14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5983 -
#5982 most akkor mi van?
ha nem tudunk digi tv-zni akkor megy vissza a samunak -
pierrot #5981 Samsung T240HD : hát megtaláltam a választ egy küldölfi interjúban. A Samsung bevallja hogy csak SD-s a tuner és nem HD-s. Tehát csak az MPEG2-t tudja. Az összes Samsung TxxxHD ilyen. A Samsung dolgozik egy MPEG4 képes változaton, de dátumot nem közöltek, gondolom már nem TxxxHD lesz a termékcsalád. -
#5980 ok, nekiveselkedek...:) -
#5979 Nyugodtan erőltesd. Én se mertem a 931BF-et, visszavittem, erre a boltban megbillentették... -
#5978 Kis ropogás nálam is van, de ez csak a burkolat, ha megszorítom is ropog.:D 223BW van nekem. -
#5977 3 ev gari van ra...
billenteni tudjatok? mert enyem olyan feszes hogy nem merem eroltetni... meg sem moccan -
ShiftplusF8 #5976 köszönöm a gyors válaszokat! na most a garanciára kitérve, nem hinném h emiatt kicserélnék nekem, ugyanis már 1 hónapja használom és most vettem észre ezt 1 hete kb. -
viizo #5975 az enyém (szintén 2253LW) meg sem mukkan, és az illesztések is pontosak - vidd vissza gariba -
#5974 nekem a 931bf olyan hogy ha erősen megfogom akkor ropog
anyagot kisprolólták 1 kicsit :D
a 730BF az nem volt ilyen
meg ha megy 10 órát akkor 1szer esetleg a meleg maitt
-
ShiftplusF8 #5973 Sziasztok! Vettem egy Samsung 2253 LW-t, remek monitor egy két hibát leszámítva.. Arra szeretnék választ kapni, hogy egyéni hiba-e az, hogy amikor bekapcsolom kb fél óra-óráig csak recseg ropog a ?műanyag v maga a panel?, gondolom amíg bemelegszik, ill kikapcsolásnál is amikor hül ugyanezt tapasztalni. Nálatok ez nem tapasztalhatÓ? valamint az illesztések elég gázak, az első panelen, mintha feszülne..
Köszi a válaszokat! -
#5972 igen lesz -
tazis #5971 Ha, a videókártyámból DVI csatlakozót DVI -D-Dsub átalakítóval rákötöm a monitorra(ami Dsub-os) akkor lesz valami minőségromlás esetleg képcsúszás, vagy felbontásbeli változás???
Köszi -
Devergo Boy #5970 Hali! Leszeretném cserélni a 17"-os Samsung lcd monitoromat egy nagyobbra. Én a Samsung T220-ot nézegetem nagyon. Vkinek van már ilyen monitora? Tudna véleményt mondani róla. pl msn-en? [email protected] a címem. Előre is köszönöm. Üdv.Lackó -
#5969 http://ipon.hu/elemzesek/24_inchen_tn_panellel_de_vajon_mennyiert_ii./270/ -
#5968 talán ez az a reklám, de, hogy milyen típus... passz -
#5967 szasztok, egy kis segítséget kérek : melyik az az LG monitor amit reégebben reklámoztak, és a játékra tervezett LG asszem 22"os, és olyan volt a reklámja, hogy a srác az ágyban volt és a TV életre kelt és az állványa odatolta magátol a kijelzőt a srác elé.... vmi ilyesmi... melyik az a monitor de ha a reklám megvan az is jó lenne! Köcce előre is! -
Schelotto #5966 Sziasztok! Van itt valakinek 2253LW-je? Légyszi küldjön vki nekem egy jó ICC profilt amiben faszán be van állítva minden. Köszi előre is.
