14419
  • MaSzKa
    samsung 223bw 5ms dvi 22coll 56eft 3év
  • Solten
    Hi!

link
  • Zomil
    ha minden igaz samsung 226BW 65ezer körül van 22" wide, sztem ha kicsit még többet raksz bele teljesen megéri, nagyon jó monitor én meg vagyok vele elégedve
  • bame
    Sziasztok!
    50-60E ft körül tervezek monitorvásárlást. Nincsenek nagy igényeim, átlag felhasználás, néha filmek, min. 20"-os méret. De ebből az árból szeretném a legjobbat kihozni (mondjuk élethossz szempontjából is).
    Miket ajánlotok? (legyen wide)
    Előre is köszi
  • K0CKA
    Ja am a színre vok kíváncsi csak kihagytam
  • K0CKA
    Hali!

Nemrég kaptam egy Philips 190WV WideScreen monitort 19'-os.
    Azt szeretném kérdezni hogy a színeket hogyan állítsam hogy minnél élethűbbet élénket kapjak?

Ja am rávan írva ilyen hogy sRGB nemtom miez de valami színnel kapcsolatos lehet.
    Kössz a segítséget!
  • MaSzKa
    LG Flatron W2252TE - the World's Most Energy-efficient 22-inch Monitor

• MaSzKa
    én nem

ha képet nézel akkor jobban néz ki
  • FlyHigh
    MagicColor módot használja valaki Samu monitornál? Nekem a fekete úgy már nem tűnik az igazinak.
  • A Kaszas
    samu a király ez nem vitás:D
  • MaSzKa
    :D ok
  • Bmx01
    Megjött a monitor úúhh nagy állat ez a 22-es a 17"-hoz képes, fényereje nagyon vad kicsit lehet sok is lejebvettem belőle meg a kontrasztból is. Remélem ez a monitor is fog bírni vagy 6 évet mint az elődje, cod4-et nyomattam vele az király nagyon, habár az 1440-800 as felbontás miatt kicsit visszaesett az fps-de még így is vagy 70fps-el megy a multi. Nem volt rajta pixelhiba hálistennek, sztem nagyon megérte.
    LG 22" 10000:1 2mp a monitor, majd pár nap múlva írok még mi a tapasztalatom vele. Vagy ha kell válaszolok kérdésre.
  • MaSzKa
    bár a mocsidrivert is felraktam

meg mindenféle szirszar progi fent van

pl rivatuner
  • MaSzKa
    én így használom

játékoknál és bsplayerba meg visszaáll automatice 1.00-ra így nem kell folyton állítgatni :D
  • FlyHigh
    60%-os fényerőnél még szemkifolyás van, kivihetném az udvarra a tűző napra, bőven lehetne csézni rajta 100%-os fényerő mellett.:D
  • FlyHigh
    Oldalrol egyszerüen nulla a bevilágítása, felülröl látszik egy 3mm nem túl erős csík, alján nagyon-nagyon minimális 5mm rész van a közepén ahol kicsit látni bevilágítást(picit máshogy ülök már nem is látszik egyáltalán). Szerintem a feketéje már szépnek mondható, nem foltos.
  • Solten
    Mondom hogy Samu.. ;)
  • Solten
    Nem érted... Így fejezem ki a szeretetemet Maszka felé...
  • FlyHigh
    Oké-oké, egész használhatók ezek az üzemmódok. Bevilágítása elég csekély a monitornak, szinek nagyábol rendben voltak alapbol is, jól olvashatók a betük. Idáig úgy tűnik, hogy megérte, annyira nem is sötétedik felfelé mint az LG.
  • reaper4
    ejnye. csak a rosszindulat :)
  • Solten
    Ez a 0,85 a kontraszt tényleg fasza Színek is sokkal szebbek. Végre adtál életedbe először egy értelmes tippet
  • MaSzKa
    jóféle ez is

de itt ne végyél semmit mert 2év gari helyett (aminek 3nak kellene lenni)
    semmi gari nem jár ennél a cégnél :( és a szállítás is min 10 nap és drága is 2500Ft
  • Tisszi
    Én is egy ilyet akarok venni a nyáron...
    ha megvan légyszi irsz tapasztalatokat?
    ha esetleg van konzolod(?) akkor hogy milyen rajta a kép? stb... előre is kössz
  • MaSzKa
    internet ha netezel ha játszol game

ha ati vga-d van akkor 0,85 a konraszt a catalystba

szebbek lesznek a színe és a szemed se ég ki annyira
  • Solten
    Elvileg van rajta egy "magigbright" gomb. Ott vannak az üzemmódok (text, internet, game, dynamic contrast, etc)
  • Bmx01
    Ma rendeltem monitort, lecserélem a 6 éves 17"-os LG-met 1 ilyenre,
    csak én kb 12000el olcsóbban veszem, a héten még meg is jön.
  • FlyHigh
    Megvan. Hol kell beállítani hogy ne legyen dinamikus kontraszt?
  • MaSzKa
    ok
    majd irj
  • FlyHigh
    Megrendeltem, van gar. futár is.:D
  • MaSzKa
    megéri nagyon
  • FlyHigh
    5ms-el tudok 53e forintért. Elvileg gyakorlatban nem veszel észre külömbséget 5 és 2 millisecundumos monitor között, ph-s srácok is ezt írták. Akkor ez ennyiért jó bolt lenne?
  • MaSzKa
    az is nagyon jó árához képest

ha szerencséd van akár 2ms-t is be lehet szerezni akkor gyakorlatilag 1 226BW
  • FlyHigh
    Nézegetem még a 223BW-t is, jóval olcsóbb lenne.
  • Zomil
    226BW-t tudom ajánlani, nekem ilyen van :)
  • FlyHigh
    226BW?:D
  • FlyHigh
    Légyszíves ajánljatok nekem 22"-os TFT monitorokat, játékra és filmnézésre + netezésre kellene. 60-70 e forintot tudnék rááldozni, elsősorban samsung érdekelne.
  • ffxi
    De az áramszámlába nem szól bele, ugye?
  • Barny
    de markatol is fugg
  • Barny
    5W
  • ffxi
    19" és 17" mennyi a fogyasztás különbség?