14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5383 azt hogy Samsung 223BW van 2ms-es is és 5ms és 22colos és 56eFt -
Gordon88 #5382 csá
Mit szóltok a Samsung 20,1" 2043NW LCDhez?
5ms válaszidővel rendelkezik 54 körül van -
#5381 -
#5380 Viszont eléggé sok régebbi játékhoz lehet itt találni megoldást! -
#5379 magyarul amivel sokan játszanak azok támogatják a wide megjelenítőket
ilyen pl a Crysis
régi egyedi játékoknál viszont gond lehet -
#5378 vannak olyanok is akik nem az átlagxargamesokall játszanik
a mindenkijátéka
a tömegjátékba a Half-Life volt a jó ami minőségi volt mindig is
az pl kivétel de sztem nem támogatja -
#5377 minden normális játék tudja a felbontást, tapasztalat. amelyik nem az ritka, de az elmegy 1024x768-ban, az sem annyira para -
#5376 ha nem az ajánlott felbontásba használod nem lesz éles a kép
és a képarány nem megfelelő akkor elnyújtott lesz a kép
ennyi -
#5375 persze. mint a szar, mertne menne -
#5374 Játékokat lehet 1366 x 768-ban futtatni? Vagy hogy mennez ezek LCD-TV-n? -
#5373 v-sync arra jó hogy ne essen szét a kép lcs moncsinál
de vizsont annyi lesz a max fps amennyi a hz-en megy a moncsi -
#5372 nálam v-sync nélkül is jól megy a cod4 226BW-n, pedig az elég pörgös fps :) -
#5371 Zsákszámra találhatsz fórumokat ahol azon vitáznak kell vsync vagy sem. Egy részének bejön a VS, van aki meg utálja, egy biztos nem feltétlenül kell. -
#5370 crt-knél is ez volt, ha jól emléxem... mintha szétesne a kép. -
#5369 9800GTX lesz a vga hozzá -
#5368 V-sync ON a játékokba be kell állítani
LCD monicsnál ez van sajnos -
#5367 gammát állítsd át 0,85-re a control centerbe ati vga-nál
ha játszol 1xűen GAME
ha netezez INTERNET előre beállított beállítás
pofon 1xű -
#5366 Thx..Még vmi...
Előbb épp Cod2-tem...Fpsem az egekben,poénból levettem 76-ra,mert előző gépemen anniy volt minidg..És ekkor mikor metenm láttam hogy zavaróan remeg a kép..Ez miért van?
Egy képrészletet nem tölt be rendesen.Úgy képzlejétek el, mintha lenne egy kép és fel lenne osztva mondjuk 64 része mondjuk 45 fokban.ÉS mikor mozgok ezezk a részletek nem egyforma gyorsan töltődnek be hanem mind máskor és félrecsúszott textúrákat kreálnak,jó sokat amitől olyan érzésem van nmintha remegnek a kép és akadna a játék..Ez mitől lehet?Crt ilyet nem csinált. -
#5365 Catalystban AVIVO color, Forcewareben digital vibrance.... -
#5364 nekem 2232BW 2ms Wide 3 gari 54rugo,sztem megéri, ez lesz! maszka, beallitast tudsz hozza ajanlani? játékra lesz -
#5363 gammát állítsd át 0,85-re a control centerbe ati vga-nál -
#5362 A 226BW-mnek nagyon fakóak a szinei ha pont szemből nézem,ezért mindig kicsit lejjebb megyek és hátradőlök a széken hogy aránylag szép szinei legyenek...Nem lehet ezt valahol beállitani? -
#5361 ezt a T220-ast én is néztem már. faszán néz ki de qrva gyanus marketingszaga van. 20 000:1 kontraszt? muhaha wtf tuti azt csinálja mint a projektorom, ha világos a kép nagyrésze emel a világosságon, ha sötét lejebb veszi, hasonlo oltás. kösz nem. ráadásul milyen panel ez, tnf?azt tudom hogy a dell amit kinéztem gecijó kép és szinminőségben, de samut ekkorában még nem láttam ugyhogy nem vágom. 112 minusz 45 a régi, 67k-ba fog fájni ha azt veszem. sztem jol járok vele ... -
Inquisitor #5360 Amit linkeltem NEM kerül 3x annyiba, és NEM kicsit jobb a képe. De a 24-26"-nál viccesen drága a nem TN paneles monitor, pedig tudtommal nem vagy nem sokkal drágább a xPVA/xIPS panel gyártása. Ellenben 24-26"-nál már nem kell oldalra mozdulni se, hogy TN panelnél torzuljanak a szinek a két szélen. És még mindíg csak 6 bites ... -
pauly #5359 Miért mi a különbség egy pva meg TN panel között,hogy annál nem folyik ki a szemed? -
#5358 60eFt Samsung 223BW 2ms TN
67eFt Samsung 226BW 2ms TN
123eFt Samsung 2693HM 5ms TN
nekem tökéletes a TN
én nem fogok kicsit jobb képért 3x annyit fizetni!
