14419
  • Davidus
    na miniteszt by én:)

LG L1750SQ

Elötte egy LGE700B CRT monitorom volt szal csak ahhoz tudom hasonlítani.
    A beállításokkal elég sokat kell tökölni de kb 45 perc szenvedés után ki tudtam szenvedni belőle olyan színeket mint ami a CRT-n volt. A fehér sokkal szebb a fekete meg kb olyan mint amit vártam... elviselhető:P Bár ehhez kelett a 45 perc tökölés:) Alapból szörnyű volt.
    Film...
    Belenéztem egy DVD-be meg letöltöttem egy HD múvi részletet.
    A DVD valamivel gyengébben náz ki mint CRT-n a HD múvi viszont hengerel:)

színek:
    Ha az E700B volt a tizes listán tíz(lol) akkor ez kap olyan nyolcat.

Ennyi volt kb a negatívum. Minden másban jobbnak tűnik a cucc. Elöször is nagyobb pedig az is 17-es:) A kép olyan éles hogy vágja a szemem. WoW-ot próbáltam és nem tapasztaltam utánhuzást.
    Így első benyomásra kb ennyi:)
  • Davidus
    ja és az aqua-nál egy négyessel olcsóbb
  • Davidus
    holnap tudok róla nyilatkozni:)
  • Number One
    hello!

épp TFT vásárláson töröm a fejemet így új év alkalmából:)

na szóval kinek mik a tapasztalatai erről a típusról LG electronics-tól
    link
  • Punker
    LG pixel garanciáj a jobb mint a samsung-é (és nem csak papíron:)
  • hmhm
    lg ben nem bízom. alsókategóriás márka lett, mióta mindent elkezdett gyártani.
    de reméljük ez csak elfogultság :)
    dvi nekem számított, vga hoz így jobban passzol.
  • Davidus
    na végülis nem Samsung 730bf lett hanem LG1750SQ...

10 ropival olcsóbb cserébe csak 8ms és nincs rajta DVI(minden másban megegyezik).
    A 8ms nem téma mert már régóta nem vagyok FPS fan:) DVI se izgat mert úgyse látom meg mit vesztettem:D
  • eprex
    samsung LW20M2
  • The FlashBack
    milyen típusA????
  • eprex
    hi all az a problémám van h van egy monitorom ami tv is egyben de csak 640 *480-ban működik de svga módban 1024-en is működne de h lehet beállítani az svga módót pls helpp
  • The FlashBack
    így jólesz egy darabig:)
    kösz
  • The FlashBack
    1280*1024
  • NSTSpider
    Próbáld ki 1280*1024 60Hz-en
  • The FlashBack
    1280*960
  • NSTSpider
    Milyen felbontásban megy a moncsi ?
  • The FlashBack
    hello
    lenne egy kérdséem:
    SAMSUNG 713N típusó monitorom van, de nem igazán tudom beállítani (drive fönt) a betűg furcsán "összemosódnak" pls help
  • hmhm
    Laptopok képernyőjének a csatlakozója szabványos VGA, tehát pl szétszedve rá tudom dugni a vidkártyámra, vagy vmi spec ? ??
  • Alexei
    Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Lenne is egyből így karácsonykor egy kérdésem...
    Kaptam egy vatta új gamepadot, mely USB-e csatlakozna a géphez, ezzel semmi gond nincs idáig, de fellépett ugyanaz a gond amelyik más USB-nél is, az alaplap/oprendszer? nem ismeri fel, akárcsak a be nem kapcsolható USB-t de amiket be lehet kapcsolni (pl mp3-as USB) és bekapcsolom felismeri. PLZ HELP!

