14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
izb #1020 Abban mi a jó,hogy tükröződik???
Max könnyebb tisztítani....
Azonkívül értelme nem sok... -
#1019 MagiC 4-es progit használd néz el a Contrast és a szinek menüpontokba szépen végig, nagyon fincsi dolgokat lehet állítani, amikor először megláttam az 193P+omat infarktust kaptam milyen brigthness, meg high contrast... :)
aztán elnéztem a menükbe és sikerült egy CRT-s képet összehozni... -
#1018 70-es kategóriából én nem vennék az tuti, azok TN+FILM panelesek. én spec hosszú távra vennék(vettem) monitort.
azért ajánlott még várni, mert gőzerővel mennek még a fejlesztések, egyre másra jönnek ki az alcsonyabbnál alacsonyabb válaszidőkkel az új moncsik, ezt érdemes sztem kivárni míg egy kicsit stagnálnak és az új panelek meg lejebb mennek (S-PVA) a 80-100 szintre. akkor szerintem már érdemes lesz vásárolni. szerintem -
Balu san #1017 Mert valóban van egy üveglap előtte... :]
Ez speciel nem optikai csalódás.
XA7-17i
-
#1016 Én eddig csak egy LCD-t láttam, amiben tükröződött aztán minden, egy Xerox típus, azt most meg nem mondom melyik, de annak olyan, mintha lenne egy üveg, vagy műanyag réteg az elején. Mondjuk legalább könyebb tisztítani. :) -
The Fugitive #1015 Hy!
visszaolvasgattam egy kicsit, és lenne kérdésem! elég sokat mondjátok, hogy "én még várnék egy kicsit"... jövőre ennyire lejjebbmennek az árak? vagy mi?
én most akarok venni egy TFT-t olyan 70 körül. szerintetek érdemes, vagy nem? ha igen milyet, ha nem miért? és mikor lesz érdemes?
thx -
#1014 Nekem is 930BF-em van és teljesen sík az alja. -
Tsityu #1013 Nekem 930BF van. Nincs gond a monitorral. Sz.tem, optikai csalódás lehet a dologban. -
#1012 csillog??
nekem teljesen "matt" , nem tükröződik benne az égvilágon semmi -
#1011 asszem kezdem megutálni az LCD-ket! :-(
csillog össze vissza mint a chrome -
#1010 valaki (730BF-930BF tulaj)írja már le
hogy teljesen fehér háttérnél egyenes -e a legalja
mintha görbe lenne :-I -
Mersh #1009 AG Neovo F-419
89000 HUF -
Rashgaroth #1008 Köszi M@trix és Maszka! -
#1007 Fujitsu Siemens T19-2 amit használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve és ráadásul olcsobb is mint a Samsung és szebb is.
[IMG][/IMG] -
Torry #1006 Samsung!
DE ACER RULLZZ! -
#1005 Beállítások Speciális és ott a színnél mi az a Teljes képernyős 3D??
Mertha ráviszem akkor olyan világos lesz a kép mint a kurvaélet és nem tudok semmit álltani hogy jobb legyen. -
#1004 Nem vágom miért sötétek a gamek :(
Meg olyan is van hogy pl egy gamet kivilágopsitok a gamen belül és amikor visszalépek windowsba ott is ilyen világos lesz és nem vált vissza alapra ,de miért nem? -
#1003 mindenképpen Samsung 730BF
ez a legjobb vétel
ennél csak szarabb van
vagy jobb (de az sokkal többe kerül) -
#1002 hát, akkor helyedbe még várnék... avagy PVA panel alá nem adnám... -
#1001 730BF -
#1000 fúú ezt lehet, hogy nem hátrány ha még hozzáteszem:
- közepesen vagyok hardcore gémer :) (annyira nem nagyon)
- viszont nagyon sokat töltök a gép előtt, képeket is szerkesztek, és filmeket nézek...
ez nem tudom mennyiben érinti, de gondoltam jobb ha hozzáteszem... -
#999 Hi!
Viszonylag noob vagyok a témában, tudnátok segíteni?
