14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
izb #2463 hogyhogy kékes?
maga a desktop milyen?
az is kékes?
vagy csak a videó?
kell lennie egy ilyen menünek,hogy RGB na ott nézd meg, hogy a red milyen szinten van... -
Ferencz István #2462 De mit állítsak hogy ne legyenek kékesek a videók? A monitornak 600:1-es kontrasztja és 280cd/m2-es fényereje van, nem hiszem hogy ez lenne a baj -
izb #2461 na akkor tudsz mindent...... -
Ferencz István #2460 jaja van azon kívül 4 gomb, az 1. a menüt hozza be, ezek vannak benne:
Auto Image Adjust
Contrast/Brightness
Color Adjust: sRGB, 9300K, 6500K, 5400K, User Color
Information
Manual Image Adjust
Setup Menu
Memory Recall
A 2.-es gombal a kiválasztás, a 4-es 5-ös pedig a lopozás le-fel.
-
izb #2459 jaja
a monitoron kell lennie a power gombon kívül egy két gombnak vagy a moinitor feléd eső részén vagy az asztal felé néző részen ami a monitor alján van. -
Ferencz István #2458 hát figyelj én nem találtam csak telepítési útmutatót, amiben leírja hogy hogy tegyem fel a drivert, amúgy mit kellene állítanom, színeket vagy mit? -
izb #2457 bekapcsolod a videót hogy álllandóan menjen miközben állítod a monitoron a képet.
gőzöm sincs hogy a moncsid menüje hogyan néz ki.így sajna erre magadtól kell rájönnöd..de kaptál hozzá egy kiskönyvet, abban minden benne van elviekben. -
izb #2456 attól még a videó lehetett szar minőségü nemdebár?
Nekem az LG monitoromon kívül van egy Samsung LCD tévém és annak jóval nagyobb a reakcióideje és mégsincs utánhúzás.Na erre varjál gombot.... -
Ferencz István #2455 ebben tudnál egy kis segítséget adni? -
izb #2454 állítsd be rendesen a panelt a monitoron... -
#2453 Élőben láttam egy 730BF-en.
-
Ferencz István #2452 most meg néztem videókat és olyan kékesek, ez mitől van? -
izb #2451 Ja sokkal nagyobb.Minnél nagyobb az érték a annál jobb a kontraszt arány.
én esténként úgy használom(pl mint most) hogy van mellette egy kis lámpa ami folyamatosan világít így nem vakulok meg...annyira -
Ferencz István #2450 Ez az 1. TFT-m és még meg kell szokni a nagy fényerőt pedig csak 280cd/m2. Gondolom ez más mint CRT-n. -
#2449 -
izb #2448 mert nincs is.Neoman kolléga lemeze ez az utánhúzás mert Terminátor szeme van,és egy agyonkódolt videón látni vélte az eseményt -
Ferencz István #2447 Na ma megvettem végre a TFT-met. Egy ViewSonic VA703B-t vettem ésd sztem nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 8ms-os és egyáltalán nem venni észre az utánhúzást. -
#2446 Ket teljesen kulonallo dolog, semmi koze nincs a monitor kepfrissitesenek a jatek FPS-ehez.. -
#2445 TFT-nél ha max 75hz-et tud akkor ténleg csak annyi FPS-t jelenit meg egy játék?
-
#2444 Samsung 940 BF-je van valakinek?
Érdekelne mi a véleménye róla. -
izb #2443 ja lehet nem ártana....... -
#2442 lehet össze kéne dobni 1 FAQ -t és kitenni topik alcimbe :) -
izb #2441 #1587 ezt a hozzászólást skubizd meg.meglátod... -
#2440 heló, az a kérdésem lenne, hogy ha veszek egy 16:9-es arányú TFT monitort, akkor a játékokat hogy fogja megjeleníteni, elnyújtja a képet vagypedig csak annyi látható a monitoron amekkora a felbontás? -
sgery #2439 philipset sose vennék. ratyi a szervizük, a márka is nagyon leadta a szintet mostanra.. -
#2438 Philips 190C monitorral kapcs. van vmi tapasztalatotok, véleményetek? -
Inquisitor #2437 "És ugye egy 17"-os TFT egy 19"-os CRT-nek felel meg?"
