14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
LouisWu #6663 Ja, a másik: Van itt valaki, aki vett 2233BWL-t? Tapasztalatok? Különbözik valamiben a sima 2233BW-től? -
LouisWu #6662 Üdv!
22" wide monitort szeretnék venni, játékra is használnám és fonros a jó szövegmegjelenítés. Filmnézés annyira nem számít.
Kettőt néztem ki: LG W2252TQ, ill. Samsung 2233BW.
Szerintetek melyiket? -
#6661 Ipon-on van róla teszt: itt...
Egészen jókat írnak róla. Olyat írnak, hogy játékoknál tapasztaltak némi utánhúzást, nem annyira 5ms az 5ms, de Én erre annyira nem adnék...
Szerintem jó vásár tud lenni a készülék.
Bár láttam, hogy mások más 24"-ost nézegetnek...
Majd megnézem, hogy meliket!!! -
#6660 samsung 2443BW megállja a helyét a kategóriáján belül? esetleg valami jobb állítható magassággal? előre is kösz -
#6659 Nincsen semmit!
-
diegoam #6658 Valóban az volt, a driver csere megoldotta a problémát, most már jó.
Köszönöm -
#6657 -
#6656 Szerintem nVidia driver.
Mondjuk Én VGA csere után az egész OS-t újrahúzom és húznám a helyedben is.
Min. NV driver uninstall, utána esetleg regisrty matyizás és legfrissebb NV driver. Ha tovább is kaki, akkor OS reinstall. -
diegoam #6655 Sziasztok!
VGA csere után vagyok (Gef4Ti4200 -> Gef7500GT)és azóta nem tudom beállítani normálisan a monitoromat (Samsung 940BW). Beállítottam ugye a natív 1440x900-ra, viszont a kép szélesebb mint a monitor, az egérmutató kihúzásával jobb vagy balszélre ugrik a kép kb. 5 cm-t. Ami érdekes, hogy az OSD menüben 1280*720-as felbontást ír ki, mindenhol máshol 1440x900-at. Az OSD menüben viszont nem tudom állítani a képet mert nem engedélyezett, nem értem miért. Letöltöttem a MagicTune nevű programot is a Samsung oldaláról, de ott sem engedélyezettek a képernyő állítására vonatkozó funkciók. Játékban (PES2009) viszont alul és felül fekete csík van, ráadásul high felbontásban nem is engedi a natív felbontás beállítását a játékban, csak mediumban. Van valami ötletetek hogyan lehetne normálisan beállítani a monitort? vagy mi lehet a hiba?
köszi -
#6654 -
Inquisitor #6653 "Mi a kulonbseg a T260 meg a T260HD kozott"
Azért tuneren kívűl van ott egy halom plusz video bemenet is. -
#6652 Samsung 2693HM es a T260 ( ezt kifelejtettem ) -
#6651 Nem tunik rossznak ....
Talaltam a Samsung-nak masik 26"-at ( Solten )
Ime az ellenfel :-)
-
#6650 bovli -
#6649 Erről a márkáról : Gericom halott már valaki valamit?
Mert ez a monitor ennyiért elég baráti! -
#6648 ja hülye vagyok :))) 16:9 simán, csak furának tűnt -
#6647 wtf.. sz elsőnek 2048 x 1152 a felbontása..?
akkor annak milyen a képaránya?? -
1. versenyzo
2. Versenyzo .... Samsung T260
3. versenyzo .... Acer G24
4. versenyzo .... Dell TrueColour E248WFP -
#6645 De akkor mi az oka hogy ekkora a kulonbseg arban a ketto kozott ?? -
#6644 statikus kontrasztaránya biztos vagyok benne h ugyanannyi, dinamikus csak parasztvakítás, azt normális ember nem használja. szóval az a 20000:1 nem releváns ilyen téren. -
#6643 Akkor jol vettem eszre bar mig a T260 20.000:1 addig a T260HD 10.000:1 -
#6642 HD-ben van TV-tuner -
#6641 Sziasztok
Mi a kulonbseg a T260 meg a T260HD kozott ??? Ahogy neztem csak a DTV tuner. Mind a ketto 1920x1200 300 cd/m² 10000:1 (1000:1) .
