14419
  • PunkZoli
    226bw nél tudtok jobbat mondani 100 alatt? wide
  • janika15
    mi az h wideos??? :S nem tom bocs de most komolyan ajánjon már vki egy jo kis monitort és ha lehet 22-est
  • MaSzKa
    FSP Corsair Sapphire BMW -> innen is jöhetne a pénz :-)
  • Solten
    Maszka a, Samsungtól meg az Atitól szedd már a jattot!
  • davidka003
    Ezt már más is mondta. Elvileg csak a chip Samsung, a többi része meg valami hamisítvány.
  • MaSzKa
    a ramod az szerintem nem eredeti samsung az tutti
  • davidka003
    Én is szeretem a Samsungot.
    Samsung cuccaim: hi-fi, SyncMaster 973DF monitor, 300 GB HDD, 2 GB RAM
    Nagyon megbízható márka, soha semmi Samsungom nem romlott még el.
  • MaSzKa
    Samsung mániás, mint Maszka kolléga, se Samsung.

"1 Samsung-nál csak 1 másik Samsung lehet jobb!" by MaSzKa
  • MaSzKa
    olvass vissza Samsung 931BF 50eft alatt van
  • Mike at home
    akkor meg 2 monitor
  • Mersh
    ok tudom... de én programozok, és egyszerre 1000 ablak van nyitva... jobban elférek a szélesen... játékra nem kell.

köszi
  • Inquisitor
    Én nem vagyok Samsung mániás, mint Maszka kolléga, se Samsung.
    Azért a Samsung és az LG gyártja a legjobb TFT paneleket, szerintem több rálátásuk van mint Asusnak.
    Azt azért jó ha tudod, hogy a 19 és 20" Wide monitor kép alacsonyabb, mint a sima 17"-os monitoré!
  • Mersh
    hi

19" wide -ot készülök venni..

szerintetek samsung vagy asus?
  • Mike at home
    mondhattok bármit, én maradok az LG-Philips-nél
  • Solten
    wide-os, tehát sz@r..
  • janika15
    erről vélemány? samsung syncmaster 2232BW? ha tudtok inkább 22-eseket mondjatok köszi
  • virs lee
    Ütni kell a hardvert, nem szabad kimélni! ^^
  • Solten
    Samsung 931BF
  • janika15
    sziasztok! szeretnék tft monitort venni 70-80 ezer forint között, mit ajánlotok ilyen árban (játékhoz kell) és lehetőleg télleg naon jó ár/érték arányút mondjatok! köszi
  • juzosch
    Bazz de erőszakosan hirdeted a kedvenc monitorodat. Látod az lett a vége, hogy énis 226BW-t fogok venni:D
  • SD456
    HY all!

Kedden jön meg a monitorom. Azért vettem wide ost mert a testvérem laptopja wide os és nagyon megtetszett!

Bye all!
  • MaSzKa
    minek vettél ilyen gagyit?
    nekem az a véleményem aki monitoron 4-5eFt-ot akar spórólni azzal hogy gagyit vesz az valamilyen formába meg is érdemli ha így jár.

monitor az az alkatrész amit minimum 3évre vesz az ember és ezt a sugárzó sz♠rt nézik sokan akárnap 15órába ezért a kiválasztásánál jól oda kell figyelni
  • davidka003
    Kár volt ilyen gagyit venned. Vidd vissza gariba.
    Jót tesz a monitornak a csapkodás.
  • ferihegedus
    Hello!

Egy AG Neovo F-417es monitorral lenne egy kis problémám. Kb. 1-1,5 óra használat után egyes színek helyett a monitor vibráló zöld pixeleket jelenít meg, mint amikor mákos a TV képe. Van, amikor ez magától elmúlik, és ha rácsapok a monitorra, akkor is.

