14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#1060 sziasztok, Fujitsu-Siemens Scaleoview W19-1 szerintetek erdemes megvasarolni egy ilyet? esetleg akinek van milyen tapasztalata van vele. -
#1059 pontosan... de azt hozzáteszem, hogy 3 napon belül kicserélik a legkisebb hibára is természetesen. -
#1058 Én is úgy tudtam ,hogy egy pixelhibára is kicserélik.Az eladó felvilágosított ,hogy a valóságban 3-5 pixelhibáig nem nagyon foglalkoznak velem a szervízben.Ahol én vettem Mikland meg tudtam nézni átvétel előtt és pixelhibásan nem vettem át.Korrektek voltak. -
#1057 nem ugy hogy crt-t is vehetek me elég olcsóak de várhatok is jobb tft re
-
#1056 csak nem értem az összefüggést..., arra gondoltál, hogy nehezen lehet eladni őket? -
#1055 :) -
#1054 ? -
#1053 hát igen de mondjuk a crt árak lent vannak :o -
#1052 ha most jó CRT-d van én helyedben várnék, mint már leírtam párszor vagy 3 hónapot, most szambáznak be a 2ms-ses TFT-k, azok még valszeg megkeverik az vizet, hogy az alacsonyabb ms-sekről már ne is beszéljek, szóval én még várnék, ha nincs kidobható pénzed... -
#1051 hát nekem sem tünik játszhatónak csakhát olcsób :) még nemvolt csak crt-m -
#1050 60ezer? akkor vegyen CRT-t ;)
komolyan mondom még sztem várjon ha jó TFT akar venni, vagy nyúljon a zsebébe ha jót akar. természetesen ha nem annyira vájtszemű, akkor akármit vehet 60Kért...
de annyiért, én szerintem jónak mondható nics, mármint persze szerintem... -
#1049 háááááát, határeset, de inkább nem, ha hardcore gémer vagy. 8ms szerintem az érzékeny határ, de az a tuti amit látsz, mert valaki nem vesz észre semmit 12ms-nél, szóval.... -
temes69 #1048 sziasztok! segítség kéne vásárláshoz: haver akar venni tft monitort. alapvetően filmnézéshez meg netezéshez akarja használni, néha esetleg játékra is de nem elsősorban fps-re. Tudnátok ajánlani valamilyen márkát? 17"-est akar venni úgy 60ezer huf-ig. Mire érdemes figyelni vásárláskor? Mármint a paraméterekre gondolok: frissítés,ms,stb.
a segítséget előre is köszi! -
#1047 nemértek monitorokhoz 12ms válaszidő jó játékra? -
#1046 #1018 :)
amúgy persze az annyit megér, jó moncsi abban a kategóriában, amúgy szerintem csak rizsáztak a hivatalos garancia van csak nem fogják csak úgy cserélgetni neked, adott hibás pixelnek kell lennie, stb. szóval az elég szubjektív, hogy "legapróbb hiba", speciel nekem egy hibás pixel a monitorom közepén nem lenne apró hiba, de lehet szerintük, meg fizikailag is túl apró. és nem "legapró" kategóriába tartopzik ;) és nézhetjük a fekete pontot.... -
#1045 Végülis Samsung 913V 19 colos moncsit vettünk. 3 év garancia, a legapróbb hibára is kicserélik (ezt külön kihangsúlyoták, bár nemtom, elvileg minden garanciás monitort ki kellene cserélni...). Mindez 80ezerért.
Vélemény? -
#1044 de az első fele is lényeges a mondtaomnak, nagyon jó moncsi az tuti én is szemeztem vele... -
#1043 ismerőnek van valami ismerőse a samsungnál úgyhogy jelentősen olcsóbban jutna hozzá, de már nem lényeges. -
#1042 jó... jó drága :) -
#1041 204TS vagy 214T-ről van valakinek infója? -
#1040 21.es samsung TFT-t tudtok? -
#1039 Thx, de 1 héten belül mindenféleképpen lesz egy új monitor. -
#1038 hát ja, a régebbi gémek elfelejtheted, meg a konzolokról portolt gémeket, azaznem, de valszeg szét lesznek húzva, persze lehet be lehet állítani, hogy szélre sávot rqakjon, de az sem szebb. cserébe viszont ami megy az szép szélesvásznú lesz... -
#1037 Sziasztok!
