14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#660 haj, na majd meglátjuk, mondjuk én foglalóztam is szóval remélem szedik a gatyájukat a srácok és ölnek a monitorért. :)
mondjuk én a boltból el nem hozom amíg ott előttem be nem kapcoslják. egy ekkora tételnél elvárható nem? -
#659 már nem + az ilyen kisboltot lesz@rják + a HRP-ben nincs "haver" szal ugyanannyi esélyem van mint nektek :( -
#658 vegy lehet, hogy olyan lesz ami másnak nem kellett -
#657 mármint hogy a boltban dolgozol nem? -
#656 miért lennék én bennfentes? ha pl: szerdán kap 40 monitort egy nagyker, akkor mire egerből csütörtökön felér a beszerző valószínű hogy nem lesz. -
#655 ?merhogy? pedig te még "bennfentes" is vagy -
#654 sejtettem -
#653 hát nem kaptam TFT-t :( -
#652 igen, és a samsung úgy döntött inkább a multiknak nyomja ki, valszeg egyszerűbb nekik 3-4 helyre szállítani mint a nagykereknek sok kis tételt intézzni. -
#651 Szvsz egy csomóan berendeltek gyorsan, amíg még van "rendes" sulinet. Ugye nov.1.-től már csak teljes gép vásárlásánál lehet igénybe venni - ha jól tudom. -
#650 azért ez érdekes lenne mert multiban is azt mondtak nincs, hianycikk :) ettől függetlenül lehet csak értelmét nem látom, de vannak nallam okosabbak biztos vágják mért :) -
#649 samsungpartner fórum szerint meg pont azért nincs monitor mert samsung beintett a nagykereknek és a multiknak nyomja..... -
#648 alább irtam hogy már nem is lesz mert jön az új modell. Ettől függetlenül itt-ott lehet találni még, de jobb mihamarabb utánnajárni nem otthon várni a rendelt cuccot :) -
Air #647 Senkinek nincs samsung monitorja az orszagban akik a samsung magyarorszagon keresztul hozzak be. Csak azoknak van akik mas forrasbol hozzak az orszagba, pl MM, Metro. Nekik sajat csatornajuk van. Nem a kiskerek tehetnek rola. A negykerekben sincs aru. -
#646 én Egerben és elméletileg a HRP-ből hozzák -
#645 hol lax? az enyémet is holnap hozzák :)
bár valszeg csak azért mert akkor van árúbeszerzés és ugyan onnak hozzák :) -
#644 Az egész országban ez folyik :-) -
#643 Ehe jövöhéten éjszakás leszek és felmegyek a Bluefishba megmondom azonnal vonják vissza a rendelésemet pofástlanság már ami ott folyik 4 hete képtelenek TFT-t hozni.
-
#642 holnap mennek pestre árúért -
#641 és még várod? -
#640 én nem -
#639 És te? -
#638 a neten alig látni lehet annyira szép hogy csak ül és bámul :)
sry -
#637 Borg megkapta már a 193P+-t? -
#636 ja Vivo-s Nvidianal már a bootolás is látszik a másik megjelenitő-n P -
#635 azt biztos lehet, hoyg a videó jel az full screenbe menjen a 2-lagos monitoron fullscreenben, legalábbis az nvidiánál van ilyen opció valszeg nálatok is. a beállításokbnál keress valami teljes képernyős videó opciót.
Mondjuk nálam a TV a 2-lagos monitor, de ez lényegtelen.
Gondolom a tuneres jelet is videónak kezeli így azt is kinyomja ergó amit kérsz szerintem meglesz, persze az asztalodon fug futni a tunerjel, de elég a háttérben futnia, sőt lehet áthúzhatod a másik "asztalra" és kész is. kb. :) -
quato #634 Most vettem egy TFT monitort (Samsung 913n), miközben megmaradt a régi CRT-m. Sajnos a TFT nem DVI-s, de egy, a Radeon 9600XT-mhez mellékelt átalakítóval a VGA DVI portjára tudom tenni. Így rá tudom kötni a régi monitoromat is a normál analóg portra. Tehát elméletileg két monitoron is megjelenik a kép, de csak az egyik számít aktívnak, amit beállítok elsődlegesnek a monitor tulajdonságainál.
A kérdésem:
Meglehet-e azt csinálni, hogy a sima CRT-n megy a TV tuner kártyáról érkező kép, mint TV, miközben a TFT-n valami mást csinálok?
Van erre valami program vagy beállítási lehetőség? Nekem nem sikerült összehoznom. Köszi.
-
#633 ha akciósan adják megéri -
#632 az, meg este is :) -
#631 Nem 193P+ az? -
#630 nya úgy tűnik a nyakamba akarnak varni egy Samsung 913P+-t. szerintetek engedjem? 14-én, azaz pénteken landolna nálam.
egy TV-s LCD-t akartam, de ez a 913P+ elég jónak tűnik. Megtámogatom egy Logitech X-230 hangfallal meg egy Winfast TV2000XP Expert kártyával, (most szereztem szinte ingyen)
remélem sikerül összecsapni így egy TV-s LCD-s cuccot.
jah már csak a gép hangtalanítása van hátra :) -
#629 kb 100000Ft az Alien Computers-nél -
#628 haj, mindjárt tökön lövöm magam, milyen nehéz bazz LCDt vásárolni, jót :) -
#627 TN panelnél és adott árkategóriában..... -
#626 Ennél jobb nem igen van:
-
Balu san #625 Jól tudod. Ennek ellenére nagyon korrekt monitor és kemény 90 rongy körül van az ára. Viszont elég sokat grafikázok és fontos a jó színvisszaadás. -
#624 Én ilyet szeretnék
-
#623 Ez 12 ms-es válaszidejű tudtommal és kb egy éves -
Balu san #622 ezt: VG712
Nem sulinetben kell. -
virs lee #621 Eddig csak a 213T-t találtam árlistában, az 500:1, és 200k fitying, ez se lehet olcsóbb. A Fujitsu csak 170k, igaz az meg csak 700:1 és 11/16 ms-os.