70-90 e Ft között tudtok olyan moncsikat mondani, aminél nem követek el hibát, ha megveszem? Azt eddig levettem, hogy Samsung mindenképpen.
Nagyon szépen köszönöm! -
Rashgaroth #998 Sziasztok! Nem tudom, milyen monitort vegyek. Én egy LG L1740PQ és egy Samsung 730BF között filózok. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? LG-t vagy Samsungot?
Előre is köszönöm!!! -
#997 Mi van 5%-on? -
#996 730bf el 0án van a fényerő és így is fényesnek érzem... -
Tsityu #995 Nekem 5%-on van fényerő. Mikor hazahoztam, majdnem kiégett a xemem. Gameknél sincs gondom vele...még. -
#994 na huzál nem vagyok düddö maxon is ugyanugy sötétek és persze némelyik game-nél ugynézki luxus a gamen belüli gamma , brightness :( -
MacrosTheBlack #993 Tekerd feljebb a fényerőt! ;) -
#992 Nekem meg a faszom ki van vele mert némelyik game olyn sötét vele hogy játszhatatlan :( -
Tsityu #991 Hi!
Most vettem egy Samsung SyncMaster 930BF TFT monitort. Eddig királyul műxik -
#990 Nekem még soga nem fagyott le a MagicTune (3.6-os van)
most töltöm a MT 4.0-t majd kipróbálom szerinteez se fog fagyni -
#989 Érdemesebb még várni és cjobbra gyújteni.
Márcsak a jövő évi áfa miatt is. -
#988 nem engem kérdeztél, de a V-nek van beépített tápja, de gyengébbek az adatai, ebbe a kategóriába a lentebb említett 913N-t mondanám.
ami még fontos, hogy az általad említett 16ms gg(grey to grey)-be van megadva, nem pedig bb-ben, ami lényeges azért bb-ben a 16ms, kb 20onvalamennyi lehet... -
ZsirosKenyer #987 Samsung 913V 19" LCD?
erről mit gondolsz?
Ez LCD. Megmondom őszintén nem is tudom a különbséget a TFT és e között. -
#986 én a helyedben kicsit még gyüjtenék és vennék egy Samsung Syncmaster 913N-t. jobb a kontrasztja, jobb a szöge, kissebb a ms-e (8) és csak 10 ezerrel drágább. nekem nagyon bevált, multkor volt egy Acer 19-es nálam de egy nagyon nagy szar volt. pontos tipust meg nem mndom, azt nem néztem csak hogy olyan kamu szinek voltak rajta hogy félelmetes. én a 913N-re esküszöm és sokan mások is :) -
ZsirosKenyer #985 hát, úgy hallottam a 16 ms még pont belefér ha nem vagy egy hardcore gamer.
márpedig én kevest játszom és akkor is inkább csak simcity-zek stb, szal arra pont jó :)
A fokkal kapcs még nem nagyon hallottam általános adatokat. A 140 mihez viszonyítva kevés? mennyi szokott lenni az átlag? -
#984 attól függ mire kell + élőben nézd meg.
de mivel nem sulira veszed már én várnék a helyedbe tuti, egyre mésra jönnek ki a monitorok.
én most tuti nem vennék, persze ez az én véleményem.
meg annyi, hogy a 16ms sok, a 140fok meg kevés, persze nagynak nagy, meg azért szép meg jó, de monitort hoszú távra vesz az ember, azaz én, mondjuk, nah mindegy az én véleményemet remélem ki tutod hámozni belőle ;) -
smead #983 16ms-el ne nagyon játszál :)))) -
#982 helyes ;) -
ZsirosKenyer #981 Acer AL1912s 19" TFT
• Maximális felbontás: 1280 x 1024@75Hz
• kontrasztarány: 500:1
• fényero: 250cd/m2
• válaszido: 16ms
• láthatósági szög: 140o/140o
• fogyasztás: 60W
valami vélemény? bruttó 73 500,- cseszett olcsó. okkal vagy ok nélkül?
külföldi review-ok szerint teljesen jó!
kép