Erről a moncsiról szeretném megkérdezni a véleményeteket.
A 16:10-es képarányon, hogy néz ki kb. a windows és azok a játékok, amiben nem lehet a képarányt állítani? (a legtöbb játékban még nem lehet, CoD2-ben igen) -
#1036 #1018 -
#1035 NEC Multisync LCD 2180UX meloba ilyen LCD-k vannak és nagyon istenek bárhonnan nézem full szép a képe mondjuk 20ms de ilyen jólenne 4ms-esbe mert mondom majdnem 0szögből ugyanolyan a képe mint szemből eszményi. -
#1034 Tescoban 53ezerért lehet venni Ampron 17 colos monitort. Az ára magáért beszél (rossz értelemben), a tulajdonságai viszont nem nagyon különböznek nevesebb vetélytársainál.
Tudtok mondani valamit erről a márkáról, érdemes megvenni? Őszintén szólva nem nagyon hallottam róla, guglin keresve sem találtam véleményket.
(Mert azért akárhogyis, ha 3-5 évig kifogástalanul működik, már megérte...)
-
#1033 nekem olyan van, Samu 193P+, de ilyen a 970P is ;) -
#1032 Lehet olyan LCD/TFT monitort kapni, amit falra lehet szerelni mint a plazma tévét? tehát amelyik láb nélkül is használható -
MacrosTheBlack #1031 Nem tudtad? Ott van a porlasztó mellett. :D -
#1030 tft ben képcső -
kisviku #1029 Köszönöm, megoldódott a gondom.
Az Nvidiás beállításoknál volt valami elállítva a gammánál.
Most már nagyon szép minden. -
#1028 most még jobban megnéztem a bal felén is olyan
a képcső mintha lefele el lenne csúszva
alul 0.1mm a rés felül 1mm
lehet kifogtam 1 szart -
kisviku #1027 No, szeretnék segítséget kérni.
Vettem egy Samsung Syncmaster 930 BF LCD monitort ma.Gyönyörűszép minden,de a videók (avi,mpg,stb) és a dvd filmek mintha 16 színben mennének.
Digitális kábellel kötöttem össze, nem a hagyományossal.
Mi lehet a probléma?életemben nem használtam még LCD monitort, úgyhogy nem tudom.
Köszönöm a segítséget előre is. -
#1026 + van nézve teljesen egyenes úgyhogy két lehetőség van :TFT csere vagy szemüveg csere :) -
#1025 pedig nekem tuti nem egyenes
a képcső és a káva akkor (ha teljesen fehér a háttér akkor látszik)
a leg alsó pixelsor nem egyenes a kávával
nézzétek már + -
Balu san #1024 A MMarkt-ban (és gondolom máshol is természetesen) lehet kapni speciális tisztítókendőt. Ezeregynehányszáz HUF egy csomag.
Ennek ellenére csendben megjegyzem, még én sem mertem hozzányúlni... :) -
Balu san #1023 Ha én ujjlenyomatot találnék a monitoromon, azt hiszem levágnék egypár ujjat.
Ki az, aki tapogat egy tft panelt???
(na jó, gyerekek felügyelet nélkül...) -
#1022 Nem mondtam, hogy jó, az #1011-re akartam válaszolni, csak nem sikerült. :) Tényleg csak a tisztítás miatt jó, de az újlenyomat talán még jobban meglátszik, mint a többin. -
#1021 de az jó szerintem, hogy üveg, így tényleg egyszerűbb tisztítani, mert spec az enyémhez még nem mertem hozzányúlni tisztítás okán :)
majd utánanézek miként is a tuti. ;)
vagy akinek van tutija az mondhatja. köcc