14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5623 dvi-re kötötted rá?
akkor alap ez
de lehet nicns is rajt dvi -
#5622 sziasztok...
esetleg tudnátok segíteni egy olyan problémával szemben ami ma ütötte fel a fejét... egy nagyszerű Samsung SyncMaster 710n monitoromon az "AUTO" gomb fogta magát ( könnyen lehet hogy én voltam :) ) és "Locked" -olta magát ...
kérdés: milyen módon tudnám feloldani?
Előre köszi
moho -
#5621 http://prohardver.hu/teszt/30_huvelykes_samsung_305t_plus_monitor/kulso.html
-
#5620 -.- olyan nincs! Van 3 szerverem :D Nem hagyhatom abba -
#5619 De hisz most vettem nemrég...na mindegy, van rajta gari :) Amugy másik vidi kártyával jó aszem... -
#5618 Szerintem haldoklik a videókártyád 3D-ben, túlmelegszik vagy csak egyszerüen rossz. -
fizik #5617 akkor roppant egyszerű
no game ;) -
#5616 Csak a játékban kezdi el csinálni! -
#5615 De mondom hogy nem a monitor a hibás -
#5614 szerviz -
fizik #5613 próbáld digitfényképezővel -
#5612 Császtok! Van egy Targa Visionary LCD, TFT monitorom, és lenne vele egy egész kisnagy hibám!
Az egész olyan hogy, vana videókáryámhoz a driver, azt feltettem, mert most raktam ujra az XP-t! Feltettem, jó volt minden, és 1 2 hét után elkezdett fura dolgot csinálnia monitor. Ugye én játékokkal játszok multiba, és egyik nap azt vettem észre hogy elkezdett bejönni egy csomo csík, egymás után mintha a monitor belsejéből jönne, és pár ien után meg elsötétedik a képernyő, után kivilágosodik, és ugyan ez megy folyamatosan! Már próbáltam a driver ujra telepítését, a biosban is körűl néztem, a VGA mod is megy, a bitek és a felbontás számát is már ösze visza állítgattam de seehogynemjó. mikor bekapcsolom a monitor 1 ideig jó, de aztán ien szarlesz :S Szerintem a monitorral nincs baj, mert régen csinált iet, de megis oldottam azzal hogy a VGA modot bekapcsoltam, de most ugysejó! :S Most nemtudom mit várok tőletek, szerintem valami beállítást--> megoldást, vagy valami programot vagynemtom! Megpróbáltam csinálni fényképet erről a jelenségről, de nemtuttam mert a amit csináltam screenhotot, abba nem volt benne, sztem nem érzékelte vagy nem tudom! :S -
fizik #5611 illetve ezt -
fizik #5610 ajánlanám hogy olvasd el ezt -
fizik #5609 van egy eladó 17"es CRT-m, 5E-ért viheted ;)
te is jól jársz, meg én is :P
amúgy felmész depora és ott már egész korrekt 22" monitorokat találni 60-70E között
ha kiakarod használni az összeget:
-ASUS MK221H
22" TFT, 300 cd/m2 fényerő, 5000:1 kontrasztarány, 2 ms válaszidő
64.284 Ft
-Samsung 225BW
22", 280 cd/m2 700:1 kontraszt, 5 ms válaszidő
62.496 Ft
-Dell E228WFP
22" LCD, 300 cd/m2 fényerő, 800:1 kontraszt
69.360 Ft
-Hewlett Packard W2207H
22", kontraszt arány: 2000:1, 5 ms válaszidő
68.500 Ft
-Acer P221Wbd (ET.EP1WE.002)
22" Wide TFT, 300 cd/m2 fényerő, 2500:1 kontrasztarány, 5 ms válaszidő
62.400 Ft
nekem a Dell elég szimpatikus... -
TomZer #5608 szevasztok hey
van 70pénzem monitorra, játék és filmnézésre kellene.
Mit vennétek Ti?
előre is kösz -
fizik #5607 Dell és Acer között gondolkozom. Az elöbbinek jó a 'felszereltsége', utóbbinak jó az ár-érték aránya. Természetesen ezek 22"-osak.