-
#6640 3 gyerek mellett :)
Office, Internet böngészés, film letöltés de nem TFT-n nézés, il.. még videókat digitalizál kameráról és azokból készít néha-néha DVD-t :)
Ennyi.
Van ilyen. -
#6639 "Otthoni felhasználás, de semmi játék, semmi film..." -
tmisi #6638 Ja a DVI még kisebb képátlónál is hasznos. HAWX nekem 1280x720-ban indult, alig vettem észre, mert csak egy hangyafasznyit voltak homályosabbak a betűk. Tehát van különbség de alig zavaró. Persze 1440-be vettem mert úgy az igazi.
JA és most játszik a TR6-tal amiben 1024 a legnagyobb felbontás és automatikusan beteszi 4:3-ba. És még éles is a kép.
Az cégnél lévő 17-es LG-t meg ha leveszem eggyel a felbontást az ajánlottól okádék képe van (VGA-n). -
zamballa82 #6637 Csatlakozok az elöltem felszólalóhoz.
Tejesen igaza van. -
#6636 Passz!
De Én biztos nem vennék NEM DVI-os TFT-t.
2333sw!
Más:
Tesóm apró hirdetések között kinézett Magának vmi olyan monitort, hogy Prestigio... ?!
Erről a márkáról tudtok vmit?!
Neki elég lenne egy 19" vagy 20"-os TFT-is.
Ja, és nem kell Wide.
Normál képarányú TFT-t szeretne.
Otthoni felhasználás, de semmi játék, semmi film...
Melyek lennének az ideális termékek?!
Ezeket a méreteket még nem nézegettem :( -
#6635 Szerintetek... Adott a Samsung 2 típusa. A 2233SN, illetve 2233BW, az első FullHD, viszont csak D-sub csati van rajta. A második, a BW 1600*1050-es felbontással bír és van rajta DVI.
Az első speckói elég tetszetősek, viszont fájlalom, hogy nincs DVI. Vajon a FullHD-n mennyit ront ez a hiányosság? -
#6634 [URL=http://ipon.hu/elemzesek/minosegi_22_esek_probatetele/377/]Minőségi 22"-esek próbatétele[/URL] -
Gaberking #6633 Szívesen! Remélem megoldódik a problémád! -
#6632 Köszi a választ, még garis. -
#6631 -
#6630 TQ-m van. mondjuk elég fura, hogy a T-hez nem csináltak szoftvert.
Anno az SB 7.1-es kártyámhoz nem adtak telepítő lemezt, azaz rosszat adtak a gyári csomagolásban. Valami orosz oldalról kellett utólag letöltenem az iso-t. -
#6629 Milyen LG-d van? TQ?! Ahhoz van szoftver.
T-shez nincs!!!
Internet-ről lehet, hogy lehet :) letölteni, de ennek nem néztem utána... -
#6628 Én nem vettem észre, hogy nagyon buta lenne az LG-m OSD-je. Valamint azt is megjegyezném, hogy van a telepítőlemezen gyári szoftver, amivel lehet állítgatni a monitort.
Egy picit talán az zavaró így pár hét használat után, hogy amikor nagy fényű helyszínről kerülök sötétebbre, akkor néhány pillanatig még fényes a képernyő, és fokozatosan vált a sötétebbre. Itt csak annyi a tanulság, hogy nem szabad a játékokban sem napba nézni. :) -
tmisi #6627 Engem egyáltalán nem zavar a DC, bár nem is értem igazából mit kéne nézni hogy észrevegyem. Talán néha előfordult hogy kijöttem a fényes szabadba és kicsit sötétebb volt a kép. De azt hittem a HDR csinálja. -
Gaberking #6626 Hello!
Szinte 100%, hogy a monitorod tápegysége a bűnös!
Apósom monitorával ugyanez volt a helyzet, de gariban megjavították. -
#6625 fejtse ki ott az ötleteit?
ez annyira brutálisan rossz szóvicc lett h nekem fáj -
#6624 Nm. Probalgasd a kábeleket, lehet meglazult valamelyik a ki/bemeneteknél.