14419
  • [NST]Cifu
    Yepp, én is 970P-t néztem ki magamnak, remélem február végére sikerül összeboronálnom egyet. :)
  • Punker
    970P-t akarok ügyeskedni :)
  • MaSzKa
    mindegy nekem a 730bf
    kb 55000FT-ba van sulinyet
  • Punker
    na ja, kb ott kezdődik egy 17-es mint samsungból a 19-es.
  • MaSzKa
    samsungnak van 1 raklap eisa díja
    olcsón akkor biztos nem kapsz viewsonicot
  • Punker
    viewsonic mindig is a profi monitorkról volt híres, ők nem is gyártanak alsó szegmensbe.
  • MaSzKa
    nagyobb a kontraszt a jobb (feketébb a fekete)
    annyit azért elmondok hogy a samsung képcső és montorgyártásba világelső már vagy 5éve
    sokat eladnak és csak kevés megy tönkre
    viewsonic is joo
    de kérdés hogy mire kell ?milyen típus? mert márka alap ján nem lehet dönteni
  • Inquisitor
    Nekem nem TFT-m van, hanem egy bazidrága DTP monitorom, amin ugye egy csomó sérülékeny védőrteg van. Eddig én optikusnál kapható szemüvegtisztító folyadékot használtam (a legtöbb szemüveglencsén is egy vagy többrétegű védőfólia van, és olyan a folyadék, ami azt nem bántja), valamint mikroszálas törlőkendőt szintén optikustól. Mindkettő bazi drága, de sokáig kitart. Lehet még kapni tekercsben papírtörlőt direkt optikűhoz, de az valmi 5000FT egy tekerccsel, elvileg az se karcolhat, hiszen soktizezer forintos optikákat meg szűröket törölgetnek velük ...
    Eddig nekem bevált.
  • M@TriX
    970P még szép, de ez az árában is megmutatkozik ;)
    A BF TN+Film paneles, a 970P pedig (S)PVA-s, ami sokkal szebb képet mutat. szóval ha hoszabb távra tervezel, akkor 970P, nekem 193P+ van a 970P elődje és nagyon csúcs, TV tunerrel azon nézem a TVt ;) tökkéletes
  • Mersh
    :)

pronto porstop-ot nehogy fújj rá, mer megszívod, mint én :D

szerintem ablakpucoló, meg valami extra puha rongy.
  • grebber
    Ti mivel tisztitjátok a TFF-t?
    Báttyám meg a haverjai nemtudom mi célból de állandóan nyukálnak a kijelzőre és én ezt kurvára rühellem.
  • BMW PLaci
    Sziasztok!üdv mindenkinek a forumon

Szeretnék tanácsot kérni,hogy melyik tft válasszam, samsung lenne mind a kettö
    930BF vs. 970P ???

köszönöm elöre is a hasznos infokat!!!!
  • Roll
    Mit tudtok erről a monitorról?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Inquisitor
    "Én Fujitsu-Siemens választanám, vagy van ennél jobb is? "
    Attól függ kivel gyártatta a "Fujitsu-Siemens" magának :)
  • Gabesz amd64
    köcce
  • Punker
    Viewsonic és a nagyobb
  • Gabesz amd64
    Hi!