---
Vki más? -
#5606 Fú, nem tudom :D ott is Samsungot néznék, de abból is annyi fajta van :D -
fizik #5605 nem rossz :)
22"-os méretben mi az ajánlat? -
#5604 Ez de király... -
#5603 Parancsolj, Samsung 24'-es moncsi egy kis infó :
klikk illetve
[URL=http://ipon.hu/webshop/product/samsung_245b/17876]itt az "adatlapja" .. 88k ért szerintem egész jó .. :)[/URL] -
fizik #5602 Jön a sablon szöveg ;)
Monitort akarok venni..etc etc.
Kritériumok:
19"=<
90E HUF>
Igazából 22"-ban gondolkoztam. 'Sajnos' 24" nem jön ki ennyiből. Nézegettem PH teszteket, olvasgattam. Elképzelésem van.
Így kérném, csak olyanok írjanak, akik értik mit mondanak ;)
Szóval nem a méret a lényeg :D
Köszi -
#5601 szinte semmit.... -
#5600 ennek 5 ms a válasz ideje ... amit én mondtam annak meg 2 ms, gondolom csak számit valamit, főleg ha játszok ...?! nem? -
#5599 ugyanannyibe kerül szint a Samsung 223BW 55eFt -
#5598 most állok monitor vásárlás előtt, és úgy gondoltam, hogy megveszem a SAMSUNG 206 BW monitort ...mit szóltok hozzá, ha tudnátok mondani konkurenciát rá ami esetleg jobb lenne ennél és persze nem drágább, vagy olcsóbat esetleg ami még jobb is vagy hasonló jó ehez ... segitsetek ! :D -
Bmx01 #5597 a sok zsíroskenyér -
#5596 diszkószaron!!4:D -
#5595 Ez a csaj valami cuccon él. De tuti h nem fű vagy csoki. -
Bircsike #5594 Kiscsaj szemei kicsit már kivannak készülve. -
#5593 Nekem is volt/van ilyenem! :)
Kb 3 óráig, amíg teszteltem hogy jó e, nem pixelhibás e a tv. Ez 94 cm-es Samsung LCD, és mikor visszaraktam a 19"-os monitort, azt tapasztaltam, hogy mi ez a hangyapöcsnyi kijelző.
Nagyon állat volt, csak azóta még nem volt időm, így még csak TV-t néztem/nézek azóta (Jún. 8-án vettem) rajta. -
vass17 #5592 nincs már garancia rajta, egyszer már volt javitva garanciálisan is, de gondolta a faxom, hogy viszonylag rövid idö alatt megint elromlik. -
Bircsike #5591 Új monitor kéne nemsoká, ilyenre gondoltam. :D
-
#5590 vidd vissza gariba
oldják meg -
vass17 #5589 Sziasztok!
A tanácsotokat kérném: a Fujitsu Siemens monitorom kezd elromlani és nem tudom mi okozhatja a hibát. Egyre gyakrabban csinálja, hogy elmegy a kép és ezzel párhuzamosan elkezd sípolni. Most már oda jutottam, hogy semmilyen módon nem tudom visszahozni a képet.
Az érdekelne, hogy másoknál is elöfordult már ilyen hiba? És ha igen érdemes megjavíttatni , vagy nincs értelme ennek?
Elöre is köszi a segítséget:) -
#5588 off
Együttműködik a Bosch és a Samsung
igaz nem tft-t gyártanak majd -
#5587 Samsung LG és ViewSonic
-
#5586 Samsungál igen (most más márka nem jut eszembe), ha 3 napon belül visszaviszed. -
bame #5585 Köszi szépen. A pixelhibákról elfelejtettem kérdezni... Ha 1 pixel rossz, akkor is becserélik? Mert azt hallottam, van egy bizonyos határ, ami alatt nem. Gondolom ez is márkafüggő... Egyáltalán, mit kell ezzel kapcsolatban tudni? (én még crt-ről váltok, ezért vagyok kissé tudatlan) -
#5584 Ez egy jó monitor, rettentően nagy a megelégedettség világszerte ennél a típusnál, valahol már 53e forint csak.