PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Bár 100-110 körül tényleg vannak 8ms-es cuccok.
Azt mondjátok, tegyek még félre a jövõ héten 20-30 rongyot, mert megéri?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
no meg 80 ezer pénzem van most csak monitort venni, több nincs 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
8ms-est még nem is láttam.
Mindenhol 25-öst árulnak.

Szerintem a 12ms elég sok válaszidõnek. Szerintem inkább 8ms-ost nézzél.

SoDI---

SoDI---
A Mistral gondolom vasárnapi idõ szerint van nyitva.
Majd felhívom õket.

Punker
holnap nincsenek zárva a boltok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SoDI---
Erre a SAMTRON 94V-re próbáltam rákeresni, de nincs senkinek magyar fórumon.

SoDI---
Szerintetek ezt érdemes megvenni?

A 12 ms kioltási idõ, és a 600:1 kontrasztarány nagyon csábító.

Ha jó vásárnak tûnik, már holnap délelõtt megveszem.

NSTSpider
Az a poén mikor ráxarik a légy a képernyõre olyan mintha pixelhibás lenne 😊
Tudok neki örülni.

Mert nincs ra szukseg. DVI-os kapcsolat eseten nem kell az analog kabel altal osszeszedett zavarokat korrigalni.

grebber
Tényleg amugy az mitõl van hogy a Samsung 930BF DVI-os kábellel nem tudja kezelni az autó beállítást?

Next PC upgrade: 2022

DonnieBrasco
Na, vettem egy 19''-es BenQ T905-öst.... nem rossz, egy apró pixelhiba fent a jobb felsõ sarok mellett, nem vészes. Gondolkodtam, hogy visszaküldjem, de egyáltalán nem zavaró, és elég hosszadalmas lenne Írországból visszaküldözgetni a Pixmanianak 😊

Ráadásul (lekopogom) egyelõre ingyen van, mert bár rendelésnél levette a 308 Eurót (ólcuzámmen), de mostanra valamiért ez a lóvé visszakerült ez egyenlegemre! 😊) úgyhogy ha így marad, ingyen volt a cucc 😊))De szép is lenne...

DB

A ti kung-futok nem erõs!

M@TriX
én is keresgéltem, de inkább állom az a 3.7 😊 vagy valami belsõ béta szóval lehet még rosszabb mint ez 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

A lol az, hogyha googlezel egy kicsit, akkor több helyen szóbakerül egy 3.7-es verzió is. Amihez viszont sehol egy letöltõ link...
tudjuk.

Breki33
ugyanarról beszéltek
én is most akarok sulinet-ben venni LCD monitort, de most tudtam meg hogy csak okt 31-ig lehet kapni külön alkatrészeket.

Samsung LCD 19" by TESCO 😛

ez szerintetek milyen?
nem nagyon értek hozzá, de tudom hogy fontos a válaszidõ. itt 12 ms, ez jónak mondható? (játék, film a specialitásom 😛P)

hú ráparáztam, hogy a soproni tescoban már elfogyott, holnap rohanok meg is nézem 😞

MaSzKa
van samsung 913v is brutto 78000Ft-ért sulinetbe (talán filmet nézni rajta jó)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa
ajkán shol nem lehet kapni 730BF-et :-(

GanXstaZoleeWrk
van 70kért is 19es csak nem 8ms es elegge ismeretlen "márkák" 😊

GanXstaZolee#2709

NSTSpider
Nálam volt kölcsön egy 19" SAMSUNG 913N TFT monitor ami 8 ms-os, direkt kipróbáltam DVD-vel és FPS alatt és nem volt utánhúzás.

DonnieBrasco
Nemtom, én csak itt látok árakat kint (Írország, UK, Pixmania), és 300 EUR alatt akartam TFT-t... a 80k már épp sok egy kicsit 😊

DB

GanXstaZoleeWrk
80k az elborult drága? 😊

GanXstaZolee#2709

DonnieBrasco
Sziasztok,

A TFT az, amihez télleg nem értek 😞
A 12-es response elég jó lehet játékra/filmre? Sajnos a 8-asok már elborult drágák 19''-ben 😞
Mit kell még nézni/mi számít jónak?

