak nyomja ki, valszeg egyszerűbb nekik 3-4 helyre szállítani mint a nagykereknek sok kis tételt intézzni.
  • [NST]Cifu
    Szvsz egy csomóan berendeltek gyorsan, amíg még van "rendes" sulinet. Ugye nov.1.-től már csak teljes gép vásárlásánál lehet igénybe venni - ha jól tudom.
  • GanXstaZoleeWrk
    azért ez érdekes lenne mert multiban is azt mondtak nincs, hianycikk :) ettől függetlenül lehet csak értelmét nem látom, de vannak nallam okosabbak biztos vágják mért :)
  • Punker
    samsungpartner fórum szerint meg pont azért nincs monitor mert samsung beintett a nagykereknek és a multiknak nyomja.....
  • GanXstaZoleeWrk
    alább irtam hogy már nem is lesz mert jön az új modell. Ettől függetlenül itt-ott lehet találni még, de jobb mihamarabb utánnajárni nem otthon várni a rendelt cuccot :)
  • Air
    Senkinek nincs samsung monitorja az orszagban akik a samsung magyarorszagon keresztul hozzak be. Csak azoknak van akik mas forrasbol hozzak az orszagba, pl MM, Metro. Nekik sajat csatornajuk van. Nem a kiskerek tehetnek rola. A negykerekben sincs aru.
  • Punker
    én Egerben és elméletileg a HRP-ből hozzák
  • M@TriX
    hol lax? az enyémet is holnap hozzák :)
    bár valszeg csak azért mert akkor van árúbeszerzés és ugyan onnak hozzák :)
  • Breki33
    Az egész országban ez folyik :-)
  • grebber
    Ehe jövöhéten éjszakás leszek és felmegyek a Bluefishba megmondom azonnal vonják vissza a rendelésemet pofástlanság már ami ott folyik 4 hete képtelenek TFT-t hozni.

• Punker
    holnap mennek pestre árúért
  • Breki33
    és még várod?
  • Punker
    én nem
  • Breki33
    És te?
  • M@TriX
    a neten alig látni lehet annyira szép hogy csak ül és bámul :)

sry
  • Punker
    Borg megkapta már a 193P+-t?
  • Breki33
    ja Vivo-s Nvidianal már a bootolás is látszik a másik megjelenitő-n P
  • M@TriX
    azt biztos lehet, hoyg a videó jel az full screenbe menjen a 2-lagos monitoron fullscreenben, legalábbis az nvidiánál van ilyen opció valszeg nálatok is. a beállításokbnál keress valami teljes képernyős videó opciót.
    Mondjuk nálam a TV a 2-lagos monitor, de ez lényegtelen.
    Gondolom a tuneres jelet is videónak kezeli így azt is kinyomja ergó amit kérsz szerintem meglesz, persze az asztalodon fug futni a tunerjel, de elég a háttérben futnia, sőt lehet áthúzhatod a másik "asztalra" és kész is. kb. :)
  • quato
    Most vettem egy TFT monitort (Samsung 913n), miközben megmaradt a régi CRT-m. Sajnos a TFT nem DVI-s, de egy, a Radeon 9600XT-mhez mellékelt átalakítóval a VGA DVI portjára tudom tenni. Így rá tudom kötni a régi monitoromat is a normál analóg portra. Tehát elméletileg két monitoron is megjelenik a kép, de csak az egyik számít aktívnak, amit beállítok elsődlegesnek a monitor tulajdonságainál.
    A kérdésem:
    Meglehet-e azt csinálni, hogy a sima CRT-n megy a TV tuner kártyáról érkező kép, mint TV, miközben a TFT-n valami mást csinálok?
    Van erre valami program vagy beállítási lehetőség? Nekem nem sikerült összehoznom. Köszi.
  • Breki33
    ha akciósan adják megéri
  • M@TriX
    az, meg este is :)
  • Pheel
    Nem 193P+ az?
  • M@TriX
    nya úgy tűnik a nyakamba akarnak varni egy Samsung 913P+-t. szerintetek engedjem? 14-én, azaz pénteken landolna nálam.
    egy TV-s LCD-t akartam, de ez a 913P+ elég jónak tűnik. Megtámogatom egy Logitech X-230 hangfallal meg egy Winfast TV2000XP Expert kártyával, (most szereztem szinte ingyen)
    remélem sikerül összecsapni így egy TV-s LCD-s cuccot.
    jah már csak a gép hangtalanítása van hátra :)
  • MaSzKa
    kb 100000Ft az Alien Computers-nél
  • M@TriX
    haj, mindjárt tökön lövöm magam, milyen nehéz bazz LCDt vásárolni, jót :)
  • Punker
    TN panelnél és adott árkategóriában.....
  • MaSzKa
    Ennél jobb nem igen van:
  • Balu san
    Jól tudod. Ennek ellenére nagyon korrekt monitor és kemény 90 rongy körül van az ára. Viszont elég sokat grafikázok és fontos a jó színvisszaadás.
  • Breki33
    Én ilyet szeretnék

• Breki33
    Ez 12 ms-es válaszidejű tudtommal és kb egy éves
  • Balu san
    ezt: VG712

Nem sulinetben kell.
  • virs lee
    Eddig csak a 213T-t találtam árlistában, az 500:1, és 200k fitying, ez se lehet olcsóbb. A Fujitsu csak 170k, igaz az meg csak 700:1 és 11/16 ms-os.