14419
  • A Kaszas
    maszka te samu buzernyák hogy a lófasba nem tudod???
  • Máté94
    Nincs hozzá:(
  • MaSzKa
    fogalman nincs

pl leírást olvasd el amit adtak
  • Máté94
    Sziasztok!
    Tegnap kaptam egy vadonatúj Samsung 2032MW tipusó TV Tuneres monitort.
    Azt szeretném kérdezni,hogy tudok felvenni vele mondjuk TV-ből?
  • Inquisitor
    Elvileg vagy tud a monitor olyan üzemmódott, hogy 1:1-ben kiteszi a pixelek, vagy a VGA driver tud ilyet (már amelyik), de mindkét esetben be kell kapcsolni. Természetesen a kép két szélén ilyenkor feket csík van, de valamit valamiért.
    Na most a frisebb GeForce driverekben tuti benne van ez az üzemmód, Catalystban viszont eddig én csak Mobility (noti) VGA-k esetén tudtam aktiválni. Ja és úgy tudom csak digitális (DVI/HDMI/Display Port) esetén működik.
  • BiG G
    Szerintem nem lehet ilyet, maximum ha fekete csíkok lennének a képernyő két szélén, de kizárt dolognak tartom hogy ilyet lehetne csinálni. Éppen ezért szélesvásznú.
  • do2
    Egy kis segitségre kérek!, 16:9-s monitort hogy tudok 4:3ra álitani ? sajna elnyúlnak képek vmi megoldás ?
  • Jagumo
    mondta eladó :D
  • MaSzKa
    és honnan tudta hogy utolsó darab?
  • Jagumo
    *brutálisan :D
  • Jagumo
    Elctro World , apám orovs aztán mondta eladónak hogy angilában az utolsó darabokra szoktak 5% kedvezményt adni, mondja eladő felhívom főnököt aztán a főnök aztmondta adjon 5% engedményt, berutálisan röhögtem :DDDDD
  • pauly
  • MaSzKa
    hol lett lealkudva?
  • Jagumo
    100000-ér vettünk és mivel utolsó darab volt apa lealkudta 95-re XD most 54000 ha jóltom :D
  • czky
    Nagyon úgy néz ki.
  • Jagumo
    amugy 240 v -ot kibír tehát nemhiszem h nagyon meghalt volna áramtól inkább a melegtől vagy áá nemtudom szerintem vissza kell vinnem gariba
  • Jagumo
    de mondom kikapcsoltam, most ha nmetudsz értelmesen válaszonli akkor nem válaszolj :D
  • MaSzKa
    attól még ba van kapcsolva
  • Jagumo
    am. is kb 5 perc mulva ha nemnyúlok hozzá készenlétbe rakja magát
  • Jagumo
    a monitort soha nemhagyom bekapcsolva ha elmegyek csak a gépet, a monitort kikapcsolom lassan 2 éve ígycsinálom:D
  • MaSzKa
    minek hagytad bekapcsolva?
  • Jagumo
    nem lehet hogy kevés áram:D mielőtt elmentem ithonről töéletesen ment hazajöttem , bekapcsolom monitort megy 1 mp aztán kikcspcsol...:( itthon se volt honann jött tuláram?:D
  • MaSzKa
    patkolt biztosíték
    túláram stb
  • Jagumo
    halljátok nekem a Fujitsu simens 22"-os monitorom már lassan 2 éve megvan :D hiba nélkül működött :)

na most elmentem gyrosozni addig itthagytam gépet mindent (ittvan a gyros bár 5 percre) jöttem vissza aztán addig elromlott, de senki nemvolt itthon :D

azt csinálja hogy kikapcsolom bekapcsolom megy 2másödpercig aztán kikapcsol , ennyi XD nemtom mivan vele
  • A Kaszas
    maszka veled milenne ha 1szer nem kibaszott kurva gec! samut ajánlanál?rádszakadna az ég?:DD
  • Máté94
    Akkor így kérdezem!
    Samsung 2032mw vagy 225mw?
  • Máté94
    Annyim nincs:)
  • MaSzKa
    samsung t220hd vagy 260hd 150eft
  • Máté94
    Sziasztok!Tv tuneres monitor szeretnénk venni csak nem tudjuk milyet?
    Én személy szerint egy Samsung 225MW-re gondoltam.Más ötlet?
  • MaSzKa
  • desigo
    csajod?

• MaSzKa
  • MaSzKa
    nem értem mit állítottál

a moncsi a Game menün legyen ha játszol
    ha netezel akkor Internet

ha Ati vga-d van vedd le a gammát 0,85-re a driverba

ennyi
  • bodzamaci
    Sziasztok!

Nem biztos hogy megfelelő topikba írok, de van egy számomra elég bosszantó problémám, amit eddig nem sikerült megoldanom. A probléma konkrétan az, hogy vettem egy Samsung Syncmaster 932BF monitort, bekalibráltam, szépek a szinek, minden tuti, csak néhány játéknál (pl.: GTR2, rFactor, Richard Burns Rally) valahogy a gamma beállítás visszaugrik olyan magasra, hogy az már bántó a szememnek. Az asztali programoknál nem csinálja ezt.
    A videokártyám driverében is beállítottam már a gamma értéket Desktopra is, meg Full Screen 3D-re is, de a hiba nem szűnt meg. :(:(:(

Ha valaki tud, légyszi segítsen!
  • MaSzKa
    26"-es óriások, avagy a jövő monitorjai
    http://www.ipon.hu/elemzesek/26_es_oriasok_avagy_a_jovo_monitorjai/211/
  • MaSzKa
    azt várhatod 2012-re
  • grebber
    LCD 2.0
    Én az oledet várom már szép ocsoért :D
  • MaSzKa
    Samsung 2493HM az az de 96200Ft és 2 hónapja jelent meg
    24'' képátló, 1920 x 1200 felbontás, 5 ms válaszidő, 10000:1

• desigo
    Nade 24 colos full HDs samsung nincs 78 körül
    jóval drágább...

245B van 90 körül de az nem egy mai darab
  • MaSzKa
    nem drága

de ismi kapott ilyen F siemens moncsit

de nem volt bent neki dvi kábel :(

3eFt-al volt olcsóbb mint a samsung de ha megveszed a dvi kábelt akkor már ugyanannyi mint a samsung amihez alapból jár

és ugye a samsung az jobb