14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#4343 tudtok olyan 19" wide monitorról, amiben PVA/MVA vagy S-IPS panel van?
én nem nagyon hiszem, de minden lehetséges, ha valakinek van ilyenről tudomása, az szóljon már nekem
az ár jelen esetben nem tényező
köszi! -
#4342 Ez a monitor megfelel játékra LG LCD 19" L1953TR-SF, DVI ? -
sza.sa #4341 Már egy ideje az LG is cseréli 3 napon belül, ha pixelhibás.... -
#4340 Az LG is 3 év garanciát ad. Nekem most Samsung CRT monitorom van, és az halvány árnyékot hagy pl. a betük után... -
pauly #4339 Nekem meg már 2-szer romlott el a samsung tft-m fél éven belül,és a samsung tv-m is szarakodik,pedig nem túl régi :P
A samsung se jobb... -
#4338 ez igaz
de én tanusítom a Samsungnál fordul elő legkevésbé a pixelhiba ezért is vállalnak rá ilyen garanciát+3év-et
és mivel a samsung még mindig a világ vezető kijelző és monitorgyártója
ezért gondolj bele megérné e neki ha minden3-dik monitor visszamenne tegyük fel hozzájuk
hát nem az biztos mert akkor csődbemennének az tutti
nekem lcd monitorból ez a 2. db
Samsung 730BF volt az első és mikor megvettem megnéztem van e rajt pixelhiba és nem volt:-)
nekem az 1. monitorom Samsung SyncMaster 3 volt nagyon megszerettem mert akkoriba a többi gyártót messze felülmúlta
úgyhogy az 1. monitron Samsung volt és az utolsó is az lesz
ami bevált azon minek változtatni -
#4337 OK, félreértettem. De akkor is honnan tudja, hogy 3 napon belül kicserélik a monitort? Hát onnan, hogy elromlott már neki egy Samsung monitor. -
#4336 -
#4335 Az nagyon jó, ha már 3 napon belül ki kell cserélni az új monitort... -
pozsoka #4334 Közben rájöttem,hogy hol kell kiiktatni a figyelmeztetést,és így játszom kisebb felbontásban.Kösz mindenkinek. -
#4333 itt olvasgass lehet megy az a játék wide -ban is ;) elég sokat meg lehet módosítani ami eredetileg nem ismeri widescreen gaming forum -
#4332 Ne is vegyél Samsungot! Ugyan mire jó az, hogy 3 napon belül kicserélik a monitort 1 pixelhiba miatt is. LG-nél meg csak lesheted, hogy mikor lesz ilyen...
Csak akkor vegyél LG-t, ha meg tudod nézni a boltban, hogy van-e rajta pixelhiba! -
#4331 Samsungot én semmi képpen nem fogok venni... -
#4330 esetleg piszkáld meg valamelyik config file-t pl cfg vagy ini -t -
#4329 pont ezek miatt nem vettem én wide-ot -
pozsoka #4328 Yakumo 22WJT Fast a monitor,de sajna ezt a játékot nem lehet 1680x1050 felbontásba rakni. -
#4327 OLED kijelzőket várom én az lesz a megváltás a hírek szerint
de már vagy 2005-be ígérték és most se akar megjelenni
a Thomson Mp3 lejátszómba azvan de csak 1"
szerintem még inkább direkt nem csinálnak mert megvárják mig a régi technológia visszahozza a befektett pénzt (ezt csinálja az intel is) -
#4326 van olyan monitor amiből nem tudod ki szedni, mert az elektronika figyelmeztet, mivel érzékeli nem a natív felbontásban vagy és ugye ott lenne a legszebb a kép. (a menüjében nézel szét ha nincs olyan opció nem tudod kiszedni) -
#4325 nekem wide van, és jobb mint a hagyományos, legtöbb esetben praktikusab a szeles, játékoknál is tobet lehet látni oldalra, filmeknél, programozás (nyitva van 2 ablak egymás mellet), photoshop, szöveg szerkesztess (ki tudok rakni 2 oldalt), stb., sokkal több előnyét latom mint hátrányát a wide -nak.