Nem a 18-18."-os TFT felelne meg. Régebben gyártottak ilyet, de kiment a divatból. -
Inquisitor #2436 "A DVI tényleg sokkal szebb, mint az analóg?"
Ha normális zajmentes környezetben (nem 50 méterre a Petőfi adótoronytól, vagy a háztetőn nem egy GSM antennával) és normális hálózattal használod, akkor nem veszed észre a különbséget, míg Mari néni be nem kapcsolja a szomszédban a kávédarálót, vagy Pista bácsi nem kezd el ívheggeszteni. -
#2435 Valaki tudna ajánlani egy jó monitort?
Valami ilyesmire gondolok.
Samsung 930BF
Max. Felbontás: 1280 x 1024
Frekvencia és Felbontás:
640 x 48075Hz
800 x 60075Hz
1024 x 76875Hz
1280 x 102460Hz
Fényerő: 300 cd/m2
Szín: 16,7 millió szín, RGB (8 bit)
Képpontsűrűség: 0,294 x 0,294 mm
Kijelző területe: 338 x 270 mm
Kontrasztarány: 700:1
Válaszidő: 4 ms
Vízszintes frekvencia: 30 –81 KHz
Függőleges frekvencia: 56 –75 Hz
Horizontális/vertikális látásszög: 160 / 160
Videojel: Analog/Digital (15pin D-sub/DVI-D)
Engedélyek és tanúsítványok:
TCO99
Az ár 70-85 HUF közötti legyen.
A DVI tényleg sokkal szebb, mint az analóg? -
#2434 Van akinek nem sok, van akinek sok. Miért nem tudod már elfogadni? :P
Nekem is sok.
:) -
Lyan Kyj #2433 havernak is 8-as van, engem nála zavart pl FarCryban a fű. Amúgy a többi része milyen? -
#2432 8 az sok? :) -
Lyan Kyj #2431 ERRŐL a monitorról mi a véleményetek? Válaszidőt kicsit sokallom, de a többi rendben van sztetek? -
#2430 nem egészen de fogjuk rá 17"os TFTnél mind a 17"-t látod mig CRTnel kicsit kevesebbet. -
Ferencz István #2429 És ugye egy 17"-os TFT egy 19"-os CRT-nek felel meg? -
#2428 jo :) -
Ferencz István #2427 Valaki? -
Ferencz István #2426 És EZ szerintetek jó lenne? A 280cd/m2 fényerő elég? -
#2425 Ez hüleség, egy jóak 16:9-es TFT/LCD TV-n iszonyat jól néz ki egy-egy film! Már ha natív fizikai felbontásán nyomatod pl. PC-ről (különben nyilván ratyi). Én is ezt tevém. Term, sima TV-zésre silányak ezek, de ez nem az ő hibájuk, hanem az adásé. Nem is arra kell őket használni... -
#2424 TFT elött nekem nem folyik a szemem, 10+ évig CRT-t hasznaltam szet is ba**ta a szemem a régebbi 14"os monitor.
"szar" TN paneles TFT-m van előtte LG F900B-m volt ami köztudottan amikor vettem több tesztet nyert meg. Egymás mellé tettem a 2őt és ég és föld volt a különbség a TFT javára. Innentöl kezdve pont leszarom hogy van már jobb TFT is 1,5X drágábban mert játékra/netre ez tökéletes. Filmeket meg nem szaros monitoron nezek hanem 16:9es tv-n, ami sokak szerint sokkal szebb képet ad mint a mai plazmák/lcd tvk :) innentöl kezdve meg ugyse lehet közös nevezőre jutni :)