Köszi

DB

Nálam a film, játék - és ebbõl adódóan a válaszidõ - nem volt elsõdleges szempont. Persze ettõl függetlenül abszolút akadálymentesen futnak az eddig tesztelt gamék'.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Gascoigne
Nekem, pontosabban a barátnõmnek is egy 17-es ViewSonic van, igaz abból is csak a 710b típusú, de tökéletesen elégedett vagyok vele. Játszottam rajta Quake4-et, Unreal Tournament-et, Pro Evolutin Soccer-t, utánahúzásnak nyomát sem láttam, pedig ez 'csak' egy 8ms-es.

Ps3 ID: Gascoigne74

M@TriX
így van, szóval nem szériahibád van, hanem ilyen szar a szoftver. jó bénák a srácok vazz 😊
sajna ahogy látom eza legújabb (3.6)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Valójában tényleg nincs gondom az ikonok és feliratok méretével. Egyszerûen látom õket... ;-)
Végigböngésztem a 19-es paneleket is természetesen, de abban az árkategóriában egyik sem hozta azt a minõséget. Sajna mélyre kellett volna nyúlnom a zsebembe, ha ugyanazt a kvalitású monitort célzom meg 19"-ben.

grebber
Nem tudom nincs most kedven dugdosni.
De jó hogy észrevettem hogy van ilyen gomb is.

Én se akarok állítgatni semmit, de eddig már vagy 5x beléptem jóhiszemûen a magictuneba, hogy most akkor próbálgatom egy kicsit, hogy mik vannak, és mind az 5x gép újraindítás lett belõle :/
És most analógon yó?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

grebber
NA lol hát igen aki láma az az is marad😞

Persze hogy nem ismerte fel az analog kábelt ugyanis van a moncsin egy gomb azt kell megnyomni akkor kiirja hogy analog és utánna lehet csatlakoztatni a cuccost!!

M@TriX
amit gyárilag adtak CDn 😊 3.6 nekem is fagy vezerrel, de úgy mûködik, hogy ha állítok valamit leokézom és lekapcsolom majd vissza, végülis csak egyszer kell jól belõni, szóval már nem is mászok bele.

GanXstaZoleeWrk
én még ki se próbáltam 😊 szep a képe e nélkül is a tftnek 😊 de lehet felrakom nállam fagy e.

GanXstaZolee#2709

Nekem is fagy, nem is használom.
Te melyik verziójú progit használod hozzá?
Mert nekem a magictune összevissza fagy. A kalibrációba be sem megyek már, mert nem lehet kilépni belõle. De ha csak simán a magictuneban kattintgatok, az is befagy egy idõ után. Olyankor ottmarad a képen, és mögötte hiába mûködik minden, csak power gombbal tudom lelõni a windowst... valami "socket notification sink" hibával száll el.
Az utóbbi idõben arra lettem figyelmes, hogy a monitoromnak kb. 20-30 perc mûködés után a kijelzõje bemelegszik, és tartja a hõmérsékletét. Ti is tapasztaljátok ezt, vagy csak az enyémre jellemzõ? Vagy teljesen természetes dolog, és csak én vagyok túl gyanakvó...<#sniffles>

In the beginning, the Earth was without form, and void...

Breki33
nemigaz, hogy ott nincs senki aki ért hozzá P
grebber
Passz!
Bazzeg vásárolni könnyû de utánna szop az ember az hot tuti mindig 😞

NSTSpider
Nem lehet,hogy elmozdult a videókártyád? Nekem is az volt.

grebber
Na ez egyre jobb lesz csak😞
Mondom bekötöm az analog kábelt de nem ismeri fel a TFT hogy analog van rádugva.

NSTSpider
Mert Color Tone van Cool,Normal,Warm és Custom felirattal.

grebber
Dögöljek meg itt nyomkodom fél orája a monitort de ilyet nem találtam sehol😞

Narancs
AOC lm 925 19" 16ms (használt) - 65K
Megéri sztetek?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Breki33
Ilyeneket már nem szabad venni.
Breki33
1. szubjektív sokan 12-nél mondják vki esküszik 4-nél is hogy lát vmit.
2. Inkább technikától (ugye rács)
Breki33
ja ha feljebb veszed az ikonok méretét talán látod
17-esen alapból nagyon kicsik natívon és ez sokaknak nagyon szokatlan
persze a témák birizgálásával megoldható

De sokkal érdemesebb akkor már 19-est venni nincs akkora különbség árban
Persze akinek 17-es van jóhogy ezt mondja P
Az a legjobb megoldás. Én is a saját szememnek hittem. Legyél arcátlan és kapcsoltasd be a monitorokat! <#ravasz1>