Amit meg irtal a CRT -vel kapcsolatban egyre többen kezdik el hagyni vagy csak második képernyőnek meg hagyni szín elenorzes céljából de a PVA/MVA panelek egész szépek, ott nem is nagyon kell, legtöbb esetben nincs látható differencia. -
#4324 milyen monitorod van nem irtad
az ajánlott felbontásba használd és rakd fel a drivert amit hozzá adtak
kézikönyve van benne az ajánlott -
pozsoka #4323 és vajon ,hogyan tudom eltüntetni a figyelmeztetést?Játék közben elég zavaró. -
pozsoka #4322 köszi -
#4321 a wide monitor inkább filmeknél jöhet jól
de én nem filnézésre használom a gépet
wide monitoron dolgozni fárasztó lehet bizonyos esetekben
sokan még grafikusok CRT monitrokat használnak az LCD helyett -
#4320 miért is, mert nekem nem jönnek be a wide monitorok azért? -
#4319 nem art. -
#4318 úúristen te nagyon buta vagy -
#4317 Szia!
Azt áruld már el nekem légyszíves, hogy van-e valamilyen "átmenet" a monitor képén?! Sokan írták, hogy felül sötét, alul világos, és jó lenne tudni, hogy ez általános hiba-e. Illetve érdekelne, hogy valahol fel van-e tüntetve, hogy milyen panel van benne? Köszi előre is! -
#4316 Megvettem a moncsit nagyon faxa 226cw csak az a kár hogy a játékoknál soknál a max az 1200as felbontás vagy 1280 as... kár hogy korlát van bennük.. de a filmek is nagyon pöpecek:) -
pozsoka #4315 22"monitorom van,és az egyik játéknál nem lehet 1280x1024 nagyobb felbontást beállítani,ezért percenként kiírja a monitor,hogy állítsam nagyobra.Hosszú távon talán árt neki ha kisebb felbontással használom? -
vonyarc #4314 Kössz, MaSzKa! -
#4313 szerintem jobban jársz 1 Samsung Syncmaster 931bf-el brutto 50000ft-ért vettem 2hete
2ms 700:1 dvi dsub dc2000:1
3év gar stb:-)
ez kimondottan játékra van
van bent olyan szinbeállítás mód is:-) -
#4312 perszehogy vehetsz
csak az új játékokba ha azt akarod szép is legyen a kép akkor le kell cserélned a vga-t mert gyenge lesz hozzá
dvi-set vegyél mindenképp és az ajálnlott felbontásba használd -
#4311 mert a monitor az wide normális
azért nem vettem olyat
régi játékokra nem a legjobb -
vonyarc #4310 Tudnátok segíteni abban, hogy egy ATI Radeon 9600 XT-hez vehetek 19 colos Wide monitort? -
np #4309 Sziasztok!
Van egy samsung syncmaster 206bw monitorom, és ma este cserélgettem a drivereket mert nem indult el egy játék. Így visszaraktam ami fenn volt eredetileg a 163.44-et. Ekkor vettem észre,hogy ha 1280*1024-re vagy bámilyen más 5:4-es felbontásra rakom akkor két oldalt egy-egy fekete csík jelenik meg a windowsnál is, és a játékoknál is. A mi tulajdonképpen jó is mert nem nyújtja el a monitor a képet. Csak azért furcsállom mert eddig ilyen nem csinált még, hanem mindig szét nyújtotta a képet. Ez most szerintetek akkor normális vagy nem? -
#4308 Játékra. -
#4307 mire kell? -
#4306 szia, a TN panelt nem ajanlok munkara (6-bit), csak is PVA/MVA (8-bit). boveben rengeteg cikk van neten google.com -
#4305 Melyiket vegyem ?
1.LG LCD 19'' L1918S-SN 5ms 700:1
2.LG L1919S,19'' flatron LCD 8ms 1400:1 -
#4304 én a 4ms-t is soknak tartottam mert én könnyen észreveszem az ilyet
most 2ms van de g to g tehát ez elvileg olyan 7ms igazából bb
ezen meg az overshot jelenség zavar
régi mocsim 730bf samsung volt
az rta kikapcsolásával nincs overshoot de akkor 8ms-től indul alapból
de neked szerintem fel se fog tűnni
6ms-t javaslom vagy kisebbet neked