14419
  • MaSzKa
    azt hogy Samsung 223BW van 2ms-es is és 5ms és 22colos és 56eFt
  • Gordon88
    csá
    Mit szóltok a Samsung 20,1" 2043NW LCDhez?
    5ms válaszidővel rendelkezik 54 körül van
  • MaSzKa
  • sb1
    Viszont eléggé sok régebbi játékhoz lehet itt találni megoldást!
  • MaSzKa
    magyarul amivel sokan játszanak azok támogatják a wide megjelenítőket
    ilyen pl a Crysis

régi egyedi játékoknál viszont gond lehet
  • MaSzKa
    vannak olyanok is akik nem az átlagxargamesokall játszanik

a mindenkijátéka

a tömegjátékba a Half-Life volt a jó ami minőségi volt mindig is

az pl kivétel de sztem nem támogatja
  • wander01
    minden normális játék tudja a felbontást, tapasztalat. amelyik nem az ritka, de az elmegy 1024x768-ban, az sem annyira para
  • MaSzKa
    ha nem az ajánlott felbontásba használod nem lesz éles a kép

és a képarány nem megfelelő akkor elnyújtott lesz a kép

ennyi
  • wander01
    persze. mint a szar, mertne menne
  • kirol
    Játékokat lehet 1366 x 768-ban futtatni? Vagy hogy mennez ezek LCD-TV-n?
  • MaSzKa
    v-sync arra jó hogy ne essen szét a kép lcs moncsinál

de vizsont annyi lesz a max fps amennyi a hz-en megy a moncsi
  • Zomil
    nálam v-sync nélkül is jól megy a cod4 226BW-n, pedig az elég pörgös fps :)
  • ReTeK
    Zsákszámra találhatsz fórumokat ahol azon vitáznak kell vsync vagy sem. Egy részének bejön a VS, van aki meg utálja, egy biztos nem feltétlenül kell.
  • reaper4
    crt-knél is ez volt, ha jól emléxem... mintha szétesne a kép.
  • BigReaper
    9800GTX lesz a vga hozzá
  • MaSzKa
    V-sync ON a játékokba be kell állítani
    LCD monicsnál ez van sajnos
  • MaSzKa
    gammát állítsd át 0,85-re a control centerbe ati vga-nál

ha játszol 1xűen GAME

ha netezez INTERNET előre beállított beállítás

pofon 1xű
  • berlinboy6329
    Thx..Még vmi...

Előbb épp Cod2-tem...Fpsem az egekben,poénból levettem 76-ra,mert előző gépemen anniy volt minidg..És ekkor mikor metenm láttam hogy zavaróan remeg a kép..Ez miért van?

Egy képrészletet nem tölt be rendesen.Úgy képzlejétek el, mintha lenne egy kép és fel lenne osztva mondjuk 64 része mondjuk 45 fokban.ÉS mikor mozgok ezezk a részletek nem egyforma gyorsan töltődnek be hanem mind máskor és félrecsúszott textúrákat kreálnak,jó sokat amitől olyan érzésem van nmintha remegnek a kép és akadna a játék..Ez mitől lehet?Crt ilyet nem csinált.
  • NeoMaN
    Catalystban AVIVO color, Forcewareben digital vibrance....
  • BigReaper
    nekem 2232BW 2ms Wide 3 gari 54rugo,sztem megéri, ez lesz! maszka, beallitast tudsz hozza ajanlani? játékra lesz
  • MaSzKa
    gammát állítsd át 0,85-re a control centerbe ati vga-nál
  • berlinboy6329
    A 226BW-mnek nagyon fakóak a szinei ha pont szemből nézem,ezért mindig kicsit lejjebb megyek és hátradőlök a széken hogy aránylag szép szinei legyenek...Nem lehet ezt valahol beállitani?
  • wander01
    ezt a T220-ast én is néztem már. faszán néz ki de qrva gyanus marketingszaga van. 20 000:1 kontraszt? muhaha wtf tuti azt csinálja mint a projektorom, ha világos a kép nagyrésze emel a világosságon, ha sötét lejebb veszi, hasonlo oltás. kösz nem. ráadásul milyen panel ez, tnf?azt tudom hogy a dell amit kinéztem gecijó kép és szinminőségben, de samut ekkorában még nem láttam ugyhogy nem vágom. 112 minusz 45 a régi, 67k-ba fog fájni ha azt veszem. sztem jol járok vele ...
  • Inquisitor
    Amit linkeltem NEM kerül 3x annyiba, és NEM kicsit jobb a képe. De a 24-26"-nál viccesen drága a nem TN paneles monitor, pedig tudtommal nem vagy nem sokkal drágább a xPVA/xIPS panel gyártása. Ellenben 24-26"-nál már nem kell oldalra mozdulni se, hogy TN panelnél torzuljanak a szinek a két szélen. És még mindíg csak 6 bites ...
  • pauly
    Miért mi a különbség egy pva meg TN panel között,hogy annál nem folyik ki a szemed?
  • MaSzKa
    60eFt Samsung 223BW 2ms TN
    67eFt Samsung 226BW 2ms TN
    123eFt Samsung 2693HM 5ms TN