az lenne a kérdésem,hogy Samsung vagy Viewsonic jobb?
    másik melyik a jobb,ha nagyobb a kontraszt arány vagy kisebb?
  • TothLaci
    Lehet, hogy majd ezt választom.
  • TothLaci
    Lehet, hogy jó lenne nekem egy TFT monitor, de nem tudom, melyiket vegyem meg. Jó lenne a 19 colos, de lehet, hogy a 17 is megfelelne.
    Én Fujitsu-Siemens választanám, vagy van ennél jobb is?
    Lényeg, hogy jó legyen a képminősége, de ne legyen a legdrágább.
  • bazsi123
    még 1823-ban vettem egy samsung 151s moncsit. mostanában kezd érdekes hangokat kiadni magából. ijen kis ciripelős hangra emlékeztető dolgot. vagy mintha egy pici de hangos venti lenne a kávájában. tehát elég magas hangon búg. én a fénycsövekre gyanaxok, azok kezdhetnek kidőlni. a képminőséggel, színekkel semmi gond. csak éppen hangosabb lassan, mint a gép maga. meg fog halni?
  • the Godfather
    Pár napja egy ACER 1751B tulajdonosa vagyok. Ajánlani tudom azoknak akik játszanak, illetve szeretik a jó képminőséget.
  • NSTSpider
    Nekem is három hónapja van meg ugyanennyi volt az ára és semmi gond nincs vele nagyon szeretem.
  • mostZoli
    Köszi,de mindenképp nagyobbat szeretnék beszerezni.
    A prohardveren van uj cikk miszerint hamarosan,ujabb,olcsóbb tipusok érkeznek,érdemes elolvasni.
    20 hüvelykes VX2025-ös megfelelőnek tűnik 93K körüli áron.
    http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=17341
  • [NST]Cifu
    Erre a kérdésre én sem tudom a választ. A gyártókat kellene megkérdeni. :)
  • Inquisitor
    "Hétvégén vettem egy LCD monitort ACER,szeretném megkérdezni miért nincs hang a monitoron?"
    Hozzáadott összekötő kébel helyén van a hangkártyádban ÉS a monitor csatlakozójában? Hangerőállítás van a monitoron?
  • Inquisitor
    Én azon filózom, hogy ha DVI lényege: Nem kell 2x átalakítani a jelet, ezért nincs annyi zaj ...
    Akkor itől drágábba DVI-os verzió? Nem ólcsobbnak kéne lennie? :)
  • [NST]Cifu
    Igen, a képminősége jobb, ha egy mód van rá, inkább DVI csatisat vegyél, és DVI-vel kapcsold össze a videókarit és a TFT-t. Itt van mondjuk a dolog rákfenéje, mert az olcsó TFT-t többsége éppen azért olcsó, mert lespórolták róla a DVI-t...
  • grebber
    Na a Samsung 930BF-emmel amit már lassan 3 hónapja nyüstölök tökéletesen megvagyok elégedve és csak 55k volt.
  • dzsoni04
    A tftpanel-es oldalon nem sikerült választ kapnom a DVI-al kapcsolatban. Miben különbözik egy DVI-os monitor egy analógostól? A megjelenítésben eltér?
  • Sly06
    Tudom ajánlani az Acer Al1916W 16:10-es 1440x900 felbontás ..sztem cool nekem is ez van..
  • jui
    Sziasztok!
    Hétvégén vettem egy LCD monitort ACER,szeretném megkérdezni miért nincs hang a monitoron?
  • mostZoli
    Sziasztok!

16:9-es monitort szeretnék vásárolni,de elérhrtő áron a kínálat igen szegényes.
    Ezeket találtam melyek árban elérhetőek lennének:
    Belina 10 20 35W 20.1" WIDE 1680x1050 125K
    Philips 200W6cs 20" 1680x1050 150K

Tapasztalatokat,tanácsokat várok ha tudna valaki segíteni.
  • hmhm
    ezt lesdd meg
  • dzsoni04
    Üdv ismét! A válaszidő miben nyilvánul meg, milyen különbségek vannak? A fényerő és a kontrasztarány milyen értékeknél jó?
  • dzsoni04
    Sziasztok! Mire jó a DVI? Miben különbözik egy DVI-os monitor?
  • Pp
    Sziasztok!
    Mi a véleményetek a SAMSUNG 740N monitorról?
  • The Fugitive
    Hy!
    Yakumo típusról hallott már valaki? esetleg van valakinek? vélemény? mert én láttam egy Yakumo-t és egy Samsungot egymás mellett, épp egy dvd-t vetitettek, és a Yakumo-n valami elképesztő kép volt!! komolyan mondom, csodálatos volt! ez csak beállítás kérdése, vagy csak épp annál a filmnél adott szebb képet, vagy ez a monitor tényleg ilyen jó?
  • LordToki
    HEllo

SCALEOVIEW C19-8 -as monitorom van, de nem tetszik a képe. Sima plug 'n play monitorként ketyeg, kellene hozzá egy driver. A fujitsu-siemen honlapján csak egy teszt van - vagy láma vagyok - valaki tud segjteni? Egy linkre lenne szükszégem!!
    Köszönettel:
    LordToki

B.U.É.K.
  • Davidus
    Quake4-et is kipróbáltam és nyoma sincs utánhúzásnak:)
  • Number One
    köszi a 'tesztet'!

igy első hallásra kedvezőnek tűnik

majd még várom a tóvábbi fejleményeket:)