14419
  • Breki33
    Ha ennyire fontos kérdezd meg a Wetendben
  • M@TriX
    nekem már van ;)
    még dobozban, mert sajna melózok még az este (jön egy megrendelő)
    csak holnap du tudom megkukkantani.
  • NSTSpider
    Miklandnál mikor átvettem a monitort épp agy csóka érdeklődött a sulinetes 930 bf vásárlása felől.A válasz az volt,hogy még a beérkezett igényeket is csak nagyon nehezen lehet teljesíteni.
  • Punker
    HRP-ben még mindig nincs 193P+ :(
  • grebber
    Kösz így már jobb már csak a szinekkel kéne valamit kezdenem azt jó is lesz.
  • Balu san
    Jobb gomb a desktopon -> Tulajdonságok -> Megjelenítés -> Hatások, majd ott találod: " a képernyőn megjelenő betűtípusok simítása"...
  • grebber
    Kapcsold be a ClearType élsimítást, és akkor nem lesznek olyan rondák a betűk!
    Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects !

Ezt hol találom mert én ilyet hirből sem látok?
  • Breki33
    linkeljétek már ki neki azt a drivert P
  • GanXstaZoleeWrk
    nemtom nekem az egész monitor csomagolástul mindenestül abszolute 100%os hibátlan, igényes meg minden. Legutolsó sorban pedig nem farad a szemem 4-5 óra gép előtt ülés után sem :)
  • grebber
    1280ban is ugyanugy néz ki semmivel nem jobb.
  • grebber
    1280ban is ugyanugy néz ki semmivel nem jobb.
  • Laalee
    ne is csodálkozz :D

eleve torzitja a képet a 2 felbontás más képarányt ad, perszehogy ronda.
  • rynn
    Kapcsold be a ClearType élsimítást, és akkor nem lesznek olyan rondák a betűk!
    Jobb Klikk a Desktopon -> Properties -> Apperance -> Effects !
  • NSTSpider
    1280x1024-ben vagyok ez az ajánlott úgytudom.Próbáld ki.
  • grebber
    1024x768 75hz.
  • Breki33
    valószinű nem az ajánlottban
  • NSTSpider
    Milyen felbontásban használod?
  • NSTSpider
    Ja nekem a gyári cd úgy nézett ki mintha a sütőből vették volna ki hullámos volt,ezért a netről szedtem le hozzá drivert:)
  • grebber
    És neked a betük nem kockásak mert nekem kibaszottul?!!
  • GanXstaZoleeWrk
    gratz.

Ha en veszek vmit elso hogy felteszem drivert, de lehet en csinalom rosszul. :)

60Hz powa! :DD
  • rynn
    Na és ha csak 70 Hz? Úgyis 60-on ajánlott használni...
    Amúgy, a színhőmérsékletet próbáltad már változtatni? Az én AG-Neovo-mom 9300, 6500, User és Auto Color közt lehet változtatni. A 9300 ronda, a 6500 ronda, viszont az Auto Color szép... Ez ilyenkor a User-t állítja R : 78, G : 78, B : 78 -ra, talán próbáld meg te is ezt állítgatni...
  • NSTSpider
    Nekem is Samsung 930 bf-em van pénteken vettem át.Az AUTO gomb nekem is csak Analog módban működik.
  • grebber
    Dehogynem kaptam.
    Csak olvastam ha felteszik a drivert 75 hz helyezz csak 70hz-en fut igaz ugyse látom a különbséget.
  • GanXstaZoleeWrk
    en feltettem a driverét ami utan ugye felismerte hogy sasung 913N es nem sima monitor ugye. Lemezt nem kaptal hozza?
  • grebber
    Nem telepítettem én semmit.
  • czky
    Ha a monitor DVI-vel van csatlakoztatva, akkor az AUTO gombra nem reagál. Nekem csak akkor működött, amikor analóg úton volt csatizva...
  • GanXstaZoleeWrk
    fel van telepitve a tft rendesen?!
  • GanXstaZoleeWrk
    hát igen sötétben vakit a fénye a tftnek eléggé élénk :) sokkal élénkebb szinei vannak mint crtnek nallam ez pozitivum 5percig kerestem az allam wow-ban milyen szépek a szinek pl. Sőt nem csak en akinek mutattam minden ember csak lesett. A not available érdekes nallam ha autot tolok neki akkor szepen beallitja magat kihuzza kép széleit a határig, stb.
  • grebber
    Na szóval az van hogy a fehér szín szinte megvakít.
    A betük furcsának tünnek.

Auto gombot ha megynomom a monitoron az ég világon semmi sem történik kiirja NOT AVAIBLE.
    Igen a Boltban szűz csomagolásban volt a moncsi.Nem probáltattam ki.

De lehet hogy ezek a dolgok csak nekem durcsák a 15"-os CRT után.
  • Air
    1. igen
    2. CD-rol
    3. nem ertem. marmint a monitor?? he he, nagyon vicces. kulonben hogyan tudnam a MT-t csesztetni?
  • Pontius #750
    Ha elösször bekapcsolod a monitort akkor elvileg a monitor mindent beállítt magán autómatikusan.
    Nem kell azon állítani semmit... Maximum megpróbálhatod a monitoron az AUTO gombot.

Igazából yólenne, ha leírnád a tapasztalatod a monitorral kapcsolatban, hogy milyennek látod a színeket, milyen a kép (világos vagy sötét), stb... Mert igy látatlanban nagyon nehéz segíteni.
    Milyen csatlakozáson használod? Analog vagy DVI? Próbáltad másik kábellel, másik csatlakozással?
    De még akkoris azt mondom, hogy a monitor autómatikusan bekonfigurálja magát, és nem kell azon semmit sem állítani...

Persze az is lehet, hogy egy hibás egyedet kaptál. Boltban szűz csomagolásban volt a moncsi? Boltban kipróbáltattad?
  • Punker
    nem lehet hogy a CRT-d volt eddig durván elállítva?
  • grebber
    És azzal aztán kurva sokra megyek.
    A szinek szarok de nemtudom hogyan kéne állitani mert már minden 50 alatt van Contrast ,brightness de olyan fos.
  • csimpok
    Én a Monitor Calibration Wizarddal állítottam be a színeket és elég jól sikerült. Neten keressetek rá.
  • GanXstaZoleeWrk
    leteszteltem 70en hz-n hibatlan a cucc eddig se lattam hibat rajta. De jo ez a program.
  • izb
    1280x1024-ben nyomd az alap felbontást winfos alatt
  • grebber
    Valaki help küldjön valami beállítási okoságot a Samsung 930BF-hez mert alapból ahogy van katasztrófa :(
  • Breki33
    itt
  • czky
    Paint-be csinálj fekete, fehér és szürke képeket. Kirakod őket teljes képernyöre és úgy keresd a pixelhibákat!!!
  • borntofly
    szerintem annyi elég elég, hogy az asztalon a színt váltod (fekete, fehér, sárga, zöld, piros) és közben alaposan áttanulmányozod a látványt...ha találsz oda nem illő pontokat a képen ,akkor pixelhibás a moncsi. Ha van más variáció a tesztre, engem is érdekel :D