És ha van a neten használható USB progi megadnátok a linket? Mert lehet, hogy az alaplap progija szar...
  • NSTSpider
    Az valszeg utánhúzás lesz.
  • alert
    ClearType be van kapcsolva, natívon mit értesz? 1280-as felbontás és 60Hz ennyi? Sajnos ehhez nem értek. De egyébként mintha ezt próbáltam volna és így is homályos. S3 valóban vacak de bele van integrálva a lapba és mivel a gép netezésen és 1-2 irodai munkán kívül semmire nem kell nem szeretnék költeni rá.
  • hmhm
    a 730BF nek 4 msec G2G, normál mércével 4 és 8 között lehet.
  • CalebJoe
    Nekem egy Fujitsu Siemens Scaleoview C19-8-as monitorom és amikor hirtelen gyors mozdulatok vannak a képernyőn akkor elég szellemképes pedig 12ms a válaszideje, úgy tudom az már jó játékokra is.
  • hmhm
    S3 elég szar vga :c
    a deszktopot natív felbontásban használd ( 1280.. , 60 Hz ), és winfosban cleartype ot kapcsold be. nekem ezek után éles a kép.
  • hmhm
    szerintem egész jó, amit sok helyen írtak az igaz, hogy a default színeket kicsit állítgatni kell, de kb 10 perc alatt beállítható.
    képe élénk, gyors..

negatívum: totál fekete képnél a felső félcenti kicsit világosabb..

amióta megvan szeretem (y)
  • alert
    Sziasztok!
    Beüzemeltem egy új LG 1715s TFT monitort egy gépen, de homályos a kép. Minden felbontásban minden Hz-n zavaróan homályos. Sajna a gép nem a legjobb, ECS lap (K7VMML integrált vga: S3 Graphics DDR). Driver fent van hozzá a hivatalos oldalról. Na most akkor még mitől lehet? A monitor hibát kizárnám mert egyenletesen homályos a kép a windowsban (xp), a gép indulásánál viszont amikor kiírja a különböző adatokat stb teljesen éles. Eddig CRT monitorra volt kötve és azzal semmi baj nem volt.
  • NSTSpider
    Én még sulinetben vettem :)
  • Davidus
    arra nem hiszem hogy van keret mert a 730bf is közelít a nyolcvanhoz:)
  • eprex
    sziasztok nekem egy 20 " -as samsung nem tom milyen monitorom van ami tv is egyben de amikor bekapcsolom a gépet elkezdi tölteni a windows-t aztán kiírja h nem támogatott mód.... ez lehet a videókártya miatt??
  • NSTSpider
    Nagyon jó monitor 17 "-ban . Nekem 930 BF van ez a 730 BF nagytestvére 19"-os.
  • Davidus
    Samsung 730BF-röl mi a véleményetek?
  • Davidus
    80 max 90 ropibol szerintetek milyen monitort érdemes venni? Játékra lesz(WoW:)
  • rynn
    Szasz haver!!! Nekem is pont ilyenem van!!! Ez az egyetlen király, nem az olyan szarok, mint a szamszung vagy filipsz... Éljen az AG Neovo!!!!
  • Recler
    megvan már a hiba forrása..köszi
  • TwiceR
    Én monitorom
    én ilyet használok! tudom ajánlani bárkinek! szerintem nagyon kira!! faxán néz ki! és semmi baja sincs! és persze stabil!
  • Recler
    1280*1024 60Hz ,ez neki az optimális a max meg 1280*1024 75Hz...de mondom nekem 60Hz-en van ...bár próbáltam kisebbre venni ezt is,a felbontást is de nem változott meg a dolog
  • izb
    mennyi a felbontás,amiben alapból nyomod?
  • Recler
    sziasztok,lenne egy problémám...vettem egy samsung s770p txt monitort és a kép enyhén szellemképes és a játék és film tök sötéten jön be...van hozzá egy ati radeon 9600pro guru vidkártyám is...progik és driverek is fenn vannak hozzá ,és szerintem teljesen normális beállításokon van (bár ezt többször próbálgattam változtatni,nem lett lényeges változás) Mitől lehet ez? vagy milyen progi teszi ezt helyre? előre is köszi a válaszadónak :)
  • M@TriX
    akkor ez a te moncsid, mert amúgy nagyon ütősen néz ki ;)
    amúgy az új gémek támogatják már ezt a formátumot, de ha nem gémer vagy akkor mégjobb.
    az ára? csakmert abból kiderül TN-Film paneles-e ami nem a legtökéletesebb filmnézésre, de azért elmegy.
  • oroy_
    atlagos celokra (film, internet, neha melo), a jatek nem erdekel az nem igazan erdekel.
  • [NST]Cifu
    Csak óvatosan megkérdezem, hogy mire kell neked? Mert játékra (sajnos) nem az igaziak a 16:9-esek, lévén még sok játék nem támogatja őket, és akkor bizony szívás van...