PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shan
A HannsG monitoroknak elég jó a panelja, menüje, csak a kinézete ízlés dolga, mindezek mellett elég (nagyon) olcsó. Ha kimondottan szépet akarsz, akkor LG, vagy Samsung egy kis felárral (a név, ugye...) AMúgy nekem LG 1952T-m van, nagyon szuper, DVI-n hajtom, tûéles kép, homogén megvilágítású, és F-engine kontrasztemelés...
Promi
Jo is legyen, meg olcso is?<#fejvakaras>
Ezt tudnám javasolni. A 17"-os kistestvérét használom kb. 1,5 hónapja (igaz játékra kevésbé, irodában nehéz lenne elmagyarázni a fõnöknek mi köze van a Half-Life 2-nek a költségvetésekhez), pixelhiba nincs, nagyon szépek a színek. De olvasd el az értékeléseket is.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

szeretnék venni moncsit, de mivel fél évvel ezelõtt volt aktuális nálam a dolog, de csak most van rá pénzem, ezért gondolom azóta sok minden változott

kritériumok_:

normál 4:3 képarány (de végsõ esetben lehet widescreen)
19" os képátló
max 1280*1024 es felbontás ,hogy a vidkari jól vigye a nagy erõforrásigényû játékokat is
csak játékra lesz használva, tehát nézhetõségi szöge nem számít
válaszidõ 8ms alatti legyen

és nyilván a feketét is viszonylag szépen tudja , a mûködési frekije úgy tudom nem számít meg ilyesmik.

árban lehetõleg alacsonyabb kategória, 60.000 alatt már láttam jónak tûnû dolgokat

már megoldódott. ha vkinek hasonló gondja lenne itt nézzen szét:

http://www.jscreenfix.com/#JScreenFix

ez tényleg helyrerakja a beragadt pixelt

Viewsonic VX924es monitorom van. még garanciás. elég látható helyen beragadt egy pixel. pirosan világít. lehet vele vmit kezdeni? úgy értem, hogy a szabvány szerint vonatkozik erre garanciális csere?

Rip
LCD monitorok alapfrekije 60Hz, érdemes abban hassználni õket.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

grizzly21
megvan a hiba: 75 hz-en csinálta, 70en már nem.

annyira eggyiket se ismerem de ahogy ismerõsöktõl és tesztekbõl hallom/olvasom a samsungokkal kevesebb a probléma...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gyors kérdés azoktól, akik láttak már ilyet v. tesztet valahol a neten:
TFT 22" Viewsonic VG2230wm 5ms/280/700:1

amin még gondolkozom:
TFT 22" Samsung 225BW 5ms/280/700:1

A Viewsonic kívülrõl jobban néz ki, de még sehol sem láttam róla egy tesztet.
grizzly21
windows vista témában az ablakban a baloldali kék szin. de most nem csinálja..csak néha. nem értem, de végülis mindegy

passz nem értem mért csinálja nekem is ugyanolyan monitorom van (940BF) de még 1szer sem volt ilyen problémám vele fél év alatt.....

Úgymond, már kinõttem a játékokból, nem kötnek le. Csak 1-et néztem meg próbaként a Settlers 2-nek a felújított 3d verzióját. A játék tudta a wide screen felbontást, baromi jól mutatott rajta. Viszont, ha natív felbontásban akarsz játszani, akkor nem árt egy erõs videokártya, ami bírja is a dolgot.

grizzly21
az miért lehet hogy egy bizony kék árnyalatnál csikozodik ? csak ennél a szinnél, olyan remegésszeruen csikozásszerusegeket produkál:S
Samsung 940BF

saviola
Akkor bocsi csak azt hittem budaoesti vagy .

Bár a posta költséggel+ a Bp. céggel lassan ugyan ott vagyok, mert szegedi vok és ha vmi gond lenne akkor csak a herce hurca van vele és 60ért itthon is megkapom... de azért köszi a tájékoztatás 😉
Én is a filmnézésre használnám, de a játékok megjelenítésével hogy boldogul? Bár szt nem lehet vele gond, mert 5ms-os
1 hónappal ezelõtt vettem egy ilyen tft-t. Meg vagyok vele elégedve, fõként filmeket nézek rajta. Ha van valami konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.

Hát nem igazán láttam még ilyet. Mx440-hez legújabb hivatalos driver van fent? Monitor menüjében valami állítható?

saviola
Szerintem jó de láttam 56000-ért is itt

LG L194WT-SF 19" LCD TCO 03 mi a véleményetek errõl a monitorrol??
Ezt szeretném megvenni, jó ár árte 60e??
Kösz a segítséget!

