14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
PunkZoli #4663 226bw nél tudtok jobbat mondani 100 alatt? wide -
janika15 #4662 mi az h wideos??? :S nem tom bocs de most komolyan ajánjon már vki egy jo kis monitort és ha lehet 22-est -
#4661 FSP Corsair Sapphire BMW -> innen is jöhetne a pénz :-) -
#4660 Maszka a, Samsungtól meg az Atitól szedd már a jattot! -
#4659 Ezt már más is mondta. Elvileg csak a chip Samsung, a többi része meg valami hamisítvány. -
#4658 a ramod az szerintem nem eredeti samsung az tutti -
#4657 Én is szeretem a Samsungot.
Samsung cuccaim: hi-fi, SyncMaster 973DF monitor, 300 GB HDD, 2 GB RAM
Nagyon megbízható márka, soha semmi Samsungom nem romlott még el. -
#4656 Samsung mániás, mint Maszka kolléga, se Samsung.
"1 Samsung-nál csak 1 másik Samsung lehet jobb!" by MaSzKa -
#4655 olvass vissza Samsung 931BF 50eft alatt van -
#4654 akkor meg 2 monitor -
Mersh #4653 ok tudom... de én programozok, és egyszerre 1000 ablak van nyitva... jobban elférek a szélesen... játékra nem kell.
köszi
-
Inquisitor #4652 Én nem vagyok Samsung mániás, mint Maszka kolléga, se Samsung.
Azért a Samsung és az LG gyártja a legjobb TFT paneleket, szerintem több rálátásuk van mint Asusnak.
Azt azért jó ha tudod, hogy a 19 és 20" Wide monitor kép alacsonyabb, mint a sima 17"-os monitoré! -
Mersh #4651 hi
19" wide -ot készülök venni..
szerintetek samsung vagy asus? -
#4650 mondhattok bármit, én maradok az LG-Philips-nél -
#4649 wide-os, tehát sz@r.. -
janika15 #4648 erről vélemány? samsung syncmaster 2232BW? ha tudtok inkább 22-eseket mondjatok köszi -
virs lee #4647 Ütni kell a hardvert, nem szabad kimélni! ^^ -
#4646 Samsung 931BF -
janika15 #4645 sziasztok! szeretnék tft monitort venni 70-80 ezer forint között, mit ajánlotok ilyen árban (játékhoz kell) és lehetőleg télleg naon jó ár/érték arányút mondjatok! köszi -
juzosch #4644 Bazz de erőszakosan hirdeted a kedvenc monitorodat. Látod az lett a vége, hogy énis 226BW-t fogok venni:D -
#4643 HY all!
Kedden jön meg a monitorom. Azért vettem wide ost mert a testvérem laptopja wide os és nagyon megtetszett!
Bye all! -
#4642 minek vettél ilyen gagyit?
nekem az a véleményem aki monitoron 4-5eFt-ot akar spórólni azzal hogy gagyit vesz az valamilyen formába meg is érdemli ha így jár.
monitor az az alkatrész amit minimum 3évre vesz az ember és ezt a sugárzó sz♠rt nézik sokan akárnap 15órába ezért a kiválasztásánál jól oda kell figyelni
-
#4641 Kár volt ilyen gagyit venned. Vidd vissza gariba.
Jót tesz a monitornak a csapkodás. -
ferihegedus #4640 Hello!
Egy AG Neovo F-417es monitorral lenne egy kis problémám. Kb. 1-1,5 óra használat után egyes színek helyett a monitor vibráló zöld pixeleket jelenít meg, mint amikor mákos a TV képe. Van, amikor ez magától elmúlik, és ha rácsapok a monitorra, akkor is.
Mi lehet a baja, és mit tudok vele kezdeni? -
#4639 nekem se! -
#4638 Nézegettem én is ezt anno de a wide-ok nem jönnek be. -
#4637 én már 100x leírtam a 223BW és 226BW a wide olcsó monitorok között a legjobb választás 2ms dvi stb 3év 60-70eft-ot megér
de sok játék nem támogatja a wide monitorokat (ettöl függetlenül nem teljseképernyőn de játszható a games)
ezek nagy része orvolható 1 patch-al vagy trükközéssel (cfg, ini átírása)
-
#4636 Hy All!
Kössz a segítséget! Nem azért rendeltem végülis Samsungot mert rábeszéltél! hanem mert megnézegettem pár tesztet és tényleg jobb a Samsung! Ezt rendeltem végülis. A prohardveren olvastam egy tesztet és aszerint döntöttem.
Bye all! -
#4635 Na vazzeg... Rendelhetsz tőlem LG-t is... Nem akartalak semmire rábeszélni, csak láttam xy áruházban egy rakás TN panelest egymás mellé rakva és az Acernek volt a leggagyibb képe. Annyi van a piacon wide-tól kezdve a normálig, mindenféle méretben...
De ha javasolhatok 1-et: Samsung 931BF. Remek kis monitor.
-
#4634 Nem. Az sz@r -
#4633 mert ugye 6 ms már nem jó, mi? -
#4632 Tehát játékra akkor jó lesz? Filmet ritkán nézek gépen de gondolom jó arra is... Még annyit, hogy szerinted milyen Samsung monitort rendeljek?
Bye! -
#4631 Szvsz Samsung monitorral nem jársz rosszul. Ilyenekre figyelj: Min. 5ms, DVI legyen rajta, minél magasabb kontrasztarány és betekintési szög. -
#4630 Mindkét monitor Tn paneles és hogy meglegyen a lelki békéd: TN paneles Acert nem vennék. Persze hogy más paneleknél technológiából kifolyólag szebb a kép, meg is kérik az árát.
-
#4629 Hy!
Szerinted akkor Samsung? Vagy esetleg LG? Azok jók én úgy hallotam.
Bye! -
Inquisitor #4628 Amit az Acer-ről írtál az így ebben a formában Lol. Amiket leírtál difiket az panelfüggő és Acer is használ drágább és jobb panelt is, mint ahogy olcsó Samu TFT-ben meg gagyibb olcsóbb panel vagyon. De pixelhiba és egyebek okán persze, hogy jobb a Samsung.
Viszont többen állítják, hogy mióta az Acer beolvasztotta a BenQ TFT részlegét azóta elég jó TFT-ket is gyárt. Persze nem legolcsóbb kategóriában ... -
#4627 Azért van más különbség is, az egyik 19"-es a másik 22" wide... A 19-es nek 2ms a válaszideje, ez nagyon jó érték, a másiknak 5, de tökmind1 a 8-at se észleli a szem...
Szubjektív, én nem vennék Acert, egy Samsung monitor mellé téve a Samsungnak 1000× szebb a képe, és élesebb, nagyobb a betekintési szöge stb. -
#4626 Hy all!
Gyorsan kéne nekem egy kis segítség mert nemtudom eldönteni, hogy melyik monitort vegyem. Az egyik az ez a másik pedig ez. Azért nemtudok dönteni mert az egyik Gamers Line a másik pedig Premium Home és ezen gondolkoztam, hogy vajon mi a külömbség és melyiket vegyem? remélem tudtok segíteni!
Előre is köszönöm! -
juzosch #4625 Jaja, engem is szoktak. De ezek annyira szubjektív dolgok. Valakinek lehet pont az jön be, amit más utál. Szóval ebben hülyeség más véleményét kikérni. Pl most is nekem pont a csillogó képernyő jön be veled ellentétben:)
A képminőség már objektív, csak mérhetetlen. -
#4624 dizájn, csillogás, villogás - naja, de engem ezek spec idegesítenek