nekem tökéletes a TN

én nem fogok kicsit jobb képért 3x annyit fizetni!

itt válogass :D
  • Inquisitor
    Ahogy néztem panelkereső oldalakon legalább három gyártó paneljét hazsnálják. De Samu monitorban is előfordul pl. AUO paneles, ami elég érdekes tekintve, hogy ... "az egyik legjobb TN panel-gyártó" ő maga.
    ANno nézegettem egy Samsung 226CW képét, és nagyon meggyőző volt, de a sokkal olcsóbb LG 226WTQ-SF képe sem volt rosszabb.
  • wander01
    na lepattintom a 225BW-met egy kicsit komolyabbra aminél nem folyik ki olvasásnál a szemem. néztem a Dell E248WFP-t, ennek a HC verzioja van öcsémnek, de annyi ficsör nekem nem kell, ez pont elég lenne. pva panel. 120k-ért. 45-ért adom el a régit, már ma vitték volna de addigra nem jönne meg az uj :D

maszka, samsungban van ami esetleg hasonlo joság lenne?
  • czky
    Én nem azt mondom, hogy ez szilárd tény, de ilyeneket hallottam (olvastam).
  • MaSzKa
    nem beszélve arról hogy számos LCd monitorba Samsung panel van

pl Fujitsu-siemens
  • Solten
    Nem értem miért. Nem vagyok Samsung-bérenc/őrült, de az egyik legjobb TN panel-gyártó. Mind árban és minőségben.
  • czky
    Én pont az ellenkezőjét tudom. PH-n is rengetegen fikázzák a samut.

ui.: az "akárhogy" egybe irandó... xD
  • MaSzKa
    nézd meg azt a 10 tesztet amit mostanába linkeltem

magyar tesztek és a Samsung a nyerő akár, hogy is nézzük

már magyarországon is elismerik
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Mi a véleményetek erről a monitorról: Asus 19" VW195D ?
  • Inquisitor
    Ja meg elforgatható, de ennyiért ez már elvárható.
  • Inquisitor
    178 fok láthatóság, 6ms G2G, HDCP, igazi 16 millió szin, mondjuk annyi hátránya(?) van, hogy Full HD 22"-os létére. De talán meg tudnám szokni.
  • Solten
    Leonovo? Hm..
  • Inquisitor
    [URL=http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=155201&CategoryID=4319&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DName%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX]Lenovo ThinkVision L220x 22" Wide TFT LCD monitor[/URL]

Öööööö, ennek pöttyet jó az ára ahhoz képest, hogy NEM TN paneles.
  • Inquisitor
    Kötekedés ON:
    Minden TFT egyben LCD is, de fordítva ugye nem igaz. TFT elött volt egy jó pár generáció. És tuti nem akar senki 50-120ms-es kijelzőt venni :)
  • berlinboy6329
    Az ICC kiterjesztést mivel lehet megnyitni?226BW-hez szedtem le a PH!ról ICC profilt most meg nem tom hogy kell betölteni....