Mi lehet a baja, és mit tudok vele kezdeni?
  • MaSzKa
    nekem se!
  • Solten
    Nézegettem én is ezt anno de a wide-ok nem jönnek be.
  • MaSzKa
    én már 100x leírtam a 223BW és 226BW a wide olcsó monitorok között a legjobb választás 2ms dvi stb 3év 60-70eft-ot megér

de sok játék nem támogatja a wide monitorokat (ettöl függetlenül nem teljseképernyőn de játszható a games)
    ezek nagy része orvolható 1 patch-al vagy trükközéssel (cfg, ini átírása)

• SD456
    Hy All!

Kössz a segítséget! Nem azért rendeltem végülis Samsungot mert rábeszéltél! hanem mert megnézegettem pár tesztet és tényleg jobb a Samsung! Ezt rendeltem végülis. A prohardveren olvastam egy tesztet és aszerint döntöttem.

Bye all!
  • Solten
    Na vazzeg... Rendelhetsz tőlem LG-t is... Nem akartalak semmire rábeszélni, csak láttam xy áruházban egy rakás TN panelest egymás mellé rakva és az Acernek volt a leggagyibb képe. Annyi van a piacon wide-tól kezdve a normálig, mindenféle méretben...

De ha javasolhatok 1-et: Samsung 931BF. Remek kis monitor.

• Solten
    Nem. Az sz@r
  • Mike
    mert ugye 6 ms már nem jó, mi?
  • SD456
    Tehát játékra akkor jó lesz? Filmet ritkán nézek gépen de gondolom jó arra is... Még annyit, hogy szerinted milyen Samsung monitort rendeljek?

Bye!
  • Solten
    Szvsz Samsung monitorral nem jársz rosszul. Ilyenekre figyelj: Min. 5ms, DVI legyen rajta, minél magasabb kontrasztarány és betekintési szög.
  • Solten
    Mindkét monitor Tn paneles és hogy meglegyen a lelki békéd: TN paneles Acert nem vennék. Persze hogy más paneleknél technológiából kifolyólag szebb a kép, meg is kérik az árát.
  • SD456
    Hy!

Szerinted akkor Samsung? Vagy esetleg LG? Azok jók én úgy hallotam.

Bye!
  • Inquisitor
    Amit az Acer-ről írtál az így ebben a formában Lol. Amiket leírtál difiket az panelfüggő és Acer is használ drágább és jobb panelt is, mint ahogy olcsó Samu TFT-ben meg gagyibb olcsóbb panel vagyon. De pixelhiba és egyebek okán persze, hogy jobb a Samsung.
    Viszont többen állítják, hogy mióta az Acer beolvasztotta a BenQ TFT részlegét azóta elég jó TFT-ket is gyárt. Persze nem legolcsóbb kategóriában ...
  • Solten
    Azért van más különbség is, az egyik 19"-es a másik 22" wide... A 19-es nek 2ms a válaszideje, ez nagyon jó érték, a másiknak 5, de tökmind1 a 8-at se észleli a szem...

Szubjektív, én nem vennék Acert, egy Samsung monitor mellé téve a Samsungnak 1000× szebb a képe, és élesebb, nagyobb a betekintési szöge stb.
  • SD456
    Hy all!

Gyorsan kéne nekem egy kis segítség mert nemtudom eldönteni, hogy melyik monitort vegyem. Az egyik az ez a másik pedig ez. Azért nemtudok dönteni mert az egyik Gamers Line a másik pedig Premium Home és ezen gondolkoztam, hogy vajon mi a külömbség és melyiket vegyem? remélem tudtok segíteni!

Előre is köszönöm!
  • juzosch
    Jaja, engem is szoktak. De ezek annyira szubjektív dolgok. Valakinek lehet pont az jön be, amit más utál. Szóval ebben hülyeség más véleményét kikérni. Pl most is nekem pont a csillogó képernyő jön be veled ellentétben:)
    A képminőség már objektív, csak mérhetetlen.
  • Mike
    dizájn, csillogás, villogás - naja, de engem ezek spec idegesítenek