14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5743 Új 22 colos, P sorozatú Acer monitor
-
#5742 -
#5741 jogos
5:4 es volt
majdnem 1:1 es xD -
#5740 19-es elég pöpec Philips LCDről váltottam ami 4:3-as volt.
nem 5:4-es inkább?
amúgy nekem is volt Philips 17coll 175S 8ms katasztrófa 1 moncsivolt
sztem is jó vétel :P
amúgy van Net és Game menüpont általába a samukba én mindig azt használom
ati driver-be 0.85-re állítom a gammát ami játékokba automatikusan 1.0-ra vált át
így tökéletes nekem -
#5739 Ma haza is hoztam.
A boltban (ipon) mondtam,hogy nézzük meg,hogy van-e rajta pixel hiba.
Az emeleten a szertelő srác korrektül tesztelte.
Rendesek voltak.
19-es elég pöpec Philips LCDről váltottam ami 4:3-as volt.
A Samuhoz elég gyatra kis talpat adtak de a célnak megfelel.
Forgatni és előre-hátra billenteni lehet de a magassága az fix.
A talp rászerelése egyszerű nagyon.Egy csavart kellett összesen rögzíteni.
Külsőre gyönyörű szép fekete,minőségi kidolgozás.
A talp és a részei légmentesen lefóliázva,hogy ne sérüljön szállítás közben.Ez elég dícséretes.
A gép bekapcsolása után 4:3-ban jött be a kép és egyből szembetűnt,hogy mennyivel több lesz a helyem.
A monitor kék leddel jelzi,hogy be van kapcsolva de nagyon diszkrét egyáltalán nem zavaró.
A kezelő gombjai alul vannak elhelyezve ami nem zavaró kivéve a ki-be kapcsoló gombot.Ezt én napi használatban fogom nyomkodni.Rakhatták volna előre is.Szerencsére a kék led pont jelzi,hogy merre kell tapizni.
Kicsit szokatlan még a 16:10-es arány.
A monitoron van Auto Adjusment ami kb 5 sec alatt kalibrálja szerinte jónak a képet.Egyenlőre ebben használom mert eléggé tűrhető így a képe bár ugyanazt a full HD videót kirakva párhuzamosan a monitorra és a 32-es Sony LCD tvre mintha a Sonynak szebb képe lenne.Persze felbontásban csúnyán lemarad ( az csak 1366 x 768 pixel)
Ennyi pénzért szerintem bőven megérte... -
#5738 XD -
#5737 Samsung 2253LW megrendelve xD -
#5736 van egy 913n-s Samsung-om vista alatt (dvi-to-vga átalakítóval) nem tudom úgy beálítani hogy ne legyen színes körvonala a betűknek. game alatt nem látszik semmi, csak asztalon vagy word pad-ban, de ott nagyon.. volt ugyan, ilyen bajom xp alatt is de akkor a monitor setupjában be tudtam állítani.
Gondoltam ha nem plug and play nek látja az segít, de vistás drivert nem leltem hozzá sehol. pls help.
haverom vistás laptopja is UI. gáz de ahoz van driver...???? -
#5735 Esetleg villám csapta? -
#5734 Na a 3 napos monitormnak valami baja van:(
Átvittem az én szobámba és amikor beakarnám kapcsolni nem indul.Be van dugva meg minden.Próbálom a Power kábelt mozgatni akkor pár másodpercre felvillan utaná ki.És ezzel baszakszok órák óta.Mi lehet a baja? -
#5733 ja csak várj 1 évet :D -
#5732 az is közel a duplája...
nembaj lesz hasonló nemsokára 50 ért is :) -
#5731 2493HM 24colos az 95eFt -
#5730 nem mindenki játékra használja a gépét...
hihetetlen mi? -
#5729 bázz
az 120k :/ -
#5728 Minek full hd?TV akartok rajta nézni?:D
Amúgy,hohy tudom azt megcsinálni,hogy a monitorom ne gyári beápített hangszórója menjen hanem az ami külön van? -
#5727 2693hm az az -
#5726 lehet beújítok egy 2253LW-est csak el kellene adni a mostanit
kár,hogy nem full HD -
#5725 de van az is ha visszaolvasol párat :D -
#5724 De nem tv tuneres:D -
#5723 [URL=http://www.ipon.hu/elemzesek/22_es_szelesvasznu_monitorok_iv./233/]22"-es szélesvásznú monitorok IV.[/URL]
-
joco22 #5722 jövőhéten küldik vissza a szervízbe ahol vettem -
#5721 szerintem valami nem stimt
ezért a biztonság miatt kapcsolki -
joco22 #5720 szerencsére még garis! Annyi baja van hogy bejött a kép utána meg feketeségbe borult a monitor -
#5719 gari -
joco22 #5718 monitorral lett a baj valami leéget benne mert el ment a kép is -
#5717 biztos az a gáz
?
pl load defauklt a moncsiba ha van olan -
joco22 #5716 hol tudnám visza állítani? -
joco22 #5715 hol tudnám azt vissza állítani? -
Inquisitor #5714 Nem valószínű, pedig meg lehetne oldani most, amikor annyi monitoron van USB csatlakozás is ... -
Inquisitor #5713 Van egy pár el...szabott program ami kilépésnél elállítja a VGA fényerő, kontrast, stb. beállításait. Néha újraindítás után megjavul a dolog, néha nem.
Vagy átállítottad a monitor üzemmódját mondjuk Movie vagy Photo-ról Text-re? -
joco22 #5712 te vagy ideg beteg te néztél hülyének engem gondolkozál mielőtt válaszolnál -
#5711 hát te idegbeteg vagy.zubbonyt add rá maszka:D -
joco22 #5710 tegnap még világosabb volt akép ma meg amikor be kapcsoltam sötétebb te barom és nem tudom melyiknek van baja de látom itt sok a bunkó ember -
#5709 akkor te vagy a szerencsétlen ha nem látod -
joco22 #5708 be van kapcsolva te szerencsétlen -
#5707 talán kapcsold be:DD -
joco22 #5706 Sziasztok! Tud valaki segíteni abban miért sötét a képem a monitoron? Monitorral van baj vagy a video karimmal? -
#5705 -
#5704 Mert nincs kedvem felvevőt venni,hogyha lehetne valami programmal.Mert TV Tuneres.