itt válogass :D -
Inquisitor #5357 Ahogy néztem panelkereső oldalakon legalább három gyártó paneljét hazsnálják. De Samu monitorban is előfordul pl. AUO paneles, ami elég érdekes tekintve, hogy ... "az egyik legjobb TN panel-gyártó" ő maga.
ANno nézegettem egy Samsung 226CW képét, és nagyon meggyőző volt, de a sokkal olcsóbb LG 226WTQ-SF képe sem volt rosszabb. -
#5356 na lepattintom a 225BW-met egy kicsit komolyabbra aminél nem folyik ki olvasásnál a szemem. néztem a Dell E248WFP-t, ennek a HC verzioja van öcsémnek, de annyi ficsör nekem nem kell, ez pont elég lenne. pva panel. 120k-ért. 45-ért adom el a régit, már ma vitték volna de addigra nem jönne meg az uj :D
maszka, samsungban van ami esetleg hasonlo joság lenne? -
#5355 Én nem azt mondom, hogy ez szilárd tény, de ilyeneket hallottam (olvastam). -
#5354 nem beszélve arról hogy számos LCd monitorba Samsung panel van
pl Fujitsu-siemens -
#5353 Nem értem miért. Nem vagyok Samsung-bérenc/őrült, de az egyik legjobb TN panel-gyártó. Mind árban és minőségben. -
#5352 Én pont az ellenkezőjét tudom. PH-n is rengetegen fikázzák a samut.
ui.: az "akárhogy" egybe irandó... xD -
#5351 nézd meg azt a 10 tesztet amit mostanába linkeltem
magyar tesztek és a Samsung a nyerő akár, hogy is nézzük
már magyarországon is elismerik -
#5350 Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a monitorról: Asus 19" VW195D ? -
Inquisitor #5349 Ja meg elforgatható, de ennyiért ez már elvárható. -
Inquisitor #5348 178 fok láthatóság, 6ms G2G, HDCP, igazi 16 millió szin, mondjuk annyi hátránya(?) van, hogy Full HD 22"-os létére. De talán meg tudnám szokni. -
#5347 Leonovo? Hm.. -
Inquisitor #5346 [URL=http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=155201&CategoryID=4319&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DName%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX]Lenovo ThinkVision L220x 22" Wide TFT LCD monitor[/URL]
Öööööö, ennek pöttyet jó az ára ahhoz képest, hogy NEM TN paneles. -
Inquisitor #5345 Kötekedés ON:
Minden TFT egyben LCD is, de fordítva ugye nem igaz. TFT elött volt egy jó pár generáció. És tuti nem akar senki 50-120ms-es kijelzőt venni :) -
#5344 Az ICC kiterjesztést mivel lehet megnyitni?226BW-hez szedtem le a PH!ról ICC profilt most meg nem tom hogy kell betölteni....