14419
  • cargame
    Valaki hozzaerto magyarazza el h mit erdemes beallitani h jol lathato legyen a betu meg ilyenek, netezesre es jaccasra hasznaljuk inkabb a gepet. Nagyon fura meg igy is. Amit tudni kell h mi a fontos ilyenkor a beallitoaskonal. Elore is kosz. Ati x1050 es videokari. Mondjuk ez tavasz folyaman cserelve lesz. De jo lenne optimalizalni.
  • gurubefree
    Ez egy 4:3 monitor ... 19"
    Amugy a srac nem ir butasagot 1400x900
  • Calver
    valószínűleg gyűlöl mert képtelen vagy 15 hozzászólást visszaolvasni.
  • cargame
    De miert csak 60 mhz- enged?? Apro betuk meg minden....
  • czky
    Vagyis majdnem, mert 1440x900.
  • czky
    Kérdésben a válasz!
  • cargame
    Jah es kicsit pixelesek a betuk :S
  • cargame
    Hello!
    Samsung SyncMaster 943 NW 8000:1 szereltem ma be es az lenne a kerdesem h milyen felbontasra rakjam?? 1024 volt a regin perce az nem LCD monitor volt. Szoval inkabb ehez 1400*900 rakjak?? Az fura kicsit.
  • acsati
    pixelességre nem segitett a cleartype
  • Calver
    Vista alatt: asztalon jobbklikk -> testreszabás -> betűméret beállítása, állítsd át 120 DPI-re.
    valamint firefox-ban control+numpad + megnöveli a betűk - és az egész weblap - méretét, én is így böngészek.
  • Máté94
    Sikerült!:D
    Köszi.Nagyon picik lettek a betűk.
  • Solten
    Érdekes, mivel a kütyü natív felbontása 1680*1050... frissítsd a vga drivert.
  • Máté94
    Nem lehet látni a fejlécet csak akkor ha egérrel rámegyek és akkor lehúzza:(
  • Máté94
    Nem változott!:(
  • Solten
    Töltsd le hozzá a monitor driver-t
  • acsati
    valakinek nincs meg ez a kép 1680x1050 felbontásban?
  • Máté94
    Sziasztok!
    Nekem az a bajom a S. 2032MW tipusú monitorommal,hogy nem lehet beállítani 1680*1050-re mert így néz ki.Mindig amint közeledek valamelyik oldalára arrébb csúszik.
  • acsati
    ja értem :) most már akkor ezt is tudom. köszi
  • Calver
    azért tudsz csak 60 Hz-et mert CRT és LCD monitorok kicsit máshogy müködnek. link.
    gyakorlatilag semmi jelentősége a refresh rate-nek.

Vista alatt pedig betűsimítás beállítása: jobb klikk asztalon -> testreszabás -> ablak színe és megjelenítése -> további színbeállításokért... -> hatások. de az alapján hogy pixelesek a betűk szerintem inkább ki kell kapcsolnod, legalábbis betűsimítás nálam mindig csak gusztustalan betűket eredményezett.
  • acsati
    és azt merre keressem?

amugy a képfrissités mitöl függ? mert ahogy beállitottam 1680x1050 ott már csak 60Hz-t tudok beállitani rá
  • skyli991
    Kapcsold be a cleartype betűsimítást.
  • acsati
    betük igy se lettek jobbak
  • Solten
    Natív felbontásban használd: 1680 x 1050
  • acsati
    lg flatron w2242s. a felbontásom 1440x900 xpt használok. a vga-m egy 7600gt. a betüket elég pixelesnek látom meg a szinek is másak de leginkább ez a pixelesség zavar hogy mér
  • Solten
    Hi. Konkrétan? Milyen monitorról van szó, mi az aktuális felbontás? Milyen op.rendszert használsz?
  • acsati
    helotok
    van új monitorom azt megkérdezhetem hogy tudnám szépre beállitani? mert a betük pixelesek. nemtudom hogy érdemes-e tovább irnom vagy el leszek küldve?
  • Solten
    Az jó... :)
  • Solten
    Üssed napi 5 percet min....
  • Calver
    ügyes kisfiú vagy. gondolom betontömböt/hentesbárdot/széklábat is tárolsz a monitor kábelén aminek hála az ilyen faszán megtört. de azért üsd csak tovább.
  • gurubefree
    A DELL hazhoz megy az csere monitorral Ja ... 24 oran belul es lehet az 1/2 pixel is
  • krisz940122
    az előbb nyitottam egy monitor hiba nevű topicot amit be is zártak és ott írta egy sg tag sajnos a nevét nem néztem meg hogy húzzam ki a kábelt és nézzem meg.kihúztam megnéztem semmi baja sincs visszadugtam és a monitor 100%-osan tökéletes.nem villog nem változik a színe.tehát nagyon szépen köszönöm neked ha elolvasod véletlenül ezt a hozzászólást.
  • krisz940122
    ja és napra pontosan holnap lesz egy éve hogy kaptam ezt az lcd monitort.
  • krisz940122
    császtok..van egy prestigio nevű lcd monitorom.ha egy minimálisat is megmozdul egyből besárgul a kép de attól látszik inden csak sárgán.nagyon idegesítő és csak akkor jó ha ráverek egyet a tetejére de akkor se mindig jó.kb percenként rá kell ütni h szép tiszta legyen a kép.ha VÉLETLENÜL kitisztul a kép 2 perc és megint szar lesz. lécci segítetek mi lehet a gond.nagyon nagyon fontos lenne.előre is köszi

• Dark Angel 666
    akkor holnap reggel viszem is
  • Inquisitor
    Itt felénk járja a 3 napon belüli cseregari LG és Samu monitoroknál (meg némelyik újabb Viewsonic monitrnál is) a többire általában nincs ilyen. Ez azt jelenti, hogy 1db pixel vagy subpixel hiba esetén 3 napon belül cserélik. Be is szokták tartani jól.
    3 napon túl ugyan az az ISO szabvány szerinti pixelgari van mindenre, ami felbontás függő. Azt hiszem ez a te esetedben 5 pixelhiba vagy 7 subpixelhiba. Meg kéne keresni a linkjét, fent vana hálón magyarul is azt hiszem. Talán Samsung oldalán?
  • Solten
    Ki kell cserélnie mindenképpen.
  • Solten
    1
  • Dark Angel 666
    és ha rendes az eladó , és a szabályok szerinte jár el , akkor cseréli ?
  • Punker
    tetű boltnál számíthat sajna :(
  • Dark Angel 666
    ez annyira nem érdekes mert erdélyi vagyok és a szomszéd városból vettem