[email protected] -
#5965 -
#5964 na mostmár legalább tudom hova küldjem a kivégzőosztagot te majom segg:DD -
#5963 de mo nem csak budapestből áll
mi ajkaiak vagyunk (balaton fele)
és itt is akarjuk azt a qoorva tv-t nézni! -
pierrot #5962 hivatalosan dec. 1-étől elvileg megy a HD DVB-T, de okt. 6. óta is megy a HD kisérlet... itt vannak a részletek:
Az m1 HD adása a kísérleti DVB-T platformon 2008. október 6-ától
engem az érdekelne, hogy T260HD-val vki keresse meg péntek este az m1HD adást, mert állítólag akkor van HD tartalom -
#5961 ezt vette Cimbi Samsung T260HD
már írtam a TV-Tuneres topic-ba hogy itt magyaroszrág 2. legnagyobb TV tornya 10km-re és nem talált semmit digitális adást a Moncsi :(
elméletileg kísérleti jellegel sugároztak
akkor dec 1.-étől már lehet nézni a DVB-T tunerral is?
-
pierrot #5960 T260HD MP4 kontra MP2
Haliho!
Samsung T260HD: a DVB-T tuner gyakorlatilag (papíron nem érdekel) MPEG-4-es vagy csak MPEG-2-es? Ki lehet próbálni mert Budapesten október 6. óta megy az m1HD (DVB-T, MPEG-4). Talán csak péntek este van HD tartalom, nem tudom ellenőrizni. HD adás az 51-es csatornán. Október végén lekapcsolják a MPEG-2-es adásokat (az "m1HD" MPEG-4-es, az "m1" pedig csak MPEG-2-es), az m1HD-t pedig november 16-án.
Továbbá:
"Az MPEG-2 tömörítési eljárással sugárzott kísérleti rendszert az Antenna Hungária 2008. október 31-én leállítja. Ezzel ez a formátumú adásmód megszűnik, az MPEG-2-es készülékek nem lesznek alkalmasak az új MinDig TV digitális földi szolgáltatás vételére."
December 1-étől elvileg "MinDig TV digitális földi televíziós sugárzás kereskedelmi indulása MPEG-4 formátumban".
Köszi akinek megnézi.
-
#5959 http://ipon.hu/elemzesek/24_inchen_tn_panellel_de_vajon_mennyiert/262/
-
#5958 mi egyenlőre semmit nem fogtunk be rajta itt ajkán
a sima antenna az fasza rajta -
l-toro #5957 szia en is a T260 HD moncsi megvételén gondolkozom idővel. az volna a kérdésem, írtad hogy digitális tuner van benne. ez azt jelenti hogy ha most beindulnak a foldfelszini digitális sugárzás pl. mtv-nél akkor set-top box nélkül is nézhetem a full hd adást ezzel a moncsival? -
#5956 40 ropi +a moncsim rádobásával hozzájutnék egy ilyenhez, szerintetek mi tévő legyek? Azért az a full hd+26" eléggé vonzó számomra -
#5955 kell :P -
#5954 acer... -
#5953 link
-
#5952 -
#5951 Drukkolok hogy összejöjjön a dolog. Nm. -
Jobson #5950 Most nem vagyunk beszélő viszonyban, nem tudom, hogy mi lehetett az a dolog amiért idáig fajult az egész. De én szeretném rendbehozni. Régen is jól elvoltunk, sok közös buli meg ilyenek. De lehet, hogy a Wiki-vel nem kellett volna kikezdenem. Szerintem ez lehet a baja...
Ezért gondoltam inkébb megkérdezem itt. köszi. -
#5949 Gúgli a legnagyobb haverod. -
mike369 #5948 ... de hogyha ez túl sok lenne, akkor:
Méretek Szett állvánnyal (Szé x Ma x Mé (mm))
513,7 x 400,3 x 219 mm
Állvány nélkül (Szé x Ma x Mé (mm))
513,7 x 352,2 x 61,2 mm
Csomagolással (Sz x M x Mély)
593 x 433 x 132 mm -
#5947 -
mike369 #5946 jelen esetben a samsung honlapja lett volta a te barátod...
Product Dimension(With stand, WxHxD)
Product dimension with stand (Width x Height x Depth). Measured in milimeter
20.22'' x 15.76'' x 8.62''
Shipment Dimension
Product with packing dimension(Width x Height x Depth). Measured in milimeter
23.35'' x 17.05'' x 5.2''
átszámításhoz:
http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm -
#5945 Csak megerősítettelek... -
Jobson #5944 valaki meg tudná mondani a Samsung 2253LW monitor méreteit cenitiben (magasság/szélesség) köszi