14419
  • Punker
    hol vetted?
  • Dark Angel 666
    nem tudjátok hogy a Samsung hány hibás pixel esetén cserél ?
    Ma vettem egy monitor (Samsung Syncmaster 932 GW) és a bala alsó sarokban van pixelhiba , 3 pixel(lehet csak kettő , nem látom pontosan) , egymáson vannak , egy vékony csíknak látszik , arra lennék kíváncsi hogy ezt cserélik-e 3 napon belül ?
  • Dns5000
    40k alatt milyen monitort erdemes venni?
    és milyet ne vegyek?
  • Jobson
    köszi
  • Inquisitor
    Lásd CZKY válassza (bár néha hiánycikk) vagy B verzió, sima optika/szemüveg boltból szemüveg tisztító folyadék, drága de évekre elég + mikroszálas törlőkendő kombó.
  • Solten
    link1

link2
  • Jobson
    19" wide monitorban melyik a jó 30e körül?
  • Máté94
    OK.Akkor majd nézelődök.
  • czky
    Vannak kifejezetten erre a célra alkalmas tisztítóeszközök. Bármely számtekboltban kaphatóak!
  • Máté94
    Sziasztok!
    LCD monitort mivel érdemes takarítani?Kendővel,vizes kendővel,vegyszeres kendővel?
  • kemszi2
    heló mindenki.-van 1 samsung syncmaster 720n monitorunk.teljesen megbolondult.nem lehet kikapcsolni,állandóan állítani akarja a világosságot,de nem a gombok vannak beragadva.nem lehet belépni sem a menüjébe.egyik gombra sem reagál.gondolom valamilyen probléma lehet a saját "szoftverével",mert a képpel egyébként nincsen gond.A meglehet ezt otthon csinálni,vagy szervízben,esetleg kuka az egész?valakinek valami ötlete?
  • w77d
    ez tényleg jó, bár a HD verzió nem sokkal drágább, sztem inkább az lesz...
  • Punker
    TFT táp gonddal találkozott már valaki? Viewsonic VP930-asom van, kép nem jön be a power led zölden villog (ha nincs bedugva a kábel se vált sárgára hogy nincs jel)
  • Solten
    Hi.: link
  • w77d
    sziasztok! 100ezer ft-ba milyen monitor fér bele ami a legjobb??
  • pierrot
    Péntek óta Mo-on is van rendelet, így a DVB-T vételére alkalmas készülékeket egyértelműen kell kijelölni.
  • Jani79
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni,Gericom 700p tipusú monitorhoz driver-re lenne szükségem. Sehol nem találtam
    Előre is köszönöm!
  • pierrot
    A mai napon megerősítették: a Samsung T220MD és T240MD semmi más, mint T220HD és T240HD klónjai. Így legalább jogtisztán el tudják adni továbbra is (dec. 1-től nem lehet "HD" feliratú egy MPEG2-es tuner). A hírben sajna nem említik az esetleges MPEG4-es útodsorozatot....
  • VegitaHB
    Sziasztok!

Viszonylag nagy bajban vagyok!
    Szeretnék venni használtan (kb 25.000 a max) egy 17 es vagy 19 es LCD-TFT t
    Követelmény: DVI
    Használat gyakoriság szerinti sorban: Internet, Film, szövegszerk., játék
    Fujitsu Siemens P17-2 - 14 ms nem sok vajon játékra? (ami állítólag 8ms g2g ben) illetve nem tudom mennyire olvasható egy 17 colos TFT natív felbontáson 22-23k

PHILIPS 190S - gyengébb kontraszt és láthatósági szög viszont 8 ms és 19 col 22-23k

Esetleg más? Köszi szépen előre is!
  • tonyo9
    T220 szintén!:)
  • Kaslerka #6083
    Na, megjött a 2433BW. Egy szóval jellemezném. Világbajnok :)
  • Ákos12
    Sziasztok
    LCD monitorvásárlását tervezem.
    Szeretném a segítségetek kérni. Ami fontos lenne...:
    19" szélesvásznú képernyő
    ~30 e Ft-ból ki kellene jönnie.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • MaSzKa
    hipó-bácsi

lol
  • Kaslerka #6080
    Holnap Ipon bácsi küldi a Samsung 2433BW-met. Majd írok, hogy milyen ha meggyün' :)
  • Solten
    Na ez a király. Semmi felesleges csicsa
  • MaSzKa
  • Carmang
    Megnéztem a specifikációit neten, jól néz ki, köszi az infót.

Mondjuk ez 22-es, de rájöttem lehet kevés lesz nekem az eredetileg tervezett 19-es...
  • MaSzKa
  • pierrot
    jó vicc: elhalt a Samsung TxxxHD sorozat, ahelyett jön a TxxxMD sorozat. A pohén az, hogy dec. 1-től tilos eladni olyan "Full HD" feliratú dobozba csomagolt monitorokat amelyeknek nincs MPEG4-es tunere. Tehát valószínűleg átnevezik TxxxMD-re és kész. Viszont készülnek MPEG4-es tuneres változattal, még mindig nem tudni mikorra. Mindezt itt lestem, nem Mo-n van de ua. a helyzet itt is meg ott is.
  • MaSzKa
    ha elég erős a vga-ad

akkor samsung 2253lw 47eft a legjobb választás filmekre és játékra
  • MaSzKa
    amúgy nagyon jó ötlet ez

a weboldaluk ha nem is részletes de áttekibnthető
    az árak jók

csak a garival van próbléma
  • MaSzKa
    de kell nekik
    mert így jobban megy az üzlet ha onnen linkelik a híreke és a teszteket

ez inkább marketingfogás hogy tesztelnek is
  • Carmang
    Sziasztok.

LCD/TFT monitort szeretnék vásárolni, ebben kérem a segítségeteket.
    A következő fícsőröknek kell megfelelnie:
    19 colos képátló.
    Analóg és digitális videóbemenete is legyen.
    A talpán előre/hátra dönthető legyen.
    Tükröződésmentesség plusszba' jöhet.
    Egyéb fícsörök, hogy mittomén sztereó hangszóró nem kell.

Azért kérdezek itt igazából, mert a bőség zavarában szenvedek :)
    Ajánlanátok párat, hogy egyáltalán miből érdemes válogatni?

Köszi.
  • Solten
    Nem kéne ezt erőltetniük, maradjanak csak webshop... bár a game tesztjeik nem rosszak, ott végre akad egy hozzáértő emberke...
  • MaSzKa
    http://www.ipon.hu/elemzesek/22_es_szelesvasznu_monitorok_vi./296/

ipon teszt lolololoolol:PP

• xido
    srácok én már egy jó ideje tojózok a Samsung T szériákkal...T200 vagy T220..jó ez,tud róla valaki valamit?..
  • skyli991
    IPON írta:
    Az E2200HD érkezése a jövő hét elejére tehető, eddig is volt belőle már csak most pillanatnyi készlet hiány miatt nem tudjuk beszerezni és ezért nem szerepel az oldalunkon.
    Amint elérhető lesz felkerül az oldalra és rendelhető lesz.
  • skyli991
    Remélem nemsokára lesz magyarországon is :) Ha már van dvi is a videókarimon, a monitor is legyen olyan.
  • Solten
    Pixmania is Franciaországból rendeli...
  • Mersant
    nem akarok beleszolni, de szerintem baromi draga lenne igy kuldve, nem beszelve arrol mi van ha pixelhibas vagy barmi...;)