14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#780 Ha ennyire fontos kérdezd meg a Wetendben -
#779 nekem már van ;)
még dobozban, mert sajna melózok még az este (jön egy megrendelő)
csak holnap du tudom megkukkantani. -
#778 Miklandnál mikor átvettem a monitort épp agy csóka érdeklődött a sulinetes 930 bf vásárlása felől.A válasz az volt,hogy még a beérkezett igényeket is csak nagyon nehezen lehet teljesíteni. -
#777 HRP-ben még mindig nincs 193P+ :( -
#776 Kösz így már jobb már csak a szinekkel kéne valamit kezdenem azt jó is lesz. -
Balu san #775 Jobb gomb a desktopon -> Tulajdonságok -> Megjelenítés -> Hatások, majd ott találod: " a képernyőn megjelenő betűtípusok simítása"... -
#774 Kapcsold be a ClearType élsimítást, és akkor nem lesznek olyan rondák a betűk!
Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects !
Ezt hol találom mert én ilyet hirből sem látok? -
#773 linkeljétek már ki neki azt a drivert P -
#772 nemtom nekem az egész monitor csomagolástul mindenestül abszolute 100%os hibátlan, igényes meg minden. Legutolsó sorban pedig nem farad a szemem 4-5 óra gép előtt ülés után sem :) -
#771 1280ban is ugyanugy néz ki semmivel nem jobb.
-
#770 1280ban is ugyanugy néz ki semmivel nem jobb.
-
#769 ne is csodálkozz :D
eleve torzitja a képet a 2 felbontás más képarányt ad, perszehogy ronda. -
rynn #768 Kapcsold be a ClearType élsimítást, és akkor nem lesznek olyan rondák a betűk!
Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects ! -
#767 1280x1024-ben vagyok ez az ajánlott úgytudom.Próbáld ki. -
#766 1024x768 75hz. -
#765 valószinű nem az ajánlottban -
#764 Milyen felbontásban használod? -
#763 Ja nekem a gyári cd úgy nézett ki mintha a sütőből vették volna ki hullámos volt,ezért a netről szedtem le hozzá drivert:) -
#762 És neked a betük nem kockásak mert nekem kibaszottul?!! -
#761 gratz.
Ha en veszek vmit elso hogy felteszem drivert, de lehet en csinalom rosszul. :)
60Hz powa! :DD -
rynn #760 Na és ha csak 70 Hz? Úgyis 60-on ajánlott használni...
Amúgy, a színhőmérsékletet próbáltad már változtatni? Az én AG-Neovo-mom 9300, 6500, User és Auto Color közt lehet változtatni. A 9300 ronda, a 6500 ronda, viszont az Auto Color szép... Ez ilyenkor a User-t állítja R : 78, G : 78, B : 78 -ra, talán próbáld meg te is ezt állítgatni... -
#759 Nekem is Samsung 930 bf-em van pénteken vettem át.Az AUTO gomb nekem is csak Analog módban működik. -
#758 Dehogynem kaptam.
Csak olvastam ha felteszik a drivert 75 hz helyezz csak 70hz-en fut igaz ugyse látom a különbséget. -
#757 en feltettem a driverét ami utan ugye felismerte hogy sasung 913N es nem sima monitor ugye. Lemezt nem kaptal hozza? -
#756 Nem telepítettem én semmit. -
#755 Ha a monitor DVI-vel van csatlakoztatva, akkor az AUTO gombra nem reagál. Nekem csak akkor működött, amikor analóg úton volt csatizva... -
#754 fel van telepitve a tft rendesen?! -
#753 hát igen sötétben vakit a fénye a tftnek eléggé élénk :) sokkal élénkebb szinei vannak mint crtnek nallam ez pozitivum 5percig kerestem az allam wow-ban milyen szépek a szinek pl. Sőt nem csak en akinek mutattam minden ember csak lesett. A not available érdekes nallam ha autot tolok neki akkor szepen beallitja magat kihuzza kép széleit a határig, stb. -
#752 Na szóval az van hogy a fehér szín szinte megvakít.
A betük furcsának tünnek.
Auto gombot ha megynomom a monitoron az ég világon semmi sem történik kiirja NOT AVAIBLE.
Igen a Boltban szűz csomagolásban volt a moncsi.Nem probáltattam ki.
De lehet hogy ezek a dolgok csak nekem durcsák a 15"-os CRT után.
-
Air #751 1. igen
2. CD-rol
3. nem ertem. marmint a monitor?? he he, nagyon vicces. kulonben hogyan tudnam a MT-t csesztetni? -
Pontius #750 Ha elösször bekapcsolod a monitort akkor elvileg a monitor mindent beállítt magán autómatikusan.
Nem kell azon állítani semmit... Maximum megpróbálhatod a monitoron az AUTO gombot.
Igazából yólenne, ha leírnád a tapasztalatod a monitorral kapcsolatban, hogy milyennek látod a színeket, milyen a kép (világos vagy sötét), stb... Mert igy látatlanban nagyon nehéz segíteni.
Milyen csatlakozáson használod? Analog vagy DVI? Próbáltad másik kábellel, másik csatlakozással?
De még akkoris azt mondom, hogy a monitor autómatikusan bekonfigurálja magát, és nem kell azon semmit sem állítani...
Persze az is lehet, hogy egy hibás egyedet kaptál. Boltban szűz csomagolásban volt a moncsi? Boltban kipróbáltattad? -
#749 nem lehet hogy a CRT-d volt eddig durván elállítva? -
#748 És azzal aztán kurva sokra megyek.
A szinek szarok de nemtudom hogyan kéne állitani mert már minden 50 alatt van Contrast ,brightness de olyan fos. -
csimpok #747 Én a Monitor Calibration Wizarddal állítottam be a színeket és elég jól sikerült. Neten keressetek rá. -
#746 leteszteltem 70en hz-n hibatlan a cucc eddig se lattam hibat rajta. De jo ez a program. -
izb #745 1280x1024-ben nyomd az alap felbontást winfos alatt -
#744 Valaki help küldjön valami beállítási okoságot a Samsung 930BF-hez mert alapból ahogy van katasztrófa :( -
#743 itt -
#742 Paint-be csinálj fekete, fehér és szürke képeket. Kirakod őket teljes képernyöre és úgy keresd a pixelhibákat!!! -
borntofly #741 szerintem annyi elég elég, hogy az asztalon a színt váltod (fekete, fehér, sárga, zöld, piros) és közben alaposan áttanulmányozod a látványt...ha találsz oda nem illő pontokat a képen ,akkor pixelhibás a moncsi. Ha van más variáció a tesztre, engem is érdekel :D