BattleTag: zydar#2910

Ioles
Sziasztok!
Valakinek véletlenül nincsen egy ViewSonic VA703b TFT-je? Akinek van az jelezzen már, akár itt a fórumban akár priviben és megbeszélhetnénk hogy hogyan kalibrálta be a színeket vagy vannak-e az általam korábban felsorolt hibái. Most vagy ilyen gyenge a panel vagy nincs jól bekalibrálva. Mármint a játékokra gondolok, mert világos helyen tökéletes, semmi bajom vele, de sötét résznél olyan csúnya hogy szó szerint elrontja a játékélményt. A fekete az nem fekete hanem zöld, de mondom, nagyon ocsmány. Új monitorra most nincs pénzem, max CRT-re. Úgyhogy aki tudna segíteni ez ügyben azt nagyon megköszönném.

Shodan
ja lol, de hülye vagyok<#zavart1> link

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

kirol
Nem tudja senki?
Rohadtul idegesít a villogás.
60 Hz-en még szörnyûbb, mint 75 Hz-en.
A DVI-vel nem volt semmi gond, csak ugye MX440-en nincs DVI kimenet.

berlinboy6329
Hmmm,közben találtam 1 másikat,hasonló tulajdonságokkal.Ez is 97K.

Ilyama 22" ProLite E2200WSV-B LCD Monitor 97,240.-Ft

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Direkt olyat keresek,ami 100K körül van,1000:1-hez a kontrasztaránya,5 v annál kisebb a válasz ideje,és legalább 16akárhányas felbontást tudjon.Ez a belinea ilyesmi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nekem monjduk csak 19 colosom van egy samsung 931 bf. de azt melegen tudom ajánlani, játékra van tervezve pl ms a válaszdiõ 2000:1 re kontraszt.
berlinboy6329
Belinkeled?

Shodan
Megvan. Bennt volt könyvjelzõbe 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Én a múltkor találtam valahol egy tesztet róla és nem szerepelt a legfényesebben. Most nem találom sehol.

berlinboy6329
Nekem sincs,részletre lesz,ha minden jól megy az új géppel 1ütt.

télleg tom nem ide tartozik de nagyon fontos lenne egy válasz.Ezek a fejhallgató adatai:

Jack plug 3,5/6,3 mm stereo
Nominal impedance 32 Ohm
Weight w/o cable ca. 130 g
Transducer principle dynamic, closed
Ear coupling supraaural
Cable length 3 m
Frequency response (headphones) 18.....18000 Hz
Sound pressure level (SPL) 115 dB(SPL)
THD, total harmonic distortion <0,5 %
Mi a véleményetek?Filmet nézni és játékra kell,vajon jó?

jav. jó ár

sztem teljesen jó át én a helyedben ráhajtanék de nagon gyorsan csak nincs 97 rugóm nameg már van egy 19 es samsungom.....

berlinboy6329
Nem nagyon találtam LCD Monitor topikot,szal ideírom,ha nem baj.

Szerintetek megéri 97K-ért?

Belinea 22" 22W Artistline LCD_5ms

Paraméterek:

22" 1680 x 1050
TN+Film panel
válaszidõ: 5ms
kontrasztarány: 1000 : 1
fényerõ: 300cd/m2
láthatósági szög: 160° / 170°
speaker
szín: Fekete - Ezüst
TCO03, ISO 13406-2

Garancia: 3 év

kirol
Most átmeneti gépvisszafejlesztés miatt a monitorom analóg jelen megy.
És valamiért villog.
Miért?

Sir Quno Jedi
Bezonyám, kúúúva becsapós!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mrzed001
A DVI-D a tiszta digitális, a DVI-I-ban a DVI-D mellett van analóg DVI-A is (azért ajánlott DVI-I eszköz esetén is a DVI-D kábel, nehogy az eszköz valami hülye ötlettõl vezéreltetve a gyengébb DVI-A jelét kezdje el megjeleníteni)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Kösz!
Még egy dolog: két fajta van DVI-ból is(ha jól tudom), DVI-D és DVI-I.
Van különbség a kettõ között?

a monitor nem hinném h. bármivel is gyorsabb lenne de a dvi kábellel kontrasztosabb élesebb képet érhetsz el.

Szevasztok! Lenne egy kérdésem: az újonnan vásárolt 19-es AWV monitoromhoz D-Sub kábelt adtak, szóval ha lecserélem DVI-ra attól szebb lesz a kép, vagy gyorsabb lesz a monitor? Egy kis utánhúzást tapasztalok némely játéknál és a képélesség sem tökéletes. Elöre is köszönöm!

sb1
hy all...

Errõl mi a véleményetek?
Belinea 22 W Artistline

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Rip
Ugyanilyen van nekem is! Jól jártam vele, valahol korábbam írtam is egy kis szösszenetet a tapasztalatokról.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Gabesz amd64
Anglia

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Shodan
egyébként itt már megint más árat írnak rá:link

Shodan
ja akkor nem szóltam. és hol ha megkérdezhetem ?

Gabesz amd64
hát külföldön venném <#awink>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

NSTSpider
Tegnap vettem egy ViewSonic VX922-es moncsit 19" TFT nagyon király!